Dinamo Minsk – Omsk 1:2 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 4:2 (kon.) | Novgorod – Chabarovsk 4:3 (kon.)
Viťaz – Novosibirsk 3:4 (kon.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
4:3 (1:2, 0:1, 3:0)
Amur Chabarovsk
cz Nedeľa 30.09.2018, 16:00 • Nagorny Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    47:38 Vladimir GALUZIN - 4:3
     
    47:38
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečný obrat. Torpedo vybojovalo v rohu kluziště puk, a po rychlé kombinaci si na přihrávku najel VLADIMIR GALUZIN, který ranou z první nedal gólmanovi soupeře žádnou šanci. Asistence: Kirill Urakov, Danil Verjajev.
    46:28 Dmitrij RODIONYČEV - 3:3
     
    46:28
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A už je srovnáno. Šenfeld byl sice v pásmu tvrdě atakován, ale ještě zvládl posunout na Setdikova, který pak puk poslal mezi kruhy, kde si najel DMITRIJ RODIONYČEV. Na něj už pak zívala odkrytá branka, do které nebyl problém se trefit. Asistence: Nikita Setdikov, Anton Šenfeld.
    45:52 Andy MIELE - 2:3
     
    45:52
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Je sníženo. Po rychlé výměně puku přihrál před branku Holm na ANDY MIELEHO a ten zblízka upravil na 2:3. Je to dnes jeho druhý úspěch! Asistence: Philip Holm, Andrew Calof.
     
    36:54
    Hosté hráli chvíli v šesti, neboť rozhodčí signalizovali vyloučení. Nyní je už hra přerušená a na trestnou lavici zamířil Andy Miele za hru vysokou holí.
     
    30:37
    Torpedo si zahraje první přesilovku, za faul na Sergijenka dostal dvě minuty za podrážení Dmitrij Vorobjov.
    24:02 Pavel DĚDUNOV - 1:3
     
    24:02
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí propadli v obraně a rázem tu byl brejk dvou na jednoho. Ten ukázkově vyřešil Ruděnkov přihrávkou na PAVLA DĚDUNOVA a ten z první trefil odkrytou část Kostinovy branky. Asistence: Igor Ruděnkov, Tomáš Filippi
    22:01 Sjominova šance
     
    22:01
    V dobré pozici byl domácí Sjomin. V útočném pásmu se chopil volného puku a po naznačení se dostal i do zakončení. Zblízka ale Alikina nepřekvapil.
    17:06 Vladislav UŠENIN - 1:2
     
    17:06
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    No a tak udeřilo na druhé straně. Po pravém křídle ujel Vjačeslav Ušenin, přihrávkou našel v levém kruhu VLADISLAVA UŠENINA a ten z voleje překonal přemisťujícího se gólmana Torpeda – 1:2. Asistence: Vjačeslav Ušenin, Jan Kolář.
    13:37 Tomáš FILIPPI - 1:1
     
    13:37
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Domácí ztratili ve svém pásmu puk, Pjanov okamžitě přihrál na zcela volného TOMÁŠE FILIPPIHO a ten rychlým švihem pověsil puk pod Kostinovo břevno – 1:1. Asistence: Valentin Pjanov.
    11:52 Andy MIELE - 1:0
     
    11:52
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí tým jde do vedení. Po rychlém průniku a výměně puku přišla přihrávka od levého mantinelu na střed, Korobov po kličkách vrátil na ANDY MIELEHO a ten si u tyčky dokázal poradit s dorážkou za brankovou čáru. Asistence: Dmitrij Korobov.
     
    08:49
    Opět se vylučuje na straně domácích, dvě minuty za dostal Denis Barancev.
     
    01:50
    A právě Dmitrij Rodionyčev je prvním vyloučeným hráčem. Při pokračování hry si pomohl vysokou holí a nabídl tak Chabarovsku první přesilovku.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 12. Miele (Korobov), 46. Miele (Holm, Calof), 47. Rodionyčev (Setdikov, Šenfeld), 48. Galuzin (Urakov, Veriajev) – 14. Filippi (Pjanov), 18. Vl. Ušenin (Vj. Ušenin, Kolář), 25. Dedunov (Rudenkov, Filippi)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: D. Kostin (Tichomirov) – Orlov, Barancev (A), Holm, Sergijenko, Korobov, Rodionyčev, Ogijenko – Paršin, Galuzin (A), Varnakov (C) – Sabolič, Miele, Šenfeld – Veriajev, Siomin, Calof – Markovin, Iľjin, Urakov – Setdikov.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Kašík) – Koriagin, Aťušov (C), Turbin, D. Vorobjov, Žuravľov, Kolář (A) – T. Zohorna, Filippi, Pjanov – Dedunov, Železkov, Rudenkov – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A), Gorškov – Kacuba, Kuznecov, Potěchin – Popugajev.

    Rozhodca: Fatějev, Koćetov – Krasotin, Antonov