Slovensko – Česko sk 4:3 (po pr.)
koniec po predl.
Slovensko
4:3 (1:1, 1:2, 1:0 - 1:0)
Česko
cz Štvrtok 16.08.2018, 17:30 • Zimní stadion Piešťany • Turnaj piatich krajín (U17)
Partner:
    64:54 KETNER - 4:3
     
    64:54
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Češi měli poslední puk ve své moci, ale pak ve středním pásmu fatálně propadli a pustili do samostatného úniku OLIVERA KETNERA, jenž svůj bekhendový blafák šest sekund před koncem prodloužení velmi šťastně protlačil za čáru. Slováci vítězí 4:3. Bez asistence.
    55:50 KAŠLÍK - 3:3
     
    55:50
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Jenže Slováci i přesto vyrovnávají. Úplně z ničeho. A je to znovu MATEJ KAŠLÍK, který završuje hattrick. Kapitán domácích vystřelil puk od levého hrazení a protože měl Čajan před sebou několik hráčů, viděl hodně špatně a střela mu prošla ke druhé tyčce – 3:3. Asistence: Marko Stacha.
    38:27 CIKHART - 2:3
     
    38:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Poprvé v zápase jdeme do vedení a atraktivní pasáž končí naštěstí v té "správné" brance! Znovu se o to postarala první formace, v přečíslení totiž Chlubna vybídl JANA CIKHARTA, jenž se z levého kruhu trefil naprosto přesně do růžku! Krásná střela – 2:3! Asistence: Tomáš Chlubna, Jan Myšák.
    36:00 MYŠÁK - 2:2
     
    36:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle! Také čeští reprezentanti využívají přesilovou hru a ještě poměrně rychle podruhé vyrovnávají! Od modré čáry vystřelil Ondřej Baláž a puk tečovali nejdřív Konečný a pak i Cikhart. Proto byl Sihelský mimo svou pozici a JAN MYŠÁK na brankovišti trefil dorážkou ze vzduchu prázdnou svatyni – 2:2! Asistence: Jan Cikhart, Jakub Konečný.
    31:52 KAŠLÍK - 2:1
     
    31:52
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci přesilovku využívají a podruhé jdou do vedení. Češi jim ale tenhle gól nabídli úplně sami. Z útoku se s pukem dostali do vlastní třetiny, aby našetřili čas, když soupeř po icingu střídal. Pak ale naše čtveřice trestuhodně nevyhodila kotouč a vzápětí za to pyká. MATEJ KAŠLÍK namířil svou střelu přesně ke vzdálenější tyčce a slaví druhou trefu zápasu – 2:1. Asistence: Jakub Kolenič, Oliver Ketner.
    18:30 BLÁHA - 1:1
     
    18:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Paráda! Čeští mladíci přece jenom v posledních střídáních zvýšili tempo a dočkali se odměny v podobě vyrovnání! Tomáš Chlubna přiťukl puk na modré čáře MARKU BLÁHOVI, který se do něj opřel z první. Trefil se krásně a brankář se lapačkou natahoval k tyčce marně – 1:1! Asistence: Tomáš Chlubna.
    14:31 KAŠLÍK - 1:0
     
    14:31
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci byli v útočném pásmu po dlouhé době asi na dvacet sekund, ale i to jim stačilo, aby se ujali vedení. Mezi kruhy zůstal volný MATEJ KAŠLÍK a i když mu napoprvé český sok sekl do hokejky, stejně zůstal u puku. Pak vystřelil a trefil se do růžku tak přesně, že to snad ani sám nečekal – 1:0! Asistence: Marko Stacha, Marek Putala.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 15. Kašlík (Stacha, Putala), 32. Kašlík (Kolenič, Ketner), 56. Kašlík (Stacha), 65. Ketner – 19. Bláha (Chlubna), 36. Myšák (Cikhart, Konečný), 39. Cikhart (Chlubna, Myšák)


    Slovensko: Sihelský (Latkóczy) – Putala, Stacha, Ketner, Hajas, Bakala, Fatul, Ejem, Haborák – Kolenič, Nemec, Kašlík (C) – Mastič, Jamrich, Krajč (A) – Lukošik, Šimko, Rehák (A) – Tvrdoň, Ragan, Litavec. Trenér: Ján Lipianský.
    Česko: Čajan (Bednář) – Vacík, Baláž, Bláha, Svach, Naar, Hampl, Talafa – Chlubna (A), Myšák (A), Cikhart – Konečný, Gut (C), Malát – Simon, Rouha, Kaplan – Malý, T. Handl, Koláček – Janda. Trenér: Karel Beran.

    Rozhodca: Konc, Goga – Frimmel, Gegáň.

    Diváci: 392