Buffalo – Pittsburgh 3:2 (kon.) | Columbus – Chicago 4:1 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 1:5 (kon.)
Washington – Boston 2:5 (kon.) | Tampa Bay – Carolina 1:4 (kon.) | Toronto – Ottawa 4:1 (kon.)
Dallas – St. Louis 5:3 (kon.) | Colorado – Vegas 1:5 (kon.) | Arizona – LA Kings 4:2 (kon.)
LA Kings – Arizona 3:4 (kon.) | San Jose – Anaheim 4:1 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:4 (kon.)
Boston – Calgary 3:1 (kon.)
koniec
New York Islanders
1:5 (0:1, 1:3, 0:0)
Philadelphia Flyers
cz Streda 19.09.2018, 01:00 • Barclays Center, New York • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:38 Jori LEHTERÄ - 1:5
     
    57:38
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ještě jedna pojistka na hostující výhrou! TJ Brennan přebruslil Beauvilliera a namířil si to do pravého kruhu, kde mu puk sice utekl, ale s malým přispěním Leiera neplánovaně přihrál JORI LEHTERÄMU, jenž bekhendem z mezikruží upravil skóre na 5:1. Asistence: Taylor Leier, TJ Brennan.
    36:47 Danick MARTEL - 1:4
     
    36:47
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to je skvělá pasáž pro Letce, kteří dávají třetí gól během několika minut a unikají do vedení 4:1! Brennan prokázal dobrý přehled o hře a nahrál dopředu na DANICKA MARTELA, který vedl puk po levé straně a situaci dva na jednoho se rozhodl vyřešit vlastním zakončením, na které Lehner nenašel odpověď. Asistence: TJ Brennan, Greg Carey.
    35:38 Phil VARONE - 1:3
     
    35:38
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Také hosté se prosadili během signalizovaného trestu po faulu Boychuka. Chytře to udělal Palmquist, jenž přidržel puk u modré čáry a počkal si na PHILA VARONEHO, jenž naskočil ze střídačky jako šestý hráč a využil volného prostoru v levém kruhu, odkud zvýšil vedení Letců na rozdíl dvou gólů. Asistence: Zach Palmquist, Travis Konecny.
    32:56 Carsen TWARYNSKI - 1:2
     
    32:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Zničehonic se Flers vrací do vedení! Nepotřebovali k tomu žádnou komplikovanou akci, u útočné modré čáry čekající CARSEN TWARYNSKI si zkrátka vzal puk od Brennana a Lehnera zaskočil prudkou ránou z pravého křídla. Asistence: TJ Brennan, Anthony Stolarz.
    28:12 David QUENNEVILLE - 1:1
     
    28:12
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí si vytvořili obrovský tlak, kterému napomohl i signalizovaný trest. K němu už ale nedošlo, protože Leddy poslal puk k levému mantinelu a z něj přiletěla žíně z hokejky DAVIDA QUENNEVILLEA, jenž propálil úplně vše, včetně gólmana Letců. Asistence: Nick Leddy, Jordan Eberle.
    13:24 James de HAAS - 0:1
     
    13:24
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté se v půlce čtrnácté minuty do vedení! Reece Willcox sebral volný puk a na ose hřiště ho předal JAMESI DE HAASOVI, jehož dělovka prosvištěla až za záda víceméně nereagujícího Lehnera. Asistence: Reece Willcox.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 29. Quenneville (Leddy, Eberle) – 14. de Haas (Willcox), 33. Twarynski (Brennan, Stolarz), 36. Varone (Palmquist, Konecny), 37. Martel (Brennan, Carey), 58. Lehterä (Leier, Brennan)


    New York Islanders: Lehner (41. Gibson) – Boychuk, Vande Sompel, Quenneville, Leddy, Dobson, Sbisa – Komarov (A), Barzal, Beauvillier – Eberle (A), Kovář, Bellows – R. Bourque, Suter, Kubiak – Clutterbuck (A), Cizikas, Martin.
    Philadelphia Flyers: Stolarz (Lyon) – Folin, Friedman, Brennan, Palmquist, de Hass, Willcox – Lehtera (C), Raffl, Leier – Konecny, Patrick, Lindblom – Carey, Varone, Martel – Rubcov, Twarynski, McDonald.

    Rozhodca: MacDougall, StLaurent – Driscoll, Marquis

    Diváci: 4 744