West Ham – Manchester United 0:0 (kon.)
koniec
West Ham United
0:0 (0:0)
Manchester United
Štvrtok 10.05.2018, 20:45 • Olympijský štadión, Londýn • Anglická Premier League • 31. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Antonio Valencia, prichádza Eric Bailly.
     
    90+2
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Alexis Sánchez, prichádza Ashley Young.
     
    88
    Dvaja kohúti si skončili do vlasov, žltú kartu vidia obaja. Ako Mark Noble, tak aj Paul Pogba.
     
    87
    Takáto situácia visela vo vzduchu už niekoľko minút. Andy Carroll si pýtal faul už niekoľkokrát, ten sa naozaj aj udial. Kouyaté získal loptu v súboji s Pogbom, následne ju prebral Noble, ktorého zostrelil Herrera. Strhla sa potýčka, z ktorej budú vyvedené dôsledky.
     
    74
    Z ihriska odchádza Jesse Lingard, na záverečnú časť duelu prichádza iný odchovanec akadémie Red Devils. Je ním Marcus Rashford.
     
    66
    Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Arthur Masuaku, prichádza Andy Carroll.
     
    66
    Šikovne zahraný rohový kop. Lopta šla na zadnú tyč, zasiahnuť ju nedokázal ani Adrián, ani žiaden z obrancov. Do zakončenia sa tak dostal Chris Smalling, ten ale z dvoch metrov míňa bránu!
     
    61
    Opäť chaos pred de Geom. Arnautović sa dostal cez Jonesa, následne cez neho loptu neprepasíroval. Prišla druhá šanca, z ktorej mohol ťažiť Manuel Lanzini. Nestalo sa tak. Guľatý nezmysel sa dostal aj k Zabaletovi, ktorý sa sťažoval na postrčenie, Jon Moss aj teraz mlčí.
     
    45+1
    Zdalo sa, že Lingard bude iba prihrávať na McTominaya, no nakoniec si to ale odchovanec Manchestru United dal na silnejšiu nohu. Rana pravačkou spoza veľkého vápna, Lingard preveril pozornosť Adriána!
     
    23
    A do tretice obrovská príležitosť pre Red Devils! Najprv to do Adriána napálil zvnútra šestnástky Alexis, aby sa k dorážke dostal Luke Shaw. Ľavý obranca ešte v seniorskom futbale nestrelil jediný gól a bude si naň musieť ešte počkať. Časovaná rana z maximálne deviatich metrov, no ešte lepší zákrok domáceho ochrancu svätyne! Musíme podotknúť, že Shaw to mal ťažké, keďže sa mu do dráhy strely vkladal jeden z obrancov.
     
    22
    Hostia prakticky okamžite znova pri lopte, tento raz zo strednej vzdialenosti pálil medzi tri žrde Lingard. Adrián už musel zasahovať, Manchester s ďalším rohom. Štandardku domáci dokázali ubrániť, k lopte sa však nedostali.
    21. Scott McTominay (MAN)
     
    21
    Čo tomu chýbalo? McTominay výborne pozične, mladík získal guľatý nezmysel pred pokutovým územím West Hamu. Okamžitá otočka a zakončenie. Lopta minula pravú žrď Adriánovej brány o niečo málo viac ako pol metra.
     
    13
    Obrovská hrúbka Smallinga. Nevýrazný center z ľavej strany stopér Manchestru iba pohladil, do šance sa dostal Marko Arnautović. Ten v ťažkej pozícii hlavičkoval iba nad. Výkričník pre stopérsku trojicu Red Devils.

    Viktor Kalinács

    Góly:

    Karty:   88. Noble (WHU) – 88. P. Pogba (MAN)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:7. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:12.
    West Ham United: Adrián – Rice, Ogbonna, Cresswell – Zabaleta, Kouyaté, Noble (C), Masuaku (66. Carroll) – Mário, Lanzini – Arnautović.
    Náhradníci: Hart – Carroll, Hugill, Evra, Obiang, E. Fernandes, Cullen.

    Manchester United: de Gea – Lindelöf, Smalling, P. Jones – A. Valencia (C) (90+4. Bailly), A. Herrera, McTominay, Shaw – Lingard (74. Rashford), Alexis Sánchez (90+2. Young), P. Pogba.
    Náhradníci: Romero – Blind, Bailly, Martial, Mata, Rashford, Young.

    Rozhodca: Jon Moss