Slovan Bratislava – Banská Bystrica 10:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava futsal
10:0 (6:0) Stav série: 2:0
MIBA Banská Bystrica
Piatok 23.03.2018, 19:30 • HANT Aréna Bratislava • Varta futsal liga play-off
     
    Zápas je na konci. Slovan vyhral vo štvrťfinálovej sérii hladko 3:0 a postupuje do semifinále, pre Banskú Bystricu sa sezóna končí. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok večera. (20:37:48)
     
    Koniec zápasu.
     
    39:15
    Začala sa posledná minúta tohto zápasu. Slovanisti majú loptu na svojich nohách, uvidíme, či sa im ešte podarí rozvlniť sieť. Banská Bystrica sa neustále bráni.
     
    38:26
    Slovan Bratislava dáva gól!
    Dvojciferný výsledok je na svete. Karpiak z polovice výborne posúval loptu pred bránku, odkiaľ sa napokon úspešne presadil MARTIN GRENDÁR. Je to pre neho druhý gól v zápase.
     
    37:58
    Karpiak je vysoko vysunutý za stredovou čiarou. Slovan si z tohto zápasu robí exhibíciu.
     
    37:23
    Prvý akumulovaný faul na strane Banskej Bystrice. Hostia sa stále musia brániť, Slovan útočú už aj s brankárom.
     
    36:58
    Domáci brnakár Karpiak si povybehol za polovicu a sám to skúsil ďalekonosnou strelou. Je to jedna z mála šancí, aby prišiel do kontaktu s loptou.
     
    36:20
    Slovan Bratislava dáva gól!
    Slovanisti pridávajú deviaty presný zásah. Z ľavej strany sa z uhla presadil MARTIN GRENDÁR, pre ktorého je to prvý presný zásah v tomto zápase.
     
    35:00
    Začína sa posledná päťminútovka tohto zápasu. Slovan stále ostáva na útočnej polovici, Banskobystričania sa so všetkými hráčmi bránia.
     
    34:20
    Belaník zakončoval k pravej žrdi, ale tam sa vynikajúco presunul Mráz a loptu vyrazil. Vzápätí pálil Kyjovský, ale aj on trafil iba obetavého gólmana.
     
    32:35
    Napokon z pravej strany pálil Adamov, ale jeho pokus bol zblokobaný a doletel tesne nad brvno. Banská Bystrica bude mať k dispozícii rohový kop.
     
    32:12
    Už sa zdalo, že hostia zaútočia, ale napokon sa tak nestalo. Dobrotovi skočila lopta za domácu defenzévu, no v poslednej chvíli sa Slovan vrátil a zakončenie sme nevideli.
     
    31:26
    Slovan Bratislava dáva gól!
    Slovanisti sa už blížia k dvojcifernému skóre. Po veľkom ofenzívnom tlaku sa teraz druhýkrát v zápase presadil PETER HAĽKO.
     
    30:44
    Slovan si teraz iba prihrával, čo chcel zmeniť kapitán Rick. Ten vystrelil spoza obrany, no jeho spoluhráči loptu nešťastne zrazili vedľa priestoru troch žrdi.
     
    30:00
    Začína sa posledná desaťminútovka tohto zápasu. Slovanisti ostávajú nasťahovaní na útočnej polovici, hostia sa iba bránia.
     
    29:14
    Rick stál pripravený v strede pred bránkou, ale napokon ho dostúpil jeden z obrancov Banskej Bystrice, takže z toho zakončenie nebolo.
     
    28:46
    Slovan mohol skórovať! Spoza obrany vystrelil Haľko a jeho pokus ešte dorážal Rick, ale Mráz vynikajúco padol na zem a loptu vyrazil aspoň na rohový kop.
     
    28:10
    Hosťujúci Adamov rozohral od postrannej čiary, ale Banskej Bystrici to k ničomu nepomohlo. Hostia sa na útočnú polovicu nedostali.
     
    27:00
    Aj po strelenom góle pokračujú domáci vo veľkej aktivite. Banskobystričania sa neustále iba bránia a zrejme už čakajú na koniec zápasu.
    Aktuálny pohľad na hraciu plochu
     
    25:22
    Slovan Bratislava dáva gól!
    Domáci zúžitkovali svoju značnú prevahu po zmene strán a pridávajú aj siedmy gól. MATÚŠ KYJOVSKÝ dosiahol hetrik.
     
    24:58
    Hosťujúci Jakuba chcel preniknúť do útoku, ale na pravej strane pri postrannej čiare stratil loptu. Rozohrávať budú domáci.
     
    23:49
    Z takmer rovnakej pozície zakončoval aj Belaník, ale ani on neuspel. Strely po zmene strán nemajú veľkú razanciu a brankári môžu ostať pokojní.
     
    23:35
    Kyjovský to skúsil z ľavej strany. Jeho rana smerovala po zemi k vdzialenejšej žrdi, ale tam si ju Mráz postrážil.
     
    22:53
    Prvý akumulovaný faul tohto polčasu si na svoje konto pripisuje Slovan. Začiatok druhej polovice je pokojnejší ako pred prestávkou.
     
    20:47
    Slovanisti posunuli loptu k svojmu brankárovi Karpiakovi, ktorý trochu povyšiel a pomohol Slovanu s rozohrávkou. Slovan po prestávke vymenil brankára, Brndiar je už na striedačke.
     
    20:33
    Domáci sa ihneď v úvode druhej polovice zápasu presunuli do útoku. Rick nastreľoval loptu pred bránku, ale Bratislavačania si ju zrazili len za postrannú čiaru.
     
    20:01
    Začal sa druhý polčas.
    Hráči odchádzajú do šatní
     
    Prvý polčas žiadne prekvapenie nepriniesol. Slovanisti majú duel a aj sériu vo svojej moci, Banskobystričania sa už iba lúčia so sezónou. Hostia dnes prišli vo výrazne obmedzenom počte, no aj napriek tomu musíme pochváliť ich bojovnosť a obetavosť.
     
    20:00
    Prvý polčas sa skončil.
     
    19:44
    Haľko pálil stredom a trafil ľavú žrď! Teraz mali hosťujúci futsalisti veľké šťastie, že sa lopta neodrazila do bránky.
     
    19:00
    Hlásateľ oznámil, že do konca prvého polčasu ostáva jediná minúta. Slovan je aj naďalej nasťahovaný v útoku, hostia sa musia brániť.
     
    18:27
    Martin Zdráhal už obchádzal banskobystrického brankára, ktorý ležal na zemi, ale v tom vložil Mráz ruky do smeru lopty a domácemu strelcovi ju vytiahol priamo spod nôh. Vynikajúci zákrok hosťujúceho gólmana.
     
    17:45
    Banská Bystrica mohla inkasovať opäť! Pred bránkou ostal nepokrytý Haľko a strieľal k pravej žrdi, ale Mráz sa tam obetavo vrhol a loptu zastavil bruchom.
     
    17:11
    Slovan Bratislava dáva gól!
    Slovanisti si zapisujú veľmi pekný gól! GABRIEL RICK si vypýtal prihrávku na stred, trafil ľavú žrď a od nej sa lopta odrazila až do siete.
     
    16:05
    Slovan mohol zavŕšiť poltucet! Belaník pálil k pravej strany k vzdialenejšej žrdi, ale brankár Mráz šiel vynikajúco k zemi a loptu vykopol pravou nohou.
     
    15:23
    Druhý akumulovaný faul pre Banskú Bystricu. V posledných minútach sa na palubovke trochu priostrilo.
     
    15:06
    Prvý akumulovaný faul aj na strane domáceho Slovana. Na fauly je toa ktuálne 1:1.
     
    14:44
    Slovan Bratislava dáva gól!
    Slovanisti sa usadili pred bránkou svojho súpera a je z toho piaty gól. MATÚŠ KYJOVSKÝ ostal úplne osamotený pred ľavou žrďou a aj keď sa proti nemu Mráz snažil vybehnúť, Kyjovský loptu pekne zavesil k žrdi.
     
    14:13
    Na opačnej polovici ihriska to strelou zo stredovej čiary skúsil Haľko, ale mieril iba vedľa priestoru troch žrdí. Mráz zasahovať nemusel.
     
    12:41
    Nakopnutú loptu si domáci zrazili na rohový kop pre hostí. Po ňom poslali Banskobystričania loptu na stred ihriska, odkiaľ vynikajúco vystrelil Krnáč, ale Brndiar to videl a loptu zastavil v rukaviciach.
     
    11:52
    Hosťom snahu uprieť nemožno. Jakuba si teraz loptu vypýtal dopredu, ale tam opäť narazil na pozornú domáci defenzívu, ktorá dnes loptu k svojmu brankárovi ešte nepustila.
     
    11:09
    Domáci to skúsili ďalekonosnou ranou. Z deliacej čiary ju vyslal Haľko, ale lopta preletela tesne ponad ľavý horný roh banskobystrickej bránky.
     
    10:30
    Slovanistickí fanúšikovia v Bratislave si zápas aj celú sériu užívajú. Domáci celok má duel plne pod kontrolou a aj naďalej sa hrá len pred Mrázovou bránou.
     
    09:58
    Banskobystričania dostali loptu za stredovú čiaru. Brankár Mráz rozohral dopredu na Dobrotu, ktorý si prihrávku aj spracoval, ale sám potom proti presile nič nezmohol.
     
    09:13
    Slovan Bratislava dáva gól!
    Mráz inkasuje aj štvrtýkrát v tomzo zápase. Teraz sa presadil domáci kapitán GABRIEL RICK, ktorý mieril presne k pravej žrdi, kam sa banskobystrický gólman nestihol presunúť.
     
    08:38
    Slovan Bratislava dáva gól!
    Banskobystričania už nápor svojho súpera prestávajú zvládať. Aj teraz loptu iba nechtiac posunuli súperovi a MAREK BELANÍK presne zakončil pod brvno.
     
    08:15
    Banskobystričania si teraz vôbec nerozumeli pri rozohrávke spred svojej bránky. Loptu posunuli rovno Haľkovi, ktorý sa ešte vysunul, ale tesne minul ľavú žrď.
     
    07:24
    Slovan Bratislava dáva gól!
    Belasí pridávajú druhý presný zásah. Aj teraz boli nasťahovaní pred bránkou súpera, z pravej strany prišla prihrávka a PETER HAĽKO už trafil presne.
     
    07:03
    Slovan spálil obrovskú šancu! Priamo pred bránkou ostal osamotený Rick, ale domáci kapitán trestuhodne prestrelil.
     
    06:20
    Banskobystričania rozohrávali za pomoci svojho brankára, ale domáci im loptu vzali už na stredovej čiare. Bratislavský brankár Brndiar je dnes bez práce.
     
    05:34
    Péchy sa do lopty oprel aj v strede ihriska, ale trafil iba obrancu stojaceho pred ním. Hostia hrajú stále veľmi obetavo a držia iba jednogólovú stratu.
     
    05:15
    Slovanisti sa neustále držia v útoku. Teraz spoza obrany vystrelil Péchy, ale mieril vedľa pravej žrde.
     
    04:16
    Barošek opäť z pravej strany prihrával pred bránku, ale ani teraz tam loptu nikto netrafil. Bankobystričania priestor vynikajúco prehusťujú.
     
    03:58
    Bartošek je dnes veľmi aktívny na pravej strane. Pred bránku teraz posielal strieľanú prihrávku, ale tú zrazili iba banskobystrickí hráči. Gólman Mráz zasahovať nemusel.
     
    03:16
    Slovan Bratislava dáva gól!
    Solano s bolestivým výrazom odkráčal na striedačku a domáci rozohrali. Martin Zdráhal to nemal na priamu strelu, a tak posunul loptu MATÚŠOVI KYJOVSKÉMU, ktorý ranou z ľavej strany prekvapil Mráza pri bližšej žrdi .
     
    03:13
    Máme tu prvý akumulovaný faul na strane hostí. Krnáč poslal k zemi Solana, ktorý má veľké bolesti pravého stehna. Na palubovku musí prísť aj lekár.
     
    02:17
    Slovan mal k dispozícii rohový kop po tom, čo z väčšej vzdialenosti vystrelil Martin Zdráhal. Domáci to síce skúšali priamo pred bránkou, ale neúspešne.
     
    01:59
    Slovanisti majú loptu stále na svojich teniskách, no hostia ich k ničomu nepúšťajú. Banskobystričania ešte neboli na útočnej polovici, no defenzívu zvládajú vynikajúco.
     
    01:27
    Teraz to domáci skúsili zakončením z ľavej strany, ale ani tam neuspeli. Martin Zdráhal chcel najskôr nahrávať, no nemal komu, tak strieľal cez obranu a tá loptu zrazila za postrannú čiaru.
     
    00:24
    Slovanisti boli blízko k otvoreniu skóre! Z pravej strany prudko vypálil Haľko, ale banskobystrický gólman Mráz si priestor pri bližšej žrdi pokryl.
     
    00:13
    Úvodný výkop obstarali hostia, ktorí sa hneď stiahli k svojej bránke a chceli rozohrať, ale o loptu prišli a ihneď od úvodu čelia veľkému tlaku Slovana.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    ŠK Slovan Bratislava futsal: Brndiar (Karpiak) – Solano, Zdráhal, Haľko, Kyjovský, Bartošek, Rischer, Péchy, Genčúr, Belaník, Grendár, Rick (C)

    MIBA Banská Bystrica: Mráz – Jakuba, Dobrota, Rafanides (C), Adamov, Krnáč, Kollár, Peniak

    Rozhodca: Marián Fischer, Michal Botka.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní play-off našej najvyššej futsalovej súťaže. V rámci štvrťfinále sú dnes na programe už tretie zápasy a v Bratislave môžeme spoznať prvého postupujúceho.

    V sérii medzi Slovanom Bratislava a Banskou Bystricou je favorit jasný. Sú nim bratislavskí futsalisti, ktorí so ziskom 47 bodov v 18 zápasoch vyhrali základnú časť. Banskobystričanom sa počas dlhodobej časti sezóny veľmi nedarilo a skônčili až ôsmi, na konte pritom mali iba 15 bodov.

    Štvrťfinálová séria zatiaľ priniesla dve výhry Slovana. Ten najskôr v hlavnom meste zvíťazil vysoko 12:0, potom v Banskej Bystrici triumfoval 9:2. Ak dnes Slovan opäť zvíťazí, bude oslavovať postup do semifinále.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:30.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 4. Kyjovský, 8. Haľko, 9. Belaník, 10. Rick, 15. Kyjovský, 18. Rick, 26. Kyjovský, 32. Haľko, 37. Grendár, 39. Grendár


    ŠK Slovan Bratislava futsal: Brndiar (Karpiak) – Solano, A. Zdráhal, M. Zdráhal, Haľko, Kyjovský, Bartošek, Rischer, Péchy, Genčúr, Belaník, Grendár, Rick (C)
    MIBA Banská Bystrica: Mráz – Jakuba, Dobrota, Rafanides (C), Adamov, Krnáč, Kollár, Peniak

    Rozhodca: Marián Fischer, Michal Botka
    Slovan Bratislava 2 0 Banská Bystrica
    #1 Utorok 13.03.2018 • 19:30
    Slovan Bratislava - Banská Bystrica 12:0
    #2 Piatok 23.03.2018 • 19:30
    Slovan Bratislava - Banská Bystrica 10:0