Ružomberok – Lok. Košice 3:0 (kon.) | Sandecja Nowy Sącz – Michalovce sk 1:1 (kon.) | Ružomberok – Vítkovice sk 3:2 (kon.)
Dynamo Drážďany – Mladá Boleslav 1:4 (kon.)
koniec
SG Dynamo Drážďany
1:4 (0:1)
FK Mladá Boleslav
cz Piatok 19.01.2018, 14:00 • DDV-Stadiom, Drážďany (GER) • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
    82. Jiří VALENTA - 1:4
     
    82
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav na pravé straně hřiště rozehrála standardní situaci, po které si uprostřed šestnáctky parádně naběhl na centr JIŘÍ VALENTA a nataženou levou nohou míč usměrnil ke vzdálenější levé tyči! Skvělá teč a skóre 1:4!
    77. Jiří VALENTA - 1:3
     
    77
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JIŘÍ VALENTA si po přihrávce z levé strany hřiště krásně naběhl na bližší tyči na narážečku od svého spoluhráče a přízemní střelou zamířil z úhlu bez přípravy ke vzdálenější pravé tyči!
    72. Peniel MLAPA - 1:2
     
    72
    Drážďany právě vstřelily branku!
    PENIEL MLAPA rozjel krásnou akci, když přihrávkou ze středu hřiště uvolnil na levé straně šestnáctky jednoho ze svých spoluhráčů, který mu míč vzápětí vrátil, a z blízkosti poté zamířil do prázdné brány! Dynamo snížilo na 1:2.
     
    70
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Ladra, přichází Lukáš Pauschek.
     
    67
    Tomáš Ladra se na pravé straně šestnáctky krásně uvolnil a jeho centr z ostrého úhlu se snažil na vzdálenější levé tyči ve skluzu usměrnit do sítě Nikolaj Komličenko, míč se ale po jeho jemné teči odrazil od tyče zpět do hry!
     
    66
    Střídání v týmu SG Dynamo Drážďany: ze hřiště odchází Paul Seguin, přichází Erich Berko.
     
    66
    Střídání v týmu SG Dynamo Drážďany: ze hřiště odchází Rico Benatelli, přichází Lucas Roser.
     
    63
    Jiří Valenta si ve středu hřiště naběhl na zpětnou přihrávku z levého křídla a po navedení míče na pravačku ze střední vzdálenosti napřáhl k táhlé přízemní střele, která přibližně metr nad zemí minula pravou tyč! Pěkná střela z dálky.
    49. Nikolaj KOMLIČENKO - 0:2
     
    49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    NIKOLAJ KOMLIČENKO vybojoval ve středu hřiště míč a po krátkém sprintu napřáhl zpoza šestnáctky k táhlé přízemní střele, která zamířila přesně k levé tyči! Mladá Boleslav vede 2:0!
     
    46
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jan Šeda, přichází Luděk Vejmola.
     
    45
    Jeden z hráčů Drážďan na levé straně vápna předvedl několik zasekávaček a po poslední napřáhl z úhlu a blízkosti k přízemní střele, která sice prošla pod Janem Šedou, míč ale těsně minul přední levou tyč a skončil v zámezí!
    43. Jan Šeda se proti voleji z hranice vápna pořádně vytáhl!
     
    43
    Philip Heise si na levé straně šestnáctky naběhl na kolmou přihrávku a krásným zpětným obloučkem od brankové čáry našel na hranici šestnáctky Marca el Frankeho, který bez přípravy pálil z voleje těsně nad zemí ke vzdálenější levé tyči, Jan Šeda ale po fantastickém zákroku pravou rukou na poslední chvíli míč vyrazil na rohový kop! Málem 1:1.
    37. Obránce Jakub Klíma si málem vstřelil vlastní branku!
     
    37
    Paul Seguin se na pravém křídle krásně protáhl kolem jednoho z protihráčů a po zatažení míče do šestnáctky posílal před bránu nebezpečnou přihrávku, po které si málem vstřelil vlastní gól Jakub Klíma, míč se ale naštěstí pro něj odrazil těsně vedle pravé tyče brány! Jen to zahučelo.
    32. Tomáš PŘIKRYL - 0:1
     
    32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ PŘIKRYL si na pravém křídle u postranní čáry nádherně narazil míč s jedním ze svých spoluhráčů a poté poslal do šestnáctky z ostrého úhlu nádherný centr, který nabral takovou faleš, že se přes hlavu brankáře Markuse Schuberta snesl ke vzdálenější levé tyči! Mladá Boleslav vede v Drážďanech 1:0!
    28. Jan Chramosta mohl skórovat po rychlém rozehrání míče
     
    28
    Mladá Boleslav u pravé postranní čáry vybojovala standardní situaci a po dvou rychlých kolmých přihrávkách se ocitl na přední tyči ve velké šanci Jan Chramosta, jeho přízemní střelu z úhlu ale na bližší tyči vyrazil Markus Schubert levou nohu na rohový kop!
     
    27
    Peniel Mlapa na pravé straně šestnáctky zalepil míč a poté našel zpětnou přihrávkou jednoho ze svých spoluhráčů, který se přízemní střelou bez přípravy snažil zamířit zpoza pokutového území ke vzdálenější levé tyči, jenže Jan Šeda šel rychle k zemi a připsal si skvělý zákrok! Stále je to 0:0.
     
    20
    Peniel Mlapa si naběhl do šestnáctky na krásný centr z levého křídla a pravou nohou se ho v akrobatické pozici snažil umístit ze vzduchu přesně k levé tyči, jenže jeho zakončení bylo slabé a Jan Šeda si připsal dobrý zákrok!
     
    18
    Marek Matějovský krásným centrem ze standardní situace hledal na vzdálenější levé tyči dvojici protihráčů, z nichž jeden se dostal do zakončení, jeho střela ale zamířila pouze doprostřed brány a Schubertovy náruče. Zakončení bylo nakonec zbytečné kvůli ofsajdu.
     
    15
    Tomáš Ladra to vzal dobře na sebe, když si z levé strany hřiště navedl míč do středu a zpoza šestnáctky napřáhl pravačkou k technické střele, která mířila pod břevno, zároveň ale také rukavic pozorného brankáře Markuse Schuberta!
    10. Peniel Mlapa nebyl daleko od vstřelení úvodního gólu!
     
    10
    Oba dva týmy se na pravé straně šestnáctky ocitly v rychlém sledu ve slibné šanci! Jenže zatímco střela Mladé Boleslavi z úhlu byla zablokována, Peniel Mlapa prchl dvěma protihráčům a napřáhl v tísni k prudké střele pravačkou, která těsně minula bližší pravý horní roh brány! Drážďany mohly vést, je to ale 0:0.

    Tomáš Reiner

    Góly: 72. Mlapa – 32. Přikryl, 49. Komličenko, 77. Valenta, 82. Valenta


    SG Dynamo Drážďany: Schubert – Heise, Ballas (C), Franke, Seguin (66. Berko) – Hauptmann, Konrad, Benatelli (66. Roser) – Duljevic, Mlapa, Horvath.
    Náhradníci: Wiegers – Kreuzer, Röser, Aosman, Lumpi, F. Müller, Löwe, Berko

    FK Mladá Boleslav: Šeda (46. Vejmola) – Křapka, Král, Klíma, Šnirc – Kateřiňák, Janoš – Ladra (70. Pauschek), Matějovský (C), Přikryl – Chramosta.
    Náhradníci: Vejmola – Fabián, Komličenko, Hubínek, Souček, Pauschek, Valenta, Klobása.