Girona – Vigo 3:2 (kon.)
koniec
Girona FC
3:2 (2:1)
Celta Vigo
Pondelok 17.09.2018, 21:00 • Estadio Municipal de Montilivi (Girona) • Španielska LaLiga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Aj druhý polčas teda priniesol presné zásahy na oboch stranách. V ofenzíve sa však darilo viacej dnes domácim a po výhre 3:2 získavajú druhé víťazstvo v sezóne, hostia naopak zaznamenávajú prvú porážku.

    Ďakujem za pozornosť, prajem už teda dobrú noc! (22:54:21)
     
    90+7
    Koniec zápasu.
     
    90+6
    Tak ešte tu bol jeden priamy kop hosťujúceho tímu, ale nič nepriniesol. Už by tu mal byť koniec, domáci diváci pískajú a pýtajú si záverečný hvizd hlavného rozhodcu.
     
    90+5
    Žltú kartu dostáva Douglas Luiz (Girona FC).
     
    90+4
    Keďže tam bolo spomínané vylúčenie, ešte sa hrá nad rámec nadstaveného času. Útočí však domáci celok, tri body by tak mali ostať na Estadio Municipal de Montilivi v Girone.
     
    90+3
    Girona drží loptu na svojich kopačkách, už sa zdá byť rozhodnuté. Ten kontaktný gól Celty tak prišiel neskoro.
     
    90+2
    Tak to je nepríjemné pre hosťujúci celok, zrejme je po ich nádeji na vyrovnanie. Cabral vidí aj druhú žltú kartu v tomto zápase a tak sa môže ísť osprchovať o dve minúty skorej ako jeho spoluhráči. Aspoň bude mať viacej teplej vody.
     
    90
    Druhý polčas sa predlžuje o 4 minúty!
     
    89
    Čoskoro sa však naplní riadny hrací čas tohto stretnutia. Určite sa niečo bude aj nadstavovať.
     
    88
    Dráma je teda predsa len na svete, čo je pre nezaujatého diváka len dobre. Domáci sa už videli s troma bodmi, budú si ich ešte musieť poriadne vydrieť.
    Sofiane Boufal (CVG) - 3:2
     
    87
    Celta Vigo dalo gól!
    Ale pozor! Predsa len prichádza druhý gól Celty v tomto zápase a môže to byť ešte poriadne zaujímavý záver stretnutia. Futbalisti v svetlomodrých dresoch kombinovali na útočnej polovici, po peknej výmene lôpt prišla centrovaná lopta pred bránu súpera a SOFIANEMU BOUFALOVI táto strela ani lepšie sadnúť nemohla, parádnym volejom znižuje na 3:2!
     
    85
    Celta sa ešte dokázala usadiť na útočnej polovici, pokúša sa o kontaktný gól, ktorý by mohol vykresať iskierku nádeje.
     
    84
    Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Aday, prichádza Marc Muniesa.
     
    83
    Hrá sa aj ďaleko od domácej brány, momentálne oba tímy bojujú o loptu v okolí stredového kruhu. Girone to určite vyhovuje, hostia sa už zrejme pomaly zmierujú s prvou prehrou v novej sezóne.
     
    82
    Aspas to vyskúšal cez dlhú nakopnutú loptu, ale nepodarilo sa mu tým nič dosiahnuť. Girona sa pomaličky môže začať radovať z druhého víťazstva v novej sezóne, už to stačí len dohrať.
     
    80
    Už len približne desať minút ostáva Celte, aby sa pokúsila o malý zázrak a podarilo sa jej vyrovnať. Na dva góly je desať minút dosť, ale to by museli hostia dominovať v ofenzíve.
     
    79
    Hostia svoje zbrane ešte neskladajú, ale dnes je to veľké trápenie Celty Vigo v ofenzíve. Stano Lobotka je stále na ihrisku, v doterajších dvoch stretnutiach odohral dva kompletné stretnutia a v tom minulom odchádzal až v záverečnej časti zápasu.
     
    78
    Girona navyše pohodlne kombinuje, výraznejšiu chybu dnes domáci proste nespravili, až na to zlé pokrytie pri rohu, z čoho pramenil vyrovnávajúci gól.
     
    77
    Po dlhšej dobe musel zasahovať aj domáci brankár, ale so strelou Eckert z uhla si bezproblémovo poradil. Čas už hrá proti hosťujúcemu celku, potrebuje streliť až dva góly.
     
    76
    Domáci fanúšikovia sú s výsledkom spokojní a na tribúne už pomaly aj oslavujú tri body. Možno je ešte predčasné o tom hovoriť, ale predvedená hra Celty nič nenaznačuje, žeby ešte z toho mohla byť dráma.
     
    75
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Fran Beltrán, prichádza Brais Méndez.
     
    73
    Celta sa však stále nevzdáva a skúša ešte niečo vymyslieť, ale dnes to hosťom v ofenzíve nevychádza podľa predstáv. Hrá sa do konečného hvizdu hlavného rozhodcu.
     
    72
    Nasledoval ešte rohový kop domáceho tímu a konečne po dlhej dobe sme videli aj niečo zaujímavé! Granellova strela z priameho kopu len tesne preletela nad bránou hosťujúceho tímu.
     
    71
    Hra sa teraz musela prerušiť, na ihrisku ostáva ležať faulovaný Portugués a je aj privolaný lekársky tím. Možno z toho bude napokon aj vynútené striedanie na domácej strane.
     
    70
    Žltú kartu dostáva Gustavo Cabral (Celta Vigo).
     
    69
    V postate sme okrem gólových situácii nevideli žiadne iné vyložené šance. Pre nestranného diváka to tak moc zaujímavé stretnutie nieje, domáci fanúšikovia sú však s predbežným skóre spokojní, to im pochopiteľne stačí.
     
    68
    Spomínaný kontaktný gól hosťujúceho tímu sa zdá byť na míle ďaleko. Domáci vysoko dostupujú rozohrávku Celty a vedia jej tím poriadne znepríjemňovať život.
     
    67
    Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Borja García, prichádza Patrick Roberts.
     
    66
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Pione Sisto, prichádza Dennis-Yerai Eckert.
     
    65
    Rohový kop divákom na štadióne nič neponúkol, lopta končí pri futbalistoch Celty Vigo, ktorí sa tak budú pokúšať o strelenie kontaktného gólu.
     
    64
    Girona sa pokúsila po dlhej dobe aj o rýchlu útočnú akciu a získava rohový kop. Môže tak opäť naťahovať čas, ako to len pôjde a kým im to bude tolerovať hlavný rozhodca Alberola.
     
    63
    Centrovaná lopta sa však stala ľahkou korisťou pre brankára Bunúa, ktorý je možno troška smutný že čisté konto neudržal, ale podstatné budú tri body, za ktorými celý jeho tím smeruje.
     
    62
    Bol tu faul, ktorého sa dopustili domáci futbalisti a tak hostia majú k dispozícii priamy kop a po dlhšej dobe sa tak môžu pokúsiť ohroziť bránu súpera.
     
    61
    Hlavne keď domáci celok stále drží loptu na svojich kopačkách, pohodlne kombinuje a hra sa odvíja ďaleko od jeho brány. Brankári oboch celkov tak len sledujú kombinácie svojich spoluhráčov, Álvarez však už dostal tri góly a nebude na toto stretnutie spomínať zrovna najlepšie.
     
    60
    Po hodine hry tak domáci futbalisti vyhrávajú 3:1 a smerujú za svojim druhým víťazstvom v rade. Celta sa to ešte celé snaží pochopiteľne zmeniť, ale ich snaha je zatiaľ márna.
     
    59
    Stále nemôžme s určitosťou povedať, žeby jeden z tímov na ihrisku dominoval. Domáci proste majú väčšie šťastie, na čo siahli to im vyšlo. Hostia sa naopak v tomto stretnutí v ofenzívne výrazne trápia.
     
    58
    Lopta je navyše na kopačkách domáceho tímu, ktorý má už slušne nahrané a nemá sa teda kam ponáhľať. Celta má však k dispozícii nejaký ten čas, aby sa pokúsila o vyrovnanie.
     
    57
    Girona tak už vyhráva o dva góly a výrazne tak posilňuje svoje šance na plný bodový zisk z tohto stretnutia. Pred zápasom bola mierne favorizovaná Celta Vigo, ale začína sa reálne črtať jej prvá prehra v novej sezóne.
    56. Cristhian Stuani (GIR) - 3:1
     
    56
    Tím Girona práve strelil gól!
    Domáci celok pridáva svoj tretí gól v tomto zápase a to už pre Celtu neveští nič dobrého! Práve futbalisti hosťujúceho celku útočili a snažili sa o vyrovnanie, ale Girona podnikla v druhom polčase ojedinelý a rýchly útočný výpad, obrana súpera zaváhala a nechala CRISTHIANA STUANIHO nepokrytého a ten po úspešnej prihrávke skóre z vnútra pokutového územia – 3:1!
     
    55
    Stano Lobotka centroval do pokutového územia domácich, ale nepodarilo sa mu vyslať presný pas a lopta končí len u obrancov súpera. Girona sa znova nikam neponáhľa.
     
    54
    Pripomínam, že Celta ešte v novom ročníku Primera Division neprehrala. Girona svoje prvé víťazstvo zaznamenala pred reprezentačnou prestávkou a ak sa už nič nestane, môže naň nadviazať.
     
    53
    Zápas stále postráda nejaké poriadne tempo, ktoré by prebralo aj divákov hľadisku. Domáci priaznivci však musia byť spokojní, ich tím vyhráva o jeden gól.
     
    52
    Prehustená defenzíva súpera prinútila Granell to vyskúšať aj z väčšej vzdialenosti, mieril tak len do rukavíc pripraveného brankára Álvareza. Obaja brankári tak riešia práve len nejaké takéto situácie.
     
    51
    Útočný výpad hosťujúceho celku teraz zastavuje hvizd rozhodcu a lopta sa tak dostáva na domáce kopačky. Celta sa vracia na svoju polovicu, ale snaží sa o vysoké napádanie súperovej rozohrávky.
     
    50
    Prvých päť minút druhého polčasu presne ukázalo, čo zrejme môžme čakať, ak bude platiť takýto stav. Domáci s postupnou rozohrávkou smerom dopredu aby naťahovali čas, hostia naopak rýchle útočný výpady aby čo najskôr vyrovnali stav stretnutia.
     
    49
    Celkovo je toto pre brankárov také zvláštne stretnutie. Robotu nemali takmer žiadnu, ani jeden z nich sa nezaskvel žiadnym veľkým zákrokom, ale obaja už inkasovali, Álvarez dokonca dvakrát lovil loptu zo svojej siete.
     
    48
    Postupnými prihrávkami sa napokon domáci prepracovali až na útočnú polovicu, ale lopta končí len u brankára Álvaréza, ktorý ju posiela na svojich spoluhráčov.
     
    47
    Celta okamžite vyrazila na útočnú polovicu, ale lopta je už na kopačkách domáceho celku. Girona sa naopak nikam neponáhľa, opäť volí postupnú rozohrávku.
     
    46
    Druhý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril hosťujúcemu celku, ktorý teda musí dobiehať náskok súpera. Raz sa mu to podarilo a tak ostáva otázkou, či aj na druhý pokus bude Celta úspešná.
     
    46
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Junior Alonso, prichádza Sofiane Boufal.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Sledovali sme celkom zaujímavý prvý polčas, aj keď tempo zápasu nebolo nijak závratné. V 22. minúte sa domáci ujali vedenia po gólovej hlavičke Stuaniho, ale hostia išli trpezlivo za vyrovnaním a podarilo sa im to v 37. minúte, keď Aspas zahral parádny priamy kop a lopta padla až do siete. Dlho však vyrovnaný stav neplatil, v 37. minúte prinavrátil domácim vedenie Alcalá, keď sa presadil úspešnou hlavičkou po rohovom kope a tak Girona vyhráva po prvom polčase 2:1!

    Druhý polčas sa začne približne o 22:01.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Lopta sa však teraz až na bránu domácich a už to teda vyzerá, že Girona si svoje tesné vedenie prenesie aj do druhého polčasu.
     
    43
    Ako som dávnejšie spomínal, Portugués je veľmi aktívny, teraz to však prehnal a daroval súperovi priamy kop, bude to zo zaujímavej pozície. Domáci sa teda ešte budú musieť brániť.
     
    42
    Hostia si však musia dávať pozor aj na rýchle brejky domáceho tímu. Prípadní tretí gól a to takto pred koncom prvého polčasu by mohol narobiť veľkú neplechu.
     
    41
    Celta sa teraz márne prebíja pred pokutové územie súpera, domáci pracujú úspešne v defenzíve a chcú si toto tesné vedenie už udržať minimálne do polčasovej prestávky a ideálne až do konca celého stretnutia.
     
    40
    Približne päť minút ostáva do konca prvého polčasu, možno sa ešte niečo málo bude nadstavovať. Domáci celok teda vyhráva po góloch Stuaniho a Alcala, teda po dvoch presných hlavičkách.
     
    39
    Sledovali sme center z pravej strany pred domácu bránu, ale vo vzduchu dobre zapracoval Juanpe a hlavou dostáva loptu do bezpečia. Celta ešte pokračuje v kombinácii na útočnej polovici.
     
    38
    Záver prvého polčasu tak ešte môže byť veľmi zaujímavý, hostia sa určite pokúsia znova vyrovnať. Čas sa im však začína krátiť a prakticky z hry sa Celta nedokázala presadiť, gól predsa len padol z priameho kopu.
     
    37
    Tím Girona práve strelil gól!
    Opäť sa však mení stav stretnutia a domáci sa vracajú do vedenia o jeden gól! Girona totižto zahrávala rohový kop, výborný center od rohovej zástavky vyslal pred súperovu bránu Garnell a PEDRO ALCALÁ sa prezentoval zase skvelou hlavičkou – 2:1!
    Pedro Alcalá (GIR) - 2:1
     
    35
    Desať minút pred koncom prvého polčasu tak stretnutie začína odznova. Môžme povedať, že nerozhodný stav je určite spravodlivý, ani jeden z tímov zatiaľ jednoznačne na ihrisku nedominoval.
     
    34
    Celta Vigo dalo gól!
    Podobne však aj Bunú teraz inkasuje, čo teda znamená, že stav stretnutia je vyrovnaný! Celta získala po rýchlej akcii priamy kop na hranici pokutového územia. K lopte sa postavil IAGO ASPAS a vydarenou strelou prekonáva domáceho brankára – 1:1!
    Iago Aspas (CVG) - 1:1
     
    33
    Álvarez v bránke Celty stihol včas reagovať na tečovaný pokus a loptu ukryl vo svojom náručí. Obaja brankári zatiaľ nevytiahli žiadny veľký zákrok, ale ten hosťujúci už lovil loptu zo svojej siete.
     
    32
    Girona kombinuje na útočnej polovici, drží tak hru čo najďalej od svojej brány a presne toto jej vyhovuje. Hostia sa síce snažia o vysoké napádanie, ale domáci chyby nerobia.
     
    31
    Pri troške šťastia sa mohla naplniť tá druhá spomínaná možnosť. Granell sa dostal k odrazenej lopte a vyskúšal to strelou z prvej, bez prípravy však mieril veľmi vysoko nad bránu súpera.
     
    30
    Môžme teda konštatovať, že po polhodine hry domáci aj naďalej vyhrávajú 1:0 po góle Stuaniho. Sme však ešte zvedaví, či sa hosťom podarí vyrovnať do polčasovej prestávky, alebo či naopak domáci navýšia svoje vedenie.
     
    29
    Teraz sa však predsa len prepracovali až do zakončenia, keď sa v pokutovom území zmocnil lopty Aspas, ale mieril veľmi nepresne a Bunú sa len obzrel za týmto pokusom hosťujúceho futbalistu.
     
    28
    Gól domácich určité oživenie priniesol, ale aj tak to stále nieje nijak vysoké tempo. Girona sa snaží o postupné rozohrávky, predsa len sa nemá kam ponáhľať, hostia naopak v rýchlosti robia časté a zbytočné chyby.
     
    27
    Granell rýchlo rozohral priamy kop a snažil sa vysunúť dopredu Adaya. To sa mu aj podarilo a následne sa domáci futbalista dostal aj do zakončenia, z uhla však nenamieril presne.
     
    26
    Porrovi sa teraz podarilo odcentrovať pred hosťujúcu bránu, ale lopta končí len u brankára Álvareza. Celta sa následne snaží zaútočiť, hostia by určite chceli vyrovnať ešte do polčasovej prestávky.
     
    25
    Domáci futbalisti pokračujú v kombinácii na útočnej polovici, snažia sa o ďalšiu vydarenú akciu, ako tomu bolo pred pár minútami, keď sa Stuanimu podarilo otvoriť skóre stretnutia.
     
    24
    Girona sa však nestiahla na svoju polovicu, ale takisto chce aj naďalej pokračovať v zakladaní útočných akcií. O jednu z nich sa teraz pokúšal zatiaľ veľmi aktívny Portugués, ale lopta v tomto prípade len odovzdal súperovi.
     
    23
    Stále však môžme hovoriť o vyrovnanom priebehu stretnutia, hostia sa už snažia o rýchlu odpoveď. Možno práve ten gól domácich môže priniesť poriadne oživenie na ihrisko.
     
    22
    Tím Girona práve strelil gól!
    Máme tu prvý presný zásah v tomto stretnutí! Domáci celok to skúsil cez postupnú rozohrávku a veru sa mu to aj vyplatilo. Výbornú robotu odviedol Aday, ktorý vyslal z ľavej strany parádny center pred bránu súpera, k hlavičke sa dostal CRISTHIAN STUANI a otvára tak skóre tohto zápasu – 1:0!
    22. Cristhian Stuani (GIR) - 1:0
     
    21
    Už sa dostávame za prvú polovicu úvodného dejstva, gól sme ešte nevideli. Oba tímy sa ešte len na ihrisku hľadajú, predsa len bola reprezentačná prestávka a tá vždy troška pribrzdí ten ligový kolotoč.
     
    20
    Po dlhšej dobe tu bola pekná kombinácia na domácej strane, na jej konci stál Portugués, ale ten sa nechal ľahko od lopty odzbrojiť. Hostia sa už snažia vymyslieť niečo podobné.
     
    19
    Zatiaľ moc o sebe nedávajú vedieť ani priaznivci na štadióne, čakajú na nejaký väčší vzruch. Na oboch stranách sme registrovali po jednej zaujímavej situácii, ale vyložene gólové to neboli.
     
    18
    Po jednom zo spomínaných častých zaváhaní sa dostal k lopte hosťujúci Beltrán, ale jeho prihrávka do pokutového územia sa stala ľahkou korisťou pre domácich futbalistov.
     
    17
    Lopta v týchto chvíľach lieta od jedného tímu k druhému, sledujeme aj časté chybné rozohrávky a tak to zabraňuje obom celkom v zakladaní útočných akcií.
     
    16
    Zakrátko však domáci podnikli ďalší rýchly útok a získali aj svoj prvý rohový kop v tomto zápase. Ani ten však nič zaujímavého neponúkol, Celta tak zvláda aj tento nápor svojho súpera.
     
    15
    Po dlhšej dobe tu bol útočný výpad zo strany domáceho celku. Porrov center však nijak úspešný nebol a lopta opustila hraciu plochu. Celta môže teda rozbehnúť ďalší postupný útok.
     
    14
    Sledovali sme ďalší strelecký pokus hosťujúceho tímu. Gómez po peknej výmene lôpt to vyskúšal smerom na domácu bránu, ale Bunú si pripisuje len veľmi ľahký zákrok.
     
    13
    Celta už opäť kombinuje na útočnej polovici, hosťujúci celok jasne dominuje v držaní lopty. Domáci však výrazne v defenzíve nezaváhajú, ale musia byť v neustálom pozore.
     
    12
    Registrujeme aj prvú zaujímavú príležitosť na strane Celty Vigo! K lopte sa dostal Sisto a vyskúšal to spoza pokutového územia, jeho tvrdá strela však išla tesne vedľa hornej konštrukcie brány.
     
    11
    Luiz bol teraz až príliš aktívny pri napádaní a výsledkom je len útočný faul. Hostia teda zostanú pri lopte aj naďalej, to svižné úvodné tempo sa začína postupne vytrácať.
     
    10
    Hosťujúci celok si stále drží loptu na svojich kopačkách, postupne sa už presúva vyššie. Domáci však dobre obsadzujú stred poľa a súpera tak k ničomu vážnemu nepúšťajú.
     
    9
    Realizácie priameho kopu sa chopil Portu, ale nepodarilo sa mu vymyslieť presný center na svojich spoluhráčov. K lopte sa už teda dostáva Celta, ktorá opäť volí postupnú rozohrávku.
     
    8
    Vysoké napádanie sa domácim oplatilo a po nedovolenom zákroku na Portuguésa získava Girona priamy kop, bude to z celkom zaujímavej vzdialenosti. Uvidíme, ako s ním dokážu domáci naložiť.
     
    7
    Celta momentálne kombinuje na svojej polovici ihriska, snaží sa o postupnú rozohrávku smerom dopredu. Domáci futbalisti sa snažia o vysoké napádanie a celú snahu im tak znepríjemňovať.
     
    6
    Boli sme však svedkami rýchleho protiútoku domáceho tímu a aj prvej veľkej príležitosti v tomto zápase! Domáci sa presunuli až pred pokutové územie súpera, ale Portugués v dobrej pozícii nemieril presne.
     
    5
    Stano Lobotka si teraz splnil defenzívne povinnosti a včas zastavil útok domáceho tímu. Následne sa slovenský reprezentant snaží založiť útočnú akciu svojho tímu.
     
    4
    Celkom svižné tempo má úvod stretnutia, oba tímy sa snažia zakladať útočné akcie. Súvislejší útok tu však ešte nebol, stále sme však len na začiatku stretnutia.
     
    3
    Už sme mali možnosť sledovať aj prvý útočný výpad hosťujúceho celku. Po peknej kombinácii sa snažil uvoľniť Alonso, ale nestihol včas reagovať na centrovanú loptu.
     
    2
    Domácim sa podarilo však zaútočiť ako prvým. K lopte sa dostal Garcíia, ale jeho nákop až na bránu súpera putuje do pripravených rukavíc brankára Álvareza.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop mal domáci celok. Girona nastupuje v červených dresoch, hostia zvolili svetlomodrú farbu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami stretnutia prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne. Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemný futbalový večer! Dnes je na programe dohrávka štvrtého kola v španielskej Primera Divison a na Estadio Municipal de Montilivi v Girone privíta domáci celok Celtu Vigo. Favoritom stretnutia by mali byť hostia, ktorí zatiaľ v novom ročníku neprehrali, ale domáci zase začali stupňovať svoju formu pred reprezentačnou prestávkou. Máme sa tak zrejme na čo tešiť. V základnej zostave Celty Vigo nechýba slovenský reprezentant Stanislav Lobotka, Róbert Mazáň nefiguruje ani medzi náhradníkmi. Prezrite si tak podrobne zostavy oboch celkov, o malú chvíľu začíname!
     
    Úvodné zostavy:

    Girona FC: Bunú – Espinosa, Alcalá, Juanpe – Porro, Paik Seung-ho, Granell, Aday – Portugués, Stuani, B. García

    Náhradníci: Iraizoz – Roberts, Pons, Muniesa, Montes, Doumbia, Aleix Garcia

    Celta Vigo: S. Álvarez – Roncaglia, Cabral, N. Araujo – Mallo, Beltrán, Lobotka, Alonso – Aspas, Gómez, Sisto

    Náhradníci: Blanco – Costas, Mor, Yokuşlu, Boufal, Eckert, Méndez

    Rozhodca: Alberola – Hernández, Cerdán
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Girona FC a Celta Vigo. Zápas sa začína o 21:00.

    Po reprezentačnej prestávke pokračujú opäť ligové súťaže. V španielskej Primera Division je na programe štvrté kolo a v tomto prenose zavítame na Estadio Municipal de Montilivi v Girone, kde domáci celok privíta Celtu Vigo.

    Girona FC:
    Domáci futbalisti majú momentálne na svojom konte štyri body za jednu výhru a jednu remízu, v novej sezóne si tak už vyskúšali všetky tri možnosti, ako ukončiť stretnutie. Svoje prvé víťazstvo v novej sezóny zaknihovali domáci práve pred reprezentačnou prestávkou, keď dokázali zvíťaziť na pôde Villarrealu po výsledku 1:0 z pohľadu Girony.

    Celta Vigo:
    Hosťujúci celok zažíva vydarený štart do novej sezóny. Na svojom konte má sedem bodov za dve výhry a jednu remízu, čiže zatiaľ Celta neokúsila trpkosť prehry. Pred reprezentačnou prestávkou si poradila doma s Atl. Madrid po výsledku 2:0! Zatiaľ v každom stretnutí nastupuje v základnej zostave Stano Lobotka, druhý slovenský reprezentant Róbert Mazáň zatiaľ čaká na svoju príležitosť, aby mohol vybehnúť na trávnik.

    Favoritom tohto stretnutia by tak mal byť hosťujúci celok. Určite však domáci budú chcieť vo svojom prostredí nadviazať na posledné víťazstvo. Môžme sa tak tešiť na zaujímavé stretnutie.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

    Miroslav Revaj

    Góly: 22. Stuani, 37. Alcalá, 56. Stuani – 34. Aspas, 87. Boufal

    Karty:   90+5. Douglas Luiz (GIR) – 70. Cabral (CVG)   90+2. Cabral (CVG)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:5. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:11.
    Girona FC: Bunú – Espinosa, Alcalá, Juanpe – Porro, Douglas Luiz, Granell, Aday (84. Muniesa) – Portugués, Stuani, B. García (67. Roberts).
    Náhradníci: Iraizoz – Roberts, Pons, Muniesa, Montes, Doumbia, Aleix Garcia.

    Celta Vigo: S. Álvarez – Roncaglia, Cabral, N. Araujo – Mallo, Beltrán (75. Méndez), Lobotka, Alonso (46. Boufal) – Aspas, Gómez, Sisto (66. Eckert).
    Náhradníci: Blanco – Costas, Mor, Yokuşlu, Boufal, Eckert, Méndez.

    Rozhodca: Alberola – Hernández, Cerdán