Česko – Veľká Británia 10:1 (kon.)
koniec
Česko
10:1 (1:0, 5:1, 4:0)
Veľká Británia
cz Štvrtok 05.07.2018, 16:30 • Glacier 2, St. John's (Kanada) • Majstrovstvá sveta U20
     
    Pro dnešek je to ode mne vše. Těším se na vás u dalších textových online přenosů. Na počtenou! (18:10:52)
     
    Již celkem pohodovým dojmem si Česká republika došla k druhému vítězství na tomto turnaji. I přes oddechovou hru inkasovala Británie v třetí třetině čtyři gólové trefy. Již půl hodiny po půlnoci odehraje český juniorský tým další zápas ve skupině. Bude hostit domácí Kanadu.
     
    Nejlepší hráči utkání

    CZE: Matěj Fraňo
    GBR: Jamie Scott
     
    Konec zápasu.
    43:33 KRÁL - 10:1
     
    43:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    V samotném závěru zápasu se Češi dočkali desátého gólů! Kombinaci českého týmu s přehledem zakončil JAKUB KRÁL. Asistence: Jakub Kvapil
     
    42:46
    Britové v plném počtu.
    42:46 FRAŇO - 9:1
     
    42:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na tu další v podání MATĚJE FRAŇA však již byl Laing krátký. Z podobné vzdálenosti vyslal český útočník míček tentokrát k pravé tyči. Byť se po něm gólman Británie natahoval lapačkou, pádu do branky již zabránit nedokázal. Asistence: Karel Geba, Tomáš Zajíček
     
    42:16
    Matěj Fraňo se pokusil z mezikruží o prověření Lainga. Jeho střelu ale dokázal strážce britské svatyně vyrazit.
     
    41:56
    Český tým v plném počtu. Británie pokračuje ve čtyřech.
     
    41:55
    Vyloučení v týmu Velká Británie (Kearnan – 2 min., podražení).
     
    41:20
    Britům se podařilo vytlačit české hokejbalisty až k vlastní brance. K zakázanému uvolnění ale nedošlo, neboť Jakub Kvapil dostál svého příjmení a míček zachytil ještě před úrovní brankové čáry.
     
    40:18
    Již na potřetí došlo k vhazování, než proběhlo přesně podle regulí. Po něm se český celek odhodlal k posunu před britskou branku, ovšem tentokrát zde mnoho vzruchu nezanechal.
     
    39:56
    Vyloučení v týmu Velká Británie (Karmali – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Česko (Sloup – 2 min., sekání).
     
    39:03
    Český tým v plném počtu.
     
    38:47
    Českým hráčům se zadařil přechod od vlastní branky do útočného pásma. V něm už ale příliš nezahrozili. Britská obrana zůstala v tomto momentu precizní.
     
    37:14
    I přes vlastní oslabení se český tým vydal do bleskurychlého brejku. Z něho ale nic nevytěžil, naopak se dostal do spárů britské přesilovkové formace, která je drží na vlastní polovině a hlídá jakékoliv nelegální překročení hranic výsostného území britského impéria.

    Vít Trubička

    Góly a asistencie: 12. Fraňo (Hrabár), 16. Kubík (Prokop, Sýkora), 19. Kyclt (Malina), 19. Malina (Votruba, Kyclt), 21. Kubík (Prokop), 25. Král (Moravec, Fraňo), 34. Hrabár (Kubík, Štefka), 36. Sloup (Zajíček, Fraňo), 43. Fraňo (Geba, Zajíček), 44. Král (Kvapil) – 25. Scott (Henderson)


    Česko: Janák (Čapek, Novák) – Doležal, Geba, Fraňp, Hrabár, Kalus, Malina, Štefka(A), Kyclt, Moravec, Sloup, Majer, Král, Prokop, Zajíček (C), Šimůnek, Sýkora, Kubík (A), Kvapil, Vobruba, Fanderlík
    Veľká Británia: Laing (Bruni) – Caverly, Beall, Henderson, MacKinnon, Hamel, Stewart, Watson (C), Knight, Scott, Allsopp, Dixon (A), Buchannan, Kearnan, Mort, Fahey, Karmali (A), Padget