Košice – Orange 20 6:1 (kon.)
koniec
HC Košice
6:1 (3:1, 2:0, 1:0)
HK Orange 20
Štvrtok 20.09.2018, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:40
    Haščák prihrával do dobrej pozície Šoltésovi, ten bol okamžite zdvojený a jeho hokejka bola zablokovaná. Fantastická práca defenzívy HK Orange 20.
     
    56:44
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Dávid Boldižár – 2 min., držanie).
     
    54:49
    Haščákovi puk viackrát prekĺzol popod čepeľ, napriek tomu Košičania ostali v pásme. Dobre pálil Hričina i jeho spoluhráči, Jakub Kostelný ale predviedol niekoľko skutočne kvalitných zákrokov.
     
    52:22
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Michal Juščák – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    52:21
    Tento puk nebol pre Habala vôbec jednoznačný. Nahodenie od modrej bolo totiž dobre tečované, a tak mal český gólman v službách Košíc čo robiť, aby ho udržal v hre.
     
    51:16
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Martin Lenďák – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    50:03
    Košice dali gól!
    Košičania sa presadzujú aj počas vlastného oslabenia. Po ľavej strane sa do pásma presunul TOMÁŠ KLÍMA, ktorý zavŕšil gólový poltucet v sieti HK Orange 20.
     
    49:30
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Patrik Koch – 2 min., podrazenie).
     
    45:20
    Veľká šanca pre Martina Dudáša. K tomu sa dostal puk vykopnutý Kostelným, už však bol v protipohybe, a preto nedokázal zakončiť do odkrytej časti bránky.
     
    44:55
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Martin Kupec – 2 min., sekanie).
     
    44:10
    Sieť sa po teči Jakuba Suju zatrepotala. V hale to len tak zahučalo, diváci ten puk už videli v bránke. Napokon ale po bočnej sieti skĺzol k mantinelu.
     
    41:40
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Marcel Haščák – 2 min., podrazenie).
     
    39:42
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Klemen Pretnar – 2 min., podrazenie).
     
    33:50
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Jakub Köver – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    29:39
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Klemen Pretnar – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    29:28
    Košice dali gól!
    Neprekonaný dnes nebude ani tretí gólman, ktorý do hry zasiahol. Jakub Kostelný musel teraz skloniť hlavu a vytiahnuť puk zo siete, do ktorej ju poslal obranca a dočasný košický kapitán MARTIN DUDÁŠ. Asistencie: Tomáš Klíma, Martin Lenďák.
     
    24:05
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (2 min. – zdržiavanie hry / posunutá bránka).
     
    24:05
    Zmena v bráne hostí. Daniel Jakub Pavličko v dnešnom zápase konči, medzi tromi žrďami ho nahradí Jakub Kostelný.
     
    24:05
    Košice dali gól!
    Oceliari zatiačili na svojho súpera a obranné rady mladíkov tento fakt nezvládli. Gól bol len otázkou času, napokon mohol ruky nad hlavu zodvihnúť TOMÁŠ NETÍK. Presilovku tak využívajú aj domáci. Asistencie: Petr Kafka, Klemen Pretnar.
     
    23:21
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Dávid Romaňák – 2 min., držanie).
     
    19:18
    Košice dali gól!
    Košičania napokon strieľajú ešte jeden gól. MARCEL HAŠČÁK vyslal strelu švihom, s čím teraz Daniel Jakub Pavličko príliš nerátal. Gólman mladíkov bol nachytaný na hruškách, stav sa preto upravuje na 3:1. Asistencia: Dávid Šoltés.
     
    16:40
    Pekný moment, mladíkom sa črtalo prečíslenie dvoch proti jednému. Finálna prihrávka ale napokon gólovú šancu nepriniesla, Habal mohol ostať pokojný.
     
    15:08
    HK Orange 20 dalo gól!
    Mladí Slováci strieľajú kontaktný gól. V útočnej tretine rozostavili svoj presilovkový formát, na konci ktorého bol gólový BORIS BRINCKO. Asistencie: Enrik Švec, Andrej Kollár.
     
    14:34
    Vylúčenie v tíme HC Košice (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    13:31
    Košice dali gól!
    Čo napokon znamená aj ich druhý presný zásah. ROMAN ŽITNÝ si položil Pavlička a popri jeho tele pohodlne upravil na 2:0 v prospech domácich Košíc. Asistencie: Tomáš Klíma, Martin Krajňák.
     
    12:02
    Košice dali gól!
    Jeden z mladíkov teraz stratil hokejku, celá formácia si ich následne veľmi umne povymieňala. Ani to jej ale nestačilo, Košičania si vytiahli Pavlička z bránky a skórovali. Postaral sa o to TOMÁŠ HRIČINA. Asistencie: Klemen Pretnar, Gabriel Spilar.
     
    03:27
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Jere Pulli – 2 min., držanie).
     
    01:58
    Až teraz sa Košičania dostali do šance. Výborne si počkal Šoltés, ktorý puk poslal medzi kruhy prichádzajúcemu Pullimu. Ten to skúsil bez prípravy, Pavličko ale svoje betóny včas sklepol.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 13. Hričina (Pretnar, Spilar), 14. Žitný (Klíma, Krajňák), 20. Haščák (Šoltés), 25. Netík (Kafka, Pretnar), 30. Dudáš (Klíma, Lenďák), 51. Klíma – 16. Brincko (Švec, Kollár)


    HC Košice: Habal (Škorvánek) – Pretnar, Dudáš (C), Čížek, Koch, McDowell, Pulli, Lenďák – Netík, Brophey, Kafka – Spilar (A), Suja (A), Hričina – Haščák, Galamboš, Šoltés – Žitný, Krajňák, Klíma
    HK Orange 20: Pavličko (25. Kostelný) – Brincko, Švec, Maňák (A), Golián, Boldižár, Kupec, Romaňák, Nahálka – Urbánek, Kollár (C), Fafrák (A) – Džugan, Köver, Juščák – Lunter, Giertl, Havrila – Zahradník, Čenka, Svitana

    Rozhodca: M. Korba, Orolin – Bogdaň, Gajan