Třinec – K. Vary 2:1 (2:1 po s.n.) | HC Slovan – HK Riga 1:6 (kon.) | Trenčín – CSKA Moskva 1:16 (kon.)
Vítkovice – Sparta Praha 6:1 (kon.) | Třinec – Trenčín 6:3 (kon.) | HC Slovan – Vítkovice 0:6 (kon.)
K. Vary – CSKA Moskva 0:16 (kon.) | HK Riga – Sparta Praha 4:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
HC Oceláři Třinec
2:1 (0:0, 1:1, 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
cz Pondelok 06.08.2018, 08:00 • WERK ARENA, Třinec • President Cup
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Oceláři Třinec.
    V nájezdech vítězí Třinec, o rozdílovou branku se postaral SERVÁC PETROVSKÝ!
     
    59:31
    Hosté ještě budou mít jednu možnost ke vstřelení vítězné branky. Petr Przybyla ve středním pásmu podrazil pronikajícího protihráče, přesilovka pro Karlovy Vary.
     
    56:09
    Poměr sil na ledě se srovná. Karlovarský Miroslav Czingel to přehnal v souboji o kotouč a pomohl si nedovoleným způsobem.
     
    55:07
    Oceláři si podruhé v zápase nepohlídali střídaní a necelých pět minut před koncem darovali Energii přesilovou hru. Trest pro hráčskou lavici odpyká Tomáš Raszka.
     
    43:32
    Slezané ze své výhody vyprodukovali pouze nepřesnou střelu Bujáka. Na trestnou lavici tak již může usednout Jakub Vogel, který hákoval Przybylu.
     
    39:59
    Na ledě se začíná přiostřovat! Po několika tvrdších zákrocích v útočném pásmu Energie se bude i vylučovat, Karlovarští začnou třetí třetinu v početní výhodě. Na trestnou lavici usedl Dan Chovaniak.
     
    38:11
    Energie je kompletní a mohla udeřit! Do dobré pozice se u levé tyče Halouzkovy branky dostal Ždárský, ten ale nedokázal přehodit puk přes ležícího brankáře Třince!
     
    36:42
    K trestnému střílení se rozjel Przybyla, který chtěl rozhýbat brankáře a poté poslat kotouč do horního rohu. Bajgar ale byl pozorný a vyrazil puk vyrážečkou!
     
    36:42
    Jakub Hykl byl velice blízko další brance, v brankovišti ale kotouč zalehl jeden z hostujících obránců. Oceláři pojedou trestné střílení!
     
    35:37
    Tlak hostí ale neměl dlouhého trvání. Hákováním se v útočném pásmu provinil Miroslav Czingel. Oceláři mají k dispozici přesilovku.
     
    32:15
    Energie je kompletní. Oceláři ale nadále drží kotouč v útočném pásmu, po teči Filipa Samuela se kotouč otřel o levou tyč karlovarské branky!
     
    30:12
    Přesilovka pro Oceláře, Jakub Ždárský se provinil hákováním.
     
    28:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ve WERK ARENĚ je srovnáno! Karlovarští se bleskově dostali do útočného pásma a slaví vyrovnávající branku! Kotouč se od Hohla a Ždárského dostal k nehlídanému LUKÁŠOVI MÄRZOVI, který z mezikruží poslal kotouč do třinecké branky! Asistence: Jakub Ždárský, Patrik Hohl.
     
    27:56
    Slezané si nepohlídali střídání a hráli v šesti. Trest pro hráčskou lavici odpyká Tomáš Raszka.
     
    26:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Aktivita Ocelářů nese ovoce v podobě úvodní branky utkání! DAWID WAWRZKIEWICZ si po pravé straně nabruslil do kruhu pro vhazování, svou prudkou střelu švihem ale poslal jen do prostoru, kde byla Bajgarova lapačka. Hostující gólman ale puk neudržel a ten se od tyče odrazil do sítě! Asistence: Filip Tomiczek.
     
    23:17
    Oceláři jsou aktivnějším týmem, v následujících dvou minutách si po faulu Matěje Skuhravého zahrají přesilovou hru.
     
    18:02
    Závěr první periody Oceláři dohrají v početní výhodě. Nedovoleně si při bránění modré čáry počínal David Prošek, který inkasoval menší trest.
     
    14:00
    Velmi aktivně si v útočném pásmu počínal karlovarský Alexandr Remeš, jemuž se aktivita vyplatila. Po faulu třineckého Patrika Šutého, čeká Energii další přesilovka.
     
    06:34
    Petr Hrůša trochu přehnal důraz ve snaze získat kotouč a podrazil třineckého obránce. Přesilovka pro Oceláře.
     
    04:14
    Uvidíme první početní výhodu zápasu. Nedovoleně si v souboji o kotouč počínal třinecký Dawid Wawrzkiewicz, který si pomohl sekáním. Přesilovka pro Energii.
     
    03:37
    Oceláři mohli jít do vedení! Ihned po buly se ke střele dostal Petrovský, jeho pokus ale skončil jen na tyči karlovarské branky. Po krátkém tlaku Třince pak od modré střílel Kyselý, jeho pokus ale minul branku.

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 27. Wawrzkiewicz (Tomiczek), rozh. náj. Petrovský – 29. März (Ždárský, Hohl)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    1:0   Kašpárek (TRI)
    1:0   Sapoušek (KVA)
    2. séria:
    1:0   Ramik (TRI)
    1:0   Šmajda (KVA)
    3. séria:
    2:0   Petrovský (TRI)
    2:1   Helecz (KVA)
    4. séria:
    2:1   Hrůzek (TRI)
    2:1   Czingel (KVA)
    5. séria:
    2:1   Chovaniak (TRI)
    2:1   März (KVA)


    HC Oceláři Třinec: Halouzka, Klimek, Macura – Andrle, Buják, Cienciala, Častek, Hrůzek, Chovaniak, Kyselý, Molin, Mošnička – Gazur, Hykl, Kašpárek, Krčmarský, Kriščák, Ochman, Petrovský, Ramik, Raszka, Samuhel, Šotovský, Šutý, Tomiczek, Wawrzkiewicz.
    HC Energie Karlovy Vary: Bajgar, Kubát – Vogel, Houdek, Prošek, Ždárský, Hohl, Zolnaj – Rymon, Remeš, Helecz, Šmajda, Blecha, Hrůša, Sapoušek, Czingel, Bubanec, Skuhravý, März, Šlechta.