Orange 20 – Lipt. Mikuláš 1:5 (kon.)
koniec
HK Orange 20
1:5 (0:1, 0:2, 1:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Streda 12.09.2018, 17:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Aj tretia tretina ponúkla presné zásahy, rýchlym gólom je otvorili mladíci, keď sa po ľahkom nahodení puku presadil Golian. Hostia však rýchlo odpovedali gólom Kuraliho a zaslúžené víťazstvo Liptákov podčiarkol piatym gólom Vybiral, ktorý sa v tomto stretnutí blysol dvoma presnými zásahmi. Mladíci z HK Orange 20 tak prehrávajú svoje prvé stretnutie na domácim ľade v novej sezóne Tipsport Ligy, keď podľahli Liptovskému Mikulášu 1:5!

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (19:11:52)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:38
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Záverečná aktivita hosťujúceho celku ešte prináša jeden gól v sieti Kostelného! Sledovali sme krásnu súhru Liptákov, parádna prihrávka od Baču smerovala na VLADIMÍRA VYBIRALA, ktorý dáva aj svoj druhý gól v tomto stretnutí – 1:5!
    Asistencia: Matej Bača, Lukáš Žiak.
     
    59:16
    Predsa len ešte bolo veľmi veselo pred domácou bránkou, ale Kostelný a aj celá obrana domácich hrá pozorne. Liptáci sú však stále pri puku.
     
    59:01
    Vybiral v ofsajde, hra sa presunie do stredného pásma. Ostáva dohrať necelú poslednú minútku.
     
    58:14
    Domáci v plnom počte.
     
    58:01
    Boli ohlásené posledné dve minúty tretej tretiny a teda už aj samotného stretnutia!
     
    57:14
    Polovica z tejto početnej výhody hostí uplynula, mladíci úspešne držia hru ďaleko od svojej brány. Toto oslabenie tak zvládajú, treba si natrénovať aj takéto situácie.
     
    56:39
    Mladíci získali puk a okamžite ho vyvážajú do bezpečia. Bol tu aj náznak založenia útočnej akcie v oslabení, ale nestalo sa tak.
     
    56:24
    Presilovka na záver stretnutia pre hosťujúci celok a tak sme zvedaví, či sa ešte bude meniť aj skóre. Liptáci sa už usadili v útočnom pásme.
     
    56:14
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Boldižár – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    55:49
    Liptovský Mikuláš sa ešte dokázal znova usadiť v útočnom pásme, ale domáci blokujú všetky strely do bezpečia. Ostáva dohrať posledné minúty tohto stretnutia.
     
    55:01
    Hostia v plnom počte.
     
    54:01
    Liptáci stále hrozia aj v početnej nevýhode, Kostelný musel dvakrát výrazne zasahovať. Vyzerá to, ako to bola presilovka hostí a nie domáceho tímu.
     
    53:29
    Teraz sú však z neho vyhnaní, hostia aj v oslabení sa neboja zaútočiť. Kostelný radšej hru prerušuje po strele Sukeľa.
     
    53:11
    Mladíci ešte hrajú v záverečnej časti stretnutia presilovku, môžu sa tak aspoň pokúsiť prikrášliť konečný výsledok. Úspešne sa už usadili v útočnom pásme.
     
    53:01
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Uhrík – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    52:49
    Sledujeme dobrú pasáž hry našej dvadsiatky, Kislitsyn musel znova hru prerušiť. Domáci hrajú agresívne pred bránkou súpera, škoda že tomu tak nebolo počas celého stretnutia.
     
    52:31
    Kislitsyn prikryl puk pod svoju lapačku a radšej tak hru prerušuje. Domáci získavajú buly v útočnom pásme, môže sa tak pokúsiť ešte niečo vymyslieť.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 41. Golian (Svitana, Köver) – 15. Sukeľ (Piatka, Suchý), 21. Nádašdi (Ró. Huna, Ri. Huna), 29. Vybiral, 44. Kurali (Ri. Huna, Ró Huna), 60. Vybiral (Bača, Žiak)


    HK Orange 20: Kostelný (Pavločko) – Štefanka, Švec, Maňák, Golian, Brincko, Boldižár, Romaňák, Nahálka – Havrila, Kollár, Fafrák – Džugan, Giertl, Urbánek – Svitana, Köver, Mriglot – Lunter, Čenka, Zahradník
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Hollý) – Nádašdi, Mezovský, Kurali, Suchý, Nemec, Horváth, Bača, Korím – Kriška, Ri. Huna, Ró. Huna – Heikkilä, Piatka, Sukeľ – Lichanec, Lištviak, Števuliak – Žiak, Uhrík, Vybiral

    Rozhodca: Róbert Müllner, Vladimír Baluška – Peter Šefčík, Michal Orolin – Jozef Vrábel (video)