Buffalo – Montreal 0:3 (kon.) | Pittsburgh – NJ Devils 3:4 (po pr.) | St. Louis – Vancouver 4:1 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 3:2 (po pr.) | Dallas – Boston 2:3 (kon.) | Colorado – Vegas 2:1 (1:0 po s.n.)
San Jose – Calgary 5:1 (kon.)
koniec
Dallas Stars
2:3 (1:0, 1:0, 0:3)
Boston Bruins
cz Sobota 24.03.2018, 01:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:48 David PASTRŇÁK - 2:3
     
    59:48
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID PASTRŇÁK v levém rohu vyhrál důležitý souboj a poté si najel před bránu, kde po přihrávce Brada Marchanda z vrcholu levého kruhu zasunul puk za záda bezmocného Kariho Lehtonena, který šel rychle k ledu a vleže už zasáhnout nedokázal! Boston necelých 12 sekund před koncem zápasu dokonal skvělý obrat, zatímco Dallas utrpěl v boji o playoff další ránu. Asistence: Brad Marchand a David Krejčí.
    49:46 Tim SCHALLER - 2:2
     
    49:46
    Bruins právě vstřelili branku!
    Brad Marchand vyrazil na levém křídle do přečíslení dva na jednoho a z levého kruhu přenesl hru doprava, kde TIM SCHALLER v rychlosti předvedl parádní stahovačku a bekhendem u pravé tyče skóroval do prázdné brány! Boston v oslabení vyrovnal na 2:2! Asistence: Brad Marchand a Kevan Miller.
    41:17 Brad MARCHAND - 2:1
     
    41:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    Riley Nash v levém kruhu útočného pásma vyhrál důležitý souboj a David Pastrňák napřáhl na vrcholu mezikruží přes clonícího Jamieho Benna k táhlé střele zápěstím, kterou drobně tečoval před bránou BRAD MARCHAND, a puk se od vyrážečkou Kariho Lehtonena odrazil k levé tyči! Asistence: David Pastrňák a Riley Nash.
    39:22 Jamie BENN - 2:0
     
    39:22
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tyler Seguin vypíchl Bruins puk v obranném pásmu a Matt Grzelcyk na útočné modré čáře podklouzl, čehož využil kapitán JAMIE BENN, když samostatný únik zakončil nádherným bekhendovým blafákem, po kterém puk krásně vedle Tuukky Raska zasunul do brány! Dallas udeřil v oslabení a krátce před koncem druhé části navýšil své jednobrankové vedení – 2:0! Asistence: Tyler Seguin a Stephen Johns.
    02:26 Esa LINDELL - 1:0
     
    02:26
    Dallas právě vstřelil branku!
    ESA LINDELL si najel do levého kruhu na krásnou zpětnou diagonální přihrávku od Custise McKenzieho zpoza brány a střelou zápěstím zamířil o pravé rameno Tuukky Raska do bližšího levého horního rohu brány – 1:0! Asistence: Curtis McKenzie a Jason Dickinson.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 3. Lindell (McKenzie, Dickinson), 40. Ja. Benn (Seguin, Johns) – 42. Marchand (Pastrňák, Riley Nash), 50. Schaller (Marchand, K. Miller), 60. Pastrňák (Marchand, Krejčí)


    Dallas Stars: Lehtonen (McKenna) – Lindell, J. Klingberg (A), Hamhuis, Pateryn, Methot, Johns – Ja. Benn (C), Seguin (A), B. Ritchie – Janmark, Faksa, Radulov – Roussel, D. Shore, Pitlick – Elie, Dickinson, McKenzie.
    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Holden, Carlo, Grzelcyk, K. Miller (A), McQuaid, Postma (A) – Marchand, Riley Nash, Pastrňák – Donato (A), Krejčí, Heinen – Schaller, Kuraly, Acciari – Wingels, Szwarz, B. Gionta.

    Rozhodca: Francis Charron, Brad Meier. Čároví: Darren Gibbs, Scott Cherrey

    Diváci: 18532