Orange 20 – Lipt. Mikuláš 1:5 (kon.)
koniec
HK Orange 20
1:5 (0:1, 0:2, 1:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Streda 12.09.2018, 17:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Záverečná aktivita hosťujúceho celku ešte prináša jeden gól v sieti Kostelného! Sledovali sme krásnu súhru Liptákov, parádna prihrávka od Baču smerovala na VLADIMÍRA VYBIRALA, ktorý dáva aj svoj druhý gól v tomto stretnutí – 1:5!
    Asistencia: Matej Bača, Lukáš Žiak.
     
    43:14
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Liptáci znova vedú o tri góly! Puk za svojou bránkou mali síce mladíci, ale laxná strata puku ich stojí veľmi draho. Za Kostelného bránkou predviedli výbornú robotu bratia Hunovci, puk sa dostal na modrú čiaru k MÁRIOVI KURALIMU a ten parádnou strelou prekonáva domáceho brankára – 1:4!
    Asistencia: Richard Huna, Róbert Huna.
     
    40:34
    HK Orange 20 dalo gól!

    Asi som to zakríkol! Mladíci sa dočkali svojo prvého gólu v tomto stretnutí, keď dokázali ubrániť nápor súpera a vydali sa tak do útočného pásma. Od mantinelu nahodil puk ADRIAN GOLIAN na súperovu bránku a ten padol za Kislitsyna, ktorý nemá zrovna čisté svedomie pri tomto inkasovanom góle – 1:3!
    Asistencia: René Svitana, Jakub Köver.
     
    28:21
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Rýchly brejk a zároveň aj prečíslene hosťujúceho celku, VLADIMÍR VYBIRAL sa rozhodol pre zakončenie na domáceho brankára, Kostelný dokázal puk ešte vyraziť. K dorážke sa však dostal už spomínaný Vybiral a tentokrát bol úspešný, keď prepasoval puk za Kostelného chrbát – 0:3!
    Bez asistencie.
     
    20:42
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Hosťujúci celok využíva aj svoju druhú presilovku v tomto zápase! Liptovský Mikuláš sa usadil v útočnom pásme, na modrej získal puk TOMÁŠ NÁDAŠDI, ktorý si ešte netrúfol na strelu a prihrával puk pred bránku, následne ho získal späť a z vylepšenej pozícii krásne prestrelil brankára Kostelného – 0:2!
    Asistencia: Róbert Huna, Richard Huna.
     
    14:38
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Liptákom sa podarilo narozdiel od domácich využiť svoju prvú presilovku v tomto zápase a ujímajú sa tak vedenia o jeden gól! Pred domácou bránkou vznikol poriadny zmätok, nikým nekrytý JAKUB SUKEĽ sa výborne zorientoval a dorazil puk za Kostelénho chrbát – 0:1!
    Asistencia: Maroš Piatka, Radoslav Suchý.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 41. Golian (Svitana, Köver) – 15. Sukeľ (Piatka, Suchý), 21. Nádašdi (Ró. Huna, Ri. Huna), 29. Vybiral, 44. Kurali (Ri. Huna, Ró Huna), 60. Vybiral (Bača, Žiak)


    HK Orange 20: Kostelný (Pavločko) – Štefanka, Švec, Maňák, Golian, Brincko, Boldižár, Romaňák, Nahálka – Havrila, Kollár, Fafrák – Džugan, Giertl, Urbánek – Svitana, Köver, Mriglot – Lunter, Čenka, Zahradník
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Hollý) – Nádašdi, Mezovský, Kurali, Suchý, Nemec, Horváth, Bača, Korím – Kriška, Ri. Huna, Ró. Huna – Heikkilä, Piatka, Sukeľ – Lichanec, Lištviak, Števuliak – Žiak, Uhrík, Vybiral

    Rozhodca: Róbert Müllner, Vladimír Baluška – Peter Šefčík, Michal Orolin – Jozef Vrábel (video)