Real Madrid – Liverpool 3:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
3:1 (0:0)
Liverpool FC
Sobota 26.05.2018, 20:45 • NSC Olimpijskyj, Kyjev, Ukrajina • Liga majstrov • Finále
Predzápasové kurzy
    84. Gareth Bale (REA) - 3:1
     
    84
    Real Madrid dal gól!
    A je zrejme definitívne rozhodnuté o osude tohto finálového stretnutia! Brankár Liverpoolu Karius nebude na tento deň spomínať najlepšie, pretože aj tento gól ide na jeho konto a zrejme tak už vzal svojmu tímu definitívnu nádej ešte niečo vymyslieť. GARETH BALE sa dostal k lopte a skúsil to azda z 30 metrov na bránu súpera, lopta smerovala priamo na brankára Kariusa, ale tomu tento pokus pomedzi ruky prepadol do brány, 3:1 pre Real Madrid!
    63. Gareth Bale (REA) - 2:1
     
    63
    Real Madrid dal gól!
    Španielsky celok sa dostáva opäť do vedenia o jeden gól! Real Madrid hral aj naďalej veľmi aktívne, do pokutového územia smeroval presný center od Marcela na GARETHA BALEA a ten krásnymi nožničkami posiela svoj celok do vedenia a postaral sa aj o jeden z najkrásnejších gólov v histórii Ligy majstrov, 2:1 pre Real Madrid!
    55. Sadio Mané (LIV) - 1:1
     
    55
    Liverpool dal gól!
    Je vyrovnané! Liverpool zahrával spomínaný rohový kop, presný center od rohovej zástavky doputoval na hlavu Lovrena, jeho zakončenie sa dostalo pred bránu na SADIA MANÉHO a ten predĺžil loptu do siete, čím vyrovnal stav finálového stretnutia na 1:1! Začína sa teda odznova, Liverpool sa vyhrabal z najhoršieho po kurióznom góle a určite sa tak znova máme na čo tešiť.
    51. Karim Benzema (REA) - 1:0
     
    51
    Real Madrid dal gól!
    Je tu otvárací gól finálového zápasu Ligy majstrov! Real Madrid vyhráva vo finále 1:0 po veľmi, veľmi kurióznom góle. Pred bránu Liverpoolu smeroval nevydarený center, ktorý doputoval len do rukavíc brankára Kariusa. Brankár anglického celku išiel teda rozohrať loptu na svojich spoluhráčov, ale loptu hodil len do nôh KARIMA BENZEMU a tá doputovala do brány, 1:0 pre Real Madrid! Všetci hráči, fanúšikovia a realizačný tím Liverpoolu sú v šoku, ale aj toto prináša futbal.

    Miroslav Revaj

    Góly: 51. Benzema, 63. Bale, 84. Bale – 55. Mané

    Karty:   82. Mané (LIV)


    Real Madrid: Navas – Carvajal (37. Nacho Fernández), Varane, Ramos (C), Marcelo – Modrić, Casemiro, Kroos – Isco (61. Bale) – Benzema (89. Asensio), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Nacho Fernández, Bale, Hernández, L. Vázquez, Asensio, Kovačić.

    Liverpool FC: Karius – Alexander-Arnold, Lovren, V. van Dijk, Robertson – Milner (83. Can), Henderson (C), Wijnaldum – M. Salah (30. Lallana), Firmino, Mané.
    Náhradníci: Mignolet – Clyne, Klavan, A. Moreno, Lallana, Can, Solanke.

    Rozhodca: Mažić – Ristić, Djurdjević (všetci SRB)