NHL
Dallas – Vancouver 1:4 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:4 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Boston 1:2 (po pr.)
Edmonton – Anaheim 4:5 (po pr.)
po s.n. (1:0)
Winnipeg Jets
5:4 (0:2, 3:2, 1:0 - 0:0)
Nashville Predators
cz Pondelok 26.03.2018, 01:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Mark SCHEIFELE - 5:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Winnipeg Jets.
    Autorem vítězné branky je MARK SCHEIFELE.
    40:59 Blake WHEELER - 4:4
     
    40:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Třetí třetina začala pořádně zostra! Hosté nejprve mohli navýšit skóre, ale Ryan Johansen nepřekonal Hellebuycka ze samostatného úniku. A tak se radovali domácí. Kyle Connor poslal puk na modrou čáru, odkud vystřelil Joe Morrow a BLAKE WHEELER dopravil vyražený puk kotouč za Sarosova záda – 4:4. Asistence: Joe Morrow a Kyle Connor.
    35:18 Viktor ARVIDSSON - 3:4
     
    35:18
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté si berou vedení zpět! Filip Forsberg uvolnil Ryana Johansena, který ještě tváří v tvář Hellebuyckovi neuspěl. Puk ale zůstal ležet v brankovišti a důrazný VIKTOR ARVIDSSON ho dopravil do volné klece – 3:4. Asistence: Ryan Johansen a Filip Forsberg.
    33:53 Bryan LITTLE - 3:3
     
    33:53
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí dorovnávají dvougólové manko! Kyle Connor našel na pravém křídle rozjetého BRYANA LITTLA, který mohutným nápřahem vymetl vzdálenější horní růžek Sarosovy svatyně – 3:3. Asistence: Kyle Connor a Ben Chiarot.
    31:29 Dustin BYFUGLIEN - 2:3
     
    31:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí početní výhodu využívají a snižují na 2:3! Od modré čáry vypálil DUSTIN BYFUGLIEN a Saros, který toho moc neviděl přes clonícího Paula Stastneho, propustil kotouč za svá záda. Asistence: Blake Wheeler a Joel Armia.
    26:43 Ryan ELLIS - 1:3
     
    26:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází třetí gól hostí! Kyle Turris vyhrál buly v útočném pásmu na Kevina Fialu, který puk posunul na modrou čáru a RYAN ELLIS vymetl prostor nad lapačkou brankáře Hellebuycka – 1:3. Asistence: Kevin Fiala a Kyle Turris.
    23:47 Kyle CONNOR - 1:2
     
    23:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tuhle přesilovku už domácí využili! Po střele Bryana Littlea vyrazil Saros puk jen před sebe a pohotový KYLE CONNOR už dopravil kotouč za jeho záda – 1:2. Asistence: Bryan Little a Tyler Myers.
    19:59 Kyle TURRIS - 0:2
     
    19:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku využívají pouhé 3 desetiny sekundy před koncem třetiny! Domácí obrana už byla hodně rozhozená, jedna ze střel navíc sestřelila Scheifeleho, který po ledě s bolestivou grimasou jen pokulhával. V úplném závěru třetiny se tak ještě dostal k zakončení z mezikruží KYLE TURRIS a kotouč zapadl k pravé tyčce z pohledu Connora Hellebuycka. Asistence: Mattias Ekholm a P. K. Subban.
    10:09 Roman JOSI - 0:1
     
    10:09
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté skórovali v momentě, kdy se už hrálo ve čtyřech na obou stranách! Ryan Ellis nabil na pravý kruh ROMANOVI JOSIMU a ten z první prostřelil Hellebuycka. Asistence: Ryan Ellis a Viktor Arvidsson.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 24. Connor (Little, T. Myers), 32. Byfuglien (Wheeler, Armia), 34. Little (Connor, Chiarot), 41. Wheeler (Morrow, Connor), rozh. náj. Scheifele – 11. Josi (Ellis, Arvidsson), 20. Turris (Ekholm, P. K. Subban), 27. Ellis (Fiala, Turris), 36. Arvidsson (Johansen, F. Forsberg)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Bryan Little (WPG)
    0:0   Ryan Ellis (NSH)
    2. séria:
    1:0   Mark Scheifele (WPG)
    1:0   Kevin Fiala (NSH)
    3. séria:
    1:0   Patrik Laine (WPG)
    1:0   Filip Forsberg (NSH)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – T. Myers, Morrissey, Byfuglien (A), Chiarot, Morrow, Poolman – Wheeler (C), Scheifele (A), Connor – Laine, Stastny, Ehlers – Little, Copp, Perreault – Armia, Lowry, B. Tanev.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ellis (A), Josi (C), P. K. Subban, Ekholm (A), Irwin, Bitetto – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg – C. Smith, Turris, Fiala – Hartman, Bonino, Hartnell – Salomäki, Fisher, Sissons.

    Rozhodca: L'Ecuyer, Meier – Sericolo, Barton

    Diváci: 15321