Ufa – CSKA Moskva 2:1 (kon.) | Nižnekamsk – Viťaz 3:1 (kon.) | Kazaň – HC Slovan sk 2:4 (kon.)
Soči – Helsinki 2:1 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
HC Slovan Bratislava
Piatok 19.01.2018, 17:30 • Tatnefť Aréna, Kazaň • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Ako pekne to vyriešil hlavný, Manuchov dve minúty za držanie a Garbutt dve minúty za filmovanie, nevadí, hráme štyria proti štyrom.
     
    58:05
    Tvrdé boje pri mantineli, napokon domáci puk poslali na pravý kruh, Svitov z prvej zakončil, Štepánek puk vyrazil späť do hry, aby vzápätí vyrazil aj puk z dorážky Klinkhammera.
     
    52:36
    Galijev nedovolene bránil a pôjde na trestnú, dve minúty tak budeme hrať štyria proti štyrom.
     
    52:01
    Šerbatov odkorčuľoval do šatne, päť minút plus do konca zápasu za seknutie do rozkroku, dlhá presilovka pre domácich.
    50:17 Alexander Svitov - 2:4
     
    50:17
    Bars Kazaň dala gól!
    Markov vystrelil od modrej, Štepánek puk vyrazil pred seba a do odkrytej časti bránky zakončil kapitán domácich ALEXANDER SVITOV. Asistencia: Andrej Markov.
     
    49:20
    Sekáč štrikoval s pukom na hokejke, napokon ho poslal na pravý kruh a príklep Sidorova smeroval do priestoru hosťujúcej bránky, Štepánek puk schoval vo svojej lapačke a podržal tím od Dunaja.
     
    42:54
    Sidorov vystrelil príklepom z vrcholu ľavého kruhu, Štepánek puk cez masku poslal na ochrannú sieť.
     
    41:39
    Mikúš ušiel defenzíve domácich a zoči-voči Garipovovi to chcel vľavo na kľučku, Garipov puk pravým betónom poslal späť do hry, aby vzápätí zlikvidoval aj dorážku Meszároša.
    40:27 Zach Boychuk - 1:4
     
    40:27
    Slovan Bratislava dal gól!
    Pri hre štyroch proti štyrom Řepík z ľavého kruhu centroval na druhú stranu, ZACH BOYCHUK cez svoju bradu puk dokázal usmerniť do bránky domácich a prekvapený Garipov sa nestihol čudovať. Asistencie: Michal Řepík a Andrej Meszároš.
     
    39:42
    Manuchov dobiedzal do Desprésa a tak si to chlapci rozdali medzi sebou, po dve minúty za hrubosť, hráme štyria proti štyrom.
     
    39:07
    Prečíslenie hostí dva na jeden, Boychuk sa rozhodol na pravej strane zakončiť, puk poslal medzi tri žrde domácich, Garipov však puk poslal späť do hry.
     
    35:21
    Garbuttova hokejka skončila na krku domáceho hráča a za seknutie inkasuje Ryan dve minúty.
    34:39 Tomáš Hrnka - 1:3
     
    34:39
    Slovan Bratislava dal gól!
    Sloboda bojoval za bránkou domácich o puk, na hokejku si ho zobral TOMÁŠ HRNKA a spoza bránky prekvapil Garipova v bránke domácich.
    34:01 Andrej Meszároš - 1:2
     
    34:01
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan vyhral buly a zahral sa s domácimi, Mikúš spoza bránky poslal puk na kruh, Řepík ho poslal na modrú a tam napriahol k streľbe ANDREJ MESZÁROŠ, ktorý vystrelil príklepom a od hokejky Tkačova puk skončil v sieti domácich. Asistencie: Michal Řepík a Juraj Mikúš.
     
    33:32
    Klinkhammer použil sekerku na Hederu, odchádza na trestnú, presilovka pre Slovan.
     
    31:52
    Tkačov potiahol puk poza bránku z pravej strany na ľavú, puk domáci poslali na pravý kruh a odtiaľ pálil pohotovo Sekáč, Štepánek puk zatočil do svojej lapačky.
     
    30:12
    Kazaň vyhrala buly a puk smeroval za kruhy, tam napriahol k streľbe Galijev, Štepánek puk poslal pred seba a Slovan vzdoruje početnej výhode domácich.
     
    30:08
    Za seknutie dostal dve minúty Bačík a Slovan pôjde do štvorky.
     
    27:12
    Prerušená hra a týchto šesť hráčov v zelených dresoch hrajúcich vedno na ľade už museli arbitri vidieť, aj keby nechceli. Trest pre hráčsku lavičku a presilovka pre Slovan.
     
    19:55
    Boychuk vystrelil z pravej strany, Garipov puk vyrazil na druhú stranu klziska a tam sa k dorážke dostal Řepík, ktorý nedokázal trafiť odkrytú časť domácej bránky, do strely sa vrhol Ohtamaa a inkasoval tvrdý puk do nohy.
    15:54 Michal Sersen - 1:1
     
    15:54
    Slovan Bratislava dal gól!
    Meszároš vystrelil príklepom spoza ľavého kruhu, Garipov puk vyrazil pred seba, Markov však puk poslal za kruhy na hokejku MICHALA SERSENA, ktorý sa postaral o vyrovnanie.
     
    15:44
    Slovan pridal na aktivite a odmenou mu je faul domácich, dve minúty za krosček dostal Ľamkin, belasí majú možnosť vyrovnať.
     
    12:12
    Černý dostal menší trest za držanie, presilovka pre domácich je na svete.
    11:18 Arťom Lukojanov - 1:0
     
    11:18
    Bars Kazaň dala gól!
    Spoza bránky Gluchov poslal puk medzi kruhy, ARŤOM LUKOJANOV vystrelil z prvej a Štepánek bol bez zásahu. Asistencia: Michail Gluchov.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 12. Lukojanov (M. Gluchov), 51. Svitov (Markov) – 16. Sersen, 35. Meszároš (Řepík, J. Mikúš), 35. Hrnka, 41. Boychuk (Řepík, Meszároš)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Šaryčenkov) – Ľamkin, Ohtamaa, Manuchov, Markov (A), Batyršin, Tokrano, Sidorov – Lukojanov, Potapov, Gluchov (A) – Galijev, Lander, Klinkhammer – Azevedo, Tkačov, Sekáč – Burmistrov, Svitov (C), Glinkin
    HC Slovan Bratislava: Štepánek (Sedláček) – Meszároš (C), Sersen (A), Bačík, Després, Černý, Voráček, Hedera – Řepík, Boychuk, Mikúš (A) – Genoway, Viedenský, Garbutt – Sloboda, Hrnka, Skalický – Hecl, Šerbatov, Réway – Sádecký

    Rozhodca: Gašilov, Judakov – Ivanov, Lazarev

    Diváci: 5.449