Getafe – Bilbao 2:2 (kon.)
koniec
Getafe CF
2:2 (1:1)
Athletic Club Bilbao
Piatok 19.01.2018, 21:00 • Coliseum Alfonso Pérez (Getafe) • Španielska LaLiga • 20. kolo
Predzápasové kurzy
    74. Ángel Rodríguez (GET) - 2:2
     
    74
    Getafe dalo gól!
    Veľký tlak domácich futbalistov napokon prináša vyrovnávajúci gól! Do pokutového územia hostí smeroval presný center na hlavu Portilla, jeho hlavička sa dostala k voľnému ÁNGELOVI RODRÍGUEZOVI a ten presnou strelou prekonal brankára Herrerína – 2:2!
    49. Raúl García (ATB) - 1:2
     
    49
    Bilbao dalo gól!
    Aj druhý pokutový kop tohto zápasu je premenený na presný zásah! RAÚL GARCÍA si takisto vybral opačnú stranu, do ktorej sa hodil brankár Martinéz a tak hostia opäť vyhrávajú o jeden presný zásah – 1:2!
    21. Jorge Molina (GET) - 1:1
     
    21
    Getafe dalo gól!
    Sám faulovaní JORGE MOLINA sa postavil k exekúcii pokutového kopu a loptu poslal do opačnej strany, ako si vybral brankár hostí a stav zápasu je tak vyrovnaný 1:1!
    13. Iñaki Williams (ATB) - 0:1
     
    13
    Bilbao dalo gól!
    Je tu prvý presný zásah tohto zápasu! Hostia boli momentálne pri lopte a kombinovali na útočnej polovičke, za domácu obranu prišiel úspešný center do pokutového územia na IÑAKIHO WILLIAMSA a krásnym oblúčikom z voleja prekonal domáceho brankára – 0:1!

    Miroslav Revaj

    Góly: 21. J. Molina, 74. Á. Rodríguez – 13. I. Williams, 49. Raúl García (pen.)

    Karty:   29. Ndiaye (GET), 48. Molinero (GET), 67. J. Molina (GET), 79. Dakonam (GET), 90+2. Arambarri (GET) – 44. Núñez (ATB)

    Nepremenená penalta: 51. J. Molina (GET), brankár Herrerín zneškodnil


    Getafe CF: E. Martínez – Damián Suárez (46. Molinero), Dakonam, Cala, Antunes – Bergara, Arambarri – Portillo, Šibasaki (56. Á. Rodríguez), Ndiaye (63. Pacheco) – J. Molina (C).
    Náhradníci: Manojlović – Bruno González, Molinero, Mora, Fajr, Á. Rodríguez, Pacheco.

    Athletic Club Bilbao: Herrerín – Lekue, Núñez, Laporte, Saborit – M. Rico, Iturraspe – I. Williams, Raúl García (68. Aduriz), Susaeta (C) (60. Etxebarria) – Merino (88. I. Córdoba).
    Náhradníci: Simón – Bóveda, Etxeita, Etxebarria, Vesga, I. Córdoba, Aduriz.

    Rozhodca: J. Gil – Á. Nevado, J. Martínez