Buffalo – Montreal 0:3 (kon.) | Pittsburgh – NJ Devils 3:4 (po pr.) | St. Louis – Vancouver 4:1 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 3:2 (po pr.) | Dallas – Boston 2:3 (kon.) | Colorado – Vegas 2:1 (1:0 po s.n.)
San Jose – Calgary 5:1 (kon.)
koniec
Dallas Stars
2:3 (1:0, 1:0, 0:3)
Boston Bruins
cz Sobota 24.03.2018, 01:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:48 David PASTRŇÁK - 2:3
     
    59:48
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID PASTRŇÁK v levém rohu vyhrál důležitý souboj a poté si najel před bránu, kde po přihrávce Brada Marchanda z vrcholu levého kruhu zasunul puk za záda bezmocného Kariho Lehtonena, který šel rychle k ledu a vleže už zasáhnout nedokázal! Boston necelých 12 sekund před koncem zápasu dokonal skvělý obrat, zatímco Dallas utrpěl v boji o playoff další ránu. Asistence: Brad Marchand a David Krejčí.
     
    58:59
    Bruins v rychlém sledu nebezpečně vypálili z levého a poté pravého kruhu pro vhazování, Kari Lehtonen ale dokázal obě dvě střely vyrazit a ve druhém případě hru přerušit!
     
    53:56
    Jordan Szwarz na vrcholu pravého kruhu napřáhl k prudké střele zápěstím, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Kari Lehtonen ji ale vyrážečkou vyrazil!
     
    50:39
    Radek Faksa napřáhl v levém kruhu ke tvrdé střele s příklepem, kterou se na přední tyči snažil sklepnout mezi betony Tuukky Raska zřejmě Jamie Benn, ale neuspěl!
    49:46 Tim SCHALLER - 2:2
     
    49:46
    Bruins právě vstřelili branku!
    Brad Marchand vyrazil na levém křídle do přečíslení dva na jednoho a z levého kruhu přenesl hru doprava, kde TIM SCHALLER v rychlosti předvedl parádní stahovačku a bekhendem u pravé tyče skóroval do prázdné brány! Boston v oslabení vyrovnal na 2:2! Asistence: Brad Marchand a Kevan Miller.
     
    49:10
    Brandon Carlo dostal dvě minuty za vražení na hrazení a Dallas si zahraje čtvrtou přesilovou hru.
     
    49:03
    Antoine Roussel si z pravého křídla krásně sjel před bránu, kde se puk snažil po ledě zasunout do brány, Tuukka Rask ale kotouč pravým betonem skvěle vyrazil!
     
    47:41
    Esa Lindell vystřelil od modré čáry a jeho tečována střela těsně minula pravou tyč brány!
    46:01 Tommy Wingels měl na hokejce vyrovnávací gól!
     
    46:01
    Jordan Szwarz z levého kruhu bekhendem nahodil puk na vzdálenější pravou tyč, kde se ocitl v obrovské šanci Tommy Wingels, jenže bývalý hráč San Jose střelou zápěstím orazítkoval brankovou konstrukci, od které se puk odrazil za bránu! Málem bylo vyrovnáno.
     
    44:49
    Devin Shore vystřelil na bodu levého kruhu po přihrávce Johna Klingberga a mířil mezi betony Tuukky Raska, jenže brankář Bruins je včas sevřel!
    41:17 Brad MARCHAND - 2:1
     
    41:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    Riley Nash v levém kruhu útočného pásma vyhrál důležitý souboj a David Pastrňák napřáhl na vrcholu mezikruží přes clonícího Jamieho Benna k táhlé střele zápěstím, kterou drobně tečoval před bránou BRAD MARCHAND, a puk se od vyrážečkou Kariho Lehtonena odrazil k levé tyči! Asistence: David Pastrňák a Riley Nash.
    39:22 Jamie BENN - 2:0
     
    39:22
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tyler Seguin vypíchl Bruins puk v obranném pásmu a Matt Grzelcyk na útočné modré čáře podklouzl, čehož využil kapitán JAMIE BENN, když samostatný únik zakončil nádherným bekhendovým blafákem, po kterém puk krásně vedle Tuukky Raska zasunul do brány! Dallas udeřil v oslabení a krátce před koncem druhé části navýšil své jednobrankové vedení – 2:0! Asistence: Tyler Seguin a Stephen Johns.
     
    38:10
    John Klingberg chtěl před modrou čárou zahrát puk vpádu, jenže podrazil pronikajícího Ryana Donata.
    36:56 Kari Lehtonen maskou vyrazil střelu Davida Krejčího!
     
    36:56
    David Krejčí se dostal v levém kruhu ke dvěma střelám, z nichž první byla zablokována a druhou Kari Lehtonen vyrazil maskou!
     
    35:57
    David Pastrňák na vrcholu levého kruhu napřáhl po přihrávce od modré čáry k prudké ráně s příklepem, která těsně nad ledem mířila k přední tyči, Kari Lehtonen ji ale pravým betonem vyrazil do rohu ledové plochy!
     
    35:08
    Ryan Donato si ihned po vhazování u pravé tyče rychle stáhl puk na střelu, z blízkosti ale orazítkoval pouze hruď připraveného Kariho Lehtonena!
     
    34:59
    Tyler Pitlick byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění a Boston si po reklamní přestávce zahraje přesilovou hru.
    33:54 Útočník Radek Faksa měl na holi druhý gól Dallasu!
     
    33:54
    Alexandr Radulov rychle vystřelil z pravého kruhu a po zákroku Tuukky Raska se ocitl před bránou v obrovské šanci Radek Faksa, jenže z blízkosti orazítkoval pouze jeho pravý beton!
     
    32:38
    Mattias Janmark na pravém křídle zavážel puk do útočného pásma a Adam McQuaid mu do cesty nepříjemně postavil pravou nohu. Dvě minuty nedovolené bránění.
     
    28:51
    Stephen Johns na pravém křídle předvedl skvělý forčeking a Tyler Seguin po jeho krásné zadovce pálil bez přípravy z bodu pravého kruhu pro vhazování do bližšího horního rohu brány, Tuukka Rask ale puk hrudí vyrazil!
     
    26:56
    Noel Acciari na pravém křídle vystřelil z úhlu z otočky a po zákroku Kariho Lehtonena se dostal na přední tyči k dorážce Tim Schaller, Kari Lehtonen ale podržel puk v náručí!
     
    26:49
    Matt Grzelcyk napřáhl na levém křídle po zpětné přihrávce od modré čáry k prudké ráně bez přípravy, která těsně nad ledem mířila k přední tyči, Kari Lehtonen ji ale pravým betonem vyrazil!
    23:26 David Krejčí měl prsty v další slibné příležitosti Bruins
     
    23:26
    David Krejčí skvěle vystřelil z levého kruhu, Kari Lehtonen ale puk vyrazil a poté si poradil i s následnou dorážkou! Bruins obrovskou šanci nevyužili.
    22:36 Nepříjemná a nebezpečná střela Davida Pastrňáka
     
    22:36
    David Pastrňák po krásné přihrávce z pravého křídla vypálil v levém kruhu bez přípravy, Kari Lehtonen ale puk vyrazil vyrážečkou a poté ho sevřel mezi pravou rukou a tělem!
     
    21:26
    Brett Ritchie fauloval za bránou Kariho Lehtonena a dostal dvě minuty za hákování. První přesilová hra pro Bruins.
    21:02 Jamie Benn ani nadvakrát nepřekonal Tuukku Raska
     
    21:02
    Jamie Benn se ocitl na vrcholu pravého kruhu ve slibné šanci, jenže střelou zápěstím zamířil pouze do masky Tuukky Raska a jeho dorážka skončila v ochranné síti!
     
    14:48
    Vzápětí na pravém křídle pálil Jamie Benn a Tuukka Rask vyrazil puk před sebe. Stars se ale z dorážky neprosadili!
    14:14 Rána Alexandra Radulova a semafor Tuukky Raska!
     
    14:14
    Alexandr Radulov napřáhl na vrcholu levého kruhu bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Tuukka Rask ale předvedl úžasný semafor!
     
    14:03
    Riley Nash podruhé zamířil na trestnou lavici a Stars si po krátké reklamní přestávce zahrají druhou přesilovou hru v řadě. Dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    10:20
    Stars na pravém křídle vystřelili z ostrého úhlu a Tuukka Rask na přední tyči zastavil puk levým betonem!
     
    08:14
    Riley Nash byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Dallas si po reklamní přestávce zahraje první přesilovou hru utkání.
    04:32 Devin Shore skvěle tečoval puk, který skončil na tyči!
     
    04:32
    John Klingberg na pravém křídle od modré čáry nahodil puk na vzdálenější levou tyč, kde do něj vložil hůl Devin Shore a kotouč se od levé tyče odrazil zpět do hry!
     
    04:26
    Tyler Pitlick nabral obrovskou rychlost a z pravého kruhu si sjel na vzdálenější levou tyč, kde ho vychytal Tuukka Rask!
     
    03:46
    Tyler Seguin na levém křídle z nulového úhlu nahodil puk na přední tyč, Stars ale Tuukka Raska překonat nedokázali!
    02:26 Esa LINDELL - 1:0
     
    02:26
    Dallas právě vstřelil branku!
    ESA LINDELL si najel do levého kruhu na krásnou zpětnou diagonální přihrávku od Custise McKenzieho zpoza brány a střelou zápěstím zamířil o pravé rameno Tuukky Raska do bližšího levého horního rohu brány – 1:0! Asistence: Curtis McKenzie a Jason Dickinson.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 3. Lindell (McKenzie, Dickinson), 40. Ja. Benn (Seguin, Johns) – 42. Marchand (Pastrňák, Riley Nash), 50. Schaller (Marchand, K. Miller), 60. Pastrňák (Marchand, Krejčí)


    Dallas Stars: Lehtonen (McKenna) – Lindell, J. Klingberg (A), Hamhuis, Pateryn, Methot, Johns – Ja. Benn (C), Seguin (A), B. Ritchie – Janmark, Faksa, Radulov – Roussel, D. Shore, Pitlick – Elie, Dickinson, McKenzie.
    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Holden, Carlo, Grzelcyk, K. Miller (A), McQuaid, Postma (A) – Marchand, Riley Nash, Pastrňák – Donato (A), Krejčí, Heinen – Schaller, Kuraly, Acciari – Wingels, Szwarz, B. Gionta.

    Rozhodca: Francis Charron, Brad Meier. Čároví: Darren Gibbs, Scott Cherrey

    Diváci: 18532