Leganés – Sevilla 2:1 (kon.) | Barcelona – Bilbao 2:0 (kon.) | Villarreal – Atlético Madrid 2:1 (kon.)
Vigo – Malaga 0:0 (kon.) | Real Madrid – Girona 6:3 (kon.)
koniec
Real Madrid
6:3 (1:1)
Girona FC
Nedeľa 18.03.2018, 20:45 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španielska LaLiga • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Álex Granell (Girona FC).
    90+1. Cristiano Ronaldo (REA) - 6:3
     
    90+1
    Real Madrid dal gól!
    Tomu sa už nechce veriť! Deviaty gól vidia diváci na štadióne v Madride a z toho šiesty svojho celku. Domáci sa v samom závere zápasu dostali ešte do jedného útoku, Kross výbornou prihrávkou našiel CRISTIANA RONALDA a ten presnou strelou po zemi pridáva svoj štvrtý gól v tomto zápase – 6:3!
    89. Juanpe (GIR) - 5:3
     
    89
    Tím Girona práve strelil gól!
    Nuž, dnes sa v tomto zápase veru roztrhlo vrece s gólmi! Girona zahrávala rohový kop, po úspešnom centri sa do zakončenia hlavou dostal JUNAPE a ten dáva tretí gól svojho tímu v tomto zápase – 5:3!
     
    88
    Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Cristhian Stuani, prichádza Michael Olunga.
    86. Gareth Bale (REA) - 5:2
     
    86
    Real Madrid dal gól!
    Teraz už určite padla definitíva tohto ofenzívneho stretnutia! Domáci ustáli menší nápor svojho súpera a postupne sa dostali do útoku, Modrič našiel presnou prihrávkou GARETHA BALEA a ten dáva piaty gól domáceho celku – 5:2!
     
    84
    Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Pablo Maffeo, prichádza Aday.
     
    83
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Isco.
     
    71
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Mateo Kovačić, prichádza Luka Modrić.
     
    70
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Marco Asensio, prichádza Gareth Bale.
     
    69
    Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Borja García, prichádza Anthony Lozano.
    68. Cristhian Stuani (GIR) - 4:2
     
    68
    Tím Girona práve strelil gól!
    Ale pozor! Napokon ešte hostia dávajú gól a môže to byť teda ešte zamotané. Girona podnikla rýchly útočný výpad, García úspešne odcentroval do pokutového územia domáceho celku, lopta si napokon našla CRISTHIANA STUANIHO, ktorý aj so šťastím dostal loptu do siete – 4:2!
    64. Cristiano Ronaldo (REA) - 4:1
     
    64
    Real Madrid dal gól!
    Je definitívne rozhodnuté! Hviezdou dnešného večera sa stáva domáci CRISTIANO RONALDO, ktorý zaznamenáva hattrick! Real prenikol do pokutového územia, odrazená lopta sa následne dostala k Ronaldovi a ten ju už usmernil do brány hostí – 4:1!
     
    63
    Domáci mohli navýšiť svoje vedenie! Nacho úspešne odcentroval do pokutového územia hostí, k hlavičke sa následne dostal Asensio a jeho pokus skončil na konštrukcii hosťujúcej brány.
    59. Lucas Vázquez (REA) - 3:1
     
    59
    Real Madrid dal gól!
    Domáci vyhrávajú o dva góly a dostávajú sa tak do ešte lepšej pozície! Real podnikol rýchly útočný výpad na polovicu hostí, Ronaldo našiel výbornou prihrávkou LUCASA VÁZQUEZA a ten z vnútra pokutového územia prekonáva Bona – 3:1!
     
    55
    No a veľa nechýbalo a domáci mohli navýšiť svoje vedenie! Pred bránu hostí smeroval veľmi nebezpečný center a Ronaldovi chýbal len krok či dva, aby dosiahol v tomto zápase hattrick!
     
    53
    Žltú kartu dostáva Daniel Carvajal (Real Madrid CF).
    47. Cristiano Ronaldo (REA) - 2:1
     
    47
    Real Madrid dal gól!
    Vynikajúci vstup domáceho celku do druhého polčasu! Real sa ihneď presunul na útočnú polovicu, do pokutového územia smerovala presná prihrávka na CRISTIANA RONALDA a ten prekonáva Bona po druhýkrát v tomto zápase – 2:1!
    36. Marco Asensio (REA)
     
    36
    Aj sa tak stalo! Asensio to skúsil priamou strelou, ale brankár Bono bol pripravený a tento strelecký pokus domáceho futbalistu vyráža do bezpečia.
     
    33
    Ronaldo teraz opäť preveril kvality brankára hostí Bona! Z spoza 16-tky vyslal nebezpečnú strelu a brankár Girony mal čo robiť, aby tento pokus domáceho futbalistu vyrazil do bezpečia.
     
    31
    Žltú kartu dostáva Johan Mojica (Girona FC).
    29. Cristhian Stuani (GIR) - 1:1
     
    29
    Tím Girona práve strelil gól!
    Je vyrovnané! Tlak hosťujúceho celku prináša vytúžené ovocie a začína sa tak v tomto stretnutí odznova. Girona zahrávala rohový kop, na center od rohovej zástavky si najvyššie vyskočil CRISTHIAN STUANI a hlavou usmernil loptu do siete – 1:1!
     
    22
    Domáci založili rýchly protitúok, Kroos vysunul v pokutovom území do veľkej šance Ronalda, ktorý dostal loptu do brány hostí, ale gól pre jednoznačný ofsajd neplatí!
     
    14
    Mohlo byť vyrovnané! Hostia založili ojedinelý útočný výpad, z ľavej strany následne prišiel presný center do pokutového územia domácich, v nádejnej pozícii sa ocitol Portugués, ale jeho hlavička len tesne míňa priestor troch žrdí!
    11. Cristiano Ronaldo (REA) - 1:0
     
    11
    Real Madrid dal gól!
    Je tu otvárací gól tohto stretnutia! Domáci rozohrali spomínaný rohový kop nakrátko, po výbornej prihrávke sa lopta dostala v pokutovom území k CRISTIANOVI RONALDOVI a ten zblízka prekonáva úspešne brankára Bona – 1:0!
     
    7
    Obrovská šanca pre domáci celok! Do pokutového územia hostí smerovala presná prihrávka na Vázqueza, ten už mal pred sebou len brankára Bona, ale ten famóznym zákrokom zachránil hostí od inkasovaného gólu.

    Miroslav Revaj

    Góly: 11. Ronaldo, 47. Ronaldo, 59. L. Vázquez, 64. Ronaldo, 86. Bale, 90+1. Ronaldo – 29. Stuani, 68. Stuani, 89. Juanpe

    Karty:   53. Carvajal (REA) – 31. Mojica (GIR), 90+3. Granell (GIR)


    Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Nacho Fernández, Marcelo – L. Vázquez, Kovačić (71. Modrić), Kroos, Asensio (70. Bale) – Benzema (83. Isco), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Vallejo, Modrić, Bale, Casemiro, Hernández, Isco.

    Girona FC: Bono – Ramalho, Espinosa, Juanpe – Maffeo (84. Aday), Pons, Granell, Mojica – Portugués, Stuani (88. Olunga), B. García (69. Lozano).
    Náhradníci: Iraizoz – Aday, Olunga, Timor, Lozano, Muniesa, Aleix Garcia.

    Rozhodca: Gil – Nevado, Martínez