Japonsko – Mali 1:1 (kon.) | Rusko – Brazília 0:3 (kon.) | Nórsko – Austrália 4:1 (kon.)
Bulharsko – Bosna 0:1 (kon.) | Turecko – Írsko 1:0 (kon.) | Maďarsko – Kazachstan 2:3 (kon.)
Grécko – Švajčiarsko 0:1 (kon.) | Saudská Arábia – Ukrajina 1:1 (kon.) | Srbsko – Maroko 1:2 (kon.)
Nemecko – Španielsko 1:1 (kon.) | Holandsko – Anglicko 0:1 (kon.) | Poľsko – Nigéria 0:1 (kon.)
Portugalsko – Egypt 2:1 (kon.) | Rakúsko – Slovinsko 3:0 (kon.) | Škótsko – Kostarika 0:1 (kon.)
Argentína – Taliansko 2:0 (kon.) | Francúzsko – Kolumbia 2:3 (kon.)
koniec
Nemecko
1:1 (1:1)
Španielsko
Piatok 23.03.2018, 20:45 • Esprit Arena, Düsseldorf • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme už žiadny gól nevideli, aj keď obe reprezentácie mali k tomu veľké príležitosti. Celkovo sme teda sledovali zaujímavý prípravný zápas, ktorý sa niesol v ofenzívnej atmosfére, aj keď potom troška tempo hry začalo upadať a sledovali sme aj časté striedania. Prípravný zápas medzi Nemeckom a Španielskom sa končí remízou 1:1!

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:39:26)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Aj teraz sú pri lopte reprezentanti Španielska, ale už to vyzerá len tak, že sa zápas dohráva.
     
    90
    Napokon sa ešte v druhom polčase nadstavujú dve minúty!
     
    89
    Riadny hrací čas druhého polčasu sa už napĺňa. Uvidíme teda, či hlavný rozhodca ešte niečo nadstaví.
     
    87
    Pri lopte je momentálne Španielsko, ale nedarí sa mu nič zaujímavého vymyslieť. Nemecko sa snaží o vysoké napádanie a donútiť tak súpera chybovať.
     
    86
    Už sa blíži samotný záver tohto zápasu, zatiaľ to teda vyzerám, že toto prípravné stretnutie sa skončí remízou 1:1! Nejaké tie minútky však ešte ostávajú a stať sa môže čokoľvek.
     
    85
    Domáci rozohrali rohový kop nakrátko, následne ešte prišiel center do pokutového územia hostí, ale ten nič zaujímavého neponúkol a de Gea tak bude znova odkopávať od svojej brány.
     
    84
    Striedanie v tíme Nemecko: z ihriska odchádza Werner, prichádza Gómez.
     
    83
    Hector centroval pred bránu hostí, ale jeho center bol zblokovaný na rohový kop. Pred ním je tu však ešte striedanie v domácim tíme.
     
    82
    Oba celky sa však ešte snažia o útočné výpady, ale tie nám nič zaujímavého neponúkajú. Hra sa teda stále prelieva zo strany na stranu, ale stav je aj naďalej vyrovnaný 1:1!
     
    81
    Momentálne sa nič zaujímavého nedeje, ani jeden z celkov nechce spraviť chybu, z ktorej by pramenil gól, lebo v tejto časti zápasu, to by to už zrejme znamenalo definitívne rozhodnutie.
     
    80
    Striedanie v tíme Nemecko: z ihriska odchádza Müller, prichádza Goretzka.
     
    79
    Ani jednému celku sa však teraz v útočnej fáze nedarí, sledujeme tak opatrnejší priebeh hry. Pomaly je tu záverečná časť zápasu, v ktorej sa o všetkom rozhodne.
     
    78
    Nič výnimočného však rohový kop Španielska nepriniesol, k lopte sa už dostáva Nemecko a môže sa tak pokúsiť vyraziť smerom dopredu. Na lavičke domácich sa schyľuje k ďalšej výmene.
     
    77
    Pred bránu domácich smerovala centrovaná lopta, Kross troška zbytočne išiel proti nej a Španielsko získava rohový kop. Nemecko sa tak teraz bude musieť brániť.
    76.
     
    76
    Veľa nechýbalo a Španielsko mohlo strhnúť vedenie na svoju stranu! Po chybe domácej obrany sa do zakončenia v pokutovom území dostal Costa, ale jeho zakončenie bolo zblokované do bezpečia.
     
    75
    Chvíľu ešte pokračoval nápor domácej reprezentácie, ale nič zaujímavého to neprinieslo a bude tu len ďalší odkop od španielskej brány a postará sa oň brankár de Gea.
     
    74
    Napokon sme sledovali center pred bránu hostí, ale loptu úspešne do svojich rukavíc prevzal brankár de Gea. Dlho netrvalo a k lopte sa opäť dostáva Nemecko.
     
    73
    Peknú kombináciu teraz ukázalo aj Nemecko, ale ani futbalisti domácej reprezentácie nič zaujímavého nevymysleli. Vyrovnané stretnutie tak pokračuje ďalej.
     
    72
    Španielsko sa teraz znova snaží pritlačiť na svojho dnešného súpera, ale domáci takisto chyby v obrane nerobia. Naďalej tak platí vyrovnaný stav 1:1.
     
    71
    Striedanie v tíme Španielsko: z ihriska odchádza Silva, prichádza Lucas.
     
    70
    Nemecko preniklo do útoku, ale kombinácia domácich takisto nič zaujímavého neponúkla a lopta sa tak vracia späť k Španielsku. Do konca druhého polčasu ostáva približne 20 minút.
     
    69
    Aj naďalej je teraz lopta častejšie na kopačkách reprezentácie Španielska, ale hostia sa do šancí nedostávajú. Nemecko dobré bráni svoju polovicu a snaží sa aj o vysoké napádanie.
     
    68
    Striedanie v tíme Nemecko: z ihriska odchádza Draxler, prichádza Sané.
     
    67
    Znova sa tak hra prelieva zo strany na stranu, Španielsko sa však snaží prebrať aktivitu na svoje kopačky. Čaká nás tak ešte určite veľmi zaujímavý zvyšok druhého polčasu.
     
    66
    Striedanie v tíme Španielsko: z ihriska odchádza Rodrigo, prichádza Costa.
    65.
     
    65
    K realizácii priameho kopu sa postavil Kroos, jeho presný center našiel v pokutovom území hlavu Hummelsa, ale jeho pokus skončil na brvne brány hostí! To bola veľká šanca pre Nemecko ísť do vedenia.
     
    64
    Zo strany Španielska však prišiel nedovolený zákrok a domáci futbalisti tak získavajú priamy kop zo zaujímavej vzdialenosti. de Gea si tak už organizuje svojich spoluhráčov.
     
    63
    Rýchly protiútok teraz založili domáci, v pokutovom území sa následne dostal do zakončenia Werner, ale jeho pokus trafil iba bočnú sieť. Od svojej brány tak bude odkopávať de Gea.
     
    62
    Dlhšiu dobu teraz držia loptu na svojich kopačkách futbalisti Španielska, ale hostia sa do žiadnej zaujímavej situácie nedostávajú. Nemecko sa navyše snaží o vysoké napádanie.
     
    60
    Útočné výpady sa teda striedajú na oboch stranách, snáď sa ešte dočkáme presného zásahu v tomto zápase. Obe defenzívy však teraz pracujú veľmi pozorne.
     
    59
    Striedanie v tíme Španielsko: z ihriska odchádza Isco, prichádza Asensio.
     
    58
    Zaujímavých príležitostí teda pribúda na oboch stranách, čo sa divákom určite páči. Skóre však ostáva aj naďalej nezmenené, platí vyrovnaný stav 1:1!
     
    57
    A situácia sa teraz opakovala aj na druhej strane! Draxler sa dostal k odrazenej lopte a namieril to presne k tyčke, ale de Gea sa takisto prezentoval vynikajúcim zákrokom a výrazne tak podržal svoj celok.
    56.
     
    56
    Veľká šanca pre Španielsko! Hostia sa znova prebojovali do pokutového územia, po výbornej kombinácii sa pred bránou domácich dostal do zakončenia Isco, ale ter Stegen famóznym zákrokom zachránil Nemecko!
     
    55
    Teraz sa to však hosťom podarilo, ale chybovali vo finálnej fázy. Po peknej prihrávke v pokutovom území domácich sa do zakončenia dostal Alba, ale jeho pokus bol zblokovaný do bezpečia.
     
    54
    Úvodný tlak druhého polčasu, o ktorý sa postaralo Nemecko už vyprchal, k lopte sa teda dostáva Španielsko, ale hosťujúcej reprezentácii sa nedarí v prechode do útoku.
     
    53
    Striedanie v tíme Nemecko: z ihriska odchádza Khedira, prichádza Gündogan.
     
    52
    Zdravotné problémy teraz signalizuje Khedira, zrejme tak Nemecko bude musieť siahnuť k prvej zmene v základnej zostave. V hre sa však už pokračuje ďalej, do útoku sa snaží preraziť Španielsko.
     
    51
    Striedanie v tíme Španielsko: z ihriska odchádza Piqué, prichádza Nacho.
     
    50
    Pred bránu hosťujúcej reprezentácie smeroval nebezpečný center, ale obrana Španielska dostala loptu do bezpečia. Následne sa o rýchly prechod do útoku snažili hostia, ale pri lopte sú už opäť futbalisti domácej reprezentácie.
     
    49
    Nemecko je aj naďalej pri lopte a kombinuje na útočnej polovici. Španielsko sa tak musí mať aj naďalej na pozore, domáci hrozia rýchlymi útočnými výpadmi.
    48.
     
    48
    Domáci napokon zahrávali až dva rohové kopy, sledujeme tak úvodný tlak Nemecka. Španielsko má tak v úvode druhého polčasu plné ruky práce, Nemecko hrá veľmi aktívne.
     
    47
    Nemecko sa dostalo k lopte a po rýchlom prechode získalo rohový kop. Ten rozohrali nakrátko, ale k nebezpečnej strele sa dostal Werner, ale brankár de Gea predviedol vynikajúci zákrok a loptu vyškrabal na rohový kop!
     
    46
    Naplno sa teda rozbehol druhý polčas, výkopom ho odštartovali hostia zo Španielska. Nemecko nespravilo napokon ani jednu zmenu v zostave, hostia spravili len jednu.
     
    46
    Striedanie v tíme Španielsko: z ihriska odchádza Iniesta, prichádza Saúl.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!

    Očakávať sa dajú aj početné zmeny na jednej či druhej strane.
     
    Napokon sa prvé dejstvo končí po 45 minútach. Sledovali sme celkom zaujímavý prvý polčas, oba tímy sa snažili prezentovať ofenzívnym futbalom a nič si len tak zadarmo nedarovali. Skóre otvoril už v 6. minúte Rodrigo a Španielsko tak vyhrávalo 1:0. V 35. minúte však vyrovnal Müller a tak je stav po prvom polčase 1:1 a o všetkom sa tak rozhodne v druhom dejstve.

    Druhý polčas sa začne približne o 21:47!
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa už čoskoro naplní, očakávame údaj o nadstavenom čase, ak teda nejaký aj bude.
     
    43
    Útočné výpady sa však striedajú ešte na oboch stranách, ale žiadne bezhlavé útočenie sa nekoná. Oba tímy navyše predvádzajú aj úspešné bránenie svojho územia.
     
    42
    Je tu už teda samotný záver prvého polčasu, ostáva dohrať len pár minút, možno nejaký nadstavený čas, ale hra v podstate išla plynule. Ak sa nič výnimočné nestane, o osude zápasu sa bude rozhodovať v druhom polčase.
     
    41
    K lopte sa však už dostáva Španielsko, Iniesta vysielal prihrávku do pokutového územia domácich, ale postranný rozhodca signalizuje ofsajd hosťujúcej reprezentácie.
     
    40
    Pred bránu hostí smeroval nebezpečne vyzerajúci center, ale obrana Španielska všetko úspešne zvládla a loptu dostáva do bezpečia. Domáci sa však snažia znova útočiť.
     
    39
    Domáci kombinujú na svojej polovici, ani jeden z celkov zrejme nechce teraz spraviť chybu, z ktorej by pramenil gól tesne pred koncom prvého polčasu.
     
    38
    Ani teraz sa však domácim nič nepodarilo vymyslieť a tak môže ísť dopredu jeho dnešný súper. Uvidíme, či do konca prvého polčasu príde ešte nejaká zaujímavá situácia, alebo sa prvé dejstvo skončí za stavu 1:1!
     
    37
    Nemecko sa však znova presúva do útoku, hostia len odkopávajú loptu preč od svojej brány. Domáca reprezentácia tak zakladá ďalší útočný výpad.
     
    36
    Do konca prvého polčasu ešte nejaký ten čas ostáva, stať sa teda ešte môže čokoľvek. Dopredu sa teraz snaží prenikať Španielsko, ktoré teraz doplatilo na svoju menšiu pasivitu.
    35. Müller (GER) - 1:1
     
    35
    Nemecko dalo gól!

    Je vyrovnané! Nemecko bolo teraz veľmi aktívne na útočnej polovici, po peknej kombinácii sa lopta pred pokutovým územím Španielska dostala na THOMASA MÜLLERA a ten krásnou strelou pod brvno vyrovnáva na 1:1!
     
    34
    Ani tento rohový kop domácich nič nepriniesol, ale Nemecko ostáva na útočnej polovici pri lopte a tak sa hostia budú musieť opäť brániť. Uvidíme, čo nám ešte ponúkne zvyšok druhého polčasu.
     
    33
    Nasledoval však ďalší pekný prechod domácej reprezentácie do pokutového územia, k odrazenému loptu sa dostal Müller, ale jeho strela bola zblokovaná na rohový kop.
     
    32
    Rohový kop však nič zaujímavého neponúkol, hostia získavajú loptu na svoje kopačky a môžu sa tak pokúsiť vyraziť smerom dopredu. Nemecko sa však snaží o vysoké napádanie.
     
    31
    Na druhej strane sa Nemecku podaril rýchly protiútok a svojou aktivitou získava domáca reprezentácia rohový kop. Španielsko sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    30
    Nebezpečne to však teraz vyzeralo pred domácou bránou, kde Španielsko predviedlo úspešnú kombináciu a napokon sa k strele spoza 16-tky dostal Isco, ale jeho pokus išiel len nad bránu domácich.
     
    29
    Nemecko po zisku lopty založili rýchly útočný výpad, v pokutovom území Španielska sa k lopte dostal Werner, ale nedokázal ju už posunúť na svojich spoluhráčov a tak idú dopredu hostia.
     
    28
    Hra je teraz prerušená, Müller poslal k zemi Ramosa a hosťujúci kapitán sa len pomaly zdvíha hore. Vyzerá byť však v poriadku a bude tak môcť v tomto zápase pokračovať.
     
    27
    Napokon to priamou strelou na bránu domácich vyskúšal Silva, ale trafil len dobre postavený múr a následne obrana Nemecka vybojovala loptu na svoje kopačky.
     
    26
    Španielsko získava zaujímavý priamy kop z veľmi nebezpečnej vzdialenosti. ter Stegen si tak už stavia početný múr a španielsky futbalisti sa už radia, ako tento priamy kop budú realizovať.
     
    25
    Domácim sa podarilo dostať sa až pred 16-tku súpera, ale ani tam už nič zaujímavého nevymysleli a tak do rýchleho brejku ide hosťujúca reprezentácia. Nemecko sa tak vracia späť na svoje územie.
     
    24
    Iniesta sa snažil prejsť cez obranu domácich, ale to mu nebolo umožnené a k lopte sa tak už dostáva Nemecko. Španielsko však dobre bráni svoje územie a domácich do ničoho nepúšťa.
     
    23
    Oba celky sa však teraz prezentujú nepresnými prihrávkami, takže veľa zaujímavého na ihrisku opäť nevidíme. Snáď sa to čoskoro zmení, oba tímy sa snažia prezentovať ofenzívnejším futbalom.
     
    22
    Dostali sme sa približne za polovičku prvého polčasu, aj naďalej Španielsko vyhráva o jeden gól. Sledujeme však vyrovnané stretnutie, útočné výpady sú na oboch stranách, chýbajú však zaujímavé príležitosti.
     
    21
    Španielsko však už má loptu vo svojej moci a usadzuje sa na útočnej polovici. Nemecko sa tak teraz musí mať na pozore a vyvarovať sa chybám, z akých pramenil gól v ich sieti.
     
    20
    O individuálnu akciu sa teraz snažil Müller, ale nepodarilo sa mu prejsť cez obranu Španielska. Bol však faulovaní a tak domáci ešte ostávajú pri lopte.
     
    19
    Útočné výpady sa už postupne teda striedajú na oboch stranách, ale po úvodnom góle neprišla už žiadna podobná situácia, ktorá by znamenala zmenu skóre.
     
    18
    Hostia sa mohli dostať po chybe Hectora do veľmi zaujímavej príležitosti, ale Iscovi nevyšla prihrávka na prenikajúceho Silvu a tak domáci získavajú loptu späť na svoje kopačky.
     
    17
    Domáci založili rýchly protiútok, do pokutového územia dokázal preniknúť Müller, ale jeho slabé zakončenie bolo ľahkou korisťou pre brankára de Geu. K lopte sa tak znova dostáva Španielsko.
     
    16
    Dlhšiu dobu teraz držia loptu na svojich kopačkách reprezentanti Španielska, ktorí kombinujú na svojej polovici a snažia sa postupnými prihrávkami preniknúť na dostrel domácej brány.
     
    15
    Lopta však momentálne lieta od jedného celku k druhému, čo určite viacej vyhovuje Španielsku, ktoré aj naďalej vyhráva o jeden presný zásah. Uvidíme, kedy sa dočkáme aj ďalších gólov, ale defenzívy sú teraz veľmi pozorné.
     
    14
    Začína sa aj priostrovať v osobných súbojoch, v strede poľa po ďalšom nedovolenom zákroku získava loptu domáci celok. Nemecko tak má šancu na ďalší útočný výpad.
     
    13
    Všetko si však teraz domáci pokazili nepresnou prihrávkou, k lopte sa tak dostáva hosťujúca reprezentácia, ktorá momentálne kombinuje v blízkosti svojej brány.
     
    12
    Domáci po nedovolenom zákroku zahrávali priamy kop, Krossov center však dokázala obrana Španielska upratať do bezpečia. Nemecko však hrozí v útoku aj naďalej.
     
    11
    Nemecko znova kombinuje na útočnej polovici, domáci sa snažia čo najrýchlejšie vyrovnať a vrátiť sa tak späť do boja o víťazstvo. Momentálne však domáci zvolili postupnú rozohrávku.
     
    10
    Z väčšej vzdialenosti to po prechode do útoku vyskúšal domáci Werner, ale jeho zakončenie tesne míňa priestor troch žrdí hosťujúcej brány. Sledujeme tak vyrovnané stretnutie, ale vo vedení o jeden gól je Španielsko.
     
    9
    Nemecko rozohralo rohový kop nakrátko, ale následne už nenasledovala žiadna zaujímavá situácia. Dopredu sa tak už snaží preniknúť Španielsko, ktoré sa však nemusí nikam ponáhľať.
     
    8
    A už sa o to aj snažia! Pred bránu Španielska smeroval veľmi nebezpečný center, lopta prepadla za obranu hostí až na Draxlera, ale jeho zakončenie z voleja bolo zblokované na rohový kop.
     
    7
    Uvidíme teda, ako ovplyvní zvyšok zápasu tento rýchly gól Španielska. Určite však dodá zápasu ešte väčší náboj, domáci majú dostatok času, aby niečo s týmto výsledkom spravili.
    6. Rodrigo (ESP) - 0:1
     
    6
    Španielsko dalo gól!

    Tlak hosťujúcej reprezentácie prináša prvý presný zásah v tomto zápase! Španielsko stále kombinovalo na útočnej polovici, do pokutového územia následne smerovala presná prihrávka od Iniestu na voľného RODRIGA MORENA a ten úspešne prekonal brankára ter Stegena – 0:1!
     
    5
    Aj naďalej držia loptu na svojich kopačkách futbalisti Španielska, ale obrana súpera je veľmi pozorná a do ničoho hostí nepúšťa. Nemecko sa navyše snaží o vysoké napádanie a donútiť tak súpera chybovať.
     
    4
    Na útočnej polovici však teraz kombinujú hostia, od úvodu má tak toto stretnutie vysoké tempo a divákom na štadióne sa futbal páči. Uvidíme teda, kedy príde prvá zaujímavá situácia v tomto zápase.
     
    3
    Veselo teraz bolo aj v pokutovom území Španielska, kam prenikol Özil, ale dlho váhal so zakončením a napokon sa domáci k ničomu vážnemu nedostali. Nemecko však ešte ostáva na útočnej polovičke.
     
    2
    Domáci sa snažili postupnou kombináciou preniknúť na útočnú polovičku, ale chybovali v rozohrávke a tak sa smerom dopredu vydali hostia. Carvajal hľadal svojim centrom pred bránou domácich Iniestu, ale lopta na druhého menovaného neprešla.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti, ktorí nastupujú v zelených dresoch, hostia zase v červenožltej kombinácii.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obaja kapitáni Hummels aj Ramos sa už pozdravili, čo chvíľa sa tak už môžme tešiť na úvodný výkop tohto zápasu. Ešte raz vám teda želám príjemný športový zážitok.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    Príjemný večer prajem všetkým fanúšikom futbalu, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku medzištátneho prípravného zápasu medzi Nemeckom a Španielskom už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch celkov. Už pri pohľade na zostavy si všimneme, že nás čaká veľmi zaujímavá konfrontácia dvoch celkov, ktoré patria medzi špicu futbalu. Navyše, je to súboj dvoch posledných majstrov sveta, keď v roku 2010 uspelo Nemecko a v roku 2014 Španielsko. Esprit Arena v Düsseldorfu je už na všetko pripravená, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia.

    Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    Nemecko: ter Stegen – Kimmich, Boateng, Hummels, Hector – Khedira, Kroos – Müller, Özil, Draxler – Werner

    Náhradníci: Trapp, Leno – Sané, Brandt, Plattenhardt, Stindl, Gómez, Can, Ginter, Goretzka, Wagner, Rudy, Gündogan, Rüdiger, Süle

    Španielsko: de Gea – Carvajal, Piqué, Ramos, Alba – Koke, Thiago, Iniesta – Isco, Rodrigo, Silva

    Náhradníci: Kepa, Reina – Costa, Saúl, Lucas, Asensio, Aspas, Odriozola, Rodri, Parejo, Nacho, Azpilicueta, Alonso
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia celky Nemecka a Španielska. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:45.

    V najbližších dňoch je asociačný termín, ktorý futbalové reprezentácie využívajú pre prípravné zápasy. Tie sú práve veľmi dôležité pre tímy, ktoré sa predstavia aj na blížiacich sa MS vo futbale 2018 v Rusku. A to je prípad aktérov tohto zápasu, pretože Nemecko aj Španielsko nebudú na tomto vrcholovom podujatí chýbať. Majú tak k dispozícii ešte prípravné zápasy, aby svoju formu ešte vylepšili. Oba tímy budú určite patriť k najväčším ašpirantom na celkové prvenstvo na tomto podujatí.

    Dlho tieto dve reprezentácie proti sebe nezvideli žiadny súboj, naposledy pred 4 rokmi. Bolo to takisto v rámci prípravy a zrodilo sa víťazstvo Nemecka 1:0. Uvidíme, ako dopadne toto stretnutie.

    Zápas vám z pozície komentátora tohto prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Miroslav Revaj

    Góly: 35. Müller – 6. Rodrigo


    Nemecko: ter Stegen – Kimmich, Boateng, Hummels, Hector – Khedira, Kroos – Müller, Özil, Draxler – Werner
    Náhradníci: Trapp, Leno – Sané, Brandt, Plattenhardt, Stindl, Gómez, Can, Ginter, Goretzka, Wagner, Rudy, Gündogan, Rüdiger, Süle

    Španielsko: de Gea – Carvajal, Piqué, Ramos, Alba – Koke, Thiago, Iniesta – Isco, Rodrigo, Silva
    Náhradníci: Kepa, Reina – Costa, Saúl, Lucas, Asensio, Aspas, Odriozola, Rodri, Parejo, Nacho, Azpilicueta, Alonso