Chabarovsk – HC Slovan sk 3:2 (kon.) | Vladivostok – Riga 2:3 (1:3 po s.n.) | Red Star Kunlun – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
Helsinki – Metallurg Magnitogorsk 5:3 (kon.) | Soči – Jekaterinburg 1:5 (kon.) | S.Moskva – Čeljabinsk 6:1 (kon.)
koniec
Spartak Moskva
6:1 (2:0, 3:0, 1:1)
Traktor Čeljabinsk
cz Streda 19.09.2018, 18:30 • Lužniki Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:54:51)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 7304 diváků!
     
    Československá stopa v utkání

    Július Hudáček (SPM) – 60 minut, 1 gól, 15 zákroků, 93,75%
    Robin Hanzl (SPM) – 1+0, 4 střely, čas na ledě 16:42
     
    Střely na branku: 40 – 16
     
    Je konec! Spartak Moskva zvládl dnešní duel ve velkém stylu a poráží Traktor Čeljabinsk vysoko 6:1. Domácí hokejisté se do vedení dostali už v úvodní třetině. V prostřední dvacetiminutovce navýšili svůj náskok díky dlouhé přesilovce už na 5:0. Hned v úvodu třetí části se navíc prosadil Kaspars Daugavinš a o výhře Spartaku byla jasno. Za hosty sice snížil Polygalov, ale nepžíznivý stav už nezvrátil.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Po souboji ve středním pásmu se puk odrazil na střídačku hostujícího celku. Před závěrečnou sirénou nás tak čeká ještě jedno vhazování.
     
    59:14
    Také domácí fanoušci si závěrečné minuty dnešního utkání užívají a odměňují své oblíbence za předvedený výkon hlasitým skandováním.
     
    58:32
    Domácí celek hraje s kotoučem na hokejkách a nenechává hokejistům Čeljabinsku prostor ani v závěru dnešního střetnutí.
     
    58:07
    Hosté v plném počtu.
     
    57:32
    Robin Hanzl se v útočném pásmu dostal do zakončení, nicméně jeho střela zápěstím hostujícího brankáře nevystrašila. Vhazuje se po Děmčenkově levici.
     
    57:12
    Andrej Kutějkin neudržel kotouč na modré čáře a Spartak musel vyklidit útočné pásmo. Domácí hokejisté už ale nikam nespěchají.
     
    56:30
    Hosté začali v dalším oslabení dobře. Hokejisté Čeljabinsku vybojovali kotouč a vyhodili jej přes všechny čáry za Hudáčkovu branku.
     
    56:07
    Další vyloučení na straně Traktoru! Dvě minuty za hákování dostává Jevgenij Rjasenskij.
     
    55:29
    Anatolij Nikoncev bez váhání vyhodil puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se vrátí do obranného pásma Spartaku. Vhazuje se po Hudáčkově pravici.
     
    55:08
    Polygalov číhal na další pěknou přihrávku mezi kruhy. Hostující střelec se už napřahoval, ale Dmitrij Kalinin před ním na poslední chvíli kotouč vypíchl.
     
    54:10
    Hostům rázem narostla křídla. Ryan Stoa se prosmýkl do útočného pásma, ale nedostal tam prostor k zakončení a přišel o kotouč.
    53:14 Igor POLYGALOV - 6:1
     
    53:14
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Čeljabinsk se přeci jen dočkal čestného zásahu! IGOR POLYGALOV projel s pukem přes celé kluziště až před branku Spartaku a střelou do horního rohu nedal Hudáčkovi šanci! Bez asistence.
     
    53:03
    Hostující brankář vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a s přehledem rozehrál. Dnešní duel se už spíše dohrává.
     
    52:21
    Arťom Peňkovskij tentokrát dostal dostatek prostoru na levé straně útočného pásma, ale dělovkou příklepem daroval Hudáčkovi snadný zákrok.
     
    52:10
    Ilja Talalujev neudržel puk za brankou hostujícího celku. Alexandr Rybakov jej o kotouč připravil, vyslal do útoku Lapenkova, ale ten Hudáčka nepřekonal.
     
    51:26
    Domácí v plném počtu.
     
    51:06
    Domácím se znovu podařilo vypíchnout puk ven z obranného pásma. Čeljabinsku se nedaří ani v přesilové hře. Domácí obrana hraje opravdu skvěle.
     
    50:32
    Ben Maxwell vyvezl puk ven z obranného pásma a podržel jej v útočné třetině. Nikdo v červeném mu ale nepřišel pomoci. Maxwell nahodil puk za branku a odjel střídat.
     
    50:06
    Hosté se v přesilové hře snaží dosáhnout alespoň čestného úspěchu. Nikdo v bílém dresu ale zatím nevyzkoušel své střelecké štěstí.
     
    49:26
    Přesilovku si nyní zahraje také Čeljabinsk. Kulik vyfasoval dvouminutový trest za hákování.
     
    49:19
    Hosté v plném počtu.
     
    49:06
    Hostům se znovu podařilo vyhodit puk ven z obranného pásma. Spartak už hraje spíše na údržbu a nenechává hosty útočit.
     
    48:35
    Vjačeslav Leščenko dlouho otálel se zakončením. Nakonec do jeho rány vložil obránce svou hokejku a jeho pokus tečoval mimo tři tyče.
     
    48:10
    Nikita Chlystov ve vlastním oslabení vyvezl puk do rohu útočného pásma a nasbíral pro hostující celek cenné vteřinky. Spartak musí začít od vlastní branky.
     
    47:19
    Spartak si zahraje další přesilovku. Ryan Stoa dostává dvě minuty za krosček.
     
    47:12
    Ryan Stoa si v útočném pásmu vybruslil mezi kruhy a pokusil se o zakončení bekhendem. Jeho pokus prolétl kolem branky Spartaku.
     
    46:35
    Gleb Šaškov ujel obráncům hostujícího celku po levém křídle až do útočného pásma a nahodil puk na branku Traktoru. Brankář Děmčenko si připsal další úspěšný zákrok.
     
    46:10
    Richard Gynge táhl akci Čeljabinsku kolem mantinelu. Do cesty se mu postavila skála jménem Dmitrij Kalinin, od kterého se Gynge poroučel k zemi.
     
    45:38
    Richard Gynge dohnal prudkou přihrávku do rohu útočného pásma, zadovkou našel Rybakova, který pohotově střílel, ale minul přední tyč.
     
    45:10
    Děmčenko si musel dát pozor na prudké nahození ze středního pásma. Hostující brankář dával dobrý pozor a střelu vyrazil do rohu obranného pásma.
     
    44:36
    Alexandr Chochlačov spěchal za vlastním nahozením do útočného pásma. Aktivní útočník Spartaku Moskva svedl souboj s obráncem, ale puk tentokrát nezískal.
     
    44:02
    Další útok domácího Spartaku zastavuje čárový rozhodčí. Gončarov projel do útočného pásma ještě před kotoučem. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    43:35
    Kalinin si nekomplikoval situaci a pomohl si rozehrávkou o mantinel. Hosté nyní sice zabrali, ale obávám se, že je pozdě, aby s nepříznivým stavem něco udělali.
     
    43:10
    Kaspars Daugavinš protečoval prudké nahození ze středního pásma do pásma útočného. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo v červeném dresu.
     
    42:35
    Jaroslav Kosov nahodil puk do rohu útočného pásma. Okamžitě se u puku vyrojila dvojice hráčů v bílém, která kotouč odehrála do bezpečí.
     
    41:56
    Střídání v týmu Traktor Čeljabinsk: ze hřiště odchází Alexandr Sudnicin, přichází Vasilij Děmčenko.
     
    41:30
    Hostující brankář skvěle přečetl úmysl domácích hokejistů a včas vyjel ven z branky, aby před rozjetým Robinem Hanzlem odpálil puk do bezpečí.
     
    41:10
    Vselovod Sorokin obdržel krásnou přihrávku na modrou čáru a pohotově nahodil puk na branku Čeljabinsku. Nikdo v červeném jeho nahození netečoval.
     
    40:30
    Domácí brankář musel vyrazit ven z branky, aby svým spoluhráčům pomohl s rozehrávkou. Na branku Čeljabinsku se valí jedna červená lavina za druhou.
    40:08 Kaspars DAUGAVINŠ - 6:0
     
    40:08
    Spartak právě vstřelil branku!
    Neskutečný výkon domácího celku nadále pokračuje! Spartak krátce po startu třetí třetiny přidává šestou branku! Po vhazování se k puku dostal KASPARS DAUGAVINŠ, který překonal bezmocného brankáře!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 29 – 8
     
    Druhá část hry končí a troufnu si říct, že po čtyřiceti minutách je o osudu utkání rozhodnuto. Spartak totiž ve druhé třetině přidal tři branky a vede už 5:0. V polovině utkání přidal svůj druhý zásah Anatolij Nikoncev! Poté se hra trošičku uklidnila, ale hosté zbytečně faulovali a nechali hrát Spartak přesilovku 5 na 3, kterou rychle využil Alexandr Chochlačov! V poslední minutě se ještě trefil Martinš Karsums a domácí fanoušci jsou ve varu!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:18 Martinš KARSUMS - 5:0
     
    39:18
    Spartak právě vstřelil branku!
    Exhibice pokračuje! Spartak totiž přidává i pátou branku a hosté jsou zralí na ručník! MARTINŠ KARSUMS dostal moře prostoru, projel na levý kruh a bez problémů uklidil puk do sítě! Asistence: Kaspars Daugavinš, Maxim Gončarov.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:25
    Maxim Truňov v rohu útočného pásma neudržel kotouč a Richard Gynge jej o něj připravil. Hostující hráč puk vyhodil odrazem o mantinel do středního pásma.
     
    38:03
    Domácí hokejisté zcela kontrolují vývoj dnešního utkání a soupeři prakticky nepůjčují kotouč. Čeljabinsk v dnešním duelu působí hodně odevzdaným dojmem.
     
    37:28
    Vjačeslav Leščenko projel po pravé straně do útočného pásma, ale z jeho rohu už nedokázal přesně přihrát před branku Traktoru Čeljabinsk.
     
    37:10
    Ben Maxwell obdržel parádní přihrávku na pravý kruh a pohotově zakončoval do horního rohu! Alexandr Sudnicin vytáhl parádní zákrok!
    36:17 Alexandr CHOCHLAČOV - 4:0
     
    36:17
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak využívá přesilovou hru 5 na 3 a přidává také čtvrtou branku! K odraženému kotouči se dostal ALEXANDR CHOCHLAČOV a z ostrého úhlu dopravil puk do sítě! Asistence: Ilja Zubov, Andrej Kutějkin.
     
    36:01
    Na světě je další vyloučení! Dvě minuty za podrážení dostává Nikita Nikitin. Hosté budou hrát ve třech.
     
    35:29
    Vjačeslav Leščenko neudržel puk na modré čáře a hráči Spartaku museli vyklidit útočné pásmo. Domácí celek musí začít od vlastní branky.
     
    35:02
    Hráčská lavice Čeljabinsku je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    34:40
    Alexandr Šinin před brankou domácího celku tečoval nahození z pravé strany, ale Hudáček udržel beton na ledě a puk vyrazil do bezpečí.
     
    33:10
    Anatolij Nikoncev našel krásnou přihrávkou Daugavinše. Lotyšský reprezentant střílel zápěstím, ale brankář hostujícího celku jeho pokus vyrazil.
     
    32:37
    Nikita Chlystov projel do útočného pásma, ale akci Spartaku zastavuje postavení mimo hru. Někdo z hráčů v červeném totiž neudržel trpělivost.
     
    32:20
    Alexander Bergström se efektní kličkou zbavil dotírajícího Karsumse. Hostující útočník hecuje své spoluhráče a žene je do útoku.
     
    31:35
    Alexander Bergström v obranném pásmu dostihl odražený kotouč a zavezl jej za vlastní branku. Hokejisté Čeljabinsku se trápí při přechodu do útočného pásma.
     
    31:05
    Hosté se hnali do útoku s pokusem o odpověď, ale nikdo v bílém dresu se nedostal do zakončení. Defenzíva Spartaku dnes šlape jako švýcarské hodinky.
     
    30:53
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak přidává třetí branku a znovu navyšuje své vedení! Do útočného pásma vlétl s pukem na hokejce ANATOLIJ NIKONCEV, který střelou pod břevno přidal svůj druhý zásah v dnešním střetnutí! Asistence: Dmitrij Kalinin, Július Hudáček.
     
    30:25
    Ilja Talalujev projel po levé straně až na modrou čáru, odkud kotouč nahodil na branku hostujícího celku, ale nikdo v bílém za pukem nespěchal.
     
    30:00
    Hosté v plném počtu.
     
    29:28
    Martinš Karsums dostal přihrávku na modrou čáru, ale zpracovával si puk daleko za tělem a už jej nedokázal poslat na branku Čeljabinsku.
     
    29:04
    Vjačeslav Leščenko obdržel krásnou přihrávku na levou stranu, jenže jeho pohotová střela skončila v lapačce hostujícího brankáře. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    28:33
    Hostům se zatím v oslabení daří. Hráči Čeljabinsku nenechávají hokejistům Spartaku prostor ke kombinaci. Nyní se jim navíc podařilo vyhodit puk.
     
    28:00
    Další přesilovka pro Spartak. Dvě minuty za podrážení vyfasoval Ryan Stoa.
     
    27:45
    Ben Maxwell krásnou přihrávkou před prázdnou branku vybídl ke skórování Daugavinše, ale ten ve velké rychlosti nechal puk za sebou!
     
    27:12
    Alexandr Šinin našel krásnou přihrávkou rozjetého Rybakova, který se prosmýkl mezi dvojici obránců v červeném dresu, ale nedostal se ke střele.
     
    26:28
    Alexandr Rybakov chtěl vyvézt kotouč z rohu obranného pásma, ale při obratu podklouzl a poroučel se k ledu. Spartak tak nadále drží útočné pásmo.
     
    26:10
    Vjačeslav Leščenko si nabruslil mezi kruhy, kam okamžitě přilétla přihrávka z rohu útočného pásma. Domácí hokejista se v tísni nedokázal prosadit.
     
    25:22
    Andrej Kutějkin dotíral na hostující klec. Brankář Čeljabinsku totiž neudržel kotouč pod svým betonem. Kutějkin se probil k dorážce, ale puk do sítě nedopravil.
     
    25:04
    Alexandr Šinin projel s pukem do útočného pásma, přehodil si je na forhend, ale střelou zápěstím Hudáčka nepřekvapil. Spartak může zaútočit.
     
    24:35
    Maxim Truňov poslal prudkou přihrávkou o mantinel pobídku Gončarovovi, který okamžitě zakončil. Jeho dělovku těsně nad ledem Sudnicyn viděl.
     
    24:10
    Alexandr Šinin dostal dobrou přihrávku do jízdy, ale domácí hráči zatím soupeře skvěle napadají a nenechávají hráčům Čeljabinsku mnoho prostoru.
     
    23:28
    Richard Gynge dostal přihrávku na modrou čáru, nicméně jeho zpracování nebylo zrovna učebnicové a hráči Spartaku se bez problémů dostali k puku.
     
    23:10
    Martinš Karsums poslal krásnou přihrávku do útočného pásma, jenže pozorná obrana Traktoru Čeljabinsk dokázala znovu zasáhnout. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    22:35
    Alexander Bergström se otočil u mantinelu a nahozením před branku hledal Alexandra Šinina. Hostující hokejista kotouč nedokázal tečovat.
     
    22:10
    Danil Gubarev napadal rozehrávku domácího celku, jenže nikdo v bílém dresu jej nepodpořil a obrana Spartaku tak zadarmo vybojovala kotouč.
     
    21:17
    Grigorij Želdakov projel středem ledové plochy až do útočného pásma, jenže akci Čeljabinsku zastavuje hvizd čárového arbitra. Ofsajd!
     
    21:03
    Jaroslav Kosov projel po pravém křídle do útočného pásma a pořádně prověřil brankáře Čeljabinsku. Alexandr Sudnicin jeho ránu udržel mezi rukou a tělem.
     
    20:32
    Alexander Bergström dojel prudké nahození do rohu útočného pásma. Hostující střelec poslal přihrávku mezi kruhy, kde hlídkoval jen Anatolij Nikoncev.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Spartak bude chtít ve druhé třetina navázat na povedený výkon z úvodní periody.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 11 – 5
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být mnohem spokojenější domácí Spartak Moskva. Celek z ruské metropole se do vedení dostal už v první minutě, kdy se prosadil Anatolij Nikoncev! Hosté poté sice vyrovnali obraz hry, ale čtyři minuty před přestávkou neuhlídali Robina Hanzla,který přidal druhou branku domácího celku. V závěru mohli hosté hrát přesilovku, ale Paul Szczechura se nechal vyloučit. Do kabin se proto odchází za stavu 2:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:38
    Andrej Kutějkin ještě nahodil puk od mantinelu na branku soupeře, jenže nikdo v červeném dresu jeho pobídku nedokázal tečovat.
     
    19:10
    Vjačeslav Leščenko dostal krásnou přihrávku mezi kruhy, přehodil si kotouč na bekhend, ale nedokázal najít mezeru mezi betonem a brankovou konstrukcí.
     
    18:39
    Domácí v plném počtu.
     
    18:03
    Nikita Chlystov střílel od modré čáry. Do střely se mu však postavil obětavý obránce, který kotouč odkopl bruslí.
     
    17:36
    Počet hráčů na ledě se vyrovná. Paul Szczechura dostává dvě minuty za držení hole.
     
    17:32
    Hostům se v přesilovce zatím vůbec nedaří. Hráči Spartaku bez problémů vyhodili puk ven z obranného pásma a Kalinin nasbíral cenné vteřinky.
     
    16:39
    Bude se znovu vylučovat. Dvě minuty za hákování dostává Maxim Gončarov.
    16:00 Robin HANZL - 2:0
     
    16:00
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak přidává druhou branku a navyšuje své vedení na 2:0! Na krásnou přihrávku mezi kruhy si nabruslil ROBIN HANZL a pohotovou střelou k tyči nedal gólmanovi šanci. Asistence: Kaspars Daugavinš.
     
    15:25
    Alexandr Sudnicin si dal pozor na nahození od modré čáry a schoval kotouč mezi betony. Hostující brankář raději přerušil hru. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    15:12
    Čeljabinsku se vůbec nepovedla rozehrávka. Prudká přihrávka po levém křídle nenašla nikoho v bílém dresu a puk prosvištěl na zakázané uvolnění.
     
    14:35
    Maxim Truňov projel s pukem až na modrou čáru, kde k němu přistoupil důrazný obránce Alexandr Šinin a ostrým hitem poslal soupeře na mantinel.
     
    14:10
    Vitalij Kravcov projel s pukem do útočného pásma, přihrál puk mezi kruhy, kam si nabruslil Ryan Stoa, ale jeho zakončení prolétlo těsně nad břevnem!
     
    13:35
    Hudáček musel po delší době zasahovat. Domácí brankář se stačil rychle přesunout k levé tyči své branky a vykopl kotouč betonem.
     
    13:10
    Alexandr Chochlačov projel po levé straně do útočného pásma, jenže přihrávkou na modrou čáru dostal Kalinina do těžké pozice a druhý jmenovaný už nezakončil.
     
    12:36
    Provolněv projel s pukem na hokejce do útočného pásma, kde se efektní kličkou vyhnul jednomu z obránců, ale nahozením od modré čáry brankáře nepřekvapil.
     
    12:06
    Jaroslav Kosov zastavil prudkou přihrávku hostujícího celku do útočného pásma. Nikdo v bílém dresu jej navíc nenapadal a Kosov s přehledem rozehrál.
     
    11:26
    Alexander Bergström obdržel přihrávku mezi kruhy a pohotově zakončil příklepem. Jeho dělovka však prolétla kolem branky a puk zaduněl o zadní mantinel.
     
    11:03
    Až nyní musel hostující brankář zasahovat. Alexandr Sudnicin si dal pozor na nahození od modré čáry a schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    10:48
    Hosté v plném počtu.
     
    10:10
    Kutějkin poslal od modré čáry hodně pomalou přihrávku a odevzdal kotouč hráčům Čeljabinsku. Hosté puk ihned vyhodili přes všechny čáry.
     
    09:25
    Vjačeslav Leščenko se štěstím dosáhl na prudkou přihrávku po mantinelu. Spartak se usadil před brankou Traktoru a rozjíždí přesilovkový kolotoč.
     
    09:06
    Domácí nazačali svou přesilovku vůbec dobře. Hosté se bleskově zmocnili kotouče a vyhodili jej přes všechny čáry.
     
    08:48
    Spartak Moskva si zahraje první přesilovou hru. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Gynge.
     
    08:21
    Nick Bailen se krásnou kličkou na modré čáře vyhnul napadajícímu obránci, ale jeho následné nahození nenadělalo domácímu gólmanovi problémy.
     
    07:28
    Osipov ve velké rychlosti tečoval nahození od modré čáry, nicméně od jeho hokejky se kotouč odrazil pouze mimo tři tyče.
     
    07:12
    Kaspars Daugavinš projel s pukem po levém křídle až do útočného pásma, jenže jeho dělovka příklepem skončila na rameni připraveného brankáře.
     
    06:40
    Hráči hostujícího celku uklidňují svou rozehrávku za brankou a čekají na vystřídání. Čerstvé síly pouští na led také domácí lodivod.
     
    06:24
    Vjačeslav Leščenko dotíral na brankovišti a snažil se dostat kotouč za záda ležícího brankáře! Hostující obránci jej na poslední chvíli rozhodili a obrali jej o gól!
     
    05:12
    Gleb Šaškov se také dostal do úniku! Domácí hokejista měl o poznání více šasu, srovnal si kotouč na hokejce, ale nenašel mezírku mezi betony hostujícího brankáře!
     
    04:35
    Alexandr Šinin se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, kde mu na pomoc nepřišel nikdo v bílém dresu a domácí obránci s přehledem získali puk.
     
    04:12
    Vjačeslav Leščenko ještě udržel pravou nohu na modré čáře a zabránil sudímu v odpískání ofsajdu. Domácí poté přišli o puk, ale ani rozehrávka hostů nebyla zrovna povedená.
     
    03:35
    Až nyní se do útoku dostali také hráči Traktoru. Anatolij Nikoncev se však stačil skvěle vrátit a zablokoval střílenou přihrávku mezi kruhy.
     
    03:10
    Robin Hanzl se rychlou brzdou uvolnil v rohu útočného pásma. Český útočník poté přihrál mezi kruhy, kde však nebyl nikdo v červeném dresu Spartaku.
     
    02:45
    Michail Šalagin dostal nabito na modrou čáru a pohotově nahodil puk na branku Čeljabinsku. Jeho střelu však pozorný obránce tečoval mimo tři tyče.
     
    02:20
    Jaroslav Kosov bojoval o kotouč ve středu ledové plochy, ale na puk nakonec nedosáhl. Hráči v červených dresech jej přesto získali.
     
    01:42
    Robin Hanzl vybojoval puk ve středním pásmu, ale netroufl si na průnik středem ledové plochy. Český hokejista si raději pomohl přihrávkou na obránce.
     
    01:10
    Spartak je v úvodu střetnutí hodně aktivní. Domácímu celku pomohla vstřelená branka a žene se dál do útoku. Robin Hanzl z ostrého úhlu brankáře nepřekvapil.
    00:45 Anatolij NIKONCEV - 1:0
     
    00:45
    Spartak právě vstřelil branku!
    Parádní vstup domácího celku do utkání! Spartak se v první minutě dostává do vedení! Na krásnou přihrávku za obranu si najel ANATOLIJ NIKONCEV, který si puk srovnal na forhend a střelou k tyči překonal brankáře! Asistence: Andrej Kutějkin, Maxim Truňov.
     
    00:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování dnešního střetnutí. Spartak se však bleskově zmocnil kotouče a Dmitrij Kalinin vyslal první nebezpečnou střelu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Gončarov, Provolněv, Kutějkin, A. Osipov, Kulik, Kalinin, V. Sorokin – Daugavinš, Karsums, R. Hanzl – Zubov, Leščenko, Chochlačov – Maxwell, Nikoncev, Truňov – Kosov, Šalagin, Šaškov – Talalujev.

    Traktor Čeljabinsk: Sudnicin (Děmčenko) – Šinin, Bailen, Rjasenskij, Želdakov, Nikitin, N. Chlystov, Isajev, Karpuchin – Bergström, Gynge, Szczechura – Glinkin, Stoa, Kravcov – Lapenkov, Rybakov, Kokujov – Peňkovskij, Gubarev, Polygalov.

    Rozhodčí: Naumov, Rogačov – Gorděnko, Zacharov.
     
    Češi a Slováci

    V dresu Spartaku Moskva bychom měli sledovat Robina Hanzla.
     
    Vzájemné zápasy v minulé sezóně

    Čeljabinsk – Spartak 2:0
    Spartak – Čeljabinsk 2:0
     
    Spartak Moskva

    Ani Spartak Moskva zatím neprožívá zrovna povedenou sezónu. Domácí celek odehrál v letošním ročníku sedm duelů a vybojoval v nich jen šest bodů. Spartak má sice velmi produktivní útok (17 branek), ale také inkasoval právě sedmnáct gólů. To zatím stačí na devátou pozici Západní konference. Poslední tři zápasy v řadě však Spartak nezvládl a po prohrách v Minsku a Petrohradu padl také doma s Jekatěrinburgem.
     
    Traktor Čeljabinsk

    Traktor Čeljabinsk zatím neprožívá zrovna povedený vstup do nového ročníku Kontinentální hokejové ligy. Celek z Čeljabinsku v šesti duelech vybojoval jen pět bodů a zatím mu patří devátá pozice Východní konference. Hosté jsou nyn na prvním tripu nové sezóny. V jeho úvodu si připsali výhru 6:5 na ledě Magnitogorsku. V minulém kole však schytali debakl 8:0 na ledě Jokeritu Helsinki. Nejproduktivnějším hráčem je Bělorus Bailen, který nasbíral šest bodů za šest asistencí.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Spartakem Moskva a Traktorem Čeljabinsk. Duel startuje v 18:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 1. Nikoncev (Kutejkin, Truňov), 16. R. Hanzl (Daugavinš), 31. Nikoncev (Kalinin, J. Hudáček), 37. Chochlačov (Zubov, Kutejkin), 40. Karsums (Daugavinš, Gončarov), 41. Daugavinš – 54. Polygalov


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Gončarov, Provolnev, Kutejkin, Osipov, Kulik, Kalinin, V. Sorokin – Daugavinš, Karsums, R. Hanzl – Zubov, Leščenko, Chochlačov – Maxwell, Nikoncev, Truňov – Kosov, Šalagin, Šaškov – Talalujev.
    Traktor Čeljabinsk: Sudnicin (42. Demčenko) – , Bailen, Riasenskij, Želdakov, Nikitin, N. Chlystov, Isajev, Karpuchin – Bergström, Gynge, Szczechura – Glinkin, Stoa, Kravcov – Lapenkov, Rybakov, Kokujov – Penkovskij, Gubarev, Polygalov.

    Rozhodca: Naumov, Rogačov – Gorděnko, Zacharov

    Diváci: 7304