Columbus – Pittsburgh 7:6 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 4:5 (kon.) | Washington – Carolina 4:5 (po pr.)
Toronto – Detroit 6:2 (kon.) | St. Louis – Dallas 3:1 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:3 (po pr.)
Vegas – LA Kings 2:0 (kon.) | Edmonton – Calgary 4:3 (kon.) | Boston – Philadelphia 1:4 (kon.)
koniec
Edmonton Oilers
4:3 (1:3, 2:0, 1:0)
Calgary Flames
cz Sobota 29.09.2018, 21:00 • Rogers Place, Edmonton • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    43:37
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Druhou branku v zápase si připisuje KAILER YAMAMOTO, od jehož bruslí se puk odrazil za záda Smithe. Edmonton teda získává náskok ještě před tím, než začne jeho početní výhoda. Asistence: Drake Caggiula a Evan Bouchard.
    35:27 KAILER YAMAMOTO - 3:3
     
    35:27
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! KAILER YAMAMOTO vybojoval puk, objel šíři pásma a z pravé strany poslal jemnou žabičku před bránu. Tam si sjel český bek Jakub Jeřábek a díky jeho důrazu si srazil obránce kotouč do brány. Smith neměl šanci na reakci. Asistence: Jujhar Khaira.
    27:21 CONNOR MCDAVID - 2:3
     
    27:21
    Edmonton právě vstřelil branku!
    CONNOR MCDAVID si celou akci založil, a pak také zakončil. Nahodil puk směrem k bráně a v nepřehledné situaci dokázal Draisaitl svému kapitánovi kotouč vrátit. McDavid pak už neměl problém dát branku. Asistence: Leon Draisaitl a Oscar Klefbom.
    18:02 ELIAS LINDHOLM - 1:3
     
    18:02
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Talbot potřetí inkasuje! Tentokrát jej překonal ELIAS LINDHOLM, který si počkal na puk, dostal ho do jízdy a zápěstím skvěle vypálil do horního rohu. Asistence: Mark Giordano a Mikael Backlund.
    15:44 SAM BENNETT - 1:2
     
    15:44
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté vedou! SAM BENNETT si počkal na přihrávku Jankowského, který mu ji předložil ideálně. Sice Bennett pálil z velké dálky, ale nakonec dokázal propálit Talbota, přestože si domácí brankář na střelu sáhl. Asistence: Mark Jankowski a Juuso Välimäki.
    11:13 JOHNNY GAUDREAU - 1:1
     
    11:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Také hosté využívají svou první početní výhodu. JOHNNY GAUDREAU si počkal na střelu Lindholma a dorazil jeho ránu, kterou vyrazil Talbot betonem před sebe. Asistence: Elias Lindholm a Mark Giordano.
    03:37 JUJHAR KHAIRA - 1:0
     
    03:37
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí využili přesilovku. Caggiula předal puk McDavidovi, který uvolnil na levé straně JUJHARA KHAIRU, a ten dokázal propálit Smithe. Asistence: Connor McDavid a Drake Caggiula.

    Daniel Fekets

    Góly a asistencie: 4. Khaira (McDavid, Caggiula), 28. McDavid (Draisaitl, Klefbom), 36. Yamamoto (Khaira), 44. Yamamoto (Caggiula, Bouchard) – 12. Gaudreau (Lindholm, Giordano), 16. Bennett (Jankowski, Välimäki), 19. Lindholm (Giordano, Backlund)


    Edmonton Oilers: Talbot (Koskinen) – Larsson, Jeřábek, Nurse, Bouchard, Klefbom, Benning – Khaira, Rieder, Lucic, Brodziak, Draisaitl, Chiasson, Kassian, Aberg, Yamamoto, Caggiula, Nugent-Hopkins, McDavid
    Calgary Flames: Smith (Rittich) – Hamonic, Hanifin, Andersson, Giordano, Välimäki, Prout – Ryan, Backlund, Gaudreau, Peluso, Tkachuk, Czarnik, Lindholm, Dube, Frolík, Jankowski, Bennett, Mangiapane

    Rozhodca: Hebert, Kozari – Alphonso, Knorr