Česko – Slovensko 8:0 (kon.)
koniec
Česko
8:0 (2:0, 3:0, 3:0)
Slovensko
cz Streda 29.08.2018, 14:00 • Akademie Red Bull, Salcburk • Turnaj štyroch krajín (U16)
Partner:
    58:10 P. MORAVEC - 8:0
     
    58:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nevadí, protože osmý zářez přidává jiný člen druhé formace. David Jiříček střílel od modré čáry a mezi kruhy kotouč tečoval PETR MORAVEC. Ďuris měl tak zakrytý výhled, že se nestihl vrátit do branky, kam puk jen tak dojel – 8:0! Asistence: David Jiříček, Lukáš Pajer.
    46:26 BRABENEC - 7:0
     
    46:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle je pro Slováky možná trochu krutý gól, ale když nemají rychlé nohy, tak zkrátka nemají... Poslední dvě minuty se český tým dost trápil a v obranném pásmu kupil jednu špatnou nahrávku za druhou. Nakonec ale odrazil puk ven a JAKUB BRABENEC si prohodil slovenského zadáka. V úniku se zbavil i druhého, jehož posadil na zadek, a pak nejspíš po ledě procpal puk pod Ďurisem do branky – 7:0! Bez asistence.
    41:17 P. MORAVEC - 6:0
     
    41:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kanonáda pokračuje hned po přestávce! Češi se chvilku bránili, tím ale Slováky trochu ukolébali a ti se pak nestačili vrátit proti přečíslení. Po pravé straně ho táhl PETR MORAVEC, který se nerozpakoval, zakončil sám, a to přesně – 6:0! Asistence: Lukáš Pajer, Ondřej Cubo.
    39:28 SZTURC - 5:0
     
    39:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hakenovi svěřenci přidávají krátce po skončení přesilovky pátý gól do šatny! I když dlužno dodat, že tentokrát hodně šťastný. Z nulového úhlu nahodil kotouč před branku GABRIEL SZTURC a gólman Ďuris si ho sám srazil za záda – 5:0! Asistence: Jakub Kos, Petr Gajda.
    36:03 SVOZIL - 4:0
     
    36:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    V pravý čas! Čeští mladíci chtějí odmítnout pochybnosti a přidávají čtvrtou trefu. Matouš Menšík zase sebral Slovákům puk a v úniku byl seknutý, takže rozhodčí držel zvednutou pravici. Po nějakých deseti sekundách výhody se na modré čáře opřel do Pajerovy nabídky STANISLAV SVOZIL a z první se trefil opravdu krásně, do růžku brány Ďurise, který přes hráče nic neviděl – 4:0! Asistence: Lukáš Pajer.
    21:08 MENŠÍK - 3:0
     
    21:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Minutu po návratu z kabin vede česká reprezentace už o tři góly! Obránce Sebastian Jasečko vydatně podporoval ofenzívu a po jeho práci se před brankou dostal k puku MATOUŠ MENŠÍK. Jihlavský špílmachr si ho bleskově stáhl na bekhend a pověsil do růžku, takže skóruje dnes podruhé – 3:0! Asistence: Petr Moravec, Sebastian Jasečko.
    19:02 BRABENEC - 2:0
     
    19:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skutečně jenom na chvíli, protože teď už je na světě zasloužený druhý gól českého týmu! Slováci odrazili Smolkův pokus od mantinelu, ale absolutně nestihli reagovat na Bradovu zadovku, která našla mezi kruhy JAKUBA BRABENCE. Ďuris už byl tak zalezlý, že na jeho střelu neměl nárok – 2:0! Asistence: Marek Brada, René Smolka.
    06:30 MENŠÍK - 1:0
     
    06:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, aktivnější česká reprezentace jde v sedmé minutě do vedení! Lukáš Pajer rozjel přečíslení a i když Češi měli ponechanou výhodu, už už se zdálo, že gólman puk udrží. Na brankovišti ale doráželi dva parťáci a byl to MATOUŠ MENŠÍK, kdo kotouč dotlačil za čáru a může slavit první gól šestnáctky v sezóně – 1:0! Asistence: Lukáš Pajer, Petr Moravec.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 7. Menšík (Pajer, P. Moravec), 20. Brabenec (Brada, Smolka), 22. Menšík (P. Moravec, Jasečko), 37. Svozil (Pajer), 40. Szturc (Kos, Gajda), 42. P. Moravec (Pajer, Cubo), 47. Brabenec, 59. P. Moravec (Jiříček, Pajer)


    Česko: Maláč (Král) – Jasečko, Svozil (A), Cubo, D. Moravec, Jiříček, Kunst, Smolka – Ryšavý (A), Soukup (C), Remeš – Pajer, P. Moravec, Menšík – Szturc, Brabenec, Kos – Kotásek, Půček, Gajda – Brada. Trenér: Petr Haken.
    Slovensko: Ďuris (Eliaš) – Kapičák, Groch (A), Kocúr, Chovaniak, Miklovič, Š. Nemec, Mešár – Ožvald, L. Nemec, Bačo (A) – Migila, Géci, Šramaty (C) – Húževka, Babeliak, Svitač – Demek. Trenér: Radoslav Hecl.

    Rozhodca: Kontschieder – Huber, Priller.