Havlíčkův Brod – Liberec 2:8 (kon.) | Hradec Králové – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Jihlava – Salzburg 2:4 (kon.)
Přerov – Třinec 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Olomouc 2:5 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 6:3 (kon.)
Sparta Praha – Pardubice 4:2 (kon.) | Plzeň – Kladno 6:1 (kon.) | Slavia – K. Vary 2:0 (kon.)
Vítkovice – Zlín 4:2 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
2:8 (1:2, 1:2, 0:4 - N 0:1)
Bílí Tygři Liberec
cz Sobota 29.09.2018, 12:00 • ZS Kotlina • DHL Extraliga juniorů (CZ) • Skupina B
Partner:
    63:35 Petr ŠAFAŘOVSKÝ - 2:9
     
    63:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté v přesilové hře rozhodují i o zisku čtvrtého bodu! Jakub Rychlovský přihrál na levý kruh PETRU ŠAFAŘOVSKÉMU, který přesnou střelou zápěstím překonává havlíčkobrodského brankáře! Asistence: Jakub Rychlovský.
     
    62:11
    Přesilová hra Havlíčkova Brodu končí, naopak za chvíli začne oslabení. Adam Dvořák (HBR) se provinil podrážením.
     
    60:27
    Hosté se budou brátni ve třech proti čtyřem, Jakub Rychlovský (LIB) je potrestán za nedovolené bránění.
     
    60:01
    Na prodloužení se do havlíčkobrodského brankoviště vrací Miroslav Folvarský.
    57:32 Vojtěch JIRUŠ - 2:8
     
    57:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují znovu v oslabení! Domácí brankář vyjel z brány, aby pomohl s rozehrávkou, jenže našel jenom VOJTĚCHA JIRUŠE, který z úhlu trefil odkrytou klec Havlíčkova Brodu! Bez asistence.
     
    56:30
    Za domácím brankářem už svítilo červené světlo, jenže Adam Klapka (LIB) vysekl kotouč zpod kontroly Martina Nedvěda a místo gólové oslavy míří zpytovat svědomí na trestnou lavici.
    52:16 Jan ŽEMBA - 2:7
     
    52:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté přivítali Martina Nedvěda dalším gólem! JAN ŽEMBA na vrcholku pravého kruhu vyslal prudkou ránu zápěstím přes obránce, která zapadla přesně ke vzdálenější tyči domácí svatyně. Nádherná rána! Asistence: Petr Šafařovský, Jan Hampl.
     
    48:43
    Domácí a šestou branku ve vlastní síti reagují střídáním gólmanů. Miroslava Folvarského nahradí v brankovišti Martin Nedvěd.
    48:43 Jan CIKHART - 2:6
     
    48:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se dostávají do čtyřbrankového vedení! JAN CIKHART se po pravé straně prohnal až před bránu, odkud bekhendem poslal puk do protějšího horního rohu brány! Asistence: Adam Klapka.
    46:54 Jakub RYCHLOVSKÝ - 2:5
     
    46:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jenže místo toho, aby se domácí pokusili o snížení, tak ve vlastním oslabení inkasují. JAKUB RYCHLOVSKÝ obral domácího beka o kotouč a zamířil sám na brankáře, kterého v úniku prostřelil! Bez asistence.
     
    46:27
    Havlíčkův Brod bude hrát 22 sekund v pěti proti třem. Petr Had (LIB) je potrestán na 2 + 10 za vražení na hrazení, menší trest odpyká Jan Cikhart.
     
    44:49
    Vojtěch Holenda se umě protáhl až před hostující brankoviště, kde jej ale nedovoleně odstavil od kotouče Vojtěch Jiruš (LIB). Odsedí si dvě minuty za krosček.
     
    40:45
    Domácí mají příležitost ke snížení. Vojtěch Jiruš (LIB) je potrestán dvěma minutami za napadení.
     
    37:24
    Bruslaři se budou bránit ve třech. Štěpánu Dudychovi (HBR) se nepodařilo vyhodit puk z pásma podle vlastních představ, a je vyloučen na dvě minuty za zdržování.
     
    37:12
    Hra je přerušena a havlíčkobrodský hráč už míří na trestnou lavici. Tomáš Kohout (HBR) je potrestán dvěma minutami za podrážení.
    29:53 Jakub RYCHLOVSKÝ - 2:4
     
    29:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se ubránili a hned po návratu Luboše Dospěla na led naopak sami udeřili. Volného prostoru na levé straně využil JAKUB RYCHLOVSKÝ, jehož přízemní rána propadla za brankářova záda! Asistence: Vojtěch Jiruš.
     
    27:51
    Tomáš Kohout se dostal do skvělé šance, před brankovištěm ale trefil jenom betony Pavla Čajana. Při bránění si ovšem Luboš Dospěl (LIB) pomohl krosčekem, hosté budou hrát v oslabení.
     
    25:36
    Bruslaři v přesilové hře svého soupeře sevřeli a byli blízko vyrovnání. Richard Cachnín před brankovištěm tečoval puk, které skončil jen těsně vedle levé tyče liberecké svatyně!
    24:16 Martin NEPOKOJ - 2:3
     
    24:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Také domácí přesilovou hru dokázali využít. Štěpán Dudycha nabil na modré čáře MARTINU NEPOKOJOVI, jehož rána se zastavila až v sít! Domácí budou pokračovat v klasické přesilové hře. Asistence: Štěpán Dudycha, Vojtěch Holenda.
     
    23:56
    Bruslaři mají rázem přesilovou hru. Hosté špatně vystřídali a za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká trest Michael Drábek (LIB).
     
    23:06
    Bílí Tygři zamkli svého soupeře a Miroslav Folvarský musel vytáhnout dva povedené zákroky, teď se ale síly na ledě vyrovnají. Petr Šafařovský (LIB) je vyloučen za sekání.
     
    22:09
    Miroslav Folvarský (HBR) podrazil soupeře, za což dostává dvouminutová trest. Ten za havlíčkobrodského brankáře odpyká Jakub Petržilka.
    21:16 Jan ŽEMBA - 1:3
     
    21:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté sice druhou periodu začali v defenzivě, přesto se dostávají do dvoubrankového trháku. JAN ŽEMBA dostal přihrávku na pravý kruh, odkud se trefil mezi brankářovy betony! Asistence: Jakub Rychlovský.
     
    19:45
    Michale Drábek se dokázal na pravé straně natlačit za soupeřova obránce a důrazně se procpal až před brankoviště, kde ale jeho zakončení vykopl pravým betonem Miroslav Folvarský. Navíc byla brána hostujícím útočníkem vychýlena ze své pozice, a hra se tak přestěhuje do středního pásma.
    18:09 Jakub ŽŮREK - 1:2
     
    18:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ačkoliv mají hosté společně s Bruslaři nejhorší statistiku využití přesilových her, teď se hned v první příležitosti prosazují! Po přihrávce Benjamina Vomáčky se od modré čáry trefil JAKUB ŽŮREK! Asistence: Benjamin Vomáčka.
     
    17:29
    Martin Nepokoj (HBR) zbytečným zákrokem oslabuje svůj tým. Agresivnější zajetí do soupeře bylo vyhodnoceno jako hrubost, domácí se poprvé v tomto utkání budou bránit ve čtyřech.
    15:38 Jakub PETRŽILKA - 1:1
     
    15:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině je vyrovnáno! Lukáš Pokorný přesnou přihrávkou uvolnil JAKUBA PETŽILKU, po jehož ráně se rozsvítilo červené světlo za zády libereckého brankáře. Asistence: Lukáš Pokorný, Tomáš Kohout.
     
    10:13
    Havlíčkův Brod má k dispozici druhou přesilovou hru. Luboš Dospěl (LIB) se v útočném pásmu provinil držením, a míří tak na trestnou lavici.
     
    06:19
    Jiří Hromádka se hnal dopředu středem hřiště, přičemž jej Jan Cikhart (LIB) zastavil hákováním. Pravice hlavního sudího okamžitě vyletěla do vzduchu.
    04:09 Michael DRÁBEK - 0:1
     
    04:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se z nenápadné akce dostávají do vedení! MICHAEL DRÁBEK nastřelil puk před brankoviště, kde se kotouč od jednoho z bránících hráčů odrazil za gólmanova záda! Bez asistence.

    Milan Sochor

    Góly a asistencie: 16. Petržilka (Pokorný, Kohout), 25. Nepokoj (Dudycha, Holenda) – 5. Drábek, 19. Žůrek (Vomáčka), 22. Žemba (Rychlovský), 30. Rychlovský (Jiruš), 47. Rychlovský, 49. Cikhart (Klapka), 53. Žemba (Šafařovsý, Hampl), 58. Jiruš, 64. Šafařovský (Rychlovský)


    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (49. – 60. Nedvěd) – Dvořák, Pejchal, Horák, Najman, Krejčí, Nepokoj, Dudycha – Vaňous, Petržilka, Kohout, Kopic, Tecl (C), Hromádka, Fiala, Holenda, Vyvial, Pokorný, Cachnín (A)
    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Pařík) – Aubrecht, Adamec, Hampl, Kovář, Žůrek, Had – Rychlovský, Dospěl, Šafařovský (A), Hájek (C), Strnad, Jiruš, Klapka, Drábek, Cikhart, Vomáčka, Šeliga, Žemba (A)

    Rozhodca: Filip Vrba – David Otáhal, Robin Horký