Havlíčkův Brod – Liberec 2:8 (kon.) | Hradec Králové – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Jihlava – Salzburg 2:4 (kon.)
Přerov – Třinec 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Olomouc 2:5 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 6:3 (kon.)
Sparta Praha – Pardubice 4:2 (kon.) | Plzeň – Kladno 6:1 (kon.) | Slavia – K. Vary 2:0 (kon.)
Vítkovice – Zlín 4:2 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
2:8 (1:2, 1:2, 0:4 - N 0:1)
Bílí Tygři Liberec
cz Sobota 29.09.2018, 12:00 • ZS Kotlina • DHL Extraliga juniorů (CZ) • Skupina B
Partner:
     
    62:11
    Přesilová hra Havlíčkova Brodu končí, naopak za chvíli začne oslabení. Adam Dvořák (HBR) se provinil podrážením.
     
    60:27
    Hosté se budou brátni ve třech proti čtyřem, Jakub Rychlovský (LIB) je potrestán za nedovolené bránění.
     
    56:30
    Za domácím brankářem už svítilo červené světlo, jenže Adam Klapka (LIB) vysekl kotouč zpod kontroly Martina Nedvěda a místo gólové oslavy míří zpytovat svědomí na trestnou lavici.
     
    46:27
    Havlíčkův Brod bude hrát 22 sekund v pěti proti třem. Petr Had (LIB) je potrestán na 2 + 10 za vražení na hrazení, menší trest odpyká Jan Cikhart.
     
    44:49
    Vojtěch Holenda se umě protáhl až před hostující brankoviště, kde jej ale nedovoleně odstavil od kotouče Vojtěch Jiruš (LIB). Odsedí si dvě minuty za krosček.
     
    40:45
    Domácí mají příležitost ke snížení. Vojtěch Jiruš (LIB) je potrestán dvěma minutami za napadení.
     
    37:24
    Bruslaři se budou bránit ve třech. Štěpánu Dudychovi (HBR) se nepodařilo vyhodit puk z pásma podle vlastních představ, a je vyloučen na dvě minuty za zdržování.
     
    37:12
    Hra je přerušena a havlíčkobrodský hráč už míří na trestnou lavici. Tomáš Kohout (HBR) je potrestán dvěma minutami za podrážení.
     
    27:51
    Tomáš Kohout se dostal do skvělé šance, před brankovištěm ale trefil jenom betony Pavla Čajana. Při bránění si ovšem Luboš Dospěl (LIB) pomohl krosčekem, hosté budou hrát v oslabení.
     
    23:56
    Bruslaři mají rázem přesilovou hru. Hosté špatně vystřídali a za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká trest Michael Drábek (LIB).
     
    23:06
    Bílí Tygři zamkli svého soupeře a Miroslav Folvarský musel vytáhnout dva povedené zákroky, teď se ale síly na ledě vyrovnají. Petr Šafařovský (LIB) je vyloučen za sekání.
     
    22:09
    Miroslav Folvarský (HBR) podrazil soupeře, za což dostává dvouminutová trest. Ten za havlíčkobrodského brankáře odpyká Jakub Petržilka.
     
    17:29
    Martin Nepokoj (HBR) zbytečným zákrokem oslabuje svůj tým. Agresivnější zajetí do soupeře bylo vyhodnoceno jako hrubost, domácí se poprvé v tomto utkání budou bránit ve čtyřech.
     
    10:13
    Havlíčkův Brod má k dispozici druhou přesilovou hru. Luboš Dospěl (LIB) se v útočném pásmu provinil držením, a míří tak na trestnou lavici.
     
    06:19
    Jiří Hromádka se hnal dopředu středem hřiště, přičemž jej Jan Cikhart (LIB) zastavil hákováním. Pravice hlavního sudího okamžitě vyletěla do vzduchu.

    Milan Sochor

    Góly a asistencie: 16. Petržilka (Pokorný, Kohout), 25. Nepokoj (Dudycha, Holenda) – 5. Drábek, 19. Žůrek (Vomáčka), 22. Žemba (Rychlovský), 30. Rychlovský (Jiruš), 47. Rychlovský, 49. Cikhart (Klapka), 53. Žemba (Šafařovsý, Hampl), 58. Jiruš, 64. Šafařovský (Rychlovský)


    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (49. – 60. Nedvěd) – Dvořák, Pejchal, Horák, Najman, Krejčí, Nepokoj, Dudycha – Vaňous, Petržilka, Kohout, Kopic, Tecl (C), Hromádka, Fiala, Holenda, Vyvial, Pokorný, Cachnín (A)
    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Pařík) – Aubrecht, Adamec, Hampl, Kovář, Žůrek, Had – Rychlovský, Dospěl, Šafařovský (A), Hájek (C), Strnad, Jiruš, Klapka, Drábek, Cikhart, Vomáčka, Šeliga, Žemba (A)

    Rozhodca: Filip Vrba – David Otáhal, Robin Horký