Španielsko – Nigéria 2:1 (kon.) | Francúzsko – Severná Kórea 1:0 (kon.)
koniec
Španielsko
2:1 (2:0)
Nigéria
cz Štvrtok 16.08.2018, 16:00 • Stade Guy-Piriou, Concarneau • MS U20 ženy • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
     
    73
    Ajibadeová málem unikla středem hřiště. Jenže na španělské polovině poslala nečistě k zemi Egurrolaovou a také ona dostává žlutou kartu.
     
    72
    První žlutá karta na španělské straně, nevybíravého zákroku se dopustila Egurrolaová a hlavní sudí okamžitě vytahuje kartónek žluté barvy.
     
    45+1
    Okekeová se tvrdě opřela do Guijarrové, která se s bolestivou grimasou skácela k zemi. Další volný přímý kop pro španělský celek.
     
    41
    Žlutou kartu dostává Efihová (Nigérie).
     
    37
    Menayová poslala dlouhým nákopem míč z vlastní poloviny až před nigerijskou branku. Nnadozieová pak udělala velkou chybu, když se dostala za velké vápno a zahrála míč rukou. Dostává tak žlutou kartu a Španělky mají velmi nebezpečný volný přímý kop k dispozici.

    Vendula Zdražilová

    Góly: 13. Bonmatiová, 45+2. Guijarrová – 57. Efihová

    Karty:   72. Egurrolaová (ESP) – 37. Nnadozieová (NIG), 41. Efihová (NIG), 45+1. Okekeová (NIG), 73. Ajibadeová (NIG)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 1:4. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 13:9.
    Španielsko: Thomasová – Rodríguezová L. (21. Navarrová), Pujadasová, Aleixandriová, Menayová – Bonmatiová, Egurrolaová, Guijarrová – Andújarová, Pinaová (90+2 Sierraová), Orozová (80. Fernándezová)
    Náhradníci: Rodríguezová M. – Battleová, Sierraová, Rábanová, Fernándezová, Ramosová, Rubiová, Garcíaová, Mariaová, Pauletaová

    Nigéria: Nnadozieová – Famuditiová, Ologbosereová, Okekeová C., Duruová – Efihová, Ucheibeová, Igboamaluová (49. Bellová), Amoová, Mondayová (49. Imová) – Ajibadeová
    Náhradníci: Okekeová O. – Saikiová, Ogbonnaová, Saheedová, Imová, Sundayová, Ezekielová, Oduekeová, Bellová, Akarekorová

    Rozhodca: Čchin Liang – Cchuej Jung-mej, Fang Jen (Čína)

    Diváci: 1 829