koniec
LG Green Staff Bratislava
6:0 (3:0, 1:0, 2:0)
HBK Lion Svidník
Sobota 24.03.2018, 14:00Extraliga (SK)
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.
     
    Úvodné zostavy:

    LG AB Hokej Bratislava: Mendl (Moško) – Minárik, Bundil, Pukalovič, Virág, Mikulčík, Roman, Vančo, Ondriska, Ondrušek, Šalka, Fumač, Vavro, Kanich, Takáč, Bilik, Kostka, Rímsky, Drozdík, Velčický, Weber, Slovák

    HBK Lion Svidník: Farbar – Šandor, Kostyšák, Findura, Mar. Ďzupina, Mat. Ďzupina, Sála, Štefan, Oščipovský, Raschman, Vook, Antal, Habovčík, Balogáč, Stanislav, Hopkovič.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:10
    Úvodné buly síce vyhrali domáci hokejbalisti, ale loptičku si následne rýchlo prevzali hostia, ktorí budú začínať spoza svojej bránky.
     
    00:34
    Oščipovský predviedol peknú individuálnu aktivitu a po ľavej strane sa natlačil až priamo pred Mendla. Domáci gólman si pokryl pravú žrď a prvý gól z toho nie je.
     
    01:11
    Antal popri pravom mantineli potiahol loptičku až do útoku. Spoza bránky sa pokúšal prihrávať niekomu v lepšej pozícii, no nikoho tam nemal. Bratislavčania sa rýchlo vrátili.
     
    02:42
    LG AB Hokej Bratislava dáva gól!
    Hosťujúci Hopkovič sa previnil podrazením, ale rozhodca ešte nechal domácich hrať. Tí svoj zvyšujúci sa tlak využii, keď PETER KOSTKA upratal vyrazenú loptičku pod hornú žrď. Asistencia: Marek Kanich.
     
    04:00
    Domáci sa ako prví ujali vedenia a aj naďalej pokračujú vo svojej ofenzívnej aktivite. Svidník sa zatiaľ musí prevažne iba brániť.
     
    05:57
    Hostia po dlhšom čase prešli do útoku. Findura to tam pre nedostatok priestoru skúsil iba nahodením od modrej čiary, ale Mendl si poradil.
     
    06:23
    Na opačnej strane teraz Farbar loptičku podržal a hru radšej prerušil. Nasledovať bude vhadzovanie pred svidníckou bránkou.
     
    07:13
    Hosťujúci Antal si potiahol loptičku na zadný mantinel za bránku domácich. Mendla chcel odtiaľ aj prekvapiť, ale nepodarilo sa mu to a ani nevystrelil.
     
    08:40
    Loptička vyletela mimo hracej plochy a rozhodcovia hru po dlhšom čase prerušujú. nasledovať bude vhadzovanie v strednom pásme.
     
    08:57
    Bratislavčania mohli pridať druhý gól! Fumač zaviezol loptičku do útoku po pravej strane a nahodil ju priamo pred bránku, ale tam jeden z jeho spoluhráčov stroskotal na brankárovi Farbarovi, ktorý sa obetavo hodin na zem.
     
    09:36
    Domáci gólman teraz niekoľkokrát v rade radšej prerušil hru. Svidník sa presunul do útoku a rád by zrovnal skóre tohto duelu.
     
    09:59
    Hostia teraz dvakrát oslavovali vyrovnanie, ale zbytočne! Oščipovský najskôr strieľal z pravej strany od mantinelu a potom sa pokúšal aj dorážať, ale Mendl ho ukážkovo vychytal.
     
    10:11
    Bratislavčania preniesli hru na opačnú polovicu ihriska a takmer skórovali oni! Kanich mal loptičku priamo pred bránkou, ale famózny zákrok tam predviedol Farbar.
     
    11:05
    LG AB Hokej Bratislava dáva gól!
    Domáci hráči zvyšujú svoj náskok. Bratislavčania sa udržali v útoku a snaha vyvrcholila presnou strelou ĽUBOŠA DROZDÍKA. Asistencie: Peter Kostka, Peter Bilík.
     
    11:57
    A rozdiel mohol byť už aj trojgólový! Veľmi aktívny Kanich sa natlačil priamo pred svidníckeho brankára a skúšal to bekhendovou dorážkou, ale neuspel.
     
    12:41
    Hráči Svidníka sa dopustili zakázaného uvoľnenia, takže nemôžu striedať. Vhadzovať sa bude po ľavej ruke Farbara.
     
    13:06
    LG AB Hokej Bratislava dáva gól!
    Domáci hokejbalisti pridávajú tretí zásah do hosťujúcej siete. Spoza bránky prišla efektná bekhendová prihrávka, ktorú si pred osamoteným gólmanom prevzal LUKÁŠ VAVRO a z prvej zakončil pod hornú žrď. Asistencie: Jakub Takáč, Marek Kanich.
     
    14:00
    Začína sa posledná minúta tejto tretiny. Hostia si prevzali loptičku a pokúsia sa zaútočiť.
     
    14:25
    Bratislavčania získali loptičku späť a po prechode modrou čiarou to Rímsky skúsil rýchlou strelou, avšak tá Farbara prekvapiť nemohla.
     
    15:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina je za nami. Domáci Bratislavčania v nej mali herne jednoznačne navrch a zaslúžene si vypracovali trojgólový náskok. Svidník mal doposiaľ asi iba dve šance a v koncovke sa pri nich poriadne vytrápil.
     
    15:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    15:09
    Prvé buly druhej tretiny vyhrali hostia. Tí sa ihneď chceli presunúť do útoku, ale zastavil ich ofsajd.
     
    16:09
    Bratislavčania si prevzali loptičku a prešli do útoku. Farbar už ležal na zemi a Kanich sa pokúšal prepasírovať loptičku za jeho chrbát, ale napokon neúspešne.
     
    16:50
    Domáci ešte pokračovali v snahe. Pukalovič sa veľmi tvrdo oprel do rany v strednom pásme, no iba tesne minul bránku. Loptička skončila na zadnom mantineli.
     
    17:27
    Opäť podobná situácia. Teraz bol Pukalovič vysunutý až na modrej čiare, ale ani táto rana mu príliš nesadla, pretože minula bránku.
     
    18:05
    Oba celky striedajú počas hry. Loptička je na hokejkách domácich hráčov, ktorí budú rozohrávať od svojho brankára.
     
    19:07
    Domáci si prihrávajú popred svoju bránku. Svidník je už stiahnutý v defenzíve a bude sa brániť.
     
    19:55
    Ošpivoský teraz dlho otravoval súpera, až sa napokon dostal za neho a pokúšal sa spracovať si prihrávku. Medzičasom ho však jeden z domácich dobehol a nedovoľuje mu strieľať.
     
    20:03
    Oščipovský napokon prenechal loptčku za seba, kam si zbehol Štefan Ten to z modrej čiary skúsil okamžitou ranou, no tá opečiatkovala iba zadný mantinel.
     
    21:21
    Svidníčania vyhodili loptičku cez všetky čiary, je z toho iba zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude po pravici Farbara.
     
    21:50
    Tempo teraz upadlo a sledujeme iba viacero nepresností na oboch stranách. Brankári môžu byť v týchto chvíľach pokojní.
     
    22:35
    Lopta lieta z hokejky na hokejku, ale nikto nie je usadený v útočnom pásme. Sledujeme veľmi nesúvislý výkon na oboch stranách.
     
    23:26
    Domáci tím sa bude brániť. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za krosček Peter Bilik.
     
    24:06
    Domáci sa budú brániť iba v trojici! Za hákovanie smeruje na trestnú lavicu na dva minúty Boris Bundil.
     
    24:27
    LG AB Hokej Bratislava dáva gól!
    Domáci hokejbalisti skórujú v dvojnásobnom oslabení! MICHAL ŠALKA s Jakubom Takáčom vynikajúco vyškolili súperovu defenzívu a prvý menovaný aj brankára. Asistencia: Jakub Takáč.
     
    25:26
    Bilik sa vracia späť na hraciu plochu, Bratislava hrá so štyrmi hráčmi. Bundil stále ostáva na trestnej lavici.
     
    26:06
    Už sa skončil aj Bundilov trest, takže oba celky hrajú v plnom počte. Svidníku presilovka nepomohla, práve naopak. Ich strata sa počas nej ešte zvýšila.
     
    27:22
    Brániť sa prvýkrát v zápase budú aj hostia. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za vrazenie na mantinel Michal Kostyšák.
     
    27:40
    Loptička je v útočnom pásme domácich, ale bojuje sa tam o ňu iba pri mantineli. Hostia sa v oslabení zatiaľ dobre bránia.
     
    28:18
    Hokejbalisti z východného Slovenska dvakrát v rade vyhodili loptičku cez všetky čiary. Svidník sa v oslabení výborne bráni.
     
    29:05
    Hostia sa budú chvíľu brániť v trojici. Na trestnú lavicu smeruje za sekanie Ľubomír Šandor.
     
    29:22
    Kostyšákov trest sa skončil a hosťujúci hráč sa vracia na hraciu plochu. Svidník zrejme dohrá túto tretinu so štyrmi hráčmi v poli.
     
    30:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá perióda priniesla jeden presný zásah. Domáci hokejbalisti ho paradoxne dosiahli vo svojom dvojnásobnom oslabení, čím iba znásobili frustráciu hostí. Tým dnes v koncovke zatiaľ nevychádza nič, aj keď musíme uznať, že snaha je zo strany východniarov naozaj veľká.
     
    30:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    30:16
    Bratislavčania sa okamžite usadili v útoku. Z pravej strany tam prišla prihrávka pred bránku, ale tú netrafil Velčický.
     
    31:05
    V zvyšnej časti presilovky ostali domáci nasťahovaní v útočnom pásme, ale skórovať sa im nepodarilo. Šandor sa preto vracia späť na hraciu plochu.
     
    31:09
    LG AB Hokej Bratislava dáva gól!
    V presilovke sa domáci síce nepresadili, ale krátko po jej skončení áno. Podarilo sa to BORISOVI BUNDILOVI, ktorý zúžitkoval pokračujúci tlak Bratislavčanov. Asistencia: Jozef Minárik.
     
    31:47
    Domáci ešte stále ostávajú v útoku. Od modrej čiary veľmi prudko vypálil Ondriska a jeho pokus bol ešte tečovaný, ale Farbar ho aj napriek tomu dokázal vyraziť.
     
    33:47
    Hokejbalisti teraz natlačili loptičku k mantinelu a rozhodcovia ju stratili z dohľadu, takže hru pre istotu prerušili. Nasledovať bude vhadzovanie v strednom pásme.
     
    34:28
    Oba celky prestriedali a hostia budú rozohrávať spoza svojej bránky. Svidník by rád dosiahol aspoň čestný zásah.
     
    34:44
    Do útoku prenikol Hopkovič, ale akokeby sa zľakol otvoreného priestoru. Namiesto strely volil prihrávku do strany, ktorá však nikoho z jeho spoluhráčov nenašla.
     
    35:48
    Hostia sa dostali do streleckej príležitosti. Od modrej čiary strieľal od mantinelu Vook, ale bližšiu žrď si bratislavský brankár pokryl.
     
    36:27
    Loptička vyletela mimo hracej plochy, takže rozhodcovia hru prerušili a vhadzovať budú v stredovom kruhu. Do konca zápasu ostáva ešte takmer osem minút.
     
    36:54
    Loptička opäť skončila iba medzi divákmi, buly v stredovom kruhu sa zopakuje.
     
    37:20
    Hosťujúci Šandor sa do lopty oprel takmer na stredovej čiare a vôbec to nebol márny pokus. Jeho spoluhráči sa pokúšali cloniť a potom aj dorážať, ale neuspeli.
     
    37:36
    Bratislavčania rozohrali spoza svojej bránky a chceli prejsť do ofenzívy, ale zastavil ich ofsajd. Hra sa opäť prerušuje, v týchto chvíľach je poriadne rozkúskovaná.
     
    38:39
    LG AB Hokej Bratislava dáva gól!
    Domáci uzatvárajú poltucet v hosťujúcej sieti. Nenápadnou strelou sa o to postaral PETER KOSTKA. Bez asistencií.
     
    39:14
    Hostia zaviezli loptičku do pásma a potom ju posunuli až pred brankára, ale ten si ju pohodlne stiahol na hokejku a spoluhráčom pomôže s rozohrávkou.
     
    39:55
    Oba celky striedajú počas hry. Loptička je za bránkou Svidníka, ktorý sa pokúsi o čestný zásah.
     
    40:19
    Medzičasom sa začala posledná päťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. Vhadzovať sa bude pred domácim Mendlom.
     
    40:52
    Bratislavskí hráči sa presunuli do pásma pred súperovu bránku, ale zatiaľ si tam iba prihrávajú. Svidník súpera z dobrých streleckých pozícií vytláča.
     
    42:00
    Domáci spálili veľkú šancu na ďalší gól! Z pravého kruhu strieľal Takáč, ktorý bol úplne osamotený, ale Farbar predviedol vynikajúci zákrok, keď zmenšil strelecký uhol a zasiahol telom.
     
    42:57
    Domáci už takmer oslavovali aj siedmy gól, ale loptičku teraz zastavila konštrukcia bránky. Skóre sa nemení.
     
    43:00
    Začína sa posledná dvojminútovka tohto zápasu. Bratislavčania ostávajú nasťahovaní v pásme a súpera poriadne tlačia.
     
    44:09
    Svidnícka bránka bola posunutá, takže rozhodcovia hru opäť prerušujú. Nasledovať bud vhadzovanie po pravej ruke Farbara.
     
    44:22
    Hosťom dnes zrejme nebude dopriaty ani čestný gól. K pravému mantinelu teraz dostal čistú prihrávku voľný Štefan a ihneď strieľal, ale Mendl sa stihol presunúť k bližšej žrdi.
     
    Koniec zápasu.
     
    Duel je na konci. Domáci hokejbalisti nemali so súperom väčší problém, pretože Svidník bol vo využívaní svojich šancí úplne bezzubý. S týmto konštatovaním sa s vami pe dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme ešte príjemný zvyšok dňa. (15:29:45)

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím HBK Lion Svidník. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 3. Kostka (Kanich), 12. Drozdík (Kostka, Bilík), 14. Vavro (Takáč, Kanich), 25. Šalka (Takáč), 32. Bundil (Minárik), 39. Kostka


    LG Green Staff Bratislava: Mendl (Moško) – Minárik, Bundil, Pukalovič, Virág, Mikulčík, Roman, Vančo, Ondriska, Ondrušek, Šalka, Fumač, Vavro, Kanich, Takáč, Bilik, Kostka, Rímsky, Drozdík, Velčický, Weber, Slovák
    HBK Lion Svidník: Farbar – Šandor, Kostyšák, Findura, Mar. Ďzupina, Mat. Ďzupina, Sála, Štefan, Oščipovský, Raschman, Vook, Antal, Habovčík, Balogáč, Stanislav, Hopkovič