Real Madrid – Liverpool 3:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
3:1 (0:0)
Liverpool FC
Sobota 26.05.2018, 20:45 • NSC Olimpijskyj, Kyjev, Ukrajina • Liga majstrov • Finále
Predzápasové kurzy
     
    A je to tu! Sergio Ramos zdvihol nad hlavu trofej pre víťaza Ligy majstrov! Real Madrid získava zlatý hattrick v Lige majstrov a dnes si teda Španielsko môže vychutnať veľkolepé oslavy.
     
    90+3
    Krásny pas smeroval teraz na Ronalda, ktorý sa následne dostal až do pokutového územia, zasekol si obrancu Liverpoolu, ale k strele sa už nedostal, keďže sa pokutového územia vynikol jeden z fanúšikov! Nad tým sa však už dá len pousmiať, o všetkom je rozhodnuté.
     
    89
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Marco Asensio.
     
    85
    Bale sa po krásnej prihrávke znova dostával s loptou pred bránu súpera a veľa nechýbalo, aby dosiahol v tomto zápase hattrick! Dobre však zasiahla obrana Liverpoolu a loptu včas dostala do bezpečia.
    84. Gareth Bale (REA) - 3:1
     
    84
    Real Madrid dal gól!
    A je zrejme definitívne rozhodnuté o osude tohto finálového stretnutia! Brankár Liverpoolu Karius nebude na tento deň spomínať najlepšie, pretože aj tento gól ide na jeho konto a zrejme tak už vzal svojmu tímu definitívnu nádej ešte niečo vymyslieť. GARETH BALE sa dostal k lopte a skúsil to azda z 30 metrov na bránu súpera, lopta smerovala priamo na brankára Kariusa, ale tomu tento pokus pomedzi ruky prepadol do brány, 3:1 pre Real Madrid!
     
    83
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza James Milner, prichádza Emre Can.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Sadio Mané (Liverpool FC).
     
    81
    Bale mohol pridať svoj druhý gól v tomto zápase! V pokutovom území sa k nemu dostala presná prihrávka a tak to hlavou skúsil na bránu súpera, ale Karius vytiahol vynikajúci zákrok a tak ešte drží svoj tím nad vodou.
     
    74
    Ronaldo mohol zrejme definitívne rozhodnúť finálové stretnutie! Po presnej prihrávke do pokutového územia sa už rútil na bránu súpera, ale včas pred ním dokázal na poslednú chvíľu loptu dostať do bezpečia Robertosn, ktorý previedol vynikajúci obranný sklz.
    70. Sadio Mané (LIV)
     
    70
    Tyčka teraz zachránila Real Madrid! Mané si potiahol loptu bližšie k súperovej bráne, napokon sa rozhodol k strele spoza pokutového územia a jeho nenápadná strela skončila na konštrukcii brány!
    63. Gareth Bale (REA) - 2:1
     
    63
    Real Madrid dal gól!
    Španielsky celok sa dostáva opäť do vedenia o jeden gól! Real Madrid hral aj naďalej veľmi aktívne, do pokutového územia smeroval presný center od Marcela na GARETHA BALEA a ten krásnymi nožničkami posiela svoj celok do vedenia a postaral sa aj o jeden z najkrásnejších gólov v histórii Ligy majstrov, 2:1 pre Real Madrid!
     
    61
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Isco, prichádza Gareth Bale.
     
    60
    V pokutovom území sa k lopte dostal Isco a vyslal na bránu Liverpoolu veľmi nebezpečnú strelu k pravej tyčke, ale brankár Karius bol pozorný a jeho strelu vyrazil na rohový kop! Opakované zábery však ukázali, že lopta by zrejme medzi tri tyče nesmerovala.
    55. Sadio Mané (LIV) - 1:1
     
    55
    Liverpool dal gól!
    Je vyrovnané! Liverpool zahrával spomínaný rohový kop, presný center od rohovej zástavky doputoval na hlavu Lovrena, jeho zakončenie sa dostalo pred bránu na SADIA MANÉHO a ten predĺžil loptu do siete, čím vyrovnal stav finálového stretnutia na 1:1! Začína sa teda odznova, Liverpool sa vyhrabal z najhoršieho po kurióznom góle a určite sa tak znova máme na čo tešiť.
     
    54
    Pred bránu Realu Madrid smeroval veľmi nebezpečný center, na ktorý skákali hneď dvaja hráči, ale pred nim odvrátila obrana španielskeho celku loptu na rohový kop!
    51. Karim Benzema (REA) - 1:0
     
    51
    Real Madrid dal gól!
    Je tu otvárací gól finálového zápasu Ligy majstrov! Real Madrid vyhráva vo finále 1:0 po veľmi, veľmi kurióznom góle. Pred bránu Liverpoolu smeroval nevydarený center, ktorý doputoval len do rukavíc brankára Kariusa. Brankár anglického celku išiel teda rozohrať loptu na svojich spoluhráčov, ale loptu hodil len do nôh KARIMA BENZEMU a tá doputovala do brány, 1:0 pre Real Madrid! Všetci hráči, fanúšikovia a realizačný tím Liverpoolu sú v šoku, ale aj toto prináša futbal.
    48. Isco (REA)
     
    48
    Veľká šanca pre Real Madrid otvoriť skóre tohto zápasu! V pokutovom území Liverpoolu došlo k veľkým zmätkom, brankár Karius bol vysoko z brány, k lopte sa dostal Isco, ale jeho zakončenie putovalo len do brvna! S touto situáciu však šlo určite naložiť lepšie.
    43. Karim Benzema (REA)
     
    43
    Štadión v Kyjeve už jasal, ale gól neplatí! Prišiel vynikajúci center od Isca pred bránu Liverpoolu, najprv sa do zakončenia dostal Ronaldo, ale jeho hlavičku famózne zneškodnil brankár Karius. K odrazenej lopte sa ešte dostal Benzema, ktorý už dokázal skórovať, ale bolo to z postavenia mimo hru!
     
    37
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Daniel Carvajal, prichádza Nacho Fernández.
    30. Mohamed Salah (LIV)
     
    30
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Mohamed Salah, prichádza Adam Lallana.
    23. Trent Alexander-Arnold (LIV)
     
    23
    Veľká šanca pre Liverpool! Milner poslal presnú prihrávku na Firmina, ktorý sa otočil s loptou, ale jeho zakončenie bolo zblokované. Odrazená lopta sa však dostala k Alexanderovi-Arnoldovi, ktorého tvrdú strelu však dokázal Navas fantasticky zneškodniť!
    15. Cristiano Ronaldo (REA)
     
    15
    Liverpool si však musí dávať na rýchle protiútoky španielskeho celku. Po chybe v zadných radoch sa k lopte dostal Ronaldo, ktorému sa podarilo preniknúť až do pokutového územia, ale jeho následná strela len tesne minula bránu súpera.

    Miroslav Revaj

    Góly: 51. Benzema, 63. Bale, 84. Bale – 55. Mané

    Karty:   82. Mané (LIV)


    Real Madrid: Navas – Carvajal (37. Nacho Fernández), Varane, Ramos (C), Marcelo – Modrić, Casemiro, Kroos – Isco (61. Bale) – Benzema (89. Asensio), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Nacho Fernández, Bale, Hernández, L. Vázquez, Asensio, Kovačić.

    Liverpool FC: Karius – Alexander-Arnold, Lovren, V. van Dijk, Robertson – Milner (83. Can), Henderson (C), Wijnaldum – M. Salah (30. Lallana), Firmino, Mané.
    Náhradníci: Mignolet – Clyne, Klavan, A. Moreno, Lallana, Can, Solanke.

    Rozhodca: Mažić – Ristić, Djurdjević (všetci SRB)