Amsterdam – AEK Atény 3:0 (kon.) | Doneck – Hoffenheim 2:2 (kon.) | Benfica – Bayern 0:2 (kon.)
Manchester City – Lyon 1:2 (kon.) | Plzeň – CSKA Moskva 2:2 (kon.) | Real Madrid – AS Rím 3:0 (kon.)
Valencia – Juventus 0:2 (kon.) | YB Bern – Manchester United 0:3 (kon.)
koniec
FC Viktoria Plzeň
2:2 (2:0)
CSKA Moskva
Streda 19.09.2018, 21:00 • Doosan Arena, Plzeň • Liga majstrov • Skupina G
Predzápasové kurzy
     
    Tak ktovie, Plzeň by možno pred samotným stretnutím ten jeden bod aj brala, teraz však smúti po remíze 2:2! CSKA Moskva dokázala v druhom polčase streliť tie dva potrebné góly, keď udrela na jeho začiatku a na jeho konci. Aj v druhom polčase to bol sympatický výkon českého majstra, ale ako som spomínal, nezachytil úvod a záver druhého dejstva a tak sa musí uspokojiť len s jedným bodom. Hviezdou domácich dnes bol Krmenčík, ktorý dal oba dva góly Plzne, výbornými zákrokmi sa však prezentoval aj slovenský brankár Matúš Kozáčik. Za hostí skóroval Čalov a remízu zariadil v závere nadstaveného času z premenenej penalty Vlašić.

    To je už z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť a prajem už teda dobrú noc. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:57:17)
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Žltú kartu dostáva David Limberský (FC Viktoria Plzeň).
     
    90+5
    CSKA Moskva dala gól!
    Veľkú zodpovednosť na svoje plecia zobral NIKOLA VLAŠIĆ a bez nervov poslal loptu do stredu bránky, čím prekonáva Kozáčika, ktorý si vybral stranu a Dossan Aréna má hlavu v smútku – 2:2!
    Nikola Vlašić (CSK) - 2:2
    90+4.
     
    90+4
    Bola nariadená penalta pre CSKA Moskva! Tak presa len majú hostia veľkú šancu na vyrovnávajúci gól! Po realizácii rohového kopu bol k zemi stiahnutý Fernandes a hlavný rozhodca nekompromisne ukazuje na biely bod.
     
    90+3
    Jedno je však už určite jasné, Plzeň v tomto zápase bude bodovať. Len malinký kúsok ju však delí od všetkých troch bodov.
    90+2. Timur Žamaletdinov (CSK)
     
    90+2
    Ďalšia gólová radosť CSKA bola predčasná! Žamaletdinov dostal loptu do Kozáčikovej siete, ale podľa postranných rozhodcov sa nachádzal v ofsajde. Futbalistov ruského tímu ide už asi trafiť aj šľak.
     
    90+1
    Ešte minimálne o päť minút sa predĺži druhý polčas!
     
    90
    Hra sa teraz ešte poriadne kúskovala, čo domácim len vyhovuje. Hlavný rozhodca tohto zápasu Bastien z Francúzska to však zrejme zohľadní na nadstavenom čase.
     
    89
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Tomáš Hořava, prichádza Lukáš Hejda.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Jakub Řezníček (FC Viktoria Plzeň).
     
    87
    Pokračujeme tak ďalej za stavu 2:1 a čas sa moskovskému klubu začína krátiť. Domáci to už zrejme budú chcieť hlavne ubrániť, už nebudú zakladať útočné výpady.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Rodrigo Becao (CSKA Moskva).
    85. Roman Hubník (PLZ)
     
    85
    Doosan Aréna v Plzni teraz prežila klinickú smrť! Hostia sa už radovali z gólu na 2:2, ale táto radosť bola predčasná, kedže sa hlavný rozhodca po zásahu hosťujúceho celku odpískal útočný faul na kapitána Hubníka. Futbalisti CSKA sa však s týmto názorom pochopiteľne nechcú stotožniť a vedú veľké protesty.

    Miroslav Revaj

    Góly: 29. Krmenčík, 41. Krmenčík – 49. Čalov, 90+5. Vlašić (pen.)

    Karty:   80. Hrošovský (PLZ), 88. Jakub Řezníček (PLZ), 90+5. Limberský (PLZ) – 68. I. Achmetov (CSK), 73. Bijol (CSK), 86. Becao (CSK)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 16:14.
    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Pernica, R. Hubník (C), Limberský – Hořava (89. Hejda), Hrošovský – J. Kopic, D. Kolář (64. Al. Čermák), J. Kovařík – Krmenčík (74. Jakub Řezníček).
    Náhradníci: A. Hruška – Hejda, Ma. Zeman, M. Havel, Al. Čermák, Jakub Řezníček, Ekpai.

    CSKA Moskva: Akinfejev (C) – Becao, N. Černov, Nababkin – Mário Fernandes, Vlašić, Obljakov, Dzagojev (74. Žamaletdinov), Jefremov (46. I. Achmetov) – Bijol, Čalov (81. Sigurdsson).
    Náhradníci: Kyrnac – Sigurdsson, Nišimura, Ščennikov, Gorďušenko, Žamaletdinov, I. Achmetov.

    Rozhodca: Bastien – Zakrani, Haquette – Pacelli (všetci Francúzsko)