Lipsko – Augsburg 2:0 (kon.)
koniec
RB Lipsko
2:0 (1:0)
FC Augsburg
Piatok 09.02.2018, 20:30 • Red Bull Arena (Leipzig) • Nemecká Bundesliga • 22. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ani v druhom polčase sme teda veľa zaujímavých situácii nevideli. Domáci však zásluhou Keïtu pridali svoj druhý gól v tomto zápase a tak po výsledku 2:0 získavajú všetky tri body.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:23:43)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Napokon hlavný rozhodca zápasu Jablonski nadstavuje ešte 2 minúty!
     
    90
    Striedanie v tíme RB Leipzig: z ihriska odchádza Bruma, prichádza Dominik Kaiser.
     
    89
    Blíži sa už samotný záver tohto zápasu, skóre sa aj naďalej nemení a ani hra zo strany hostí nič nenasvedčuje tomu, žeby sme ešte boli svedkami nejakej drámy.
     
    87
    Striedanie v tíme FC Augsburg: z ihriska odchádza Caiuby, prichádza Jan Morávek.
     
    85
    Ani v týchto chvíľach sa nič zaujímavého nedeje. Skôr sledujeme boj o loptu na oboch stranách, hostia sa nemôžu teda dostať k záverečnému tlak a prípadne tak ešte zdramatizovať toto stretnutie.
     
    84
    Striedanie v tíme RB Leipzig: z ihriska odchádza Yussuf Poulsen, prichádza Jean-Kévin Augustin.
     
    83
    Po rýchlom protiútoku sa k strele dostal hosťujúci Córdova, ale jeho pokus bol veľmi nepresný. Do konca riadneho hracieho času už veľa neostáva, domáci sú opäť bližšie k trom bodom z tohto stretnutia.
     
    81
    Dostali sme sa už do záverečnej desaťminútovky tohto stretnutia, zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že domáci už zápas dotiahnú do víťazného konca.
     
    80
    Striedanie v tíme RB Leipzig: z ihriska odchádza Naby Keïta, prichádza Ademola Lookman.
    79. Timo Werner (RBL)
     
    79
    Aj sa tak stáva, Werner však posiela loptu len do brvna! Hostia tak teraz mali veľké šťastie, pretože tretí gól by už určite znamenal definitívnu v tomto zápase.
     
    78
    A opäť sa hostia dopustili faulu a domáci celok tak získava ďalší priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti. Zrejem tak opäť budeme svedkami priamej strely na bránu.
     
    77
    Loptu drží na svojich kopačkách domáci celok, ktorý sa nemá kam ponáhľať. Pomaly sa už blíži aj záverečná časť tohto stretnutia, domáci celok vyhráva o dva presné zásahy.
     
    76
    Striedanie v tíme FC Augsburg: z ihriska odchádza Michael Gregoritsch, prichádza Sergio Córdova.
     
    74
    Postupne sa domáci dostali až na hranicu pokutového územia hostí, Werner sa odhodlal aj k strele, ale jeho pokus bol veľmi nepresný.
     
    73
    Domáci sa teda nemajú kam ponáhľať a kombinujú aj naďalej na svojej polovičke. Hostia sa snažia o vysoké napádanie, ale to domácim futbalistom nerobí žiadne starosti.
     
    72
    Rohový kop však dokázali domáci futbalisti bez problémov ubrániť a vybojovali si následne loptu na svoje kopačky. Lipsko momentálne kombinuje na svojej polovičke.
     
    71
    Augsburg sa ihneď po výkope dostal na útočnú polovičku a vybojoval si rohový kop. Hostia už musia začať riskovať, ak chcú ešte niečo s týmto zápasom spraviť.
    70. Naby Keïta (RBL) - 2:0
     
    70
    Tím RB Leipzig práve strelil gól!
    Je tu druhý gól domáceho mužstva, ktorý môže byť teda už aj rozhodujúci! Spomínaný priamy kop sa rozhodol realizovať NABY KEÏTA a skúsil to napokon priamom strelou na bránu, ktorou dokázal úspešne prekonať brankára Hitza a posiela tak svoj celok do vedenia 2:0!
     
    69
    Sledovali sme rýchly protiútok domácich futbalistov, po ktorom nasledoval faul na Keïta. Lipsko získava priamy kop z nebezpečnej situácie a tak sa hostia teraz budú musieť mať na pozore.
     
    68
    Po rohovom kope sa v pokutovom území dostal do zakončenia Caiuby, ale jeho strela bola veľmi nepresná a lopta tak preletela ponad domácu bránu.
     
    67
    Videli sme strelecký pokus na bránu domácich, strelu od Baiera vyráža brankár domácich Gulácsi na rohový kop. Uvidíme, ako s touto situáciou teraz Augsburg naloží.
     
    66
    Domácim sa však v útočnej fáze v druhom polčase takisto nedarí. K lopte sa tak dostávajú hostia, ktorí stále prehrávajú o jeden zásah a tak musia útočiť už aj vo väčšom počte.
     
    65
    Ale ani táto situácia nič zaujímavého neponúkla. Lipsko získaa loptu na svoje kopačky a môže sa tak pokúsiť preniknúť smerom dopredu.
     
    64
    Na druhej strane sme zase videli útočnú snahu hosťujúceho mužstva a hostia napokon po dlhšej dobe získavajú rohový kop. Lipsko sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    63
    Aj sa tak stalo, Wernerov priamy pokus na bránu však úspešný nebol a lopta opustila hraciu plochu. Hitz sa tak už pripravuje k výkopu.
     
    62
    Lipsko sa o chvíľu znova dostalo na útočnú polovičku a po nedovolenom zákroku získava priamy kop. Jedná sa o pozíciu, z ktorej by sa dala aj priamo ohroziť súperova brána.
     
    61
    Po dlhšej dobe teraz diváci mohli vidieť útočný výpad jedného z mužstiev. Domáci Bruma sa s loptou pekne prepracoval až pred pokutové územie hostí, jeho následná strela však už presná nebola.
     
    60
    Šesťdesiat minút z tohto zápasu už teda uplynulo. Red Bull Arena v Lipsku zatiaľ zaujímavé futbalové predstavenie nesleduje, ale domáci fanúšikovia sú s predbežným skóre spokojní.
     
    59
    Obraz hry sa naďalej nemení. Domáci sa sústreďujú skôr na bránenie, hosťom sa ich však útočné akcie vôbec nedaria a nič zaujímavého neponúkajú. Lipsko tak aj naďalej vyhráva 1:0!
     
    58
    Hostia po nedovolenom zákroku získali priamy kop, ale center pred domácu bránu sa obrane Lipska podarilo úspešne upratať do bezpečia. Ani druhý polčas tak zatiaľ nijak zaujímavý futbal neponúka.
     
    57
    Ani domácemu celku teraz nevyšiel prechod na útočnú polovičku, loptu tak znova získavajú hostia, ktorí stále prehrávajú o jeden gól a sú to tak oni, čo musia skórovať.
     
    56
    Navyše túto útočnú snahu hostí zastavuje postranný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd. Domáci tak získavajú loptu na svoje kopačky, z rozohrávkou sa nikam neponáhľajú.
     
    55
    Augsburg sa snaží postupnou kombináciou preniknúť na domácu polovičku, ale hosťom sa ani teraz nedarí v tejto ich snahe. Lipsko dobre bráni stred poľa a nikam svojho dnešného súpera nepúšťa.
     
    54
    Lopta momentálne lieta z jednej strany na druhú, s takýmto priebehom hry však sú zrejme domáci spokojní. Aj naďalej si držia tesné vedenie o jeden gól a sú tak bližšie k trom bodom.
     
    53
    Druhý gól domáceho tímu mal teraz na kopačke Werner! Domáci futbalista dostal úspešnú prihrávku a s loptou sa dostal až do pokutového územia, následne však jeho zakončenie neprešlo cez brankára Hitza a tak gólman hostí ešte drží svoj celok nad vodou.
     
    52
    Ani v druhom polčase sa však hosťom v útočnej snahe moc nedarí a lopta sa tak znova dostáva na kopačky domáceho celku. Lipsko však zatiaľ kombinuje na svojej polovičke.
     
    51
    Lipsko sa za chvíľu dostalo do ďalšej útočnej akcie, ale po nepresnej prihrávke lopta doputovala iba k brankárovi hostí Hitzovi a tak Augsburg môže skúsiť niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    50
    Augsburg však s touto situáciou nenaložil najlepšie a do rýchleho brejku sa dostali domáci futbalisti. Lipsko zahrávalo následne rohový kop, ale túto situáciu už hostia úspešne zvládli.
     
    49
    Postupne sa však už darí hosťom prenikať aj na útočnú polovičku a po faule od Keïta získava Augsburg priamy kop na útočnej polovičke. Domáci sa tak momentálne musia brániť.
     
    48
    Pri lopte je momentálne hosťujúci celok, ale opäť kombinuje len na svojej polovičke. Snáď nám druhé dejstvo prinesie viacej zaujímavých momentov, ako tomu bolo v prvom polčase.
     
    47
    Druhý polčas tohto zápasu je už v plnom prúde, svojim výkopom ho odštartovali domáci futbalisti. Tréner hostí napokon už siahol aj k výmene, domáci ponechali rovnakú zostavu.
     
    46
    Striedanie v tíme FC Augsburg: z ihriska odchádza Marcel Heller, prichádza Jonathan Schmid.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    Napokon sa prvý polčas končí po 45 minútach. V prvom dejstve sme boli svedkami jedného presného zásahu, keď svoju útočnú aktivitu pretavili v gól domáci zásluhou Upamecanoa. Viacej zaujímavých situácii nám prvý polčas neponúkol a tak domáci vyhrávajú 1:0!

    Uvidíme teda, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý by sa mal začať približne o 21:32!
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Uvidíme, či hlavný rozhodca Jablonski ešte niečo nadstaví, alebo prvý polčas už čo chvíľa ukončí. Zatiaľ to teda vyzerá, že po prvom dejstve budú spokojnejší domáci futbalisti.
     
    43
    Augsburg sa v samom závere snaží ešte niečo vymyslieť, ale útočná aktivita hostí je v prvom polčase aj naďalej jalová. Zrejme tak už do konca prvého dejstva nič zaujímavého neuvidíme.
     
    42
    Werner získal loptu a následne sa rozhodol k strele spred pokutového územia hostí. Strela to veru nebola zlá, ale chýbala jej presnosť a tak to bude len odkop od brány Hitza.
     
    41
    V závere prvého polčasu sa pritvrdzuje aj v osobných súbojoch, hlavný rozhodca tohto zápasu Jablonski však zatiaľ vytiahol iba jednu žltú kartu. Na podobné prehrešky si však obaja aktéri musia dávať väčší pozor.
     
    40
    Aj rohový kop sa podarilo domácim futbalistom úspešne ubrániť, rozbieha sa nám tak už posledná päťminútovka prvého polčasu. Skóre 1:0 sa stále nemení, spokojnejší sú tak domáci futbalisti.
     
    39
    Lipsko však loptu veľmi rýchlo stratilo a tak sme boli svedkami útočnej akcie hosťujúceho mužstva. Gregoritsch sa predral až do zakončenia na bránu, ale jeho pokus obrana domáci tečovala na rohový kop.
     
    38
    Teraz sa už hostia dostali až na útočnú polovičku, ale nezvládli súboj o loptu a tak sa domáci futbalisti môžu dostať ďalej od svojej brány a naplno tak rozvinúť svoju kombináciu.
     
    37
    Hostia sa len veľmi pomaly presúvajú na útočnú polovičku, v závere prvého dejstva tak nesledujeme nič zaujímavého. Uvidíme, čo nám ešte prinesú nasledujúce minúty.
     
    36
    Loptu však už na svojich kopačkách majú hostia, ale znova sledujeme len kombináciu na ich polovičke. Z domácich tribún sa tak ozýva hlasitý piskot, diváci by najradšej zrejme videli ofenzívnejšie divadlo.
     
    35
    Následne sa črtala ďalšia zaujímavá situácia na hosťujúcej strane, ale futbalisti Augsburg sa ocitli v ofsajde. Domáci celok tak získava loptu na svojej polovičke.
     
    34
    A boli sme svedkami prvej zaujímavejšej situácie hosťujúceho mužstva. Gregoritsch si prebral úspešnú prihrávku v pokutovom území domácich, následne však z dobrej pozície vyslal len slabšiu strelu k pravej tyčke domácej brány a brankár Gulácsi tak nemal problém pripísať si úspešný zákrok.
     
    33
    Lipsko sa momentálne snaží prebojovať pred bránu hostí, ale obrana Augsburgu je veľmi pozorná a všetky nebezpečne vyzerajúce lopty odvracia do bezpečia.
     
    32
    Augsburg postupnou kombináciou prenikol až pred pokutové územie domácich, ale do zakončenia sa už nedostal a lopta doputovala za postrannú čiaru. Domáci tak získavajú autové vhadzovanie na vlastnej polovičke.
     
    31
    Postupne tak opäť sledujeme útočné snahy na oboch stranách, ale dlhšiu dobu sme nič zaujímavého nevideli. Domácich futbalistov to však rozhodne mrzieť nemusí, predbežné skóre hovorí v ich prospech.
     
    30
    Tridsať minút z prvého polčasu už ubehlo, skóre 1:0 aj naďalej ostáva v platnosti. Hostia začínajú hru postupne vyrovnávať, ale stále majú problém dostať sa na súperovu polovičku.
     
    29
    Domáci však teraz predviedli iba nepresnú kombináciu a loptu tak už majú na svojich kopačkách hostia. Lipsko sa tak sťahuje na svoju polovičku, hostia sa chystajú na útočný výpad.
     
    28
    Na druhej strane sme následne videli rýchly protiútok domáceho celku a aj rohový kop. Augsburg však obe situáciu úspešne zvládol, ale Lipsko je momentálne pri lopte a drží sa na útočnej polovičke.
     
    27
    Teraz sa už hosťujúcemu mužstvu podaril prienik na súperovu polovičku, Heller dokonca vyslal aj center do pokutového územia domácich, ale domáci túto situáciu zvládli a dostávajú loptu do bezpečia.
     
    26
    Lipsko sa na malú chvíľu dostalo k lopte, ale opäť prišiel nedovolený zákrok od jedného z domácich futbalistov. Hostia sa tak môžu znova pokúsiť o prienik na útočnú polovičku.
     
    25
    Hostia sú síce stále pri lopte, ale kombinujú na svojej polovičke. Augsburg má tak stále problémy s prechodom do útoku, takže domáci sa dobre rozostavili v strede poľa a držia si tak svoje tesné vedenie.
     
    24
    Nedovolené zákroky postupne pribúdajú aj na domácej strane, momentálne tak loptu na svojich kopačkách držia hostia. Uvidíme, kedy sa Augsburg dostane k vážnejšej situácii, z ktorej by sa dala ohroziť domáca brána.
     
    23
    Lipsko malo k dispozícii priamy kop na útočnej polovičke, ale loptu už stihli na svoje kopačky získať hostia. Augsburg sa tak teraz môže pokúsiť o prienik smerom dopredu.
     
    22
    Žltú kartu dostáva Rani Khedira (FC Augsburg).
     
    21
    Diváci na štadióne momentálne sledujú kombináciu domáceho celku na súperovej polovičke, čo určite oceňujú. Lipsko hrá teraz veľmi aktívne a nemá tak problém držať si svoje tesné vedenie o jeden gól.
     
    20
    Aj naďalej sú v držaní lopty aktívnejší domáci futbalisti, Lipsko sa už postupne usádza na útočnej polovičke a tak sa hostia teraz budú musieť brániť pri nepriaznivom stave pre nich.
     
    19
    Hostia sa snažili o kombináciu na útočnej polovičke, ale Ku Ča-čchol sa previnil útočným faulom a tak lopta pripadne domácim futbalistom, ktorí sa určite nemusia nikam ponáhľať.
     
    18
    Tak predsa len sa aktívnejší domáci dostávajú do zaslúženého vedenia a tak sú teraz na rade hostia, aby odpovedali. Augsburg však má zatiaľ problémy s prechodom na útočnú polovičku, takže domáci sú momentálne v pokoji.
    17. Dayot Upamecano (RBL) - 1:0
     
    17
    Tím RB Leipzig práve strelil gól!
    Z tejto situáciu však už prichádza prvý presný zásah tohto stretnutia! Lipsko zahrávalo spomínaný rohový kop, ktorý hostia ubránili, ale následne v pokutovom území predviedol zakončenie nožničkami Poulsen, tento pokus vyrazil brankár Hitz len pred seba a loptu úspešné v páde poslal do siete DAYOT UPAMECANO – 1:0!
     
    16
    Prvá zaujímavá situácia tohto zápasu! Domáci získali loptu na svojej polovičke a okamžite tak vyrazili do protiútoku, Keïta zabojoval o loptu vysunul v pokutovom území do šance Wernera, ktorý však už brankára Hitza neprekonal. Situácia zaváňala ofsajdom, domáci však získavajú rohový kop.
     
    15
    Teraz sa v pokutovom území dopustil útočného faulu Keïta, takže domáci nemohli pokračovať vo svojej útočnej snahe. Brankár hostí Hitz už stihol rozohrať loptu na svojich spoluhráčov.
     
    14
    Zatiaľ aktívnejším dojmom pôsobia domáci futbalisti, ale obrana ich súpera je veľmi pozorná, alebo si domáci v rozhodujúcej chvíli nerozumejú v kombinácii. Stále tak čakáme na prvý zaujímavejší moment tohto zápasu.
     
    13
    Lipsko predviedlo rýchly prechod na útočnú polovičku, ale domáci si nerozumeli v kombinácii a lopta tak iba doputovala k brankárovi Hitzovi. O útočný výpad sa tak teraz môžu pokúsiť hostia.
     
    12
    Augsburg sa následne snažil o ďalšiu výmenu lopty na súperovej polovičke, ale Hinteregger si počínal nedovolene a tak hlavný rozhodca Jablonski hru prerušuje a prisudzuje loptu domácemu celku.
     
    11
    Na útočnej polovičke teraz po dlhšej dobe kombinovali aj hosťujúci futbalisti, ale ani oni si následne žiadnu zaujímavú situáciu nevypracovali. Zatiaľ je to tak futbal o pozornom bránení, ale stále sa ešte len toto stretnutie rozbieha.
     
    10
    Spomínaný priamy kop je už teda minulosťou, nepriniesol žiadnu zaujímavú situáciu, pretože obrana hostí znova bezpečne loptu upratala ďaleko od svojej brány.
     
    9
    Žltú kartu dostáva Raphael Framberger (FC Augsburg).
     
    9
    Budeme svedkami ďalšieho priameho kopu domácich futbalistov, tentokrát to bude z trocha väčšej vzdialenosti, ale aj tak sa hostia musia mať na pozore pred centrovanou loptou do ich pokutového územia.
     
    8
    Orbana poslal hlavou nebezpečnú loptu na rohový kop, ktorý už hostia stihli aj rozohrať. Následne však opäť úspešne zapracovala obrana Augsburgu a lopta sa dostáva do stredu ihriska.
     
    7
    Momentálne sa oba celky snažia o útočné výpady, ale lopta teraz skôr poletuje z jednej strany na druhú. Zápas sa však ešte len rozbieha, snáď tak čoskoro uvidíme aj zaujímavejšie momenty.
     
    6
    Sledovali sme kombináciu Lipska pred pokutovým územím svojho dnešného súpera, ale ani v tomto prípade sa nezrodila žiadna zaujímavá situácia a lopta tak už putuje na kopačky hosťujúceho mužstva.
     
    5
    K jeho realizácii sa postavil Kampl, ale center pred bránu hostí dokázala obrana Augsburg dostať do bezpečia. Domáci futbalisti sa však znova dostávajú k lopte a skúšajú preniknúť na útočnú polovičku.
     
    4
    Hinteregger to prehnal v osobnom súboji a fauloval tak domáceho Keïtu. Domáci futbalisti získavajú zaujímavý priamy kop z pravej strany, môžme ho označiť ako skrátený rohový kop.
     
    3
    Augsburg sa postupnou kombináciou dostal až na útočnú polovičku, ale loptu smerujúcu do pokutového územia dokázala obrana domácich upratať do bezpečia a následne smerom dopredu vyráža Lipsko.
     
    2
    Po úvodnom výkope majú aj naďalej loptu na svojich kopačkách hostia, ale momentálne kombinujú na svojej polovičke. Z domácich tribún sa tak ozýva hlasitý piskot.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, úvodný výkop patril Augsburgu, ktorý hrá v čiernych dresoch. Domáci futbalisti nastupujú v bielych dresoch.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas tohto zápasu sa tak už čoskoro začne!
     
    Príjemný piatkový večer želám všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku predohrávky 22. kola nemeckej Bundesligy medzi mužstvami RB Leipzig a FC Augsburg už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Jablonski – Henschel, Pfeifer. Red Bull Arena v Lipsku je už na všetko pripravená, čaká sa teda už len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia. Miernym favoritom je domáci celok, ale určite sa máme v tomto zápase na čo tešiť.

    Príjemný športový zážitok pri sledovaní tohto prenosu vám želá komentátor Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    RB Leipzig: Gulácsi – Laimer, Orban, Upamecano, Klostermann – Kampl, Ilsanker, Keïta, Bruma – Y. Poulsen, Werner

    Náhradníci: Mvogo – Bernardo, Konaté, Lookman, Schmitz, Kaiser, Augustin

    FC Augsburg: Hitz – Framberger, Danso, Hinteregger, Max – R. Khedira, Baier – Heller, Ku Ča-čchol, Caiuby – Gregoritsch

    Náhradníci: Luthe – Parker, Morávek, Janker, Schmid, Kačar, Córdova

    Rozhodca: Jablonski – Henschel, Pfeifer
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá RB Leipzig a FC Augsburg. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:30!

    V piatok je na programe predohrávka 22. kolo nemeckej Bundesligy. Red Bull Arena v Lipsku bude hostiť súboj mužstiev z prvej polovičky tabuľky.

    RB Leipzig:
    Domáci futbalisti majú po 21 zápasoch na svojom konte 35 bodov a tak sa momentálne nachádzajú na 3. mieste, pričom sú len o skóre horší za druhým Leverkusenom, avšak, na prvý Bayern už oba celky strácajú 18 bodov. Naposledy sa domáce mužstvo predstavilo na pôde Mönchengladbachu, kde po dramatickom stretnutí zvíťazilo Lipsko tesne 1:0.

    FC Augsburg:
    Hosťujúci futbalisti majú po 21 zápasoch na svojom konte 31 bodov a tak sa momentálne nachádzajú na 7. mieste, pričom na štvrté mieste strácajú len tri body a tak v prípade dnešného víťazstva sa môžu posunúť vyššie. Naposledy sa Augsburg predstavil na domácej pôde, kde zdolal tabuľkového suseda Frankfurt presvedčivo 3:0.

    Favorit:
    Tabuľkové postavenie do tejto úlohy stavia domáce mužstvo, ale oba celky od seba delí naozaj len kúsok a stať sa tak môže čokoľvek. Nechajme sa teda prekvapiť, ako toto stretnutie dopadne.

    Zápas vám z pozície komentátora tohto prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:30.

    Miroslav Revaj

    Góly: 17. Upamecano, 70. Keïta

    Karty:   9. Framberger (AUG), 22. R. Khedira (AUG)


    RB Lipsko: Gulácsi – Laimer, Orban (C), Upamecano, Klostermann – Kampl, Ilsanker, Keïta (80. Lookman), Bruma (90. Kaiser) – Y. Poulsen (84. Augustin), Werner.
    Náhradníci: Mvogo – Bernardo, Konaté, Lookman, Schmitz, Kaiser, Augustin.

    FC Augsburg: Hitz – Framberger, Danso, Hinteregger, Max – R. Khedira, Baier (C) – Heller (46. Schmid), Ku Ča-čchol, Caiuby (87. Morávek) – Gregoritsch (76. Córdova).
    Náhradníci: Luthe – Parker, Morávek, Janker, Schmid, Kačar, Córdova.

    Rozhodca: Jablonski – Henschel, Pfeifer