Espanyol – Alavés 0:0 (kon.) | Leganés – Valencia 0:1 (kon.) | Eibar – Sociedad 0:0 (kon.)
Malaga – Villarreal 1:0 (kon.) | Atlético Madrid – La Coruña 1:0 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
1:0 (1:0)
Deportivo La Coruña
Nedeľa 01.04.2018, 20:45 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Španielska LaLiga • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme teda už gól nevideli, celkovom v druhom dejstve veľa zaujímavých situácii k videniu nebolo. Atlético teda zvládlo úlohu favorita tohto stretnutia a po výhre 1:0 získava tri body do tabuľky.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok už neskorého sviatočného večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:39:28)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Deportivo sa stále nemôže dostať k tlaku na bránu domácich, zrejme to už teda Atlético zvládne a pripíše si vybojované tri body do tabuľky.
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Pedro Mosquera (Deportivo La Coruña).
     
    90
    Napokon sa ešte nadstavujú tri minúty!
     
    89
    Čo chvíľa sa už naplní riadny hrací čas tohto zápasu. Uvidíme, koľko ešte pridá hlavný rozhodca tohto zápasu Trujillo. Pravdou však je, že sa hra v druhom dejstve nijak výrazne neprerušovala.
     
    88
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Thomas Partey, prichádza Antonio Moya.
     
    87
    Obraz hry sa aj naďalej nemení, pri lopte sú domáci futbalisti, ktorí sa snažia kombinovať na súperovej polovici. Hostia sa snažia o vysoké napádanie, ale to im nič platné nie je.
     
    85
    Hostia sa však stále nevedia poriadne dostať k lopte a domáci tak stále kontrolujú priebeh zápasu. Veľa času už teda Deportivu neostáva, domáci sa naopak približujú k trom bodom.
     
    84
    Dostávame sa už do záverečnej časti tohto zápasu, skóre sa naďalej nemení. Moc záživný futbal v druhom polčase ani nesledujeme, možno príde zaujímavejší záver.
     
    82
    Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Adrián López, prichádza Florin Andone.
     
    81
    Do pokutového územia posielal prihrávku nový muž na ihrisku Torres, ale lopta končí len u brankára hostí Martíneza. Hostia už nemajú na čo čakať a znova sa snažia o prienik na útočnú polovicu.
     
    79
    Deportivo získava loptu na svojej polovici a okamžite sa tak hostia pokúšajú o útočný výpad. Atlético však aj naďalej úspešne bráni svoje územie.
     
    78
    Čas sa už hosťom začína rýchlo krátiť, domáci aj naďalej vyhrávajú o jeden gól a sú tak na ceste za troma bodmi z tohto stretnutia. Avšak, ešte nepredbiehajme, stať sa môže čokoľvek.
     
    77
    Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Emre Çolak, prichádza Zakaria Bakkali.
     
    75
    Ani teraz sa hostia v ofenzívne nijak zvlášť nepredviedli, centrovaná lopta bola veľmi nepresná a tak brankár Oblak nemusel vôbec zasahovať. Atlético sa následne nikam neponáhľa.
     
    74
    K lopte sa už postupne dostávajú hostia a snažia sa o prechod na útočnú polovicu. Domáci však dnes predvádzajú úspešnú defenzívu a svojho súpera hlavne v druhom polčase do žiadnej šance nedopúšťajú.
     
    72
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Kévin Gameiro, prichádza Fernando Torres.

    Miroslav Revaj

    Góly: 34. Gameiro (pen.)

    Karty:   28. Isaac (ATM), 69. D. Costa (ATM) – 33. R. Martínez (DEP), 90+1. Mosquera (DEP)


    Atlético Madrid: Oblak – Isaac (64. D. Costa), Savić, Godín, Hernández – Saúl Ñíguez, Gabi (C), Partey (88. Moya) – Koke – Á. Correa, Gameiro (72. F. Torres).
    Náhradníci: Werner – Montoro, F. Torres, D. Costa, Agüero Núñez, Moya, Bare.

    Deportivo La Coruña: R. Martínez – Juanfran, Albentosa, Sidnei, Luisinho – Guilherme, Muntari (63. Valle), Çolak (77. Bakkali) – Mosquera – Pérez Martínez, Adrián López (C) (82. Andone).
    Náhradníci: Koval – Valentín, Schär, Bakkali, Valle, Andone, Gil.

    Rozhodca: D. Trujillo – J. Escuela, J. Matías