Skalica – Osmos Bratislava 5:2 (kon.) | Trnava – Pov. Bystrica 4:5 (0:2 po s.n.) | Topoľčany – Nové Zámky B 12:2 (kon.)
Dubnica – Spišská N. Ves 7:2 (kon.) | Prešov – Michalovce 4:2 (kon.)
koniec
HK Skalica
5:2 (1:0, 4:1, 0:1)
HC Osmos Bratislava
Piatok 26.01.2018, 17:00 • Hant Arena, Skalica • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 41. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:39 Stanislav KRAJČ - 5:2
     
    49:39
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    STANISLAV KRAJČ sa zapisuje do listiny strelcov, keď dokázal využiť presilovú hru na pridanie druhého gólu v zápase pre svoj tím. Asistencia: Filip Novák.
    39:59 Patrik DANIŠOVSKÝ - 5:1
     
    39:59
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Rozhodcovia dodatočne uznali gól hostí, ktorý zrejme prišiel presne so záverečným klaksónom. PATRIK DANIŠOVSKÝ predviedol výbornú prácu s hokejkou, keď pekne obišiel brankára a zasunul puk do prázdnej brány. Bez asistencie.
    39:07 Martin HUJSA - 5:0
     
    39:07
    Skalica dala gól!
    MARTIN HUJSA pridáva v oslabení svoj tretí gól v zápase. Po chybe súpera sa dostal do samostatného úniku, v ktorom si dokázal položiť brankára na zem. Následne mu nerobilo problém puk dopraviť do siete. Asistencia: Rastislav Vereš.
    35:32 Martin HUJSA - 4:0
     
    35:32
    Skalica dala gól!
    MARTIN HUJSA je strelcom gólu, ktorý prišiel tesne po skončení trestu hráča hostí. Nikým nebránený sa dostal k odrazenej strele a poľahky zakončil do prázdnej brány. Němec sa nestačil postaviť zo zeme. Asistencie: Ľubomír Vaškovič, Ľubomír Škápik.
    30:45 Róbert MIKÉSKA - 3:0
     
    30:45
    Skalica dala gól!
    RÓBERT MIKÉSKA si pripisuje veľmi šťastný gól. Puk zrejme len nahadzoval pred bránu, a ten prepadol medzi betónmi brankára hostí do siete. Asistencie: Roman Jurák, Patrik Janáč.
    20:28 René JAROLÍN - 2:0
     
    20:28
    Skalica dala gól!
    RENÉ JAROLÍN dostal fantastickú prihrávku cez šírku ihriska a okamžite z prvej vypálil brankárovi puk medzi betóny. Ten sa premiestnil, ale gólu nezabránil. Asistencie: Patrik Janáč.
    16:35 Martin HUJSA - 1:0
     
    16:35
    Skalica dala gól!
    MARTIN HUJSA dostal prihrávku na pravé krídlo, odkiaľ poľahky prešiel až pred bránu a zakončenie mu už problém nerobilo. Puk poslal brankárovi ponad ruku do siete. Asistencie: Rastislav Vereš, Ľubomír Vaškovič.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Patrik Žažo


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 17. Hujsa (Vereš, Vaškovič), 21. Jarolín (Janáč), 31. Mikéska (Jurák, Janáč), 36. Hujsa (Vaškovič, Škápik), 40. Hujsa (Vereš) – 40. Danišovský, 50. Krajč (Novák)


    HK Skalica: Petrík – Horváth, Škápik, Mikéska, Sloboda, Straka, Janík, Pavešic, Kukliš – Hujsa, Vereš, Vaškovič – Janáč, Jarolín, Jurák – Kniazev, Kučera, Hluch – Dufek, Kotzman.
    HC Osmos Bratislava: Němec – Obšut, Ficel, Guoth, Valjent, Vidovič, Kuzmín – Klučiar, Kratochvíla, Šalka – Brodek, Novák, Danišovský – Mucha, Mlynčár, Dvonč – Krajč, Bednarič, Ondris.

    Rozhodca: Adamec – Šefčík, Jurčiak.