Sevilla – Villarreal 2:2 (kon.) | Barcelona – Valencia 2:1 (kon.) | Las Palmas – Sociedad 0:1 (kon.)
Leganés – Vigo 1:0 (kon.) | Bilbao – La Coruña 2:3 (kon.)
koniec
Athletic Club Bilbao
2:3 (0:2)
Deportivo La Coruña
Sobota 14.04.2018, 20:45 • San Mamés Barria, Bilbao • Španielska LaLiga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
    72. Markel Susaeta (ATB) - 2:3
     
    72
    Bilbao dalo gól!
    Tento rohový kop sa však domácim už vydaril tak ako pri ich prvom góle a dráma je teda znova na svete! Center od rohovej zástavky doputoval až k MARKELOVI SUSAETOVI a ten dáva druhý gól domáceho tímu – 2:3!
    53. Borja Valle (DEP) - 1:3
     
    53
    La Coruña dala gól!
    Komplikácia pre domáci celok! Hostia znova odskakujú na rozdiel dvoch gólov, keď rýchly útočný výpad Deportiva potiahol smerom dopredu Lucas, následne našiel v pokutovom území presnou prihrávkou BORJU VALLEHO a ten v páde poslal loptu do siete – 1:3!
    48. Raúl García (ATB) - 1:2
     
    48
    Bilbao dalo gól!
    Fantastický vstup domácich futbalistov do druhého polčasu! Bilbao zahrávalo rohový kop, center od rohovej zástavky doputoval až na hlavu RAÚLA GARCÍU a ten znižuje stav zápasu na 1:2! Dráma je teda na svete.
    14. Adrián López (DEP) - 0:2
     
    14
    La Coruña dala gól!
    Tak to je teda veľký šok! Deportivo vyrazilo do rýchleho protiútoku a hostia sa v krátkom slede radujú zo svojho druhého presného zásahu v tomto zápase! V pokutovom území predĺžil Borges hlavou loptu na ADRIÁNA LÓPEZA a ten dáva takmer indentický gól, ako tomu bolo aj v 6. minúte – 0:2!
    Adrián López (DEP) - 0:1
     
    6
    La Coruña dala gól!
    Je tu prvý presný zásah v tomto zápase! Hostia rozohrali spomínaný rohový kop a prekvapivo sa dostávajú do vedenia o jeden gól. center od rohovej zástavky doputoval na hlavu Schära, jeho hlavička trafila dobre postaveného ADRIÁNA LÓPEZA a ten hlavou otvára skóre zápasu – 0:1!

    Miroslav Revaj

    Góly: 48. Raúl García, 72. Susaeta – 6. Adrián López, 14. Adrián López, 53. Valle

    Karty:   61. Raúl García (ATB), 90+3. Yeray (ATB)


    Athletic Club Bilbao: Arrizabalaga – de Marcos, Etxeita (46. Yeray), I. Martínez, Balenziaga – San José, Etxebarria (66. Muniain) – Susaeta, Raúl García, I. Córdoba (46. Aduriz) – I. Williams.
    Náhradníci: Herrerín – Lekue, Aduriz, M. Rico, Yeray, Vesga, Muniain.

    Deportivo La Coruña: R. Martínez – Juanfran, Albentosa, Schär, Luisinho – C. Borges, Mosquera, Krohn-Dehli (77. F. Navarro) – Çolak (58. Valverde), Lucas, Adrián López (46. Valle).
    Náhradníci: Koval – Andone, Gil, Bakkali, Valle, Valverde, F. Navarro.

    Rozhodca: J. González – Becerril, Rubio