Orange 20 – Poprad 1:3 (kon.) | Zvolen – Lipt. Mikuláš 6:3 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
6:3 (1:0, 2:2, 3:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Utorok 09.10.2018, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Zvolen dal gól!
    RASTISLAV ŠPIRKO zabojoval najprv na vlastnej modrej, cez Vandasa domáci vyviezli puk. Následne sa puk k Špirkovi vrátil a ten bekhednom posiela puk do prázdnej brány.
    Asistovali Michael Vandas a Lukáš Handlovský.
     
    58:11
    A je von z brány a hostia to skúšajú v šestici...
     
    54:55
    Zvolen dal gól!
    Zvolen predsalen využíva presilovú hru. Drgoň vrátil puk na modrej Michalovi Chovanovi, jeho následnú bombu bez prípravy ešte tečoval do siete MILAN KYTNÁR.
    Asistovali Michal Chovan a Adam Drgoň.
     
    54:05
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Mezovský – 2 min., podrazenie).
     
    52:38
    Domáce mužstvo HKM Zvolen v obrovskej šanci. Z ničoho nič sa ocitol v samostatnom nájazde Peter Šišovský. Zvolil strelu švihom na vyrážačku, ale Anton Kislitsyn drží Liptákov stále v zápase výborným zákrokom pravou rukavicou.
     
    50:17
    Tu sa ale teraz dejú veci... Po tvrdom strele za bránou hostí ostal ležať domáci Mišo Chovan. Hralo sa však ďalej Rišo Huna následne prešiel domácou obranou ako nôž maslom. Pred Skapskim zvolil strelu bekhendom a jeho pokus končí na ľavej tyčke.
     
    49:21
    A mohlo byť vyrovnané... Hosťujúce mužstvo MHk 32 Liptovský Mikuláš v obrovskej šanci. Maroš Piatka v ideálnej pozícii medzi kruhmi. Tutovku však útočník hostí nepremieňa vďaka krásnemu semaforu Skapskeho.
     
    46:04
    L.Mikuláš dal gól!
    Predpovedal som to a asi som ten gól privolal. Karol Korím vystrelil od modrej čiary a puk v lete na bránu zrejme ešte usmernil do siete JAKUB SUKEĽ, lebo práve jeho rozhodcovia určili oficiálne ako strelca. Skapski teraz absolútne nič nevidel.
    Asistovali Karol Korím.
     
    41:03
    Zvolen dal gól!
    Lušňák ustál súboj pred bránkou, zadovkou nachádzal zrejme Šišovského, ale puku sa zmocnil MARCEL HOLOVIČ a prestrelil Kislitsyna štvrtý krát.
    Asistovali: Patrik Lušňák a Vojtech Zeleňák.
     
    38:19
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Charnaok – 2 min., hákovanie).
     
    34:49
    Domáce mužstvo HKM Zvolen v obrovskej šanci. Samuel Petráš sa zoči voči Kislitsynovi mohol opýtať, že kam to chce...ale nakoniec puk napálil iba do jeho dela.
     
    34:03
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    LUKÁŠ ŽIAK okamžite ako vyšiel z trestnej lavice sa zapojil do prečíslenia. Na konci kombinácie sa k nemu dostal puk. Najprv chcel vystreliť no zabudol si puk za sebou. Následne si to všimol a druhý pokus už bol úspešný – 3:2.
    Asistoval Martin Kriška.
     
    31:55
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Žiak – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    29:55
    Zvolen dal gól!
    Domáci kapitán Michal Chovan je jednoznačne hráčom zápasu. Jeho ďalšia prihrávočka takmer do prázdnej brány našla MILANA KYTNÁRA a ten už mal pred sebou ľahkú pozíciu.
    Asistoval Mišo Chovan.
     
    29:29
    Zvolen dal gól!
    Šišovský sa uvoľnil za bránou hostí, prihral medzi kruhy MARCELOVI HOLOVIČOVI a ten prestrelil Kislitsyna druhý krát.
    Asistoval Peter Šišovský.
     
    26:08
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Z ničoho nič je vyrovnané. Rirchard Huna vystrelil z pravého krídla, Skapski puk iba vyrazil na opačnú stranu, kde puk dorazil MAROŠ PIATKA. Na toho si domáca obrana nedala pozor.
    Asistencia: Richard Huna.
     
    23:29
    Ďalšia výborná prihrávka Michala Chovana našla hokejku Vandana, ten si ešte puk potiahol, ale v dobrej následnej pozícii prestrelil bránu.
     
    20:22
    Hosťujúce mužstvo MHk 32 Liptovský Mikuláš v obrovskej šanci. Róbert Huna dostal ideálny puk na ľavý kruh, vystrelil švihom, ale Skapski si výborne postrážil túto strelu. Fantastický zákrok domáceho gólmana Mackenziho Skapskiho.
     
    16:42
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Uhrík – sekanie 2 min.).
     
    16:35
    Zvolen dal gól!
    Michal Chovan našiel v útočnej tretine pri pravej tyčke ideálne postaveného PETRA ZUZINA, ktorý strelou bez prípravy strieľa úvodný gól. Následne mu zložil pomyslný klobúk z hlavy, ale prihrávočka to bola ozaj prekrásna.
    Asistoval Michal CHovan.
     
    13:42
    Šanca hostí, Lukáš Žiak posunul pred Skapskim Piatkovi, ktorý už mal pred sebou iba prázdnu bránu. V poslednej chvíli ale zasiahol bieloruský obranca Pavel Charnaok. Výborný obranný zákrok.
     
    12:45
    Domáce mužstvo HKM Zvolen v obrovskej šanci. Holovič spoza brány nabil do jazdy Charnaokovi, ale ten v ideálnej pozícii triafa opäť iba Kislitsyna.
     
    04:01
    Obrovská šanca Zvolena v oslabení. Zuzin vyhral korčuliarsky súboj za bránou hostí, uvoľnil sa a ideálne prihral do výbornej pozície Petrášovi. Jeho strela z ľavého kruhu však našla iba pripraveného Kislitsyna.
     
    03:31
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Špirko – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).

    Števo Lasab


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 17. Zuzin (Michal Chovan), 30. Holovič (Šišovský), 30. Kytnár (Michal Chovan), 42. Holovič (Lušňák, Zeleňák), 55. Kytnár (Michal Chovan, Drgoň), 59. Špirko (Vandas, Handlovský) – 27. Piatka (Ri.Huna), 35. Žiak (Kriška), 47. J.Sukeľ (Korím)


    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Vandane, Ulrych, Zeleňák, Růžička, Drgoň, Charnaok, M.Roman – Vandas, Šprikio (A), Handlovský – Lušňák, Holovič, Šišovský – Michal CHovan (C), Kytnár (A), Zuzin – Andrisík, Petráš (tréner A.Podkonický)
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Hollý) – Mezovský, Nádašdi, Bača, Horváth, Kuráli, Fereta, Nemec, Korím – Kriška, Ri.Huna, Ró.Huna – Števuliak, Piatka, Žiak – Heikila, Uhrík, Vybíral – Uram, Oško, J.Sukeľ (tréner A.Tomko)

    Rozhodca: Kalina, Orolín – Šoltés, Bogdaň (video – Neuzer)

    Diváci: 1260