Helsinki – Red Star Kunlun 6:3 (kon.) | Kazaň – Dinamo Minsk 2:0 (kon.) | Nižnekamsk – Viťaz 0:1 (kon.)
Novgorod – Petrohrad 4:3 (kon.) | Soči – Vladivostok 4:5 (2:3 po s.n.)
po s.n. (2:3)
HK Soči
4:5 (1:3, 1:0, 2:1 - 0:0)
Admiral Vladivostok
cz Pondelok 03.09.2018, 18:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Hezký pondělní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. V sobotu odstartoval nový ročník v ruské KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HK Soči a Admiral Vladivostok.
     
    HK Soči

    Domácí Soči vstupuje do nové sezóny na domácím ledě a jeho hráči by poprvé rádi uspěli. V rámci přípravy sehráli hokejisté deset utkání a to i s dvěma českými týmy. A moc dobře se jim tedy nevedlo. Jen dvakrát se dokázali radovat z výhry a osmkrát odešli jako poražený tým. Není to moc dobrá vizitka před vstupem do nového ročníku KHL, ovšem přípravu už hodili za hlavu a soustředí se jen na zápasy v KHL. Proti Vladivostoku to nebudou mít jednoduché, ale pokusí se před svými diváky uspět.
     
    Admiral Vladivostok

    Hosté z Vladivostoku sehráli o jedno utkání méně v přípravě a také jim se nedařilo. Z devíti zápasů si připsali rovněž dvě výhry, v ostatních případech prohráli. Takže i hráči Vladivostoku museli dát stranou neúspěšnou přípravu a je před nimi nová výzva v podobě prvního zápasu v sezóně. Podaří se jim na ledě v Soči uspět? To se nechme překvapit.
     
    Vzájemná utkání

    V uplynulé sezóně na sebe oba celky narazily dvakrát. Nejprve bylo úspěšné Soči, které vyhrálo doma 3:1. Poté ale ale ve Vladivostoku jeho hráči prohráli 0:4. Kdo se bude radovat dnes?
     
    Nový systém soutěže

    Těsně před zahájením nového ročníku KHL přišlo vedení s tím, že se změní systém bodování, který bude jako v NHL. Tedy za výhru v základní hrací době dva body stejně jako za jakoukoli výhru v prodloužení. Při prohře v základní hrací době žádný bod a při prohře v prodloužení či samostatných nájezdech jeden bod. Liga si od tohoto systému slibuje vyrovnanější tabulku.
     
    Československá stopa v utkání

    Československou stopu v tomto utkání nenalezneme. V ani jednom týmu totiž nepůsobí český nebo slovenský hráč.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HK Soči: Barulin (Šikin) – D. Musin, Jokipakka, Ščitov (C), Alexandrov, Pogorišnyj, Chomickij – Mosaljov (A), R. Rosén, O'Dell (A) – Podšendjalov, Collins, Bočarov – Šmeljov, Chlopotov, Archipov – Kapustin, Točickij, Polunin – Starkov.

    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – Miščenko, Tatalin, Ďjakov, Ugolnikov, Kozlovskij, Patrikejev, Karmaškov – Koňkov, Vicharev, V. Butuzov – Glazačev, Mereskin, K. Voronin – Feoktisov, V. Strelcov, A. Strelcov – Černikov, J. Jakovlev, Valujskij.

    Rozhodčí: Kulakov, Gofman – Kučava, Novikov.
     
    Halou v Soči už zní hymna ruské Sborné.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Úvodní vhazování vyhráli hokejisté Soči a hned se snažili projít do útoku, ovšem hosté jim puk sebrali a zamířili na opačnou stranu.
     
    01:13
    Vadim Chlopotov si sjel do prostoru mezi kruhy, ale jeho pokus mezi tři tyče nezamířil. Poté to z dorážky zkoušel také Bočarov, leč také neúspěšně.
     
    02:23
    Vasilij Strelcov se ocitl osamocený mezi kruhy, kam také mířila přihrávka, ovšem jeho následný pokus zamířil jen na zadní mantinel. Domácí tak otáčejí hru.
     
    03:00
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Vasilij Strelcov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    03:15
    Soči právě vstřelilo branku!
    A domácí okamžitě svou přesilovou hru využívají, když na vrchol levého kruhu dostal přihrávku JYRKI JOKIPAKKA a jeho dělovka pak skončila za zády hostujícího brankáře – 1:0. Asistence: Eric O´Dell.
    03:15 Jyrki JOKIPAKKA - 1:0
     
    04:02
    Hosté se hned snažili o srovnání stavu skóre, jejich pokus byl ale hodně nepřesný. Nicméně pásmo udrželi a kombinují dále před domácí klecí.
     
    04:44
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Ovšem nyní se to už hostům povedlo. Od modré čáry se k pořádné ráně napřáhl ALEXANDR MERESKIN a puk poslal ke vzdálenější tyči – 1:1. Je vyrovnáno a začíná se zase od začátku. Asistence: Ivan Miščenko a Vladimir Butuzov.
    04:44 Alexandr MERESKIN - 1:1
     
    05:32
    Domácí se museli rychle vracet zase zpátky do obrany, hosté totiž šli do přečíslení, které ale velmi rychle skončilo díky zákroku pozorné obrany hráčů Soči.
     
    05:55
    Po zákroku hostujícího brankáře Serebrjakova se hra přerušila a vhazovat se bude po jeho pravé ruce. Hráči Soči tak opět udrželi útočné pásmo.
     
    06:32
    Robert Rosén číhal v prostoru mezi kruhy, z otočky poté vystřelil a Serebrjakov si připisuje další přesný zákrok, po němž hru opět zastavuje.
     
    06:32
    Nyní následuje komerční přestávka.
     
    06:59
    Za brankou vybojovali puk hosté a snažili se dostat před Barulina, jenže kotouč holí vypíchl jeden z obránců Soči a poslal ho tak do bezpečí.
     
    07:40
    K následné střele se ještě dostal Denis Mosaljov, ale také on ztroskotal na pozorné obraně Vladivostoku. Hosté se pak dostali na kotouč a míří do útočného pásma.
     
    07:59
    Jenže ve středním pásmu je v jejich rozletu zastavila hokejka Jokipakky, jenž čistě puk vypíchl a hned ho dostal do své moci. Soči tak otáčí hru.
     
    09:09
    Nyní se hra přelévala ze strany na stranu, ale ani jeden tým se nedostal k pořádné střele, kterou by brankáře soupeře ohrozil.
     
    09:18
    Zakázané uvolnění domácích hráčů a hra se tak stěhuje před Barulina, vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    09:36
    Alexandr Černikov číhal u levé tyče, chvilku před ním zívala odkrytá domácí branka, přihrávky se ale nedočkal. Nicméně hosté stále drží útočnou třetinu.
     
    10:04
    Z prostoru mezi kruhy vyslal táhlou střelu Denis Vicharev, ale proti byl pozorný zákrok brankáře Vladivostoku. Před dotírajícími domácími hráči pak raději hru přerušil.
     
    10:46
    Stanislav Bočarov na hodil puk před branku, kde do něho klepl holí Podšendjalov, ale beton Serebrjakova byl na místě. Po jeho zákroku je znovu hra pozastavena.
     
    11:35
    Další akce na straně hostů, před Barulinem střílel po zemi Nikita Feoktisov, jenže domácí brankář utěsnil škvírku u své levé tyče a kotouč za svá záda nepustil.
     
    11:52
    Po dalším zákroku hostujícího brankáře je hra přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    12:02
    Robert Rosén se obtočil v prostoru mezi kruhy a jeho pohotová střela pak zamířila jen na hokejku brankáře Barulina, jenž puk vyrazil před sebe. Tam ho sebrala obrana Soči a domácí jdou útočit.
     
    13:11
    Domácí se vydali do další útočné akce a už kombinují před brankou hostů. Zatím se jim ale nedaří dostat se do jeho těsné blízkosti.
     
    13:44
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Vladimir Butuzov – 2 min., hákování).
     
    13:59
    Hráči Soči uzamkli hosty v jejich pásmu a po střele Erica O´Della z levého kruhu zakročil opět Serebrjakov a přerušil hru. Vhazování proběhne po jeho pravé ruce.
     
    14:50
    Hosté se osvobozují a posílají kotouč až před domácí branku. Hokejisté Soči tak musejí další akci zakládat odzadu.
     
    15:24
    Ve skrumáži před hostující brankou se nejlépe zorientoval Serebrjakov a svou holí poslal puk mimo ohrožení vlastní branky. Hostům se už jejich oslabení krátí.
     
    15:44
    Butuzov je na ledě a Vladivostok je kompletní.
     
    16:34
    Domácí ještě využili tlak z přesilové hry a dostali se do blízkosti Serebrjakova, na něho však nevyslali žádnou střelu. Ten tak mohl být v klidu.
     
    17:12
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí stav utkání na svou stranu. Po dalekonosné přihrávce do útočného pásma hosté zaútočili a poté dostal od Vichareva namazáno do blízkosti Barulina VLADIMIR BUTUZOV, pro něhož nebyl problém trefit zcela odkrytou klec – 1:2. Asistence: Denis Vicharev a Michail Patrikejev.
    17:12 Vladimir BUTUZOV - 1:2
     
    17:50
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    A hned na to jdou dokonce do dvoubrankového náskoku. VASILIJ STRELCOV vybojoval v rohu kluziště puk, sjel si na pravý kruh a svou střelou švihem překonává Barulina – 1:3. Bez asistence.
    17:50 Vasilij STRELCOV - 1:3
     
    18:10
    Domácí tak ještě v průběhu první třetiny přišli o svůj náskok a budou muset dohánět dvoubrankové manko.
     
    18:48
    Nyní se jim nepodařil průnik do útočné třetiny a do akce tak mohou znovu zamířit hosté, kteří jsou při střelecké chuti. Jejich pokus nyní ale skončil jen vedle Barulinovy branky.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:41
    Hosté to ještě zkusili před Barulinem, tentokráte ho ale neohrozili. Domácí tak otáčejí hru, už to ale zřejmě nestihnou. První třetina je, zdá se, u konce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. V ní se do vedení dostali domácí hráči, jenže hosté brzy dokázali srovnat. Poté se v závěru třetiny dostali do vedení hráči Vladivostoku a prakticky po dalším vhazování se trefili ještě potřetí. Zatím tak mohou být spokojeni. Do kabin si odnášejí prozatímní stav 1:3. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 19:25.
     
    Střely na branku: 11 – 10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:09
    Domácí zamířili hned po vhazování do útočného pásma, kde z levé strany střílel Bočarov, jeho projektil šel do boční sítě.
     
    20:58
    Na druhé straně vyslal střelu švihem z levého kruhu Kirill Voronin a donutil tak brankáře domácích Barulina k zákroku a následnému přerušení hry.
     
    21:28
    Hned na to zaútočili zase hosté z Vladivostoku a před Barulinem se pokusil o přízemní střelu Roman Tatalin, ta však byla hodně nepřesná.
     
    22:11
    Jyrki Jokipakka dostal puk na pravou stranu a pohotově vystřelil. Ovšem Serebrjakov byl na svém místě a sklapl své betony.
     
    22:57
    Vyloučení v týmu HK Soči (Damir Musin – 2 min., hákování).
     
    23:30
    Hosté se delší dobu drželi v útočném pásmu, v přesilové hře se ale k pořádné střele ještě nedostali. Navíc se domácí chopili kotouče a vyhazují ho až před brankáře hostů.
     
    24:00
    Jurij Kozlovskij z levé strany vyslal střelu, která skončila na pravém betonu Barulina a následně pak se domácí celek opět osvobozuje.
     
    24:52
    Přesilovka hostů je u konce, Serebrjakov už klepe svou holí o led a dává svým spoluhráčům najevo, že se blíží konec domácího oslabení.
     
    24:57
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    25:21
    Po střele domácího Denise Mosaljova musel lapačkou zasahovat Serebrjakov a poté před dotírajícími domácími hráči hru raději pozastavil.
     
    25:41
    Mosaljov se ještě uvolnil a nabruslil si na pravý kruh, jeho přízemní pokus však skončil jen vedl hostující branky. Hosté tak bleskurychle otáčejí hru.
     
    26:20
    Následuje další komerční přestávka.
     
    26:43
    Domácí byli u zrodu další jejich šance, jenže střelu z levého kruhu z hokejky Seana Collinse zastavil bravurním zákrokem brankář Serebrjakov a hra je zase přerušena.
     
    27:03
    A domácí stále operují před hostující brankou, kde se pokoušejí o další akci, která by mohla vést ke kontaktní brance. Zatím se jim to ale nedaří.
     
    28:20
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Kirill Ďjakov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    28:20
    Domácí mají šanci dostat se hostům na dostřel v přesilové hře, která bude následovat.
     
    29:12
    Zatím to ale z jejich strany nevypadá dobře. Hosté vyhazují puky co nejdále od své branky a své oslabení zatím zvládají velmi dobře.
     
    29:41
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Alexandr Ugolnikov – 2 min., hákování).
     
    30:20
    Hosté jsou už ve čtyřech.
     
    30:32
    Kapustinovu střelu vyrazil brankář hostů před sebe a poté ho obrana Vladivostoku poslala do bezpečí, čili až před domácí branku.
     
    30:36
    Další kombinace před hostující brankou domácím ovoce nepřinesla a hráči Vladivostoku se tak znovu osvobozují.
     
    31:33
    Vyloučení v týmu HK Soči (Eric O'Dell – 2 min., sekání).
     
    31:41
    Hosté jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    31:44
    Už se uhnízdili v domácím pásmu, kde svého soupeře svírají. Ještě se však nedostali ke střele. Pásmo však dokázali udržet a kombinují i nadále.
     
    32:34
    Po nepřesné střele Ivana Miščenka se domácí osvobodili a pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    32:49
    Vyloučení v týmu HK Soči (Kirill Kapustin – 2 min., hákování).
     
    33:17
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté sice hráli přesilovou hru pět na tři, jenže po jejich chybě v útočném pásmu se do úniku vydal SEAN COLLINS a v těsné blízkosti Serebrjakova ho nadvakrát dokázal překonat – 2:3. Domácí tak ve dvojnásobném oslabení snižují na rozdíl jediné branky. Bez asistence.
    33:17 Sean COLLINS - 2:3
     
    33:33
    Soči je ve čtyřech.
     
    34:10
    Hosté už v klasické početní výhodě udeřili v další šanci, ovšem Barulin si připsal cenný zákrok. Po něm okamžitě poslal puk do středního pásma.
     
    34:49
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    34:58
    Hosty může Kirill Kapustin se dostal tváří v tvář před Serebrjakova, ovšem přízemní střelou ho překonat nedokázal. A následně ani jeho spoluhráč.
     
    36:14
    Následuje komerční přestávka.
     
    36:23
    Domácí jsou hostům na dostřel jediné branky a nyní se vydali opět do útoku, kde se pokusili Serebrjakova ohrozit, jemu ovšem pomohla pozorná obrana.
     
    36:38
    A ani z dalšího pokusu se domácí neradují z vyrovnání. Hosté tak stále drží svůj nejtěsnější možný náskok.
     
    37:32
    Vadim Chlopotov klepl do kotouče těsně před Serebrjakovem, ten však svou holí dokázal pomoci svému týmu a znovu udržel jeho vedení.
     
    38:24
    Po vhazování v útočném pásmu Soči se k puku dostali hosté a hned ho vyvezli až před Barulina. Tam však jeho branku nijak zvlášť neohrozili.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:20
    Hosté jsou neustále v útočném pásmu a snaží se vsítit další branku, která by je uklidnila. Místo toho ale ujeli hráči Soči a před Serebrjakovem se neprosadil Robert Rosén.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní padla jedna jediná branka, o kterou se postaral Sean Collins, jenž se trefil v úniku ve vlastním dvojnásobném oslabení. Hosté mohli navýšit stav právě v přesilovce 5 na 3, paradoxně ale inkasovali. Čeká nás tak jistě ještě zajímavá třetí část hry, která začne přibližně ve 20:20.
     
    Střely na branku ve druhé třetině: 14 – 10
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:40
    Hosté se okamžitě vrhli do útoku, kde se pokusili o střelu před Barulinem, avšak ta byla hodně nepřesná.
     
    41:07
    Na druhé straně se nepovedla střela Sergeji Šmeljovovi, ale domácí alespoň udrželi útočné pásmo i pro následující chvíle.
     
    41:26
    Serebrjakov se nyní zaskvěl proti střele Nikity Ščitova, jenž na něho mířil z pravého kruhu. Hra je přerušena a vhazovat se bude po levici právě hostujícího brankáře.
     
    41:41
    Hosté se nyní museli vracet zpět do obrany a situaci před svou brankou zvládli. A hned na to míří do další útočné akce.
     
    42:38
    Stanislav Bočarov střílel z levého kruhu, po jeho střele, která se dostala nad branku hostů, zasahoval rukou jeden z obránců Vladivostoku. Vytěsnil tak puk do bezpečí.
     
    43:57
    Další pokusy zamířily na branku Barulina na druhé straně, ale také domácí brankář se zaskvěl dalším přesným zákrokem.
     
    44:28
    Je signalizován faul na hostujícího Denise Vichareva a domácí půjdou zase do čtyř. Ovšem, pokud ponechanou výhodu hosté nevyužijí.
     
    44:43
    Vyloučení v týmu HK Soči (Vadim Chomickij – 2 min., sekání).
     
    45:17
    Hosté se uhnízdili v pásmu domácích a už roztáčejí přesilovkový koločt. Zatím se však nedostali k pořádné střele, která by domácí branku ohrozila.
     
    45:34
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Nyní se to už ale povedlo a hosté svou přesilovou hru využívají. KIRILL VORONIN doklepl kotouč za záda Barulina po ráně od levého kruhu, kdy se k němu dostal odražený kotouč a dává hostům dvoubrankový náskok. Situaci ale ještě rozhodčí nechali prozkoumat na videu, až poté branku potvrdili – 2:4. Asistence: Kirill Ďjakov a Konstantin Glazačev.
    45:34 Kirill VORONIN - 2:4
     
    46:44
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Jegor Jakovlev – 2 min., držení).
     
    47:02
    Domácí mají šanci dostat se znovu na dostřel jediné branky v přesilové hře. Zatím se jim však nedaří branku hostů ohrozit.
     
    47:48
    Robert Rosén se snažil u levé tyče dopravit kotouč za záda hostujícího brankáře, ale Serebrjakov měl svůj levý beton připravený.
     
    48:14
    Další obléhání hostující branky branku nepřineslo a vypadá to, že hosté své oslabení zvládnou.
     
    48:44
    Soči právě vstřelilo branku!
    Přesně po vypršení trestu hostujícího hráče domácí udeřili. OLEG POGORIŠNYJ se trefil zblízka a svou střelu umístil za Serebrjakova záda – 3:4. Domácí celek je tak znovu hostům na dostřel jediného gólu. Asistence: Sergej Šmeljov a Stanislav Bočarov.
    48:44 Oleg POGORIŠNYJ - 3:4
     
    49:54
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Alexandr Mereskin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    50:23
    Další šanci na srovnání mají opět hráči Soči, kteří se pokusí využít nabídnutou přesilovou hru.
     
    50:48
    Ovšem hosté se dostali ke kotouči a okamžitě ho vyhodili až před domácí branku. Hokejisté domácího týmu tak zakládají akci z hloubi vlastní obranné třetiny.
     
    51:26
    Vyloučení v týmu HK Soči (Dmitrij Archipov – 2 min., sekání).
     
    51:26
    Síly na ledě se ale srovnaly a uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    51:54
    Hosté jsou už v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra. Stěhují se tak do útočného pásma.
     
    52:24
    Nikita Feoktisov střílel z levé strany, ale vyprášil jen pravý beton Konstantina Barulina.
     
    53:02
    Na domácího brankáře pak mířila další střela, kterou dokázala obrana Soči pokrýt a okamžitě vyhodila puk až před branku Vladivostoku.
     
    53:26
    Také domácí hráči jsou už v plném počtu.
     
    53:54
    Vladimir Butuzov šikovně objel branku domácích a poté se dostal až do prostoru mezi kruhy, kde vystřelil. Ovšem proti Barulinovi neměl nárok, ten vytasil efektní semafor.
     
    54:09
    Následuje další komerční přestávka.
     
    54:21
    Sergej Šmeljov si sjel mezi kruhy, kde napřáhl ke střele, na kotouč však nakonec nedosáhl. Rázem tak skončila další slibně se rodící akce na straně Soči.
     
    55:07
    Po vhazování v obranném pásmu Vladivostoku se k puku dostal Nikita Točickij, který místo přihrávky volil střelu a ta zamířila jen vedle Serebrjakovy branky.
     
    55:54
    Soči právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Domácí hráči to nakonec zvládli a jsou zpátky ve hře o body. NIKITA TOČICKIJ se na levé straně dostal k odraženému kotouči a ten poté prudkou střelou umístil do částečně odkryté hostující klece – 4:4. Asistence: Alexandr Polunin a Denis Alexandrov.
    55:54 Nikita TOČICKIJ - 4:4
     
    57:12
    Domácí si hlasitě říkali o vedoucí branku, ale Serebrjakov vytasil další přesný zákrok a neinkasoval. Hned na to hosté otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:06
    Vladimir Butuzov byl aktivní před brankovištěm domácího celku, uklidit kotouč za Barulinova záda se mu však nepovedlo.
     
    Dnešnímu utkání přihlíží 5 237 diváků.
     
    58:44
    Do konce třetí části hry zbývá něco málo přes minutu a stále je stav vyrovnaný. Vypadá to, že se dočkáme nastavené hrací doby.
     
    59:25
    Domácí ještě ujeli do útoku, kde ale branku hostů neohrozili, to samé i na druhé straně hráči Vladivostoku.
     
    59:49
    Ještě se bude vhazovat před domácí brankou, konkrétně po levici Barulina.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Základní hrací doba vítěze neurčila a na řadu tak přijde pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách. Pokud ani po prodloužení nebude znám vítěz, dojde na samostatné nájezdy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:26
    Domácí se utrhli a dostali se hned do útočného pásma, tam však ještě nevystřelili. Nicméně ho alespoň udrželi a dále operují před brankou hostujícího celku.
     
    60:48
    Hosté sice poslali puk do středního pásma, domácí ho ale znovu sebrali a už znovu krouží před brankou Vladivostoku. Trojice hráčů Soči je zatím aktivnější.
     
    61:38
    Nikita Ščitov se vydal do úniku a střelou z levé strany nechal vyniknout Serebrjakova, po jehož zákroku zaduněly betony. Hned na to hru otáčejí na druhou stranu zase hosté.
     
    62:25
    Prakticky polovina nastavené hrací doby je pryč, u puku jsou hosté, ale nedaří se jim dostat se ke střele před Barulinem. Následně přišli o kotouč a do akce jde opět Soči.
     
    63:06
    Serebrjakov nepustil domácí do akce, sebral odražený kotouč a poslal ho do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    63:34
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Alexandr Strelcov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    63:34
    Uvidíme hru čtyři na tři. Hosté se dopustili faulu a to je může mrzet. Domácí tak mají k dispozici přesilovou hru.
     
    63:34
    Soči si bere oddechový čas.
     
    64:02
    Domácí se uhnízdili v pásmu hostů a Serebrjakov musel zasahovat příložníkem proti střele Bočarova. Nicméně Soči stále drží útočnou třetinu.
     
    64:27
    Znovu zasahoval Serebrjakov proti střele z pravé strany a svým levým betonem dokázal podržet svůj tým.
     
    64:49
    A znovu se domácím nepodařilo po další akci přesilovku využít a už to vypadá, že se dočkáme také samostatných nájezdů.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Je to tak, ani nastavená hrací doba vítěze neurčila a na řadu přicházejí dovednostní soutěže v podobě samostatných nájezdů.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. séria
    0:0
    Butuzov si sjel na pravou stranu, puk ale poslal jen do betonu Barulina.
    Vladimir BUTUZOV
     
    1. séria
    0:0
    Ani Točickij na brankáře nevyzrál, kdy puk poslal přímo na jeho beton.
    Nikita TOČICKIJ
     
    2. séria
    0:1
    Koňkov jako první využívá nájezd a prostřeluje Barulina.
    Sergej KOŇKOV
     
    2. séria
    1:1
    Také Archipov byl úspěšný a překonává brankáře hostů.
    Dmitrij ARCHIPOV
     
    3. séria
    1:2
    Glazačev prostřelil Barulina mezi jeho betony a strhává vedení na stranu hostů.
    Konstantin GLAZAČEV
     
    3. séria
    1:2
    Kapustin zamíchal kotoučem před Serebrjakovem, ale nepřekonal ho.
    Kirill KAPUSTIN
     
    4. séria
    1:3
    Vicharev před Barulinem zvedl kotouč a ten skončil v horní části jeho branky.
    Denis VICHAREV
     
    4. séria
    2:3
    Ščitov z levé strany prostřeluje hostujícího brankáře a domácí ještě dýchají.
    Nikita ŠČITOV
     
    5. séria
    2:3
    Valuského zastavil Barulin dobrým zákrokem.
    Semjon VALUJSKIJ
     
    5. séria
    2:3
    Chlopotov mohl srovnat stav nájezdů a mohla by žít ještě šance pro Soči. Jenže Serebrjakova neprostřelil a je to jasné, hosté si připíší bod navíc.
    Vadim CHLOPOTOV
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Admiral Vladivostok.
    Autorem vítězné branky je DENIS VICHAREV.
    Denis VICHAREV - 4:5
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Napínavý zápas až dokonce našel vítěze až v samostatných nájezdech, které rozhodl hostující Denis Vicharev a dal tak Vladivostoku bod navíc. Domácí se musí spokojit s jedním a jsou za bod určitě rádi, protože dlouho prohrávali o dva góly a nakonec zápas srovnali.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše, přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (21:23:56)

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 4. Jokipakka (O'Dell), 34. Collins, 49. Pogorišný (Šmeľov, Bočarov), 56. Točickij (Polunin, Alexandrov) – 5. Mereskin (Miščenko, Butuzov), 18. Butuzov (Vicharev, Patrikejev), 18. V. Strelcov, 46. K. Voronin (Ďjakov, Glazačev), rozh. náj. Vicharev

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Vladimír Butuzov (VLD)
    0:0   Nikita Točickij (SOC)
    2. séria:
    0:1   Sergej Koňkov (VLD)
    1:1   Dmitrij Archipov (SOC)
    3. séria:
    1:2   Konstantin Glazačev (VLD)
    1:2   Kirill Kapustin (SOC)
    4. séria:
    1:3   Denis Vicharev (VLD)
    2:3   Nikita Ščitov (SOC)
    5. séria:
    2:3   Semjon Valujskij (VLD)
    2:3   Vadim Chlopotov (SOC)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – D. Musin, Jokipakka, Ščitov (C), Alexandrov, Pogorišný, Chomickij – Mosaljov (A), R. Rosén, O'Dell (A) – Podšendjalov, Collins, Bočarov – Šmeľov, Chlopotov, Archipov – Kapustin, Točickij, Polunin – Starkov.
    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – Miščenko, Tatalin, Ďjakov, Ugolnikov, Kozlovskij, Patrikejev, Karmaškov – Koňkov, Vicharev, Butuzov – Glazačev, Mereskin, K. Voronin – Feoktisov, V. Strelcov, Strelcov – , J. Jakovlev, Valujskij.

    Rozhodca: Kulakov, Gofman – Kučava, Novikov

    Diváci: 5 237