Turecko – Hongkong 6:1 (kon.) | Bulharsko – Gruzínsko 3:5 (kon.) | Juhoafrická rep. – Taiwan 2:5 (kon.)
koniec
Bulharsko
3:5 (2:1, 0:3, 1:1)
Gruzínsko
cz Utorok 17.04.2018, 16:15MS - 3. divízia • 2. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:23 Nikolaj BOŽANOV - 3:5
     
    52:23
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulharsko se vrací do utkání, už prohrává jen o dvě branky a do konce třetí třetiny je ještě dostatek času. IVAN HODULOV dostal přihrávku od Vaselina Dikova mezi kruhy, odkud ranou z první propálil Iljenka. Asistence: Veselin Dikov.
    44:48 Artem KOZJULIN - 2:5
     
    44:48
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Bulhaři doslova darovali Gruzii další braku. Ivan Hodulov zcela neatakovaný upadl na led a sám na branku tak mohl jet ARTEM KOZJULIN, který si poradil s Dimitrovem a zvýšil už na 5:2. Bez asistence.
    36:35 Alexander VASILČENKO - 2:4
     
    36:35
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Bulhaři jsou jako opaření a znovu inkasují! Z pravé strany pěknou střelou propálil Dimitrova ALEXANDER VASILČENKO. Že by se nám rodilo překvapení a první výhra Gruzie nad Bulharskem v historii? Asistence: Artem Kozjulin.
    36:24 Alexander VASILČENKO - 2:3
     
    36:24
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Skóre je znovu otočeno, tentokrát v podání Gruzie. Po obrovské chybě bulharské obrany se zjevil zcela sám před Dimitrovem ALEXANDR VASILČENKO z blízka neměl problém skórovat. Bez asistence.
    28:18 Artem KOZJULIN - 2:2
     
    28:18
    Gruzie právě vstřelila branku!
    ARTEM KOZJULIN dostal od Vasilčenka ideální přihrávku do jízdy a z blízka dokázal zasunout kotouč za Dimitrova. Je vyrovnáno. Asistence: Alexander Vasilčenko.
     
    18:28
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Ještě do konce první části se podařilo Bulharsku otočit stav a vede 2:1. Tento gól si za rámeček nedá brankář Iljenko. Vypadla mu totiž z lapačky střela Daniela Dilkova a na dorážku MARTINA NIKOLOVA. Asistence: Daniel Dilkov.
    10:01 Veselin DIKOV - 1:1
     
    10:01
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno, Bulhaři se poprvé v utkání prosazují. Po nahozeném puku získal puk Vasilev a poslal ho VASELIMU DIKOVOVI. Ten pak z předbrankového prostoru překonal Iljenka střelou mezi betony. Asistence: Miroslav Vasilev.
    03:50 Artem KURBATOV - 0:1
     
    03:50
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Gruzie dokázala využít přesilovku, od modré čáry se přesnou střelou prosadil ARTEM KURBATOV. Brankář Dimitrov se natahoval po puku marně. Asistence: Oliver Obolgogiani, Alexandr Žužunašvili.

    Petr Sumbal

    Góly a asistencie: 11. V. Dikov (Vasilev), 19. M. Nikolov (Dilkov), 53. Hodulov (V. Dikov) – 4. Kurbatov (Obolgogiani, Žužunašvili), 29. Kozjulin (Vasilčenko), 37. Vasilčenko, 37. Vasilčenko (Kozjulin), 45. Kozjulin


    Bulharsko: Dimitrov (Stojnov) – Božanov, Stojlov, Mladenov, I. Georgijev, Stefanov, Gjurov, K. Dikov (A) – Muhačev, Hodulov (A), Iskrenov – T. Georgijev, M. Nikolov, Dilkov – V. Dikov, Vasilev (C), Bojadžiev – Gatčev, Stojadinov.
    Gruzínsko: Iljenko (Ambrolava) – Kurbatov, Dumbadze (C), Comaia (A), Charizov, Džeiranašvili (A), Geperidze, Davitašvili – Žužunašvili, Obolgogiani, Filimonov – Vasilčenko, Švecov, Kozjulin – Minasiani, Gongadze, G. Oganeziani – D. Oganeziani, Šalunov.

    Rozhodca: Jarec – Cristeli, Labžov