Montreal – Washington 5:2 (kon.) | NY Islanders – NJ Devils 2:0 (kon.) | Detroit – Chicago 4:2 (kon.)
Minnesota – Dallas 1:3 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 7:3 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:7 (kon.)
Vancouver – LA Kings 4:3 (2:1 po s.n.) | LA Kings – Vegas 2:7 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Dallas Stars
cz Piatok 21.09.2018, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    Dobré ráno všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z přípravného utkání před novou sezónou NHL mezi Minnesotou Wild a Dallasem Start- Duel startuje dvě hodiny po půlnoci.
     
    Dallas Stars

    Dallas vstoupil do přípravy na nový ročník NHL ve středu. Na domácím ledě přivítal St. Louis, které dokázal přehrát výsledkem 5:3. V dresu Start bude v nové sezóně nastupovat Rus Radulov. Stars si také pojistili služby hvězdného Seguina. Oba jmenovaní se proti St. Louis dokázali střelecky prosadit.
     
    Minnesota Wild

    Naopak domácí celek nazačal přípravu po výsledkové stránce zrovna dobře. Své první utkání sehrála Minnesota na ledě Winnipegu, kde prohrála 2:1. V dalším duelu hostili Wild St. Louis, se kterým doma padli výsledkem 2:3. Také Minnesota do zápasů postavila své tahouny.
     
    Jak už je za oceánem tradicí, začne duel o několik minut později.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování dnešního utkání, jenže Coyle s pukem na holi neprojel do útočného pásma.
     
    00:40
    Eriksson naskočil na led a dojel nahození hostujícího celku do rohu kluziště. Nikdo z hokejistů Dallasu jeho akci neatakuje.
     
    01:20
    Parise projel do útočného pásma a hledal Niederreitera. Švýcarský hokejista měl kotouč v těžké pozici a nedokázal překvapit brankáře.
     
    01:50
    Dickinson dojel nahození do rohu útočného pásma, poslal prudkou přihrávku před branku Minnesoty a Devan Dubnyk se musel pořádně ohánět.
     
    02:20
    Dowling projel s kotoučem na hokejce do útočného pásma, nicméně v hodně těžké pozici nepřizvedl bekhendem puk nad beton Devana Dubnyka.
     
    02:40
    Až nyní se přerušuje hra. Minnesotě se vůbec nepovedla rozehrávka. Po odpískaném ofsajdu se vhazuje ve středním pásmu.
     
    03:10
    Brown dostal přihrávku o mantinel do útočného pásma. Domácí hokejista byl při této akci pomalý. Hostující obránce před ním uzmul kotouč.
     
    03:35
    Eriksson ustál souboj s dotírajícím soupeřem v rohu obranného pásma a bez problémů vyhodil puk za modrou čáru. Minnesota může zaútočit.
     
    04:10
    Honka dojel nepřesnou přihrávku domácího celku do útočného pásma. Finský hokejista s pukem bez problémů vyjel do střední třetiny.
     
    04:22
    Ofsajd také na straně domácí Minnesoty. Parise byl při přechodu do útočného pásma rychlejší než kotouč. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    05:10
    Koivu přenechal v rohu útočného pásma kotouč Parisemu, který přihrával na modrou čáru, ale obránce Minnesoty si nepotykal se zpracováním.
     
    05:31
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas se jako blesk z čistého nebe dostává do vedení! MIRO HEISKANEN dostal prostor na modré čáře, kam také dostal přihrávku a parádní střelou v ideální výšce uklidil puk do sítě! Asistence: Eric Condra, Denis Gurianov.
    05:31 Miro HEISKANEN - 0:1
     
    06:10
    Dallas je po vstřelení úvodní branky hodně aktivní. Ničuškin se po pravém křídle řítil do útočného pásma, ale důrazní hráči Wild jej obrali o puk.
     
    06:32
    Domácí obrana má nyní plné ruce i nohy práce. Dallasu po vstřelené brance narostla křídla a útočníci Stars si najednou mnohem více věří.
     
    07:10
    Pateryn vybojoval puk v rohu obranného pásma a vysokým obloučem jej vyhodil za modrou čáru. Hráči Minnesoty se trápí při přechodu do útoku.
     
    07:32
    Rau projel po pravém křídle až do útočného pásma, kde jej však jeden z obránců hostujícího celku vytlačil až k mantinelu a nedovolil mu rozehrát.
     
    08:03
    Rau si svou akci ještě jednou zopakoval. Tentokrát hledal Niederreitera, ale jeho skákavou přihrávku zastavil vracející se Ničuškin.
     
    08:39
    Seeler zkusil napřáhnout od modré čáry. Jeho rána však neměla vůbec dobré parametry a skončila na bruslích prvního obránce v bílém dresu.
     
    09:12
    Spurgeon zahrál dlouhou přihrávku podél mantinelu. Na jeho přihrávku ale nedosáhl nikdo v zeleném dresu. Defenzíva Stars zatím pracuje dobře.
     
    09:28
    Spurgeon pro domácí celel ještě udržel útočné pásmo, jenže na jeho přihrávku po mantinelu nedosáhl nikdo z hráčů Wild. Dallas se znovu ubránil.
     
    10:08
    Domácí si zahrají přesilovku. Dvě minuty za držení hole vyfasoval Elie.
     
    10:28
    Dallas začal své oslabení ve velkém stylu. Hostující hokejisté vybojovali puk na modré čáře a vyhodili jej za branku domácí Minnesoty.
     
    11:02
    Spurgeon se sice natahoval po vyhození kolem mantinelu, ale pro domácí celek už nedokázal udržet útočné pásmo. Domácí musí začít od Dubnyka.
     
    11:30
    Potřetí během oslabení se Dallasu podařilo vyhodit puk až za Dubnykovu branku. Hosté zatím brání opravdu skvěle.
     
    12:08
    Hosté v plném počtu.
     
    12:23
    Domácím se po skončení přesilové hry vůbec nepovedla rozehrávka. Pateryn sice protečoval prudké nahození do útočného pásma, ale akce končí zakázaným uvolněním.
     
    13:08
    Dallas se po delší době vydal do útoku. Honka vymyslel prudkou přihrávku na rozjetého Browna, před kterým domácí hráč přizvedl puk mimo kluziště.
     
    13:18
    Dowling se v útočném pásmu dostal k odraženému kotouči, srovnal si jej na forhendu, ale jeho rána zápěstím nebyla nebezpečná.
     
    14:10
    Domácí brankář Dubnyk tentokrát vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Minnesota se do útočného pásma dostává jen s problémy.
     
    14:28
    Elie se krásnou kličkou na modré čáře zbavil Niederreitera, ale svůj průnik zakončil nepřesnou přihrávkou. Důrazní hokejisté Stars přesto vybojovali puk.
     
    14:51
    První přesilovku si zahraje také Dallas. Dvě minuty za sekání vyfasoval Koivu.
     
    15:03
    Heiskanen poslal hodně nepřesnou a slabou přihrávku. Dotírající hokejista v dresu Minnesoty puk špičkou kopačky vypíchl za modrou čáru.
     
    15:32
    Pitlick dostal přihrávku do rohu útočného pásma, odkud hledal Ničuškina, ale ruský hokejista se nedokázal optimálně uvolnit. Domácí vyhazují přes všechny čáry.
     
    16:10
    Parise zabojoval v duelu u mantinelu a málem se mu podařilo vyhodit puk do bezpečí. Pozorný obránce Heiskanen pro Dallas udržel útočné pásmo.
     
    16:51
    Domácí v plném počtu.
     
    17:02
    Dubnyk měl hodně práce. Domácí brankář se musel roztáhnout na brankovišti a se štěstím dokázal zastavit Ničuškinův forhendový pokus!
     
    17:30
    Mikko Koivu napadal rozehrávku Dallasu v útočném pásmu. Finský hokejista dostal pod tlak Dickinsona, ale kotouč pro domácí Wild nevybojoval.
     
    18:10
    Bartkowski uklidňuje hru domácího celku v obranném pásmu. Obránce Minnesoty poté poslal přihrávku na pravé křídlo, kde nebyl nikdo v zeleném.
     
    18:35
    Domácí se v závěru první třetiny tlačí do útočného pásma a snaží se vyrovnat. Kloos byl tentokrát příliš rychlý a projel do třetiny ještě před kotoučem. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:25
    Heatherington neudržel puk v útočném pásmu a důrazný Hendricks jej připravil o kotouč. Hráči Minnesoty se ještě snažili zaútočit, ale Chudobin nemusel zasahovat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté Dallasu. Hosté se dostali do vedení v šesté minuty, kdy se střelou od modré čáry prosadil Heiskanen. Oba týmy si poté vyzkoušely přesilovou hru, ale ani jednomu z nich se nepodařila. Dallas mohl tři minuty před přestávkou navýšit své vedení, jenže Ničuškin ležícího Dubnyka nepropálil. Do kabin se proto jde za stavu 0:1.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Zach Parise se ihned po startu druhé části hry vydal dotírat na brankovišti, ale ležícího brankáře nepřekonal.
     
    20:40
    Niederreiter neposlal přesnou přihrávku na levé křídlo, kam spěchal Parise. Ničuškin se stačil skvěle vrátit a prudkou pobídku zastavil.
     
    21:15
    Coyle dostal povedenou přihrávku na pravý pruh a pohotově zakončil. Hostující brankář jeho ránu po celou dobu viděl a schoval puk do lapačky.
     
    21:19
    Krátce po vhazování se do zakončení dostal Spurgeon, jehož povedenou střelu schoval Chudobin do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    22:10
    Poprvé ve druhé části se do útoční vrhli také hokejisté Dallasu. Dowling přihrál na modrou čáru, jenže nikdo v bílém nedokázal zakončit.
     
    22:35
    Chudobin pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou a urychlil přechod hokejistů Stars do útočného pásma. Obrana Minnesoty teď pracuje opravdu dobře.
     
    23:08
    Niederreiter hledal prudkou přihrávkou na levou stranu rozjetého spoluhráče. Koivu na jeho pobídku nedosáhl a obránci Dallasu mohou založit další útok.
     
    23:29
    Domácím se vůbec nepovedla rozehrávka. Na prudkou přihrávku na pravou stranu nikdo v zeleném nedosáhl a kotouč prosvištěl na zakázané uvolnění.
     
    24:10
    Spurgeon nahodil puk do rohu útočného pásma, jenže Minnesotě zatím schází spíše střelba. Defenzíva Dallasu znovu domácí hráče do zakončení nepustila.
     
    24:35
    Condra vybojoval puk v rohu obranného pásma, ale ani americký hokejista jej nedokázal vyhodit za modrou čáru. Minnesota hodně zlepšila svůj výkon.
     
    25:10
    Heatherington dojel nahození do rohu útočného pásma, ale nikdo z hráčů Dallasu mu nepřišel pomoci.
     
    25:19
    Další vyloučení na straně Dallasu. Gurijanov dostává dvě minuty za podrážení.
     
    26:10
    Niederreiter přišel o kotouč na modré čáře a hokejisté Dallasu se osvobozují. Unavená čtveřice Stars přesto nedokázala vystřídat.
     
    26:35
    Až nyní se hokejistům hostujícího celku podařilo vyhodit puk přes všechny čáry a trenér hostujícího celku posílá na led čerstvé síly.
     
    27:03
    Obrovská šance na vyrovnání! Eriksson se dostal k zakončení z levého kruhu, jenže jeho rána příklepem se zastavila na tyči!
     
    27:19
    Hosté v plném počtu.
     
    28:03
    Coyle táhl přečíslení Minnesoty ve dvou proti jedinému obránci. Právě Coyle chtěl přihrávat žabičkou, ale hostující obránce stačil zasáhnout.
     
    28:35
    Domácí se pokusili překvapit obranu Dallasu nahozením obloučkem do středního pásma. Hostující útočník Ničuškin se vrátil pomoci defenzívě.
     
    29:10
    Niederreiter projel s pukem na hokejce do útočného pásma. Švýcarský reprezentant byl vytlačen do rohu kluziště, odkud neměl šanci přesně rozehrát.
     
    29:35
    Parise poslal prudkou přihrávku za branku, kde byl Liambas, který na jeho přihrávku nedosáhl. Od modré poté střílel Spurgeon, ale jeho rána byla nepřesná.
     
    30:10
    Až nyní se po dlouhé době přerušuje hra. Mikko Koivu dostal přihrávku na pravou stranu, jenže Fin musel střílet z ostrého úhlu. Chudobin přilepil svůj beton k tyči.
     
    30:29
    Gurianov obětavým zákrokem vypíchl puk z obranného pásma. Hosté sice mohli zaútočit, jenže jejich přechod před branku Minnesoty zastavila nepřesná přihrávka.
     
    31:03
    Až nyní musel Devan Dubnyk zasahovat. Domácí brankář vykopl svůj beton proti dělovce z mezikruží a vyrazil hodně nebezpečnou střelu.
     
    31:16
    Kloos podle čárového rozhodčího najel do útočného pásma ještě před kotoučem. Ofsajd, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    32:09
    Honka vyvezl puk až do útočného pásma a od modré čáry jej nahodil mezi kruhy. Na jeho povedený nástřel nezareagoval nikdo v bílém.
     
    32:23
    Na druhé straně se do zakončení prokousal Coyle. Jeho ránu však Chudobin dobře viděl a připsal si snadný zákrok lapačkou. Vhazuje se po jeho levici.
     
    33:10
    Ničuškin získal puk ve středním pásmu, ale ruský hokejista si netroufl na individuální průnik do útočného pásma a raději zakombinoval s obránci.
     
    33:36
    Rau vybojoval odražený puk na modré čáře, připravil si kotouč ke střele zápěstím, jenže jeho dělovka pouze zaduněla o mantinel za brankou.
     
    34:12
    Elie spěchal za nahozením do útočného pásma. Pozorný obránce domácího celku se před něj natlačil, zpracoval si puk a s přehledem rozehrál.
     
    34:44
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Minnesota se přeci jen dočkala branky! Mikko Koivu nahodil puk od modré čáry na branku. Na jeho pobídku zareagoval ZACH PARISE, který krásnou tečí vyrovnal. Asistence: Mikko Koivu.
    34:44 Zach PARISE - 1:1
     
    35:25
    Domácí jsou po vyrovnání jako polití živou vodou a nadále se tlačí do útoku. Dallas teď čekají nesmírně těžké minuty.
     
    36:10
    Spurgeon se ocitl před brankou Dallasu, ale nedokázal se kolem klece otočit a zakončit. Obránci Dallasu jej navíc připravili o kotouč.
     
    36:35
    Dallas se usadil v útočném pásmu, ale nikdo v bílém dresu se nedostal do zakončení. Obránci Minnesoty ve druhé třetině hrají opravdu hodně tvrdě.
     
    37:10
    Kloos se pokoušel vyhodit puk ven z obranného pásma, ale jeden z hráčů Dallasu jeho vyhození stačil zastavit. Hosté mohou pokračovat v útočení.
     
    37:35
    Heatherington nahodil puk od modré čáry na branku Minnesoty. Nikdo v bílém dresu jeho přihrávku netečoval a Devan Dubnyk si připsal snadný zákrok.
     
    38:14
    Spurgeon se vydal na individuální průnik do útočného pásma, kde heldal Pariseho, jehož bekhendovou střelu brankář Point zneškodnil betonem.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:20
    Niederreiter nahodil puk o mantinel do útočného pásma. Za jeho přihrávkou spěchali hned dva hráči v zeleném, ale nejblíže měl k puku Condra.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! Minnesotě se ve druhé části dnešního utkání podařilo vyrovnat. Domácí byli od jejího startu aktivnějším týmem a tlačili se do útoku. Dallas však přestál další oslabení a po deseti minutách vyměnil brankáře. Chudobina vystřídal v kleci Point. Právě střídající brankář musel v 35. minutě lovit puk ze sítě, protože jej krásnou tečí překonal Zach Parise! Minnesota se dokonce mohla dostat do vedení, ale Point už znovu neinkasoval.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Minnesota uspěla na úvodním vhazování třetí třetiny. Domácí se ihned vydali do útoku, ale Koivu svým nahozením odevzdal puk soupeři.
     
    40:45
    Mikko Koivu projel s pukem na hokejce do útočného pásma, ale pozorná obrana Dallasu mu nedala dostatek prostoru k zakončení.
     
    41:12
    Zach Parise bekhendovým nahozením od mantinelu hledal spoluhráče z defenzívy, ale nikdo v zeleném dresu se po jeho nástřelu nenatáhl.
     
    41:50
    Dallas si zahraje přesilovou hru. Proser dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    42:10
    Honka dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, ale vyslal nepřesnou přihrávku a daroval kotouč obráncům Minnesoty.
     
    42:35
    Devan Dubnyk se skvěle roztáhl na brankové čáře a parádním zákrokem bekhendem vykopl kotouč mimo tři tyče. Domácí puk znovu vyhazují přes všechny čáry.
     
    43:10
    Devan Dubnyk dokonce vyjel za svou branku, kde zastavil prudké nahození a Minnesota se i potřetí osvobozuje dlouhým vyhozením.
     
    43:50
    Domácí v plném počtu.
     
    44:10
    Eriksson zavezl puk do rohu útočného pásma, kde k němu přistoupili hned dva obránci, kteří jej nalepili k mantinelu a zabránili mu v rozehrávce.
     
    44:35
    Coyle místo přihrávky před branku dlouho otálel u mantinelu a nechal se připravit o dobrou možnost. Obrana Dallasu zatím hraje hodně dobře.
     
    45:10
    Condra pouze vyhodil puk do středního pásma, kde se kotouče zmocnili hokejisté Minnesoty Wild. Hráči domácího celku mohou zaútočit.
     
    45:40
    Dallas si zahraje další přesilovou hru. Dvě minuty za sekání dostává Kloos.
     
    46:10
    Honka obdržel pěknou přihrávku do střelecké pozice. Finský hokejista si puk přehodil na forhend, ale jeho zakončení skončilo na rameni pozorného Dubnyka.
     
    46:30
    Minnesota i při tomto oslabení pokračuje v dobrém defenzivním výkonu. Domácí hráči vybojovali odražený puk a vyhodili jej přes všechny čáry.
     
    47:03
    Mikko Koivu zastavil nepovedenou přihrávku k mantinelu, udržel puk na hokejce a lehkým obloučkem vyhodil puk do bezpečí. Dallasu se v této přesilovce vůbec nedaří.
     
    47:40
    Domácí v plném počtu.
     
    48:01
    Devan Dubnyk musel zasahovat až nyní. Nahození od modré čáry před ním totiž stačil tečovat Dowling, ale domácí brankář udržel kotouč pod betonem.
     
    48:18
    Devan Dubnyk vyjel ven z vlastní branky, zastavil prudké nahození podél mantinelu a bekhendem konstruktivně rozehrál.
     
    49:05
    Mikko Koivu spěchal za další přihrávkou do útočného pásma. Finský útočník byl v útočném pásmu zcela osamocený proti trojici hráčů Dallasu.
     
    49:23
    Niederreiter poslal krásnou přihrávku zpoza branky. Do zakončení se tlačili Koivu a Parise, ale poslední dva jmenovaní se zřejmě neporozuměli.
     
    50:12
    Dubnyk znovu vyjel ven z branky a zapojil se do rozehrávky Minnesoty. Domácí brankář tentokrát docela riskoval, ale nakonec předal puk Anasovi.
     
    50:46
    Právě Anas se hnal po pravé straně do útočného pásma. Ve velké rychlosti si však všiml toho, že jeden z jeho spoluhráčů přejel modrou čáru.
     
    51:09
    Kloos spěchal za odraženým pukem do středního pásma. Pozorní obránci Dallasu jeho pohyb zachytili a odehráli puk do bezpečí.
     
    51:19
    U mantinelu se nyní strhla menší potyčka. Rozhodčí ale velice rychle dokázali emoce zchladit a vše se obejde bez vyloučení. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    52:10
    Parise dostal dostatek prostoru na levé straně útočného pásma. Autor vyrovnávací branky napřáhl ke střele, ale jeho pokus byl nepřesný.
     
    52:29
    Elie rozjel akci Dallasu z obranného pásma. Hostující hráč vyslal do útoku finského obránce Honku, který na modré čáře nedostal povolení ke vstupu do útočného pásma.
     
    52:54
    Bude se vylučovat. Dvě minuty za ržení dostává Devin Shore. Minnesota dostává skvělou příležitost.
     
    53:09
    Koivu vypálil od modré čáry. Hostující brankář však nemusel zasahovat, jelikož finský útočník trefil jen brusle svého spoluhráče.
     
    53:29
    Hráči Dallasu vybojovali v obranném pásmu odražený kotouč a pohotově jej vyhodili za branku Minnesoty. Domácí musí začít od Dubnyka.
     
    54:16
    Koivu diriguje rozehrávku Minnesoty v útočném pásmu, ale domácímu celku zatím schází střelecká aktivita. Obrana Dallasu se skvěle pohybuje.
     
    54:54
    Hosté v plném počtu.
     
    55:06
    Devan Dubnyk musel předvést dobrý zákrok! Shore se hned po svém návratu z trestné lavice zapojil do útočení, ale nedokázal přehodit puk přes beton ležícího brankáře!
     
    55:24
    Devan Dubnyk raději znovu přerušil hru. Domácí brankář neměl s nahozením od levého mantinelu problém, ale všiml si dotírajícího soupeře a raději podržel puk v lapačce.
     
    55:54
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas se čtyři minuty před koncem základní hrací doby dostává do vedení! Před branku Devana Dubnyka přilétla prudká přihrávka z levé strany a JUSTIN DOWLING z těsné blízkosti dopravil puk do branky! Asistence: Denis Gurjanov, Eric Condra.
    55:54 DOWLING - 1:2
     
    57:32
    Minnesota se nyní snaží útočit, ale obrana Dallasu zatám hraje velice obětavě a nepouští domácí hráče do vyložených možností.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:29
    Hokejisté Dallasu ve vlastním obranném pásmu nasbírali snad třicet vteřin. Minnesota totiž hodně špatně střídala a obránci Dallasu si jen vyměňovali přihrávky.
     
    58:42
    Devan Dubnyk odjíždí na střídačku! Minnesota zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    59:08
    Hosté se poprvé pokusili trefit odkrytou branku. Shore si ale neseřídil svá mířidla. Zakázané uvolnění, bude se vhazovat před klecí Dallasu Stars.
     
    59:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Minnesotě se hra bez brankáře vůbec nepovedla a RADEK FAKSA zakončil do odkryté klece! Bez asistence.
    59:32 Radek FAKSA - 1:3
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dallas Stars zvládl utkání na půdě Minnesoty a vítězí 3:1. Domácí celek tak stále čeká na první triumf v přípravě na novou sezónu. Hosté se do vedení dostali v první třetině zásluhou Heiskanena. Minnesota poté zvýšila svou aktivitu a v prostřední části hry srovnal Parise. Domácí byli aktivní i v poslední třetině, ale své náznaky nedokázali přetavit v branku. Naopak Dallas uštědřil Minnesotě lekci z efektivity. V 56. minutě vrátil hostům vedení Dowling a v samotném závěru utkání přidal gól do prázdné branky Radek Faksa.
     
    Střely na branku: 27 – 23
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Justin Dowling (DAL) 1+0
    2. Zach Parise (MNS) 1+0
    3. Nick Seeler (MNS) 0+0
     
    Československá stopa v utkání

    Radek Faksa (DAL) – 1+0, 2 střely, čas na ledě 18:08
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (04:35:45)

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 35. Parise (Koivu) – 6. Heiskanen (Condra, Gurianov), 56. Dowling (Gurjanov, Condra), 60. Faksa


    Minnesota Wild: Dubnyk (Hammond) – Anas, Bartkowski, Brown, Coyle, Eriksson, Fitzgerald, Greenway, Hendricks, Koivu, Liambas, Niederreiter, Parise, Pateryn, Prosser, Rau, Seeler, Soucy, Spurgeon
    Dallas Stars: Chudobin (31. Point) – Bayreuther, Corneau, Condra, Dickinson, Dowling, Elie, Faksa, Gurijanov, Hatherington, Heiskanen, Hintz, Honka, Markison, Mathot, Ničuškin, Nyberg, Pitlick, Scarlett, Shore, Smith