Chabarovsk – Čeljabinsk 3:1 (kon.) | Vladivostok – Red Star Kunlun 2:3 (kon.) | Novosibirsk – HC Slovan sk 1:2 (po pr.)
Barys – Riga 3:1 (kon.) | Ufa – Omsk 3:2 (kon.) | Nižnekamsk – S.Moskva 4:1 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Traktor Čeljabinsk
cz Utorok 09.10.2018, 11:30 • Platinum Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:23 Danil FAJZULLIN - 3:1
     
    57:23
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Pravděpodobně je rozhodnuto, jelikož domácí dávají třetí branku! Valentin Pjanov vyhrál buly před bránou soupeře, po kterém se dostal ke kotouči DANIL FAJZULLIN a ten si parádně poradil s brankářem, když bekhendem zakončil za jeho záda! Asistence: Valentin Pjanov.
    30:05 Vitalij AŤUŠOV - 2:1
     
    30:05
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí otáčí utkání, jelikož dávají branku krátce po oslabení! VITALIJ AŤUŠOV vyjel z trestné lavice a po přihrávce spoluhráče se dostal do úniku, se kterým si poradil, když zakončil nad beton k levé tyči. Asistence: Pavel Dědunov, Jan Kolář.
    08:17 Gleb KORJAGIN - 1:1
     
    08:17
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno pod skvělé akci a dnešní zápas nám zatím přináší krásné góly. GLEB KORJAGIN celou šanci vymyslel a nakonec si jel před bránu na přihrávku Gorškovka a zakončil pod horní tyč. Asistence: Alexandr Gorškov a Vladislav Ušenin.
    02:21 Marsel ŠOLOCHOV - 0:1
     
    02:21
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak tohle je parádní gól a Čeljabinsk jde do vedení! MARSEL ŠOLOCHOV předvedl naprosto fantastickou techniku, když se dostal dopředu po levé straně, následně si obehrál obránce a zakončil mezi betony Alikinovi. Bez asistence.

    Michal Raška

    Góly a asistencie: 9. Koriagin (Gorškov, Vl. Ušenin), 31. Aťušov (Dedunov, Kolář), 58. Fajzullin (Pjanov) – 3. Šolochov


    Amur Chabarovsk: Alikin (Kašík) – Kolář (A), Kondratěv, Koriagin, D. Vorobjov, Aťušov (C), Jordán – T. Zohorna, Pjanov, Fajzullin – Potěchin, Železkov, Rudenkov – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A), Gorškov – Dedunov, Kuznecov, Popugajev – Kacuba.
    Traktor Čeljabinsk: Sudnicin (Demčenko) – Nikitin, Bailen, , Riasenskij, A. Petrov, Želdakov, N. Chlystov – Enlund, Szczechura (C), Bergström – Glinkin (A), Polygalov (A), Kravcov – Šolochov, Stoa, Lapenkov – Mošarov, Rybakov, Kokujov – Šipin.

    Rozhodca: Evgeny Kochetov, Anton Lavrentyev – Dmitry Golovlyov, Artyom Savenkov