Toronto – Buffalo 5:2 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 5:6 (kon.) | Florida – Carolina 3:2 (kon.)
St. Louis – Washington 2:4 (kon.) | Minnesota – Edmonton 3:0 (kon.) | LA Kings – Colorado 3:1 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
Buffalo Sabres
cz Utorok 03.04.2018, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    46:29 Auston MATTHEWS - 5:2
     
    46:29
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí předvedli krásnou přesilovkovou akci na jeden dotek, která končí gólem! Finální přihrávku poslal William Nylander na AUSTONA MATTHEWSE, který zamířil z levého kruhu naprosto přesně, Johnson se nemohl včas přesunout – 5:2. Asistence: William Nylander a Jake Gardiner.
    42:56 Jason POMINVILLE - 4:2
     
    42:56
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté využívají početní výhodu 3 sekundy před jejím koncem! Po střele Scandelly ještě Nicholas Baptiste nepřekonal z dorážky brankáře McElhinneyho, ale dojíždějící JASON POMINVILLE již dílo zdárně dokončil – 4:2. Asistence: Nicholas Baptiste a Marco Scandella.
    30:32 William NYLANDER - 4:1
     
    30:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    První lajna Maple Leafs začala řádit! Zach Hyman vyvezl kotouč dopředu po levém křídle a předložil ho WILLIAMOVI NYLANDEROVI, který tváří v tvář Johnsonovi opět zamířil mimo dosah lapačky gólmana Buffala. Asistence: Zach Hyman.
    27:39 William NYLANDER - 3:1
     
    27:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí se rozjíždějí a vedou už o dva góly! Auston Matthews poslal krásným pasem do samostatného úniku WILLIAMA NYLANDERA, který střelou k levé tyčce navyšuje náskok Toronta. Asistence: Auston Matthews.
    25:01 Auston MATTHEWS - 2:1
     
    25:01
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A tak jdou do vedení domácí! Morgan Rielly posunul puk na levý kruh, kde byl AUSTON MATTHEWS a ten zamířil nad lapačku brankáře Johnsona – 2:1. Asistence: Morgan Rielly a Andreas Johnsson.
    22:27 Sam REINHART - 1:1
     
    22:27
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tahle přesilovka byla dlouho velká bída, ale nakonec ji Šavle využívají! Od modré čáry nahodil kotouč na branku Rasmus Ristolainen a SAM REINHART ho ze vzduchu pohotově sklepl mezi McElhinneyho betony – 1:1. Asistence: Rasmus Ristolainen a Ryan O'Reilly.
    05:44 Andreas JOHNSSON - 1:0
     
    05:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá řada Leafs však vnesla do hry potřebnou energii a hned je z toho gól! Nejprve pálil od modré Roman Polák a Andreas Johnsson neúspěšně dorážel. Puk se následně dostal k levému mantinelu, kde byl Tomáš Plekanec. Ten oslovil přesným pasem ANDREASE JOHNSSONA, jenž se tentokrát už z bezprostřední blízkosti nemýlil. Asistence: Tomáš Plekanec a Roman Polák.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 6. A. Johnsson (Plekanec, R. Polák), 26. Matthews (Rielly, A. Johnsson), 28. W. Nylander (Matthews), 31. W. Nylander (Hyman), 47. Matthews (W. Nylander, Gardiner) – 23. S. Reinhart (Ristolainen, R. O'Reilly), 43. Pominville (Baptiste, Scandella)


    Toronto Maple Leafs: McElhinney (Andersen) – C. Carrick, Rielly (A), N. Zajcev, Hainsey, R. Polák, Gardiner – W. Nylander, Matthews, Hyman – Marner, Kadri, Marleau (A) – Co. Brown, Bozak (A), J. van Riemsdyk – A. Johnsson, Plekanec, M. Martin.
    Buffalo Sabres: Ch. Johnson (Wilcox) – Ristolainen, Scandella, Falk, Tennyson, C. Nelson, Gorges – Pominville, Eichel (A), Girgensons – S. Reinhart, R. O'Reilly (A), S. Wilson – Okposo (A), Mittelstadt, Rodrigues – Baptiste, Jo. Larsson, B. Pouliot.

    Rozhodca: Watson, Hebert – Berg, Smith

    Diváci: 18846