Slavia Plzeň – Vítkovice 3:12 (kon.) | Jičín – Chodov 2:9 (kon.) | Střešovice – Židenice 8:4 (kon.)
Ne – Ostrava 2:6 (kon.)
koniec
Ne
2:6 (0:1, 2:4, 0:1)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
cz Sobota 15.09.2018, 20:00 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 2. kolo
     
    59:49
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Autorem branky je KRISTÍNA HUDÁKOVÁ, který střílí do prázdné brány a slaví hattrick a hlavně důležité tři body! Asistence: Veronika Káčová.
     
    35:32
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je DOMINIKA KUBIŠOVÁ, která z levého křídla překonává Janu Dupčákovou. Tigers vykřesali naději. Asistence: Nikola Hermannová.
     
    34:00
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Autorem branky je VERONIKA KÁČOVÁ, která opět těží z dobré práce Kristíny Hudákové, která má již dvě branky a stejný počet asistencí! Asistence: Kristína Hudáková.
     
    30:00
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Autorem branky je NELA KAPCOVÁ. Podobná branka jako ta třetí. Nela Kapcová získala nehlídaný míček, který umístila za záda Kristýny Karli.
     
    28:40
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Autorem branky je VERONIKA KÁČOVÁ, která se prosazuje z rychlého brejku a posílá Ostravu do pohodlného vedení 1:3! Asistence: Kristína Hudáková.
     
    25:14
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Autorem branky je KRISTÍNA HUDÁKOVÁ, která zachytila rozehrávku a přesnou střelou do pravé šibenice překonává Kristýnu Karli.
     
    23:44
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je IVETA HYRŠLOVÁ, která se přesnou střelou poprvé zapisuje mezi dnešní střelkyně. Tigers hrají s Ostravou vyrovnanou partii. Asistence: Eliška Chudá.
     
    03:45
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Autorem branky je KRISTÍNA HUDÁKOVÁ, která dostala přesnou přihrávku od Vrlíkové a poté již neměla problém umístit míček za záda Kristýna Karli. Asistence: Markéta Vrlíková.

    Ondřej Klos

    Góly a asistencie: 24. Hyršlová (Chudá), 36. Kubišová (Hermannová) – 4. K. Hudáková (Vrlíková), 26. K. Hudáková, 29. Káčová (K. Hudáková), 30. Kapcová, 34. Káčová (K. Hudáková), 60. K. Hudáková (Káčová)


    Ne: Karli (Špačková) – Hermannová, V. Beránková, Šnajberková, Šulanová, Machková, Kleinová, Polívková – Surá, Pisárová, Hyršlová – Pálková, Řezáčová, Hamerníková – Kubišová, Kvasková, Šebestová – Chudá, Machačová.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Dupčáková (Lišková, Tomšová) – Vavrečková, Zuzaníková, Grossová – Vrlíková, Šablaturová, Lacková – Káčová, Kapcová, Šromotová – K. Hudáková, P. Hudáková.

    Rozhodca: Tomáš Sommer a Michal Taufmann