koniec
LG Green Staff Bratislava
6:0 (3:0, 1:0, 2:0)
HBK Lion Svidník
Sobota 24.03.2018, 14:00Extraliga (SK)
     
    44:22
    Hosťom dnes zrejme nebude dopriaty ani čestný gól. K pravému mantinelu teraz dostal čistú prihrávku voľný Štefan a ihneď strieľal, ale Mendl sa stihol presunúť k bližšej žrdi.
     
    42:57
    Domáci už takmer oslavovali aj siedmy gól, ale loptičku teraz zastavila konštrukcia bránky. Skóre sa nemení.
     
    42:00
    Domáci spálili veľkú šancu na ďalší gól! Z pravého kruhu strieľal Takáč, ktorý bol úplne osamotený, ale Farbar predviedol vynikajúci zákrok, keď zmenšil strelecký uhol a zasiahol telom.
     
    38:39
    LG AB Hokej Bratislava dáva gól!
    Domáci uzatvárajú poltucet v hosťujúcej sieti. Nenápadnou strelou sa o to postaral PETER KOSTKA. Bez asistencií.
     
    31:09
    LG AB Hokej Bratislava dáva gól!
    V presilovke sa domáci síce nepresadili, ale krátko po jej skončení áno. Podarilo sa to BORISOVI BUNDILOVI, ktorý zúžitkoval pokračujúci tlak Bratislavčanov. Asistencia: Jozef Minárik.
     
    29:05
    Hostia sa budú chvíľu brániť v trojici. Na trestnú lavicu smeruje za sekanie Ľubomír Šandor.
     
    27:22
    Brániť sa prvýkrát v zápase budú aj hostia. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za vrazenie na mantinel Michal Kostyšák.
     
    24:27
    LG AB Hokej Bratislava dáva gól!
    Domáci hokejbalisti skórujú v dvojnásobnom oslabení! MICHAL ŠALKA s Jakubom Takáčom vynikajúco vyškolili súperovu defenzívu a prvý menovaný aj brankára. Asistencia: Jakub Takáč.
     
    24:06
    Domáci sa budú brániť iba v trojici! Za hákovanie smeruje na trestnú lavicu na dva minúty Boris Bundil.
     
    23:26
    Domáci tím sa bude brániť. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za krosček Peter Bilik.
     
    13:06
    LG AB Hokej Bratislava dáva gól!
    Domáci hokejbalisti pridávajú tretí zásah do hosťujúcej siete. Spoza bránky prišla efektná bekhendová prihrávka, ktorú si pred osamoteným gólmanom prevzal LUKÁŠ VAVRO a z prvej zakončil pod hornú žrď. Asistencie: Jakub Takáč, Marek Kanich.
     
    11:57
    A rozdiel mohol byť už aj trojgólový! Veľmi aktívny Kanich sa natlačil priamo pred svidníckeho brankára a skúšal to bekhendovou dorážkou, ale neuspel.
     
    11:05
    LG AB Hokej Bratislava dáva gól!
    Domáci hráči zvyšujú svoj náskok. Bratislavčania sa udržali v útoku a snaha vyvrcholila presnou strelou ĽUBOŠA DROZDÍKA. Asistencie: Peter Kostka, Peter Bilík.
     
    10:11
    Bratislavčania preniesli hru na opačnú polovicu ihriska a takmer skórovali oni! Kanich mal loptičku priamo pred bránkou, ale famózny zákrok tam predviedol Farbar.
     
    09:59
    Hostia teraz dvakrát oslavovali vyrovnanie, ale zbytočne! Oščipovský najskôr strieľal z pravej strany od mantinelu a potom sa pokúšal aj dorážať, ale Mendl ho ukážkovo vychytal.
     
    08:57
    Bratislavčania mohli pridať druhý gól! Fumač zaviezol loptičku do útoku po pravej strane a nahodil ju priamo pred bránku, ale tam jeden z jeho spoluhráčov stroskotal na brankárovi Farbarovi, ktorý sa obetavo hodin na zem.
     
    02:42
    LG AB Hokej Bratislava dáva gól!
    Hosťujúci Hopkovič sa previnil podrazením, ale rozhodca ešte nechal domácich hrať. Tí svoj zvyšujúci sa tlak využii, keď PETER KOSTKA upratal vyrazenú loptičku pod hornú žrď. Asistencia: Marek Kanich.

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím HBK Lion Svidník. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 3. Kostka (Kanich), 12. Drozdík (Kostka, Bilík), 14. Vavro (Takáč, Kanich), 25. Šalka (Takáč), 32. Bundil (Minárik), 39. Kostka


    LG Green Staff Bratislava: Mendl (Moško) – Minárik, Bundil, Pukalovič, Virág, Mikulčík, Roman, Vančo, Ondriska, Ondrušek, Šalka, Fumač, Vavro, Kanich, Takáč, Bilik, Kostka, Rímsky, Drozdík, Velčický, Weber, Slovák
    HBK Lion Svidník: Farbar – Šandor, Kostyšák, Findura, Mar. Ďzupina, Mat. Ďzupina, Sála, Štefan, Oščipovský, Raschman, Vook, Antal, Habovčík, Balogáč, Stanislav, Hopkovič