Třinec – K. Vary 2:1 (2:1 po s.n.) | HC Slovan – HK Riga 1:6 (kon.) | Trenčín – CSKA Moskva 1:16 (kon.)
Vítkovice – Sparta Praha 6:1 (kon.) | Třinec – Trenčín 6:3 (kon.) | HC Slovan – Vítkovice 0:6 (kon.)
K. Vary – CSKA Moskva 0:16 (kon.) | HK Riga – Sparta Praha 4:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
HC Oceláři Třinec
2:1 (0:0, 1:1, 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
cz Pondelok 06.08.2018, 08:00 • WERK ARENA, Třinec • President Cup
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 08:00.
     
    Hezké pondělní ráno z třinecké WERK ARENY! V Třinci dnes startuje čtvrtý ročník mládežnického turnaje President Cup, osm celků bude bojovat o vítězství v tomto prestižním turnaji hráčů do šestnácti let. Zahajovací zápas obstarají domácí Oceláři Třinec a západočeský celek Energie Karlovy Vary. Utkání startuje v 8 hodin.
     
    Hockey Club Oceláři opět po roce hostí turnaj President Cup, tedy klání celků do šestnácti let. Zápasy budou probíhat v obou hokejových halách na Frýdecké ulici, ve středečním odpoledni poznáme vítěze čtvrtého ročníku President Cupu!

    Ve dvaceti kvalitních duelech se o President Cup porve osm prestižních týmů z České republiky, Slovenska, Ruska a Lotyšska. Kvarteto tuzemských zástupců zůstává i pro letošní ročník nezměněno a do boje o pohár půjdou znovu Oceláři, Sparta, Karlovy Vary a Vítkovice. Chybět nebude ani ruský válec z Moskvy, své hokejové dovednosti ukáží také Dinamo Riga a Slovan Bratislava. Premiérově se naopak pod Javorovým představí mladší dorostenci Dukly Trenčín.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Oceláři Třinec: Halouzka, Klimek, Macura – Andrle, Buják, Cienciala, Častek, Hrůzek, Chovaniak, Kyselý, Molin, Mošnička – Gazur, Hykl, Kašpárek, Krčmarský, Kriščák, Ochman, Petrovský, Ramik, Raszka, Samuhel, Šotovský, Šutý, Tomiczek, Wawrzkiewicz.

    HC Energie Karlovy Vary: Bajgar, Kubát – Vogel, Houdek, Prošek, Ždárský, Hohl, Zolnaj – Rymon, Remeš, Helecz, Šmajda, Blecha, Hrůša, Sapoušek, Czingel, Bubanec, Skuhravý, März, Šlechta.
     
    Úvodní utkání mládežnického turnaje President Cup začne za pár okamžiků, na ledě třinecké WERK ARENY se utkají domácí Oceláři Třinec a Energie Karlovy Vary.
     
    Branku Karlových Varů bude hájit Matyáš Bajgar, mezi tři tyče třinecké klece se postaví Matěj Halouzka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:21
    Energetici se po úvodním vyhraném vhazování dostali do útočného pásma, střela Zolnaje od modré čáry ale byla sražena do rohu. Oceláři poté rozehráli na zakázané uvolnění.
     
    00:50
    Oceláři se vydali do rychlého přečíslení dvou proti jednomu, které netradičně zakončoval Molin. Kotouč se od bruslí bránícího hráče odrazil na karlovarskou branku, Bajgar bez problémů zasáhl.
     
    01:35
    Přečíslení také na druhé straně. Karlovarský Rymon celou akci vedl a nakonec i zakončil, jeho pokus ale nebyl přesný. V pokračující akci se pak ke střele z mezikruží dostal Blecha, Halouzka byl připraven.
     
    02:17
    Po pár nepřesnostech byl Ocelářům odpískán ofsajd, vhazovat se bude v neutrální zóně.
     
    02:46
    Petrovský v útočném pásmu vybojoval kotouč pro Ramika, tomu se ale nepovedla zpětná přihrávka na modrou čáru. Oceláři musí zpět do středního pásma.
     
    03:05
    Rychlá akce třineckých mladíků po levé straně kluziště končí střelou Kašpárka a zákrokem Bajgara.
     
    03:37
    Oceláři mohli jít do vedení! Ihned po buly se ke střele dostal Petrovský, jeho pokus ale skončil jen na tyči karlovarské branky. Po krátkém tlaku Třince pak od modré střílel Kyselý, jeho pokus ale minul branku.
     
    04:14
    Uvidíme první početní výhodu zápasu. Nedovoleně si v souboji o kotouč počínal třinecký Dawid Wawrzkiewicz, který si pomohl sekáním. Přesilovka pro Energii.
     
    04:28
    Kotouč se ze středního pásma odrazil mimo hrací plochu, vhazování ve středovém kruhu.
     
    04:56
    V dobré pozici u Halouzkovy branky stál Samuel Šmajda. Karlovarský útočník si však musel kotouč nejprve zpracovat, následnou střelu pak poslal jen do boční sítě třinecké branky.
     
    05:35
    Oceláři se dostali do útočného pásma, Energie musí začít znovu.
     
    05:54
    Karlovarským byla odpískána hra vysokou holí, vhazovat se bude poblíž Bajgarovy branky.
     
    06:21
    Přesilovka Energie je minulostí. V závěru početní výhody ještě Halouzku nebezpečně ohrožoval Helecz, ten ale z bezprostřední blízkosti trefil jen beton třineckého brankáře.
     
    06:34
    Petr Hrůša trochu přehnal důraz ve snaze získat kotouč a podrazil třineckého obránce. Přesilovka pro Oceláře.
     
    07:10
    Třinečtí se nemohou usadit v útočném pásmu, Energie se již dvakrát osvobodila.
     
    07:51
    Wawrzkiewicz získal kotouč v útočném pásmu, po jeho pasu mohl z dobré pozice pálit Kašpárek. Ten ale svou střelu trochu pozdržel a poté netrefil branku. Další akci domácích zastavil ofsajd.
     
    08:38
    Oceláři se až se samotným závěrem početní výhody dostali k souvislejšímu tlaku, gólman Bajgar ale s Kyselého střelou od modré neměl žádné starosti. Energie je kompletní.
     
    09:15
    Třinečtí ještě chvíli drželi puk v útočném pásmu, hostujícího brankáře ale nijak neohrozili. Energie posílá hru do středního pásma.
     
    10:00
    Karlovarští se ale na kotouči dlouho neudrželi. Rychlý přechod do útočné třetiny v podání Ramika vyústil v pokus Kyselého, kotouč ale minul branku.
     
    10:30
    Oceláři pokračovali v tlaku, po další střele od modré se ale kotouč odrazil na zadní síť karlovarské branky, puk si do své moci vzal Bajgar.
     
    11:16
    Třinečtí jsou v posledních minutách viditelně aktivnější, průnik Kašpárka ale skončil nepřesnou střelou.
     
    12:06
    Chovaniak zatáhl podél levého hrazení kotouč do útočného pásma, z rohu třetiny pak i sám zakončil. Bajgar byl pozorný.
     
    12:30
    Několikrát tečovaná střela Hrůzka od modré čáry Bajgara pořádně vyděsila, hostující brankář ale nakonec nemusel zasahovat.
     
    13:34
    Na obou stranách se urodilo pár nepřesností. Karlovarským se nepovedl přechod přes modrou čáru, Oceláři následně rozehráli jen na zakázané uvolnění.
     
    14:00
    Velmi aktivně si v útočném pásmu počínal karlovarský Alexandr Remeš, jemuž se aktivita vyplatila. Po faulu třineckého Patrika Šutého, čeká Energii další přesilovka.
     
    14:22
    Ocelářům se sice povedlo vyhodit puk, kotouč se ale otřel o hráče stojící na střídačce, vhazovat se tak bude znovu v útočném pásmu Energie.
     
    14:49
    Helecz se na levém kruhu dostal ke střele, puk ale poslal příliš vysoko. Oceláři se dokázali osvobodit.
     
    16:00
    Přesilovka Karlovarských je u konec, Halouzka nemusel ani jednou zasahovat. V závěru početní výhody se ještě nepovedla střela Proškovi.
     
    16:22
    Po menších zmatcích v třinecké defenzívě se ke slibné šanci dostal Zolnaj, z bezprostřední blízkosti ale trefil jen Halouzkovu lapačku.
     
    16:49
    Oceláři se nemohou dostat z vlastního pásma, domácí dvakrát rozehráli jen na icing.
     
    17:31
    Další pokus o přechod do útočné třetiny se již domácím povedl. Ke dvěma střelám od modré se dostal Kyselý, puk si však cestu do branky nenašel.
     
    18:02
    Závěr první periody Oceláři dohrají v početní výhodě. Nedovoleně si při bránění modré čáry počínal David Prošek, který inkasoval menší trest.
     
    18:22
    Dlouho avizovaná střela Chovaniaka od modré brankáře Bajgara nijak nepřekvapila.
     
    18:56
    Ocelářům se nedaří držet kotouč v útočném pásmu, po nepřesně rozehrávce Chovaniaka navíc musela do akce Halouzkova lapačka.
     
    19:34
    Oceláři se pomocí dlouhého pasu na Wawrzkiewicze dostali do útočného pásma, následná Kyselého rána od modré ale nebyla přesná.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka zápasu je u konce, stav je stále bezbrankový. Oba soupeři si v první periodě zahráli po dvou početních výhodách, branku jsme ale zatím neviděli. O něco aktivnější byli domácí Oceláři.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    Energie je kompletní.
     
    20:19
    Icing Karlových Varů, hra se stěhuje k Bajgarově brance.
     
    20:47
    Do slibné šance se dostal Petrovský, z mezikruží ale trefil jen připraveného Bajgara.
     
    21:13
    Dvě rychlé akce na obou stranách! Hostům nejprve nevyšlo vysunutí Czingela, který v úniku pálil do Halouzky, Oceláři poté trestuhodně zahodili akci dvou proti nikomu!
     
    22:25
    Hykl se prodíral do útočného pásma, v zakončení mu ale zabránil přesný obranný zákrok Hrůšy.
     
    23:17
    Oceláři jsou aktivnějším týmem, v následujících dvou minutách si po faulu Matěje Skuhravého zahrají přesilovou hru.
     
    23:40
    Nepovedená kombinace umožnila Energii osvobození.
     
    24:08
    Ramik v předbrankovém prostoru šikovně tečoval Ciencialovu střelu od modré, kotouč ale zamířil nad branku.
     
    24:54
    Oceláři se snaží ostřelovat brankáře Bajgara, Buják ani Raszka ale neuspěli.
     
    25:12
    Třinečtí se sami vyhnali do středního pásma, jejich následný pokus o rychlou rozehrávku skončil na icingu.
     
    25:55
    Energetici již hrají v kompletu, do hry se ale zatím nemohou dostat.
     
    26:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Aktivita Ocelářů nese ovoce v podobě úvodní branky utkání! DAWID WAWRZKIEWICZ si po pravé straně nabruslil do kruhu pro vhazování, svou prudkou střelu švihem ale poslal jen do prostoru, kde byla Bajgarova lapačka. Hostující gólman ale puk neudržel a ten se od tyče odrazil do sítě! Asistence: Filip Tomiczek.
     
    27:00
    Ofsajd Ocelářů.
     
    27:37
    Oceláři pokračují v aktivní hře, nemohou se ale zatím dostat do útočné třetiny.
     
    27:56
    Slezané si nepohlídali střídání a hráli v šesti. Trest pro hráčskou lavici odpyká Tomáš Raszka.
     
    28:06
    Petr Andrle u modré čáry zastavil hostující pokus a mohl jít sám na brankáře Bajgara! Andrle se dostal do obtížné situace a bekhendem minul branku.
     
    28:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ve WERK ARENĚ je srovnáno! Karlovarští se bleskově dostali do útočného pásma a slaví vyrovnávající branku! Kotouč se od Hohla a Ždárského dostal k nehlídanému LUKÁŠOVI MÄRZOVI, který z mezikruží poslal kotouč do třinecké branky! Asistence: Jakub Ždárský, Patrik Hohl.
     
    29:17
    Icing Energie.
     
    29:53
    Energetici po srovnání viditelně ožili, samostatný průnik Remeše ale k úspěchu nevedl.
     
    30:12
    Přesilovka pro Oceláře, Jakub Ždárský se provinil hákováním.
     
    30:47
    Domácím se nedaří dostat do útočného pásma, Oceláře v jejich akci zastavil ofsajd.
     
    31:28
    Energie se zatím brání velmi dobře, hosté se znovu dokázali osvobodit.
     
    31:51
    Do předbrankového prostoru se natlačil třinecký kapitán Kašpárek, proti Bajgarovi ale neuspěl.
     
    32:15
    Energie je kompletní. Oceláři ale nadále drží kotouč v útočném pásmu, po teči Filipa Samuela se kotouč otřel o levou tyč karlovarské branky!
     
    32:44
    Energie se brání jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    33:27
    Třinečtí jsou nadále aktivnější, nemohou se ale dostat na dostřel karlovarské branky.
     
    33:49
    Do dobré šance se dral třinecký Ramik, Bajgar byl však připraven.
     
    34:04
    Další pokus domácích, Petrovský ale z pravé strany trefil jen Bajgarův beton.
     
    35:13
    Karlovarští se po delší době dostali před Halouzkovu branku, teč Blechy ale nebyla přesná.
     
    35:27
    Domácí se dostali do menších potíží, brání se proto raději vyhozením na icing.
     
    35:37
    Tlak hostí ale neměl dlouhého trvání. Hákováním se v útočném pásmu provinil Miroslav Czingel. Oceláři mají k dispozici přesilovku.
     
    36:04
    Slezané se po buly v útočném pásmu nedostali na kotouč, po karlovarském vyhození pak zhatili svou akci ofsajdovým postavením.
     
    36:27
    Wawrzkiewicz složitě přebíral kotouč u útočné modré čáry, puk třineckému útočníkovi nakonec odskočil a namířil si to přímo do Bajgarovy lapačky.
     
    36:42
    Jakub Hykl byl velice blízko další brance, v brankovišti ale kotouč zalehl jeden z hostujících obránců. Oceláři pojedou trestné střílení!
     
    36:42
    K trestnému střílení se rozjel Przybyla, který chtěl rozhýbat brankáře a poté poslat kotouč do horního rohu. Bajgar ale byl pozorný a vyrazil puk vyrážečkou!
     
    38:11
    Energie je kompletní a mohla udeřit! Do dobré pozice se u levé tyče Halouzkovy branky dostal Ždárský, ten ale nedokázal přehodit puk přes ležícího brankáře Třince!
     
    38:41
    Karlovarští znovu ožili, jejich další akci ale zastavil ofsajd, který rozhodčí posoudili jako úmyslný.
     
    39:06
    Poslední minuta druhé třetiny. Karlovarští se znovu dostali do blízkosti Halouzkovy branky, Sapoušek ale se svým zakončením neuspěl.
     
    39:59
    Na ledě se začíná přiostřovat! Po několika tvrdších zákrocích v útočném pásmu Energie se bude i vylučovat, Karlovarští začnou třetí třetinu v početní výhodě. Na trestnou lavici usedl Dan Chovaniak.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Čtyřicet minut utkání je za námi, skóre je vyrovnané 1:1. Do vedení se nejprve šťastnou trefou Wawrzkiewicze dostali domácí Oceláři, Energie kontrovala o dvě minuty později v početní výhodě, kdy se prosadil März. Slezané se mohli v závěru třetiny dostat znovu do vedení, Przybyla ale neproměnil trestné střílení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:34
    Karlovarští zahájili závěrečnou třetinu v početní výhodě, Oceláři se ale rychle osvobodili.
     
    41:05
    Další útok Energie již byl o něco úspěšnější, střela Žďárského od modré čáry ale skončila jen v Halouzkově lapačce.
     
    41:19
    Halouzka si připisuje další úspěšný zákrok, tentokráte proti pokusu Sapouška.
     
    42:00
    Zbytek oslabení již Oceláři ubránili na výbornou. Kotouč je za karlovarskou brankou, Energie se rozjíždí k dalšímu útoku.
     
    42:40
    Oceláři drží kotouč v blízkosti Bajgarovy branky, k ohrožení brankáře Energie se ale Třinečtí zatím nedostali.
     
    42:53
    Po zakázaném uvolnění Energie se bude vhazovat po pravé ruce brankáře Bajgara.
     
    43:18
    Przybyla byl v útočném pásmu faulován, Oceláři mají výhodu.
     
    43:32
    Slezané ze své výhody vyprodukovali pouze nepřesnou střelu Bujáka. Na trestnou lavici tak již může usednout Jakub Vogel, který hákoval Przybylu.
     
    43:53
    Tečovaná střela Bujáka od modré čáry skončila v ochranné síti, buly před karlovarskou brankou.
     
    44:30
    Ocelářům se přesilovka vůbec nedaří. Energie drží kotouč daleko od vlastní branky, Slezané se nemohou dostat ze svého vlastního pásma.
     
    44:53
    Západočeši dokonce zahrozili, střela Šmajdy od modré čáry ale Halouzku nijak nevystrašila.
     
    45:52
    Přesilovka Třince je u konce, brankář Energie nemusel v oslabení ani jednou zasahovat. Slezané se s návratem potrestaného Vogela dostali do útočné třetiny, akce Chovaniaka ale skončila v Bajgarově lapačce.
     
    46:01
    Wawrzkiewicz zasáhl kotouč vysokou holí, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    46:38
    Oceláři dostali svého soupeře pod menší tlak, Slezané si ale nedokázali vypracovat žádný střelecký pokus. Energie se brání za cenu icingu.
     
    47:13
    Chovaniak se natlačil do přebrankového prostoru, po jeho akci mohl z mezikruží pálit Kašpárek. Třinecký útočník mířil do horního rohu, branku ale netrefil.
     
    47:55
    Buják byl při přechodu středního pásma tvrdě sražen jedním z hostujících hráčů, po Bujákově pádu se otevřely dvířka hostující střídačky. Sudí pro jistotu přerušil hru.
     
    48:17
    Oceláři se ve vlastním pásmu dostali do menších potíží, které vyřešili pomocí zakázaného uvolnění.
     
    48:55
    Energetici drží kotouč v útočném pásmu, střela Blechy ale trefila jen Halouzkův beton. Oceláři se poté pokusili o rychlou protiakci, Petrovskému ale nevyšla klička u modré čáry.
     
    49:41
    Ramik se marně prodíral skrz hostující obrannou linii, Karlovarští zase na druhé straně neuspěli v souboji v rohu třineckého pásma.
     
    50:00
    Další akci Třince zastavuje ofsajd.
     
    50:42
    Karlovarští se dostali do útočného pásma, střela Proška od modré čáry ale nebyla přesná. Oceláři pak na druhé straně neuspěli v přečíslení, když Wawrzkiewicz pálil vedle.
     
    51:24
    Hra v posledních minutách nabrala na tempu, k vidění ale nejsou žádné velké střelecké příležitosti. Soupeři se spíš přetahují o rychlejší přechody středního pásma.
     
    51:53
    Teď se již Západočeši dostali do dobré příležitosti, u levé tyče číhajícího Šlechtu ale pohotovým zákrokem zastavil Halouzka.
     
    52:15
    Hosté se nedohodli v rozehrávce a poslali kotouč na zakázané uvolnění.
     
    52:51
    Kašpárek se mohl dostat k odraženému kotouči, v souboji s bránícím Hohlem ale třinecký útočník neuspěl.
     
    53:20
    Hosté se svou chybnou rozehrávkou dostali pod tlak za vlastní brankou, kotouč se ale nakonec ze zadní strany překulil na síť Bajgarovy branky, sudí proto musel přerušit hru. Buly v karlovarské třetině.
     
    53:54
    Hosté se sice dostali do útočného pásma, třineckého brankáře ale nijak neohrozili. Na druhé straně pak neuspěl Tomiczek.
     
    54:09
    Rychlá protiakce Energie končí úspěšným zákrokem Halouzky.
     
    55:07
    Oceláři si podruhé v zápase nepohlídali střídaní a necelých pět minut před koncem darovali Energii přesilovou hru. Trest pro hráčskou lavici odpyká Tomáš Raszka.
     
    55:36
    Oceláři začali oslabení velmi dobře, Třineckým se povedlo vyhodit kotouč za hostující branku.
     
    56:09
    Poměr sil na ledě se srovná. Karlovarský Miroslav Czingel to přehnal v souboji o kotouč a pomohl si nedovoleným způsobem.
     
    56:32
    Hra ve čtyřech více svědčí domácím hokejistům. Oceláři se dostali do dobrého tlaku, pokus Chovaniaka od modré čáry si ale našel cestu jen do Bajgarovy lapačky.
     
    57:09
    Oceláři hrají v kompletu, domácím začala zkrácená přesilovka. Tu ale Třinec musí rozehrát z vlastního pásma.
     
    57:35
    Slezanům se početní výhoda nedaří. Hosté v poklidu brání své území a nepouštějí Oceláře do blízkosti své branky.
     
    58:01
    Poslední dvě minuty třetí třetiny. Petrovskému se nepovedl přechod do útočného pásma, hosté se opět osvobodili.
     
    58:22
    Západočeši jsou kompletní. Slezané se i nadále marně pokoušejí o dobytí soupeřova území, vypadá to, že úvodní duel President Cupu budou muset rozhodnout nájezdy.
     
    59:11
    Karlovarští se po delší době dostali k ohrožení třinecké branky, pokus to nebyl vůbec špatný. Houdkovu skrytou střelu totiž Halouzka viděl až na poslední chvíli, brankář Ocelářů nakonec zasáhl lapačkou.
     
    59:31
    Hosté ještě budou mít jednu možnost ke vstřelení vítězné branky. Petr Przybyla ve středním pásmu podrazil pronikajícího protihráče, přesilovka pro Karlovy Vary.
     
    59:51
    Halouzka musel likvidovat dva pokusy Šmajdy, v obou případech byl třinecký brankář úspěšný.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Základní hrací doba vítěze nepřinesla, rozhodnout proto musí samostatné nájezdy.

    V závěrečné periodě se oba soupeři dostali k několika slibným šancím, v obou brankovištích ale kralovali gólmani, kteří až do závěrečného hvizdu udrželi nerozhodný výsledek.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. séria
    1:0
    Jako první se k nájezdu rozjel třinecký Alexandr Kašpárek, který po blafáku na levou stranu poslal kotouč do branky!
     
    1. séria
    1:0
    Za hosty odpovídal Robin Sapoušek, tomu ale při kličce sjel kotouč z hole.
     
    2. séria
    1:0
    Dalším třineckým nájezdníkem byl Michal Ramík, který bekhendem netrefil branku.
     
    2. séria
    1:0
    Samuel Šmajda se rozjel hodně pomalu, z mezikruží ale přestřelil.
     
    3. séria
    2:0
    Servác Petrovský nic nevymýšlel a pálil na vyrážečku. Bajgar sice kotouč zbrzdil, puk ale nakonec propadl do sítě!
     
    3. séria
    2:1
    Josef Helecz střílel mezi Halouzkovy betony a byl úspěšný!
     
    4. séria
    2:1
    Filip Hrůzek také zvolil střelu, Halouzku ale nepřekonal.
     
    4. séria
    2:1
    Hostující nájezdník Halouzku nepřekonal.
     
    5. séria
    2:1
    Dan Chovaniak netrefil mezeru mezi Bajgarovými betony.
     
    5. séria
    2:1
    Lukáš März musel dát, hostující útočník ale neuspěl.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Oceláři Třinec.
    V nájezdech vítězí Třinec, o rozdílovou branku se postaral SERVÁC PETROVSKÝ!
     
    Konec zápasu.
     
    Nejlepší hráči zápasu

    Alexandr Kašpárek – Matyáš Bajgar.
     
    Utkání končí vítězstvím Ocelářů po samostatných nájezdech. Slezané si tak do tabulky připisují dva body, Energie jeden.
     
    Skupina WERK ARENA třineckého President Cupu bude pokračovat zápasem Dukla Trenčín – CSKA Moskva. Utkání má plánovaný start v 10:45.
     
    Z tohoto zápasu to je vše, děkuji za pozornost. (10:15:41)

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 27. Wawrzkiewicz (Tomiczek), rozh. náj. Petrovský – 29. März (Ždárský, Hohl)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    1:0   Kašpárek (TRI)
    1:0   Sapoušek (KVA)
    2. séria:
    1:0   Ramik (TRI)
    1:0   Šmajda (KVA)
    3. séria:
    2:0   Petrovský (TRI)
    2:1   Helecz (KVA)
    4. séria:
    2:1   Hrůzek (TRI)
    2:1   Czingel (KVA)
    5. séria:
    2:1   Chovaniak (TRI)
    2:1   März (KVA)


    HC Oceláři Třinec: Halouzka, Klimek, Macura – Andrle, Buják, Cienciala, Častek, Hrůzek, Chovaniak, Kyselý, Molin, Mošnička – Gazur, Hykl, Kašpárek, Krčmarský, Kriščák, Ochman, Petrovský, Ramik, Raszka, Samuhel, Šotovský, Šutý, Tomiczek, Wawrzkiewicz.
    HC Energie Karlovy Vary: Bajgar, Kubát – Vogel, Houdek, Prošek, Ždárský, Hohl, Zolnaj – Rymon, Remeš, Helecz, Šmajda, Blecha, Hrůša, Sapoušek, Czingel, Bubanec, Skuhravý, März, Šlechta.