Ružomberok – Lok. Košice 3:0 (kon.) | Sandecja Nowy Sącz – Michalovce sk 1:1 (kon.) | Ružomberok – Vítkovice sk 3:2 (kon.)
Dynamo Drážďany – Mladá Boleslav 1:4 (kon.)
koniec
SG Dynamo Drážďany
1:4 (0:1)
FK Mladá Boleslav
cz Piatok 19.01.2018, 14:00 • DDV-Stadiom, Drážďany (GER) • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
    82. Jiří VALENTA - 1:4
     
    82
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav na pravé straně hřiště rozehrála standardní situaci, po které si uprostřed šestnáctky parádně naběhl na centr JIŘÍ VALENTA a nataženou levou nohou míč usměrnil ke vzdálenější levé tyči! Skvělá teč a skóre 1:4!
    77. Jiří VALENTA - 1:3
     
    77
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JIŘÍ VALENTA si po přihrávce z levé strany hřiště krásně naběhl na bližší tyči na narážečku od svého spoluhráče a přízemní střelou zamířil z úhlu bez přípravy ke vzdálenější pravé tyči!
    72. Peniel MLAPA - 1:2
     
    72
    Drážďany právě vstřelily branku!
    PENIEL MLAPA rozjel krásnou akci, když přihrávkou ze středu hřiště uvolnil na levé straně šestnáctky jednoho ze svých spoluhráčů, který mu míč vzápětí vrátil, a z blízkosti poté zamířil do prázdné brány! Dynamo snížilo na 1:2.
    49. Nikolaj KOMLIČENKO - 0:2
     
    49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    NIKOLAJ KOMLIČENKO vybojoval ve středu hřiště míč a po krátkém sprintu napřáhl zpoza šestnáctky k táhlé přízemní střele, která zamířila přesně k levé tyči! Mladá Boleslav vede 2:0!
    32. Tomáš PŘIKRYL - 0:1
     
    32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ PŘIKRYL si na pravém křídle u postranní čáry nádherně narazil míč s jedním ze svých spoluhráčů a poté poslal do šestnáctky z ostrého úhlu nádherný centr, který nabral takovou faleš, že se přes hlavu brankáře Markuse Schuberta snesl ke vzdálenější levé tyči! Mladá Boleslav vede v Drážďanech 1:0!

    Tomáš Reiner

    Góly: 72. Mlapa – 32. Přikryl, 49. Komličenko, 77. Valenta, 82. Valenta


    SG Dynamo Drážďany: Schubert – Heise, Ballas (C), Franke, Seguin (66. Berko) – Hauptmann, Konrad, Benatelli (66. Roser) – Duljevic, Mlapa, Horvath.
    Náhradníci: Wiegers – Kreuzer, Röser, Aosman, Lumpi, F. Müller, Löwe, Berko

    FK Mladá Boleslav: Šeda (46. Vejmola) – Křapka, Král, Klíma, Šnirc – Kateřiňák, Janoš – Ladra (70. Pauschek), Matějovský (C), Přikryl – Chramosta.
    Náhradníci: Vejmola – Fabián, Komličenko, Hubínek, Souček, Pauschek, Valenta, Klobása.