Švajčiarsko – Česko 2:5 (kon.)
koniec
Švajčiarsko
2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
Česko
cz Piatok 20.07.2018, 15:00 • Eissportzentrum Oberthurgau, Romanshorn • Reprezentácia do 17 rokov
Partner:
     
    47:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na možnost přesilové hry dneska Češi skoro dvě třetiny čekali, ale od té doby využili rovnou dvě ze tří! Přesné zakončení opět vytáhl TOMÁŠ CHLUBNA, který je zjevně ve výtečné formě – 2:5. Asistence: Sebastián Malát, Michal Gut.
     
    39:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Stejně jako včera Češi zase odskakují gólem do šatny! A postaral se o to ten samý hráč. TOMÁŠ CHLUBNA si opět počkal na čtyřicátou minutu, ve které rychle využil přesilovku a vrátil týmu dvoubrankový náskok – 2:4. Asistence: Michal Gut, Ondřej Baláž.
     
    36:03
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Hokejisté helvétského kříže se ale nevzdávají a hned vzápětí se dotahují zpět na nejtěsnější odstup. Postaral se o to JOEL BIERI – 2:3. Asistence: Keanu Derungs.
     
    34:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na další úspěšnou akci jsme dlouho čekali, až se znovu prosazují čeští hokejisté! Svou druhou branku přidává LUKÁŠ STEHLÍK, probuzený střelec z Litvínova tak přináší týmu pohodlnější vedení – 1:3. Asistence: Michal Rouha, Marek Bláha.
     
    15:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    No a hned o pár střídání později už svěřenci Karla Berana strhávají vedení na svou stranu! LUKÁŠ STEHLÍK slaví ve svém třetím reprezentačním startu premiérovou trefu – 1:2. Asistence: Jakub Konečný.
     
    12:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naštěstí stačily necelé tři minuty a naši mladíci odpovídají! Po trefě JANA CIKHARTA máme vyrovnáno a v odvetě se pojede zase od nuly – 1:1. Asistence: Ondřej Baláž.
     
    09:10
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Na trestné lavici se sešli dva plzeňští obránci a Švýcaři dvojnásobnou přesilovou hrou nepohrdli. Po 34 sekundách ji využil RÉMY VON ALLMEN, což znamená, že Češi budou muset poprvé dotahovat – 1:0. Asistence: Kevin Lindemann, Jérémie Bärtschi.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 10. Von Allmen (Lindemann, Bärtschi), 37. Bieri (Derungs) – 13. Cikhart (Baláž), 16. Stehlík (Konečný), 35. Stehlík (Rouha, Bláha), 40. Chlubna (Gut, Baláž), 48. Chlubna (Malát, Gut)


    Švajčiarsko: Patenaude (Rötheli) – Von Allmen, Kieni, Chanton, Maurer, Cantin, Guignard, Nussbaumer – Bärtschi, Lindemann, Wenger (C) – Näf, Bieri, Derungs – Hofer, Fahrni, Reichle – Campagna, Cavalleri, Dufey – Ritzmann. Trenér: Martin Höhener.
    Česko: Bednář (Čajan) – Vacík, Baláž, Bláha, Svach, Hampl, Pánek, Kremláček – Chlubna, Malát, Cikhart – Binias, Gut (C), Adamec – Malý, Konečný, Koláček – Simon, Rouha, Stehlík. Trenér: Karel Beran.

    Rozhodca: Gäumann, Hendry – Obwegeser, Nater (všichni SUI).