Tour de Suisse - 1. etapa sk BMC Racing (kon.)
koniec udalosti
Tour de Suisse - 1. etapa

BMC Racing

Sobota 09.06.2018, 15:20Cyklistika
     
    cieľ
    Poznáme víťazov tímovej časovky na Tour de Suisse 2018. Americké zoskupenie BMC Racing dosiahlo najrýchlejší čas a v cieli zdolalo družstvo Sunwebu o necelých dvadsať sekúnd.
     
    cieľ
    Medzitým sa Sunweb objavil v cieli a dostal sa na prvé miesto. Nemecký tím má momentálne k dobru sedem sekúnd pred Quick-Stepom.
     
    10 km
    Zoskupenie BMC Racing prešlo medzičasom na prvom mieste s náskokom piatich sekúnd a navyše je stále v kompletnom zložení.
     
    10 km
    Sunweb potvrdzuje papierové predpoklady a pripisuje si najlepší čas po desiatich kilometroch. Nemecký tím je však už teraz len vo štvorici.
     
    cieľ
    Bora – Hansgrohe mala na dosah prvé miesto. Nemecký tím s dvoma Slovákmi predviedol vynikajúci výkon a zaostal len o necelú sekundu.
     
    štart
    Slovenskí fanúšikovia čakali najmä na štart nemeckého tímu Bora – Hansgrohe. Jeho lídrom je Peter Sagan, ktorému robia spoločnosť Marcus Burghardt, Patrick Konrad, Gregor Mühlberger, Daniel Oss, Juraj Sagan a Maciej Bodnar.
     
    cieľ
    V cieli sme zaznamenali zmenu na líderskej pozícii. Podľa očakávania sa dostalo na prvé miesto zoskupenie Quick-Step Floors, ktoré vedie o 23 sekúnd.
     
    cieľ
    Tím Spojených arabských emirátov potvrdil výborný čas z polovice trate aj v cieli a prekonal doterajšieho lídra o 26 sekúnd. Direct Energie kleslo na druhé miesto.

    Tomáš Lengyel