Leganés – Sevilla 2:1 (kon.) | Barcelona – Bilbao 2:0 (kon.) | Villarreal – Atlético Madrid 2:1 (kon.)
Vigo – Malaga 0:0 (kon.) | Real Madrid – Girona 6:3 (kon.)
koniec
Real Madrid
6:3 (1:1)
Girona FC
Nedeľa 18.03.2018, 20:45 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španielska LaLiga • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Čo k tomuto zápasu viac povedať, zrejme skóre 6:3 hovorí za všetko. Po prvom polčase svietil vyrovnaný stav 1:1, ale v druhom polčase sme boli svedkami ešte poriadnej porcie gólov. Real Madrid vyhráva toto ofenzívne stretnutie 6:3, keď sa štyrmi gólmi zaskvel Cristiano Ronaldo. Hosťom tiež treba zložiť poklonu, dať tri góly Realu Madrid sa len tak často nevidí. Napokon však všetky tri body ostávajú doma.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok neskorého víkendového večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:40:53)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Álex Granell (Girona FC).
    90+1. Cristiano Ronaldo (REA) - 6:3
     
    90+1
    Real Madrid dal gól!
    Tomu sa už nechce veriť! Deviaty gól vidia diváci na štadióne v Madride a z toho šiesty svojho celku. Domáci sa v samom závere zápasu dostali ešte do jedného útoku, Kross výbornou prihrávkou našiel CRISTIANA RONALDA a ten presnou strelou po zemi pridáva svoj štvrtý gól v tomto zápase – 6:3!
     
    90
    V druhom polčase sa ešte nadstavujú tri minúty!
    89. Juanpe (GIR) - 5:3
     
    89
    Tím Girona práve strelil gól!
    Nuž, dnes sa v tomto zápase veru roztrhlo vrece s gólmi! Girona zahrávala rohový kop, po úspešnom centri sa do zakončenia hlavou dostal JUNAPE a ten dáva tretí gól svojho tímu v tomto zápase – 5:3!
     
    88
    Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Cristhian Stuani, prichádza Michael Olunga.
    86. Gareth Bale (REA) - 5:2
     
    86
    Real Madrid dal gól!
    Teraz už určite padla definitíva tohto ofenzívneho stretnutia! Domáci ustáli menší nápor svojho súpera a postupne sa dostali do útoku, Modrič našiel presnou prihrávkou GARETHA BALEA a ten dáva piaty gól domáceho celku – 5:2!
     
    85
    Je tu ešte teda samotný záver tohto zápasu, pri jeho sledovaní sme sa teda určite nenudili. Ostáva však ešte dohrať zvyšné minúty.
     
    84
    Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Pablo Maffeo, prichádza Aday.
     
    83
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Isco.
     
    82
    Girona sa však ešte tlačí na útočnú polovicu domácich, ale stále z ich strany nič prevratného neprichádza. Uvidíme teda, či sa do záverečného hvizdu ešte niečoho dočkáme.
     
    80
    Do konca zápasu ostáva 10 minút, zrejme ešte nejaký ten nadstavený čas. Zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, žeby sme boli ešte svedkami nejakej drámy zo strany hostí.
     
    79
    Po úspešnom centri do pokutového územia sa dostal do zakončenia hlavou Stuani, ale ten netrafil priestor domácej brány. Hosťujúci futbalista by určite rád napodobnil hattrick Ronalda.
     
    78
    Zo strany domácich futbalistov prišiel ďalší nedovolený zákrok a Girona tak znova získava priamy kop. Real sa tak pripravuje na ďalšie bránenie.
     
    77
    Hosťom sa teraz oplatilo vysoké napádanie a vybojovali si tak loptu späť na svoje kopačky. Uvidíme teda, či ešte príde do konca zápasu nejaká zaujímavá situácia.

    Miroslav Revaj

    Góly: 11. Ronaldo, 47. Ronaldo, 59. L. Vázquez, 64. Ronaldo, 86. Bale, 90+1. Ronaldo – 29. Stuani, 68. Stuani, 89. Juanpe

    Karty:   53. Carvajal (REA) – 31. Mojica (GIR), 90+3. Granell (GIR)


    Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Nacho Fernández, Marcelo – L. Vázquez, Kovačić (71. Modrić), Kroos, Asensio (70. Bale) – Benzema (83. Isco), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Vallejo, Modrić, Bale, Casemiro, Hernández, Isco.

    Girona FC: Bono – Ramalho, Espinosa, Juanpe – Maffeo (84. Aday), Pons, Granell, Mojica – Portugués, Stuani (88. Olunga), B. García (69. Lozano).
    Náhradníci: Iraizoz – Aday, Olunga, Timor, Lozano, Muniesa, Aleix Garcia.

    Rozhodca: Gil – Nevado, Martínez