Hannover – Brémy 2:1 (kon.)
koniec
Hannover 96
2:1 (2:0)
Werder Brémy
Piatok 06.04.2018, 20:30 • HDI-Arena. Hannover • Nemecká Bundesliga • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sa ešte hosťom podarilo znížiť zásluhou Belfodilho v 74. minúte, ale naviac sa už hostia nezmohli. Celkovom v druhom polčase sme veľa zaujímavých situácii nevideli a tak zvíťazil domáci Hannover pomerom 2:1.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok neskorého piatočného večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:27:06)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Hostia ešte v závere nadstaveného času zahrávali priamy kop, ale domáci ustáli aj túto nebezpečnú situáciu a zrejme sa tak už budú radovať z troch bodov.
     
    90+3
    Striedanie v tíme Hannover 96: z ihriska odchádza Felix Klaus, prichádza Noah-Joel Sarenren-Bazee.
     
    90+2
    Striedanie v tíme Hannover 96: z ihriska odchádza Ihlas Bebou, prichádza Kenan Karaman.
     
    90+1
    Veľa teraz nechýbalo a mohlo byť vyrovnané! Po výbornom prízemnom centri do pokutového územia domácich sa k odraznej lopte dostal Langkamp, ale z výbornej pozície na skórovanie bránu domácich prestrelil.
     
    90
    Hlavný rozhodca tohto zápasu nadstavuje ešte 4 minúty!
     
    89
    Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Philipp Bargfrede, prichádza Maximilian Eggestein.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Zlatko Junuzović (Werder Brémy).
     
    87
    No a čas hrá stále neúprosne proti hosťujúcemu celku. Domáci bez problémov kontrolujú tieto minúty stretnutia a smerujú za troma bodmi. Ešte však nepredbiehajme, futbal vie byť veľmi nevyspytateľný.
     
    86
    Striedanie v tíme Hannover 96: z ihriska odchádza Josip Elez, prichádza Pirmin Schwegler.
     
    85
    Loptu na svojich kopačkách držia domáci futbalisti a postupnými prihrávkami sa dostávajú až na útočnú polovicu. Hostia sa tak budú musieť brániť v čase, keď by mali útočiť.
     
    84
    Pomaly sa už blíži záver tohto stretnutia, predbežné skóre aj naďalej hovorí v prospech domáceho celku. Uvidíme, či ešte prídu nejaké zaujímavé situácie na jednej či druhej strane.
     
    82
    Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Johannes Eggestein, prichádza Milot Rašica.
     
    81
    Tento prechod do útoku hosťom vôbec nevyšiel, Delaney sa ocitol v postavení mimo hru. Loptu tak na svoje kopačky získava domáci celok, ktorý sa opäť nikam neponáhľa.
     
    80
    Čas sa už teda začína hosťujúcemu celku krátiť, navyše sa teraz Brémy len ťažko dostávajú do útoku. Domáci sa snažia držať hru čo najďalej od svojej brány.
     
    78
    Rohový kop však napokon nič zaujímavého divákom na štadióne neponúkol, domáci sa ubránili bez problémov. Uvidíme teda, čo nás čaká v samom závere tohto stretnutia.
     
    77
    Hostia založili ďalší nebezpečný útočný výpad a svojou aktivitou si vybojovali rohový kop. Domáci sa teraz budú musieť brániť, určite ich čakajú veľmi náročné minúty.
     
    76
    Žltú kartu dostáva Sebastian Langkamp (Werder Brémy).
     
    75
    Zrejme nás ta ešte čaká zaujímavý zvyšok tohto zápasu. Domáci sú však pokojní a aj naďalej sa snažia mať hru pod kontrolou. Brémy však cítia ďalšiu šancu a znova vysoko napádajú.
    74. Ishak Belfodil (BRM) - 2:1
     
    74
    Werder Brémy dali gól!
    A dráma je na svete! Brémy boli teraz veľmi aktívne na súperovej polovici a dočkali sa prvého gólu v tomto zápase. Do pokutového územia domácich smeroval úspešný center, ktorý našiel hlavou dobre postaveného ISHAKA BELFODILA a ten parádnym spôsobom poslal loptu do siete – 2:1!
     
    73
    Hostia už operujú na útočnej polovici, domáci sa tak dostávajú pod menší tlak. Hannover však opäť všetko zvláda úspešne a súpera do žiadnej zaujímavej príležitosti nepúšťa.
     
    72
    Znova sme však boli svedkami rohového kopu v podaní domáceho celku, ale ani ten nič zaujímavého neponúkol. Dopredu sa tak už snažia vyraziť hosťujúci futbalisti.
     
    71
    Brémy sa snažia o prechod na útočnú polovicu, ale majú to veľmi ťažké. Domáci dobre bránia svoje územie a vyvarujú sa každej chybe, ktorú by ich súper mohol potrestať.
     
    70
    Rohový kop však nič zaujímavého neponúkol, lopta doputovala iba do pripravených rukavíc brankára Pavlenku. Domáci sa už teda rýchlo vracajú späť na svoje územie.
     
    69
    Loptu si však teraz vybojovali domáci futbalisti a po rýchlom prechode na útočnú polovicu získavajú rohový kop. Brémy sa tak teraz budú musieť brániť.
     
    68
    Hostia už začínajú postupne operovať na útočnej polovici, ale stále z ich strany neprichádza nič zaujímavého. Domáci teda dnes vynikajú aj v defenzíve a držia tak svoje vedenie o dva góly.
     
    67
    Brémy sa snažia o prechod na útočnú polovicu, takže domáci sa vrátili späť na svoje územie a vyčkávajú, čo si na nich ich dnešný súper vymyslí.
     
    65
    Teraz sa hra musela na malú chvíľu prerušiť, pretože na trávniku došlo k menšej zrážke dvoch futbalistov. Obaja sú však v poriadku a budú môcť tomto stretnutí pokračovať.
     
    64
    Loptu stále držia častejšie na svojich kopačkách domáci futbalisti, ktorí pohodlne kontrolujú dianie na ihrisku. Brémy ešte majú nejaký ten čas k dispozícii, ale musia zlepšiť hru v útočnej fáze.
     
    63
    Ani druhý polčas nám veľa zaujímavých momentov neponúka, domáci majú všetko pod kontrolou. Brémy sa snažia o vysoké napádanie, ale nedarí sa im získať loptu na svoje kopačky.
     
    61
    Žltú kartu dostáva Niclas Füllkrug (Hannover 96).
     
    60
    Hodina hry už uplynula, domáci aj naďalej vyhrávajú o dva presné zásahy. Zatiaľ to nevyzerá na nejakú drámu, ale stať sa ešte môže čokoľvek.
     
    59
    Priamy kop domácich napokon nič zaujímavého neponúkol, hostia sa bez problémov ubránili. Brémy už preberá loptu na svoje kopačky a snaží sa o založenie útočného výpadu.
     
    58
    A teraz sa budú musieť hostia brániť. Po nedovolenom zákroku získavajú domáci futbalisti priamy kop, s jeho realizáciou sa však nikam neponáhľajú.
     
    57
    Po centri do pokutového územia domácich sa dostal do zakončenia Kruse, ale jeho pokus nebol nijak nebezpečný a domáci pohodlne upratali loptu do bezpečia.
     
    56
    O individuálnu akciu sa teraz pokúšal Fossum, ale napokon sa mu cez obranu hosťujúceho celku prejsť nepodarilo. Šancu vyraziť smerom dopredu tak teraz získava Werder Brémy.
     
    55
    Znova je teda v držaní lopty domáci celok, ktorý sa nemá kam ponáhľať, pretože aj naďalej vyhráva o dva góly a smeruje za troma bodmi z tohto stretnutia. Hostia sa však aj naďalej snažia o vysoké napádanie.
     
    54
    Junuzović sa dostal k strele spoza pokutového územia, ale jeho pokus trafil len dobre postaveného obrancu a následne sa nepresným pokusom prezentoval aj Delaney.
     
    53
    Pred bránu hostí smeroval zaujímavý center, ale lopta napokon doputovala iba do rukavíc brankára Pavlenku. Brémy sa tak následne snažia o rýchly prechod na útočnú polovicu.
     
    52
    Hannover teraz dlho drží loptu na svojich kopačkách, súper domácich sa však snaží o vysoké napádanie. Domáci ale chyby teraz nerobia a pohodlne kontrolujú priebeh tohto zápasu.
     
    50
    Domáci futbalisti sa však začínajú čoraz viac tlačiť na útočnú polovicu, hostia sa tak musia mať na veľkom pozore a vyvarovať sa chybám. Hannover však zatiaľ v útoku nič zaujímavého nevymyslel.
     
    49
    Napokon sa futbalisti Hannoveru pokúsili aj o rýchly útočný výpad, ale po nepresnej prihrávke lopta opustila hraciu plochu. Pavlenka sa tak už pripravuje k výkopu.
     
    48
    Lopta momentálne patrí domácim futbalistom, ktorí sa však nikam náhliť nemusia. Uvidíme teda, ako sa hra bude v druhom polčase vyvíjať.
     
    47
    Druhý polčas je už teda v plnom prúde, výkopom ho odštartovali hostia, ktorí napokon spravili aj jednu zmenu v zostave. Brémy má teda pred sebou veľmi náročnú úlohu.
     
    46
    Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Florian Kainz, prichádza Zlatko Junuzović.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    Napokon sa nenadstavovalo nič a hlavný rozhodca ukončil prvý polčas. V ňom sme napokon videli už dva góly a o oba sa postaral domáci celok. Najprv v 16. minúte Harnik a potom v 42. Klaus. Celkovo sa hra prelievala z jednej strany na druhú, ale šťastnejší boli domáci. Brémy tak majú v druhom polčase veľmi náročnú úlohu.

    Druhý polčas sa začne približne o 21:32!
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Čo chvíľa sa už naplní riadny hrací čas prvého polčasu. Sme teda zvedaví, či hlavný rozhodca tohto zápasu Welz ešte niečo nadstaví.
     
    43
    Blíži sa už samotný záver prvého dejstva, domáci teda vyhrávajú o dva góly a hostí tak bude čakať veľmi náročná minúta. O nejakej dominancii domácich sa hovoriť nedá, ale na čo siahli, to im zatiaľ vychádza.
    42. Felix Klaus (HAN) - 2:0
     
    42
    Hannover dal gól!
    Prichádza druhý gól domácich futbalistov v tomto zápase! Hannover teraz držal loptu na svojich kopačkách a postupne prenikol až do pokutového územia, kde najprv jeden z domácich preloboval brankára Pavlenku, ale lopta skončila len na tyčke hosťujúcej brány. K odrazenej lopte sa však dostal FELIX KLAUS a úspešne ju dopravil do siete – 2:0!
     
    41
    Loptu teraz častejšie drží domáci celok, ktorý sa určite nemá kam ponáhľať. Uvidíme, čo nám teda ešte ponúknu zvyšné minúty prvého dejstva.
     
    40
    Po rýchlom prechode do útoku sa snažil o zakončenie Harnik, ale napokon sme sa z jeho strany zakončenia nedočkali. Do konca prvého dejstva ostáva už len 5 minút, skóre je aj naďalej 1:0.
     
    38
    Futbalisti hosťujúceho celku faulovali na útočnej polovici a tak sa k lopte dostávajú domáci. Hannover sa snaží o presnú kombináciu na súperovom území a naťahovať tak čas.
     
    37
    Hra sa však začína opäť prelievať zo strany na stranu, čo určite viacej vyhovuje domácim futbalistom. Hannover je stále vo vedení o jeden gól, zásluhou Harnika zo 16. minúty.
     
    36
    Brémy sa postupne usádzajú na útočnej polovici, ale do žiadnej vyloženej šance sa v prvom polčase nedostali. Čas sa im navyše v prvom dejstve už kráti, ale ešte majú k dispozícii nejaký ten priestor, aby sa pokúsili o vyrovnanie.
     
    35
    Ani tento rohový kop však nič zaujímavého neponúkol, hostia sa ubránili bez problémov a získavajú loptu na svoje kopačky. Uvidíme, čo nám ešte prinesie zvyšok prvého polčasu.
     
    34
    Útočných výpadov už začína pribúdať na oboch stranách, ale obe defenzívy sa teraz majú na pozore. Hannover však teraz založil rýchly protiútok a čaká ho rohový kop.
     
    33
    Autor zatiaľ jediného gólu v tomto zápase Harnik sa v pokutovom území hostí snažil dostať k zakončeniu, čo sa mu však nepodarilo a loptu už má vo svojich rukaviciach brankár Pavlenka.
     
    32
    Rohový kop napokon žiadnu zaujímavú situáciu neponúkol, domáci celok sa ubránil bez problémov. Brémy sa tak už vracajú späť na svoje územie, ale Hannover sa zatiaľ nikam nehrnie.
     
    31
    Domáci sa teraz budú musieť mať na väčšom pozore, pretože hostia si svojou útočnou aktivitou vybojovali rohový kop. Brankár a kapitán domácich Tschauner si už organizuje spoluhráčov pred svojou bránou.
     
    30
    Hosťujúci celok teraz navyše kombinuje na útočnej polovici a drží tak domácich pod menším tlakom. Hannover však stále všetko úspešne zvláda a drží si svoje tesné vedenie o jeden gól.
     
    29
    Brémy sa však aj naďalej tlačia na útočnú polovicu, ale stále sa im v útočnej fáze nedarí. Domáci sa však musia mať na pozore, pretože ich súper môže využiť každé malé zaváhanie.
     
    28
    Znova sme boli svedkami len nepresného zakončenia zo strany hosťujúceho celku. K strele sa odhodlal Delaney, ale jeho strela nebola z kategórie presných a Tschauner nijak neohrozila.
     
    27
    Hra sa postupne prelieva z jednej strany na druhú, ale žiadne zaujímavé situácie nevidíme. Domáci sa však nemajú kam ponáhľať, predbežné skóre hovorí v ich prospech.
     
    26
    Moc záživný futbal v prvom dejstve nevidíme, ale už sme boli svedkami presného zásahu zo strany domácich. Hostia sa snažia o vyrovnanie, ale nedarí sa im v útočnej fáze.
     
    25
    Napokon sme sledovali zakončenie na domácu bránu, ale Kruseho pokus z dobrej pozície bol veľmi nepresný a Tschauner mohol ostať pokojný. Následne tak kapitán domácich uvedie loptu do hry svojim výkopom.
     
    24
    Postupne sa už smerom dopredu dostávajú hostia, ktorí by určite najradšej do polčasovej prestávky ešte vyrovnali. Domáci im však veľa priestoru neposkytujú.
     
    23
    Realizácie tejto štandardnej situácie sa ujal Klaus, ale jeho center bol veľmi nepresný a nikto z domácich v pokutovom území sa do zakončenia nedostal. Pavlenka sa tak už prirpavuje k výkopu od svojej brány.
     
    22
    Dopredu sa teraz podarilo preniknúť domácim futbalistom a Albornoz vybojoval pre svoj celok zaujímavý a celkom nebezpečný priamy kop.
     
    21
    Loptu momentálne držia domáci futbalisti, ktorí sa samozrejme nikam neponáhľajú a snažia sa loptu mať vo svojej moci čo najdlhšie. Brémy sa však pokúšajú o vysoké napádanie.
     
    20
    Brémy si však musia dávať pozor na rýchle útočné výpady domácich futbalistov. Hostia sa teda musia venovať aj defenzívnej činnosti, lebo v prípade ďalšieho inkasovaného gólu, by to už s nimi nemuselo dopadnúť dobre.
     
    19
    Aktivitu na svoje kopačky teraz pochopiteľne preberá hosťujúci celok, ale nedarí sa mu v prechode na útočnú polovicu. Hannover aj naďalej úspešne bráni svoje územie.
     
    18
    Hannover bol predsa len od úvodu aktívnejším celok a tak je vedenie domácich teda zaslúžené. Zo strany domácich tak môžme hovoriť o výbornom vstupe do tohto zápasu, ale čaká ich ešte veľmi dlhá cesta za troma bodmi.
     
    17
    Na rade sú teda teraz futbalisti Werderu Brémy. Domáci však momentálne dobre bránia svoje územie a hostí k ničomu nepúšťajú. Času je však ešte dostatok a stať sa môže čokoľvek.
    16. Martin Harnik (HAN) - 1:0
     
    16
    Hannover dal gól!
    Napokon prichádza prvý presný zásah v tomto zápase! Domácim teraz dokonale vyšiel rýchly útočný výpad, pred bránu hostí smeroval zaujímavý prízemný center, tam sa v húfe hráčov najlepšie zorientoval MARTIN HARNIK, ktorý loptu doťukol do siete – 1:0!
     
    15
    Domáci pri prechode do útoku faulovali a tak loptu stratili. Ani hostia si ju však dlho neužili, pretože sa prezentovali nepresnou prihrávkou a opäť sa tak dopredu vydáva Hannover.
     
    14
    Hannover sa snaží o rýchlu odpoveď, ale momentálne kombinuje len na svojej polovici. Brémy sa však musia mať na pozore, pretože domáci vedia pohroziť veľmi nebezpečnými útočnými výpadmi.
     
    13
    Toto mohlo skončiť veľmi nepríjemne! Belfodil sa dostal k lopte a následne vymyslel v pokutovom území zaujímavý prízemný center pred bránu domácich, tam sa za loptou naťahoval Eggestein, ale chýbalo mu asi len jeden krok.
     
    12
    Napokon domáci na útočnej polovici nič zaujímavého nevymysleli a tak už idú dopredu hostia. Hannover sa tak musí vrátiť rýchlo späť na svoju polovicu.
     
    11
    No a lopta sa už dostáva späť na domáce kopačky, takže sa Hannover snaží o útočný výpad, ktorý sa snaží založiť formou krátkych prihrávok. Prechod do útoku však má domáci celok veľmi ťažký.
     
    10
    Ako som spomínal, karta sa môže obrátiť a to sa aj práve deje. V útoku sú hostia a držia svojho dnešného súpera pod tlakom. Aj Hannover sa však bráni úspešne a hostí do ničoho vážneho nepúšťa.
     
    9
    A lopta napokon po nepresnej prihrávke končí opäť len pri brankárovi Pavelkovi, ktorý ju už stihol rozohrať na svojich spoluhráčov. Po dlhej dobe tak môžu smerom dopredu vyraziť aj hostia.
     
    8
    Obraz hry sa však stále nemení, loptu na svojich kopačkách držia domáci futbalisti a snažia sa pomocou presných prihrávok preniknúť na útočnú polovicu. V tom sa im však veľmi nedarí.
     
    7
    Toto stretnutie sa však ešte stále len rozbieha, stať sa teda môže čokoľvek. Zatiaľ sú teda aktívnejší domáci, čo sa vzhľadom na ich formu nečakalo. Ale karta sa stále môže ešte obrátiť.
     
    6
    Aj naďalej je lopta na kopačkách futbalistov Hannover, ale momentálne hľadajú cestu, kadiaľ by sa dal založiť útočný výpad. Brémy totižto dobre bránia svoje územie a domácich do ničoho nepúšťajú.
     
    5
    Domáci sa však zakrátko znova dostávajú k lopte, zatiaľ teda Hannover pôsobí aktívnejším dojmom, ale do žiadnej šance sa celok domácich nedostal.
     
    4
    Sane sa odhodlal k pokusu z väčšej vzdialenosti, ale jeho strela bola napokon veľmi nepresná a bránu hostí nijak neohrozila. Pavlenka sa tak už pripravuje k odkopu.
     
    3
    Hannover sa okamžite pokúšal o vysoké napádanie, čo sa domácim futbalistom aj vyplatilo a znova sa nasťahovali na hosťujúcu polovicu, kde Brémy držia pod tlakom.
     
    2
    Postupnými prihrávkami sa domáci dopracovali až pred pokutové územie svojho súpera, ale po nepresnej prihrávke lopta doputovala iba do rukavíc brankára Pavlenku.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop patril domácim futbalistom. Zatiaľ teda kombinujú na svojej polovici.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    Príjemný futbalový večer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu v rámci 29. kola nemeckej Bundesligy medzi mužstvami Hannover 96 a Werder Brémy už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch celkov. HDI-Arena dnes bude hostiť súboj tabuľkových susedov, ale lepšia forma disponuje na strane hostí. Rozhoduje sa však na ihrisku a snáď teda budeme svedkami zaujímavého zápasu. Z pozície rozhodcov povedú toto stretnutie Welz – Foltyn, Thomsen. V dejisku stretnutia je už teda všetko pripravené, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia.

    Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    Hannover 96: Tschauner (C) – Sorg, Sané, Elez, Albornoz – Bebou, Bakalorz, Fossum, Klaus – Harnik, Füllkrug

    Náhradníci: Esser – Korb, Ostrzolek, Mania, Karaman, Schwegler, Sarenren-Bazee

    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Veljković, Langkamp, Friedl – J. Eggestein, Bargfrede, Delaney – Belfodil, M. Kruse (C), Kainz

    Náhradníci: Drobný – Caldirola, Bauer, Rašica, Junuzović, Gondorf, M. Eggestein

    Rozhodca: Welz – Foltyn, Thomsen
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Hannover 96 a Werder Brémy. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:30.

    V piatok je na programe predohrávka 29. kola nemeckej Bundesligy. HDI-Arena v Hannoveri bude hostiť stretnutie tabuľkový susedov zo spodnej časti.

    Hannover 96:
    Domáci futbalisti majú momentálne na svojom konte 32 bodov a tak sa nachádzajú až na 13. mieste. Hannover momentálne disponuje veľmi zlou formou, keďže v posledných piatich zápasoch vôbec nebodoval. Naposledy podľahli domáci Lipsku tesne 2:3.

    Werder Brémy:
    Hosťujúci futbalisti majú momentálne na svojom konte 36 bodov a tak sa nachádzajú na 12. mieste. Brémy naopak disponujú veľmi dobrou formou, pravidelne začínajú zbierať body a tak postupujú v tabuľke vyššie. Naposledy vyhrali s Frankfurtom 2:1.

    Ako už bolo spomenuté, čaká nás súboj tabuľkových susedov a tak toto stretnutie jasného favorita nemá. Lepšia forma však hovorí v prospech hosťujúceho celku.

    Zápas vám z pozície komentátora tohto prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:30.

    Miroslav Revaj

    Góly: 16. Harnik, 42. Klaus – 74. Belfodil

    Karty:   61. Füllkrug (HAN) – 76. Langkamp (BRM), 88. Junuzović (BRM)


    Hannover 96: Tschauner (C) – Sorg, Sané, Elez (86. Schwegler), Albornoz – Bebou (90+2. Karaman), Bakalorz, Fossum, Klaus (90+3. Sarenren-Bazee) – Harnik, Füllkrug.
    Náhradníci: Esser – Korb, Ostrzolek, Mania, Karaman, Schwegler, Sarenren-Bazee.

    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Veljković, Langkamp, Friedl – M. Eggestein, Bargfrede (89. M. Eggestein), Delaney – Belfodil, M. Kruse (C), Kainz (46. Junuzović).
    Náhradníci: Drobný – Caldirola, Bauer, Rašica, Junuzović, Gondorf, J. Eggestein.

    Rozhodca: Welz – Foltyn, Thomsen