Motor ČB – Prostějov 4:1 (kon.) | Martin – Pov. Bystrica 6:1 (kon.) | Znojmo – Zvolen sk 9:4 (kon.)
koniec
HK VITAR Martin
6:1 (0:0, 4:0, 2:1)
HK 95 Považská Bystrica
Streda 05.09.2018, 17:00 • Martinské hokejové centrum • Prípravný zápas
Partner:
     
    59:28
    Martin dal gól!
    V závere sa ešte domácemu tímu darí prikrášliť vedenie zásluhou ADAMA PAULÍNYHO po asistenciách Michala Dvořáka a Tomáša Pokrivčáka, ktorý bol za bránkou súpera. Napokon gól padol až po teči Dvořákovej strely, teda ďalšom dotyku s pukom.
     
    56:27
    Martin dal gól!
    Domácim sa napokon podarilo streliť gól aj v tomto dejstve. Pred bránkou sa objavili Milan Rechtorík spolu s ANDREJOM HÚSOM, ktorý prekonáva Kompasa nadvihnutým pukom. Druhú asistenciu si pripisuje Ivan Brveník
     
    49:27
    Martin dal gól!
    Gól dosiahnutý za pomoci žŕdky odkiaľ smeroval do vnútra bránky. Tešiť sa z neho môže MILAN DREVENÁK po asistenciách Jána Zlochu a Milana Tršku.
     
    25:20
    Martin dal gól!
    Pohodlné doklepnutie vyrazeného puku brankárom v podaní ADAMA PAULÍNIHO, ktorý mal pred sebou už len prázdnu bránku. Asistencie: Jakub Burzík a Matej Dírer.
     
    21:40
    Martin dal gól!
    Opäť veľká chyba v hosťujúcej obrane. Matej Dírer ešte zabojoval pri prechode do pásma, Tomáš Pokrivčák na pravú stranu vysunul ADAMA PAULÍNYHO, ktorý zavesil pod hornú žŕdku.
     
    21:23
    Martin dal gól!
    Na modrej sa k puku dostal ANDREJ JURÁŠEK, ktorý sa prešprintoval dopredu a nedáva Kompasovi šancu.
     
    20:36
    Martin dal gól!
    Matúš Rudzan sa vyrútil oproti Kompasovi, ktorý ešte dokázal zasiahnuť. K puku sa ale zozadu dostal nebránený JAROSLAV MARKOVIČ pre ktorého už nebolo najmenším problémom dostať ho do bránky. Asistenciu si pripisuje aj Jakub Burzík.

    Daniel Modrovský


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 95 Považská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 21. Markovič (Rudzan, Burzík), 22. Jurášek, 22. Paulíny (Pokrivčák, Dírer), 26. Paulíny (Burzík, Dírer), 57. Hús (Rechtorík, Brveník), 60. Paulíny (Dvořák, Pokrivčák) – 50. Drevenák (Zlocha, Trška)


    HK VITAR Martin: Bernát (Gavalier) – Tabaček, Lavička – Pacalaj, Burzík – Rusina, Dvořák – Themár, Oravec – Markovič, Langhammer, Rudzan – Poliaček, Jurášek, Brezniak – Paulíny, Dírer, Pokrivčák – Rechtorík, Hús, Brveník
    HK 95 Považská Bystrica: Kompas (Klinčúch) – Leško, Niník – Trška, Ďurkech – Augustín, Fančovič – Savara – Cíge, Ligas, Dolinajec – Drevenák, Zlocha, Špankovič – Vlad, Rodionov, Koleda – Bednár, Németh

    Rozhodca: Vido – Hanko, Pleško

    Diváci: 475