Česko – Rusko 1:0 (kon.)
koniec
Česko
1:0 (0:0)
Rusko
cz Utorok 03.07.2018, 16:30 • FK MOTORLET PRAHA • Majstrovská sveta lekárskych tímov
     
    78
    Litvin sice dobře prosprintoval střed hřiště, když ale o míč přišel, tak naprosto nesportovně šlápl českému obránci na kotník. Naprosto zasloužená žlutá.
     
    67
    Česko právě vstřelilo branku!
    MARTIN KOLÁŘ na první pokus hlavičkou po rohu natrefil bránícího hráče, ale napodruhé už usměrnil míč za bezmocného Osipova!
     
    57
    Chaltcev s Pankratevem připravili šanci pro Nikolajeva, jenž se zbavil obránce, ale pálil v dobré šanci nad branku!
     
    52
    Po Bolenově centru měli Češi hned tři velmi nebezpečné hlavičky! První a třetí zlikvidoval Osipov, při druhé za svého brankáře zaskočil obránce. Tady jsme byli blízko úvodního gólu!
     
    45
    Rusové si skoro dali vlastní gól! Nahrávka stopera zaskočila Osipova mimo pozici, ale na poslední chvíli stihl míč před brankovou čarou vyškrábnout!
     
    41
    Tutov dostává za protesty žlutou, na popud rozdrážděných ruských fanoušků opět začíná souboj v hledišti.
     
    39
    Ruští obránci hlavičkou nahráli dozadu přímo do šance Jůzkovi, ten ale v další velké příležitosti nastřelil výborného Osipova!
     
    35
    Jednoznačně největší šance Čechů! Mencl uvolnil cestu pro Jůzka, který ale tváří v tvář Osipovovi při svém pokusu o obstřel minul!
     
    25
    Vinkler poslal na zem nedovoleně Sarsenova a od rozhodčího za to vyfasoval žlutou kartu.
     
    15
    Rusové teď domácí výběr tlačí, trefili tyčku! Z dalšího rohu to pak znovu zkoušeli střelbou, přes obranu už ale žádný pokus nepropasírovali.

    Šimon Rogner

    Góly: 67. Kolář

    Karty:   25. Vinkler (CZE) – 41. Tutov (RUS), 78. Litvin (RUS)


    Česko: Vojáček, Žižka – Bartoš (C), Bolen, Malý, Čapek, Trejtnar, Nachtnebl, Šedivý, Teplan, Valevský – Kolář, Kysučan, Čermák, Molnár, Šindelář, Svoboda, Vinkler, Fenakel – Mencl, Bialek, Jůzek, Engel, Nedvěd.
    Rusko: Osipov, Domanskij – Kimpajev, Abdulin, Vinogradov, Lidžijev, Džanabajev, Švangiradže, Maslov, Lisjanskij – Semeškin (C), Musagaljev, Sarsenov, Tutov, Chaltcev, Pankratev, Zinčenko, Ladoša, Nikolajev – Anpilogov, Afanasov, Šilovskij, Bodrov, Rodoman.

    Diváci: 140