Orange 20 – Poprad 1:3 (kon.) | Zvolen – Lipt. Mikuláš 6:3 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
6:3 (1:0, 2:2, 3:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Utorok 09.10.2018, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Zvolen dal gól!
    RASTISLAV ŠPIRKO zabojoval najprv na vlastnej modrej, cez Vandasa domáci vyviezli puk. Následne sa puk k Špirkovi vrátil a ten bekhednom posiela puk do prázdnej brány.
    Asistovali Michael Vandas a Lukáš Handlovský.
     
    54:55
    Zvolen dal gól!
    Zvolen predsalen využíva presilovú hru. Drgoň vrátil puk na modrej Michalovi Chovanovi, jeho následnú bombu bez prípravy ešte tečoval do siete MILAN KYTNÁR.
    Asistovali Michal Chovan a Adam Drgoň.
     
    46:04
    L.Mikuláš dal gól!
    Predpovedal som to a asi som ten gól privolal. Karol Korím vystrelil od modrej čiary a puk v lete na bránu zrejme ešte usmernil do siete JAKUB SUKEĽ, lebo práve jeho rozhodcovia určili oficiálne ako strelca. Skapski teraz absolútne nič nevidel.
    Asistovali Karol Korím.
     
    41:03
    Zvolen dal gól!
    Lušňák ustál súboj pred bránkou, zadovkou nachádzal zrejme Šišovského, ale puku sa zmocnil MARCEL HOLOVIČ a prestrelil Kislitsyna štvrtý krát.
    Asistovali: Patrik Lušňák a Vojtech Zeleňák.
     
    34:03
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    LUKÁŠ ŽIAK okamžite ako vyšiel z trestnej lavice sa zapojil do prečíslenia. Na konci kombinácie sa k nemu dostal puk. Najprv chcel vystreliť no zabudol si puk za sebou. Následne si to všimol a druhý pokus už bol úspešný – 3:2.
    Asistoval Martin Kriška.
     
    29:55
    Zvolen dal gól!
    Domáci kapitán Michal Chovan je jednoznačne hráčom zápasu. Jeho ďalšia prihrávočka takmer do prázdnej brány našla MILANA KYTNÁRA a ten už mal pred sebou ľahkú pozíciu.
    Asistoval Mišo Chovan.
     
    29:29
    Zvolen dal gól!
    Šišovský sa uvoľnil za bránou hostí, prihral medzi kruhy MARCELOVI HOLOVIČOVI a ten prestrelil Kislitsyna druhý krát.
    Asistoval Peter Šišovský.
     
    26:08
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Z ničoho nič je vyrovnané. Rirchard Huna vystrelil z pravého krídla, Skapski puk iba vyrazil na opačnú stranu, kde puk dorazil MAROŠ PIATKA. Na toho si domáca obrana nedala pozor.
    Asistencia: Richard Huna.
     
    16:35
    Zvolen dal gól!
    Michal Chovan našiel v útočnej tretine pri pravej tyčke ideálne postaveného PETRA ZUZINA, ktorý strelou bez prípravy strieľa úvodný gól. Následne mu zložil pomyslný klobúk z hlavy, ale prihrávočka to bola ozaj prekrásna.
    Asistoval Michal CHovan.

    Števo Lasab


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 17. Zuzin (Michal Chovan), 30. Holovič (Šišovský), 30. Kytnár (Michal Chovan), 42. Holovič (Lušňák, Zeleňák), 55. Kytnár (Michal Chovan, Drgoň), 59. Špirko (Vandas, Handlovský) – 27. Piatka (Ri.Huna), 35. Žiak (Kriška), 47. J.Sukeľ (Korím)


    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Vandane, Ulrych, Zeleňák, Růžička, Drgoň, Charnaok, M.Roman – Vandas, Šprikio (A), Handlovský – Lušňák, Holovič, Šišovský – Michal CHovan (C), Kytnár (A), Zuzin – Andrisík, Petráš (tréner A.Podkonický)
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Hollý) – Mezovský, Nádašdi, Bača, Horváth, Kuráli, Fereta, Nemec, Korím – Kriška, Ri.Huna, Ró.Huna – Števuliak, Piatka, Žiak – Heikila, Uhrík, Vybíral – Uram, Oško, J.Sukeľ (tréner A.Tomko)

    Rozhodca: Kalina, Orolín – Šoltés, Bogdaň (video – Neuzer)

    Diváci: 1260